Cyclocross - Downtown Cross Surhuisterveen 2015 - programmet

Annestin Sohlman Februari 28, 2016 Sport 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den 2 Fredag ​​Januari, 2015 i Surhuisterveen den tjugonde upplagan hölls vid Centrum Cross. Vilka deltagarna är på denna frisiska cyclocross på startlistan? Vad är programmet för Centrum Cross 2015 ser ut? Vilka är de favoriter till segern? Genom vilken kanal är att följa Center of Cross Surhuisterveen 2015 live på TV?

Historia: ära rulle

Korsa centrum Surhuisterveen hölls för första gången 1995. Det året tog Adri van der Poel segern i denna frisiska kors. Under 1996 och 1998 skulle han råda i denna tävling. Med dessa tre segrar, är Van der Poel en av de tre rekordinnehavare i fråga om antalet segrar i Center Cross. Hans landsmän Gerben de Knegt och Richard Groenendaal tog tre gånger vinna cyclocross av Surhuisterveen. Groenendaal vann 2004, 2006 och 2007, De Knegt vann 2002, 2010 och 2011.
Nederländska topcrossers Förutom dessa finns det också stora utländska toppnamn på hedersrullan av cyclo-cross i Surhuisterveen. Så vann belgarna Mario De Clercq och Sven Nys tillsammans två gånger i kors. Andra belgiska cyklo-cross världsmästare som Paul Herygers, Bart Wellens och Erwin Vervecken triumferade också i Surhuisterveen.

Programcentrum Cross Surhuisterveen 2015

 • 10.00 Run Surhuisterveen
 • 11:30 Amatörer
 • 11u32 Masters
 • 13:00 Kvinnor elit, junior damer och nykomlingar kvinnor
 • 14.00 Presentations ryttare elit race
 • 14.30 Elite och löften

Trail, läge och tillgång

Rutten av denna frisiska kors går till stor del genom centrum av Surhuisterveen, därav namnet "Korsets center. Delvis på grund av det centrala läget är ofta en mycket attraktiv cyclocross. Denna atmosfär förstärks ytterligare av den vackra faktum att tillgången till denna professionella cyclocross är helt gratis. Start och mål är vid "De Kolk" i Surhuisterveen.

Deltagarna startlista

Damer
Ett anmärkningsvärt namn i startlistan av Korset Center for Women 2015 Marianne Vos. Dessa stora mästare i den tidigare utgåvan av cyclo-cross i Surhuisterveen ofta startade redan sex gånger och vann damtävlingen. Men kommer de att börja i 2015 Center Cross, är egentligen ganska speciell, eftersom den 2014-2015 säsongen, till skillnad från många tidigare vintrar, körs endast en mycket begränsad cyclocross program. Innan cyclocross tävlingen i Surhuisterveen hon driver en handfull belgisk topcrossen Korset och centrumet är sannolikt bara den allra första holländska cyclo-cross, som hon kommer att starta under säsongen 2014-2015. Det finns även möjlighet att korset i Surhuisterveen, utanför NK cyclocross, den enda cyclocross blir de under vintern 2014-2015 i Nederländerna kommer att resa. Förutom namnet Marianne Vos, är en annan anmärkningsvärd namn på den preliminära listan över deltagarna i tävlingen för damer Knetemann Roxanne, dotter till den sena Gerrie Knetemann.
Herrar
Den unga holländska världens topp Lars van der Haar startar igen år 2015 i centrum Cross Surhuisterveen. Han vann loppet 2014. Van der Haar gjorde under samma säsong internationell berömmelse genom att vinna VM män elit. Löftet världsmästare mountainbike, Michiel van der Heijden, kommer att starta i mitten av Cross Surhuisterveen. Den preliminära posten i listan är också den belgiska Angelo de Clercq. Nedan finns en preliminär förteckning över deltagarna med deras antal.

Preview: Favoriter 2015

I damernas kommer Marianne Vos, även om de kör färre studiebesök än tidigare, men anses vara den viktigaste utmanare till segern. I män verkar Lars van der Haar vara den främsta utmanare om segern i mitten korset Surhuisterveen.

Resultat 2015

Utslag Män Elite:
 • Lars van der Haar
 • Corné van Kessel
 • Stan Godrie

 • Resultat Kvinnor Elite:
 • Marianne Vos
 • Lucinda Märke
 • Anna van der Breggen

 • Live på TV? Live på Internet?

  Både tävlingen av damerna och män elit kommer att direktsändas av den lokala stationen Omrop Friesland på internet via live stream. NOS Studio Sport kommer troligen att sammanfatta detta kors sändningar på TV.

  Topcompetition Cyclo och UCI världen rankingen Cyclocross

  I centrum av Cross Surhuisterveen att tjäna poäng för två korrekthet klassificeringar. Man kan tjäna poäng för den holländska Topcompetitie Cyclo och UCI Cyclocross världen. UCI har kategoriserat Center Cross som en internationell cyclo-cross i den andra kategorin, vilket innebär att de första tio ryttare i resultaten får poäng för världs cyclocross.

  Cykling Village Surhuisterveen

  Surhuisterveen är en levande cykel by. Detta beror främst på den Wielercomité Surhuisterveen, under ordförandeskap av Albert Helfrich och framstående konsult Joop Atsma. Denna wielercomité organiserar varje vinter Center Cross, men också vill att varje sommaren Profronde i Surhuisterveen och vidare också en stor årlig turné kallad "Pieter Weening Classic. Professionell cyklist Pieter Weening kommer från byn Harkema, ligger nära Surhuisterveen.

  Tidigare utgåva: resultat Center Cross 2014

  År 2014 konkurrensen om eliten män vanns av Lars der Haar. Den andra platsen gick till Thijs van Amerongen, som ett år tidigare var strandsatta på andra plats. Herrarna i tävlingen scenen färgades 2014 Nederländska helt eftersom det tredje var för löftet Mike Teunissen.
  I damernas vann tävlingen 2014 av Marianne Vos. Detta var sjätte gången som de triumferade i centrum av Cross Surhuisterveen. Liksom män var också i damernas podium 2014 Nederländska helt. Yara Kastelijn Lucinda Brand kom andra och tredje.
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha