Cykel: FDJ - BigMat 2012

FDJ ?? BigMat är ett franskt cykelteam som sponsras av Française des Jeux och Big Mat. Efter laget under säsongen 2011 hade kommit på ProContinentale nivå har UCI igen fått en inbjudan till 2012 års cykelsäsongen att komma ut i UCI World Tour.

Historia

Française des Jeux har som huvudsponsor sedan 1997 verksam i klungan. Från den tiden det franska laget kontinuerligt släpps på högsta nivå cykling tills förhandlingen inför starten av säsongen 2011 av UCI var att det var tvungen att ta ett steg tillbaka. Lag som BMC Racing Team och Team Leopard ?? Dra föredrogs under bildandet av Marc Madiot, som fick jokertecken för de viktigaste franska kapplöpningar. Ett år senare, FDJ ?? BigMat dock redan förbereder sig för att köra till alla de stora internationella tävlingarna.
De mest framgångsrika cyklist som någonsin har kört för Française des Jeux är utan tvekan Philippe Gilbert. Belgarna verkligen började vinna stora tävlingar efter sin flytt till Omega Pharma ?? Lotto, men hans genombrott han upplevde fortfarande på FDJ. Han vann 2008, hans sista säsong i den franska tjänsten, inklusive människor Cirkulation och Paris ?? Tours.
Tack vare de goda resultaten av FDJ franska priser i säsongen 2011 tjänat laget en World Tour biljett för säsongen 2012. Med erfarna åkare som Sandy Casar, Pierrick Fedrigo, Frédéric Guesdon och Benoît Vaugrenard och talangfulla cyklister som Arnold Jeannesson, Yoann Offredo , har Thibaut Pinot och Anthony Roux laget en intressant blandning mellan erfarenhet och talang.

Leadership Team 2012

Den tvåfaldig vinnare av Paris ?? Roubaix Marc Madiot är chef för FDJ ?? BigMat i säsong 2012. Han har varit involverad sedan grundandet av det franska cykelteam, och är oupplösligt förbunden med FDJ. Han assisteras av lagledningen Yvion Madiot, Martial Gayant, Franck Pineau och Thierry Bricaud.

Riders under 2012


Överföringar 2012

Inkommande överföringar: Arnaud Demaré, Kenny Elissonde
Utgående överföringar: Olivier Bonnaire, Gianni Meersman, Wesley Sulzberger
(0)
(0)
Tidigare artikel Tolv städning tips
Nästa artikel Diet: Banta low-carb diet

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha