Cykel Skador: orsaker och behandling

Cyklister får på en regelbunden basis för att ta itu med irriterande värk och smärta. De flesta av dessa problem kan lösas genom att ta helt enkelt vila. Ibland dessa sjukdomar kan bli riktiga skador. Cykel Skador kan ha många orsaker och kommer varje ses och behandlas. Vem tacklar snabba skador, gör en mycket större chans att en snabb återhämtning. På cyklar, knän, ben, rygg och axlar mest beskattade. Skador på den övre kroppen som orsakas av det höga tryck som uppstår under cykling på överkroppen. Cykelskador i många fall är en fråga om ?? är bättre att förebygga än att bota ??.

Typer cykling skador

Skuldra och nackvärk
När skuldra kommer att hämmas av en överaktiv trapezius, och musklerna mellan skulderbladen är inte utbildade. Om halsen skjuter ofta när man cyklar, kan du få dina nackmuskler överbelastad. Som förebyggande du kan dra dina skulderbladen. För att korrigera din hals, kan du försöka att sträcka halsen.
Nedre ryggsmärtor
Dålig hållning på cykeln eller otränade nedre ryggmusklerna kan orsaka en irriterande smärta i nedre delen av ryggen. Försök att få en bra position på cykeln och lämnar du eventuellt fullt mått att driva rätt körställning. Du kommer att se att smärtan försvinner och du får också en mycket högre effektivitet cykel.
Blåsor på fötterna
Blåsor kan få dig om du tar för lång tid i samma ställning som sitter på din cykel. Du kan förhindra blåsor genom att bära cykelhandskar.
Zadelpijn
Inget mer irriterande som när sätet börjar göra ont när du cyklar. En bra sadel och en bra cykelbyxor med kudde kan undvika dessa problem redan. Om du har en irriterad skinkor, då du tar hand om den på rätt sätt med en modifierad salva. Låt din redan goda råd vilken typ av sadeln är bäst för dig.
Knee Pain
Knäsmärta är en vanlig skada. Detta faller ofta bland cyklister driver en kraftig acceleration, vilket gör att knäna få extra kostnad. Knä smärta kan också få dig på grund av dålig inställning dina pedaler eller sadel. Du kan redan nu undvika förebyggande knäsmärta jämn växel att rotera. Låt du mäter vartannat år. Det kan vara att du sadel, genom back-och tillbaka chocker, som har sjunkit, och detta har en negativ effekt på den perfekta sittställning.

Orsaker till cykelskador

För att förhindra att cykel skador behöver din kropp att vara i perfekt balans. En dålig sittställning, trots allt, kan ha en negativ effekt på överbelastning av vissa kroppsdelar. Eftersom din kropp är ur balans, kommer vissa muskelgrupper måste arbeta dubbelt så hårt för att kompensera för andra muskler. Självklart kommer detta att överbelasta det med skador som följd.
Vanligaste orsaker:
  • En dålig globala uppvärmningen som kommer att riva dina muskler mycket snabbare än med en fast uppvärmning ?? ??.
  • Ingen hjälm slitage som ökar din huvudskada. Vissa cyklister hjälm eftersom det inte ser ganska.
  • En kropp position på cykeln som inte är i perfekt harmoni, vilket skapar en överbelastning av muskler.
  • Kläder som inte passar bra och eventuellt mellan dina ekrar eller kedja hit.
  • Slarv och onalertheid där dina gropar eller gupp i vägen ser inte eller är otillräckliga. Cyklar utan händerna på ratten, leder ofta till olyckor med personskador som följd.

Behandling av cykelskador

Det finns flera metoder för att behandla en mängd olika skador. Enkla skador som du har haft som någonsin, kan du eventuellt unna dig. Ofta tre till fyra gånger is på skade underverk. En smärtstillande kan rida ut smärta eller inflammation från skada kalorier. Självklart måste du träna så hårt med en skada. Resten är mycket viktigt. Det är också fel att hålla utbildning vidare med en skada. Så småningom kommer du att göra det värre. Om skadan efter en vecka är inte över ännu, du fortfarande möjliggöra en läkare eller en specialist. Även när du tror att skadan är allvarlig, ta fram det bästa specialist. Han kan göra rätt diagnos och ordinera rätt behandling.

Ta hand om din egen säkerhet vid cykling

Nybörjare cyklister cykla på de bästa cykelvägar. Vad kan och kan upplevas cyklister på landsvägscyklar. Det är tillrådligt att undvika tung trafik om du inte är van att cykla en hel del. Nybörjare cyklister uppmanas också att dagars cykel när det är ljust. Vem ?? ?? kväll eller natt cykel, för att ge reflekterande kläder och är uppenbarligen nödvändiga ljus fram och bak på cykeln. Fotgängare förekommer naturligt på den öppna vägen. Titta på din bakre raden och inte, till exempel med hög hastighet längs en skola. En cykel klocka kan vara ett användbart verktyg för att varna fotgängare. För cyklister, bilar ?? s, bussar och motorcyklar ?? s farliga föremål på vägen. Var mycket försiktig i trafiken och försöker få ögonkontakt med andra förare av fordon.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha