Cyclocross 's-Hertogenbosch: Grand Prix i Brabant 2013

På Lördag 12 Oktober, 2013 i Den Bosch hölls den första upplagan av cyclo-cross Grand Prix i Brabant. Ursprungligen planerades att den första upplagan av denna korsning skulle hållas under 2012, men organisationen fick när finansieringen är inte runt. År 2013 det fungerade bra. För framtiden har organisationen ambitiösa planer. Så förhoppningen är att GP i Brabant tas inom några år i UCI cyclo-cross värld.

Program GP Brabant 2013

  • 10:00 nybörjare
  • 11:00 Juniors
  • 12.00 Tidigare ryttare
  • 13:30 Kvinnor
  • 15:00 Män Elite

Deltagare: startlistan

Både män och damerna finns många stora namn på startlistan. I män lopp, gå till mästare instans världen Sven Nys, Lars van der Haar, Niels Albert, Bart Wellens och lovar världsmästaren Mike Teunissen start. Ursprungligen var det meningen att Lars Boom i denna match skulle börja, men tyvärr detta inte är möjligt, eftersom detta cyclocross är inte kombineras med sin wegprogramma.
I kommer kvinnorna att delta i cyclo-cross i Den Bosch inkluderar världsmästare Marianne Vos och Helen Wyman. För Fox kors i Den Bosch kommer att bli en speciell match, eftersom hon föddes i Den Bosch. En anmärkningsvärd spel på schemat för GP Brabant är tävlingen för tidigare cyklister. För att göra om flera kända ex-proffs med det, som Rein Groenendaal och Piet van Katwijk.

Organisation GP Brabant

  • Ordförande: Mieke Geeraedts
  • Sekreterare: Arie Slijters
  • Kassör Henk van Amerongen
  • Gästfrihet och B2B Arnold Vromans

UCI

Cyklo-cross i 's-Hertogenbosch har klassificerats av UCI i kategori 1. Det är en kategori lägre än VM. Det innebär till exempel att vinnaren av loppet i Den Bosch blir sextio poäng för UCI världs cyclo-cross. Numret femton i resultatet av denna tävling kommer att få en poäng.

Biljetter? Fritt inträde!

Till skillnad från många andra resor, de behöver för att köpa biljetter till cyclocross. Rätten till tillgång är gratis.

Trail

Rutten av denna cyclo-cross står vid Pette Schans, i skuggan av det statliga huset på Pette Schans. Kursen har utformats av före detta proffs Richard Groenendaal och Mathieu Hermans.

Pette Schans

Den Pette Schans är en före detta fästning ligger söder om centrum av Den Bosch. Denna fästning byggdes år 1623 för att skydda staden 's-Hertogenbosch. Fästningen revs 1672. Men detta område idag har fortfarande fascinerande form av den tidigare fort: en stjärna med fem poäng.

TV

Såvitt vi vet, den här tävlingen kommer tyvärr inte ses live på TV.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha