Credit registreringsverket

Vollmar Lundgren December 26, 2015 Miscellanea 15 49
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När du lånar pengar du står registrerad med BKR i Tiel. Dessa kan innehålla saker som en inteckning, ett personligt lån utan även ett abonnemang för en mobiltelefon. Varför är detta dåliga krediter behov av att vilka data och hur är detta en negativ BKR registrering?

Vem är registrerade

Den som lånar pengar från en långivare registreras med BKR i Tiel. Också att du är registrerad när du lånat pengar i det förflutna, efter att ha betalat du förblir registrerat i fem år innan du försvinner från filen. Vad de flesta människor inte vet är att om du har tagit ut ett abonnemang för en mobiltelefon registreras också.

Varför en dålig kredit

Fram till 60 år ?? kunduppgifter från finansiella tjänster var som banken upprätthålls av dem själva. Om det måste lånas pengar att göra denna tjänst undersökningar med arbetsgivaren, vänner eller familj. Detta gör att kundens integritet inte är berättigad och bestämde sig för att lösa de finansiella frågor centralt.
Eftersom data registreras och kontrolleras av långivarna hindrar alltför många lån tas ut av någon och kan därför inte betala tillbaka. Även på detta sätt undviker långivarna inte längre säker på återbetalning och om det skulle ha sina pengar ?? till ?? matchen.

Vilka uppgifter lagras

Personal:
 • Efternamn
 • Initialer
 • Födelsedatum
 • Adress
 • Postnummer och stad

Credit uppgifter:
 • Höjd på kredit
 • Effektiv poängtal
 • Planerad månad då den sista delbetalningen betalas
 • Månad då den faktiska inlösen betalas
 • Typ av kredit
 • Eventuella särskilda detaljer som en eftersläpning

Vem kan se den här informationen

Långivarna är skyldiga att hämta data innan du lämnar ett lån. Mot en betalning på ?? 4,95, kan du även visa den här informationen. Detta kan ordnas genom bank som du tillhör, är ID krävs. Det är också möjligt att hämta kropparna under det senaste året har begärt informationen. Om det visar sig att den myndighet som var fel att titta på dina data kan vara böter till myndigheten. Om ett lån avvisas, är detta ofta en anledning för folk att hämta data.

Vad ska man göra om uppgifterna är felaktiga

Om informationen inte är korrekt att du har rätt att få dem rättade. Du måste äga begäran långivaren en korrigering. Om långivaren inte kommer att samarbeta med detta arbete, kan du hänvisa ärendet till Tvister kommitté BKR. Dessa undersöka saken och rapporten ger ett bindande beslut.

Negativ BKR registrering

Om något gick fel under löptiden av lånebeloppet är ett registrerat BKR- kod där. Detta händer inte i vissa fall kan du få en kod:
 • Med en försenad betalning. Är först skickade en varning krävs, du fortfarande inte betala registrerat en kod där.
 • Om detta gap åter

På så sätt får du en negativ BKR registrering och detta säkerställer att du inte längre kan låna.
I de flesta fall är dessa negativa BKR orsakas av problem som var tillfällig, till exempel, en separation, arbetslöshet eller sjukdom. Den negativa BKR är synlig i fem år, tills den automatiskt bort från filen.
Det finns också långivare visa person som gjort dessa negativa BKR kommer fortfarande att erbjuda ett lån. Det finns också långivare som inte är registrerade hos BKR i Tiel och inte titta på dessa uppgifter, även de inte ska synas igenom den BKR att du har tagit ut ett lån. `- EVA-registrering är livstid. BKR är en stor maffia gäng! Gamar!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (49)
Henfrid Gronberg
  Like 3   Dislike 0

Jag är registrerad med BKR privat så jag inte kan låna mer. Jag vill starta eget företag i byggnaden eftersom fortfarande vill ha en bättre framtid. Kan jag med ett antal KVK ansöka om ett lån?

Carite Liljeström
  Like 5   Dislike 1

Jag kom precis tillbaka till Nederländerna och jag är vid rådhuset i Amsterdam insechrijven ning och mitt konto har blockerats geworden.ik kan inte använda det eftersom jag behöver pengar för mitt kreditkort tillbaka betaalen.en nu jobbar jag skador och jag vill börja med pengar aflossen.maar jag inte kan använda mitt konto får min lön nästa månad overgemaakt.dus hur kan jag använda min lösning på mitt problem konto ing igen tack

Gunnemo Blom
  Like 2   Dislike 2

Fråga: Jag skulle vilja ta ett lån för oväntade releaser och en back-up för mitt bröllop nästa år. Jag har inga uppgifter fortfarande positiv men ändå negativt med BKR och inga utestående lån eller åtaganden, men min partner som bor med mig, tyvärr. Kontrollera långivarna om du bor tillsammans och jag kan ricocheted på ett lån eftersom han har en negativ post? Är det inte klokare att skriva bort det tillfälligt under låneansökan och ta lån endast under mitt namn? Tyvärr är svaret på denna fråga är ingenstans att hittas på Internet ?? Vem vet det?

Alexandria Sundin
  Like 3   Dislike 1

Oktober 2011 placerade orättvist eva registrering. I lördags "för att kontrollera" begäras via ing.nl nya studentkonto. Stod i e-postbekräftelse "Om din ansökan godkänns får du inom 5 arbetsdagar blah" Idag, till stor förvåning avtalet + får välkomstbrev. Kan de fortfarande ta bort som jag underteckna det? Är vanligt i sin post att dessa saker bara kommer att skickas efter godkännande av aanvraag.Kan jag då antar att min eva registreringen inte längre finns?

Liezel Quist
  Like 1   Dislike 2

Jag är två år sedan felaktigt placeras i systemet genom eva ing tills dagen av kvarlevorna ing mig idag skyldig medan motsatsen har aldrig bevisats. Jag har kontrollerat och nagecheckt efter 7 år där, de får du ut av det systemet bör därför bara en advokat eller sätta något på sånt!

Kirsten Forslund
  Like 2   Dislike 2

En kryptering kan vara upp till 20 eller 30 år! Och ingenting fem år. Bankerna satte helt enkelt inget slutdatum så att de kan sträcka denna ändlösa. Visst banker som Santander försiktig maffian gäng har absolut ingen mänsklighet, även om du redan har varit i Wsnp och därmed redan straffas! Jag tror att det är skamligt! För mord får inte ens detta!

Enno Afzelius
  Like 5   Dislike 2

April 2012 ingår i EVA-fil på grund av phishing. När jag lägger ut ur EVA fil? Jag kan inte öppna bankkonton i banker. Är det möjligt att ta över ett företag bankkonto i mitt namn eftersom jag tar över hans fall? Hälsningar

Gunner Isaksson
  Like 2   Dislike 1

Någon som känner till adressen eller tel. Nr EVA? Anklagelserna mot mig har varit mer än två år sedan avskedade av domaren, men jag är fortfarande registrerat.

Siefvert Tornquist
  Like 4   Dislike 2

Genom investeringar Jag fick ett meddelande på BKR. Det är fel, men jag måste göra kostnaden igen för att ändra det. Kan du berätta för mig vad jag ska göra?

Lizelotte Simonsson
  Like 3   Dislike 0

Bara en fråga, hoppas någon kan hjälpa mig. Jag gjorde 24 år sedan på min flicknamn tillsammans med mannen jag är gift med senare tagit ut en inteckning. Nu är jag redan tre år separerade från honom, men han vägrar att sätta hus till salu, som överenskommits i confenance.nu jag får chansen att köpa lägenheten där jag redan tredje året som kommer att leva. Är det möjligt ännu en gång för att ta ut en inteckning när jag har så nig rätt till pengarna från försäljningen av hem, men också ansvaret för att gamla inteckning

Alfhild Malmstrom
  Like 5   Dislike 2

Jag skulle också vilja få svar nedan. Jag har denna post även alla ungefär nio år. Betald allt, men jag får aldrig ett konto

Jennfrid Hedberg
  Like 3   Dislike 2

Någon som vet hur länge du kommer att vara på EVA registret om du har haft en straff i 2004 för betalkort bedrägeri?

Eld Persson
  Like 1   Dislike 1

Det är inte bara BKR där en poster. Det finns också EVA register där bankerna registrera, som är ett system för ömsesidig hos banker med en intern och extern register. Internt bara banken själv, kan externa banker se en annan. Du kommer att bli misstänkt för ekonomiska brott och / eller bedrägeri. De externa senaste sju åren, den interna Kunen varar livet ut. Också stora fogdar har sitt eget system. Det finns många system som vi inte ens vet. Men de gör det nästan bokstavligt talat allt.

Fillip Sjöberg
  Like 1   Dislike 2

Min partner har en dålig kredit, så jag år sedan på mitt namn slutade en telefon för honom. Jag följer med honom och jag vill prenumerera sitt namns put. Men leverantören kommer att kontrollera hans namn med dig ... Hur kommer jag bli av med abonnemang?

Lilo Gylling
  Like 4   Dislike 2

Hur lång är krediteras för BKR notering? Gjorde mitt hus avyttrades i mars 2011 med 70 000 euro i värde och skulle vara föremål för en notering i BKR. Me har bett om, men det finns inget anges. NHG har också gett oss i slutet av juni och den slutliga ansvarsfrihet ING. Måste jag fortfarande räkna med dem BKR notering? Dessutom har jag nu en A2 notering innan Neckermann.com men deras makt för att rätta till eftersom det inte var mitt fel att jag inte hade betalat.

Kåge Cederström
  Like 0   Dislike 1

Jag har en fråga som jag har ett lån på en bil har jag endast 1000 euro för att betala tillbaka, men jag har också ett annat lån kör 5000 eurokan jag då om jag har betalat 1000 € kvalificera sig för en ny bil lån

Lisanja Olsson
  Like 5   Dislike 0

Hej, Jag har under de senaste efterskott förorsakats ICS, gjorde det belopp som betalats ut snyggt, men nu vill jag öppna ett konto med min flickvän utan vår övertrassering och fann att min Ett meddelande även när BKR staat.Is inte gillar dig efter betalningen går till en H? ICS kallade men säga eftersom jag inte längre en kund de inte kan göra att jag var doen.Als klient hade varit något problem geweest.Wat gör jag nu?

Mogens Hermansson
  Like 4   Dislike 0

På grund av omständigheterna, betalade jag och jag är ganska säker på att jag har en BKR- registrering och förmodligen en kodning. Jag har för närvarande ett telefonabonnemang med T-mobile jag måste sträcka sig över en kort tid, är detta möjligt med en BKR registrering eller ett BKR kodning?

Dalia Bloch
  Like 5   Dislike 1

Hej Jag hade en fråga om två år sedan jag ingått ett telefonabonnemang under de första månaderna gick bra att betala, men för de få månaderna gick fel ökat efterfrågan utan papper som jag har nu en eftersläpning står på 4000 euro Jag nu på BKR reproduceras grist som försumliga ass om så kan jag fortfarande vara necker man lite ordning på avbetalning? hooor liknande meermet vänliga hälsningar kevin

Vilgott Hermansson
  Like 5   Dislike 0

Jag har en fråga, jag hade en gång en fogde vid dörren för sen betalning av en fortkörningsböter. Gör detta när betalat samma. Jag kommer att behöva packa en BKR notering?

Botolf Nordstrom
  Like 2   Dislike 1

Hej, jag har en fråga. En gång såg jag en nåd provexemplar av tidningen Edition Enigma emot, efter mycket insisterande på den del av upplagan Enigma. :-( Efter att ha fått denna rättegång kopia jag hade 14 dagar på sig att avbryta, så jag skulle inte kosta något och jag Ingenstans satt fast i. På den 14: e dagen jag avgick och jag tillbringade en del tid utomlands. Nu plötsligt visar sig att jag var för sent enligt deras mening med avsluta och det finns en fogde efter mig. Jag ger detta till utmaningen, men min fråga är: Har jag en BKR notering :-( Och min 2: a frågan: Är det sant att du inte längre kan köpa en telefon, de närmaste fem åren :-( Tack för? ditt svar.

Gjord Bergmann
  Like 4   Dislike 0

Jag har en fråga. Hur vet jag om jag registrerade BKR. Eftersom jag någonsin har beställt på bol.com under 2006 böcker för skolan. Jag var ute på antagandet att jag hade betalat för allt eftersom jag har inget minne av sina räkningar eller har fått. Nu har jag en polisanmälan som erhålls genom dem under 2009. Jag omedelbart betalade också det utestående beloppet. Eftersom jag inte är en försumliga.

Balbina Hedberg
  Like 1   Dislike 0

Kära Henk, FF du kan förklara ditt inlägg gärna. Eftersom jag har ett intresse i själva verket. :-)

Baldvin Hallström
  Like 4   Dislike 0

Hej Debby erbjuder Rabobank också inteckningar av om du har en bkr citat, så länge som din skuld är betald, inga problem Rabobank.

Lillegärd Fagerudd
  Like 0   Dislike 1

Hej människor ... Jag är skuldfri sedan två år. Och det hade också en skuld på min ex-vän! Men jag får ingen euro på lån ... någon som vet var är den? Abn etc etc jag inte att gå att göra för varandra. Hur länge har du förlorat rd inte.

Essbjör Dahlstrom
  Like 2   Dislike 0

Jo jag har bra historia min make kommer två år i rostoel kunde fel av hans företag får ingenting så säcken någon som hjälper sig själv ww nej nej vi var tvungna att bistånd skuldlättnader som beviljats ​​för att möjliggöra alla undertecknats och sedan 2004/04/04 har springare inte hjälpa banken ordet varje månen eller blockerade en tid när allt betalar ord eftersom min make är 85 procent rabatt godkänner men han iss heltidsjobb varför eftersom ingen hjälper ja hjälpa våra belägga dem att jag har så många problem och ingen när vi vet mer räntebärande värdepapper och som också BKR varar nu 16 till 12 20 år på dessa människor tända sitt arbete där inte tillräckligt bra sätt

Hjorvard Jönsson
  Like 1   Dislike 2

Hej alla, jag tror att du har rätt, det är inte vettigt. Jag kan 250 röd nu står, det är min lilla leningtje vad jag inkasseras min nästa röda 300 balans. så jag därför nu 550 röda monter. Nu får jag två DGN sedan tre brev från den bank som jag måste göra min positiva saldot på mitt konto eller jag skall vara registrerade av BKR. ett hot dus.ik också inte får en ny chans att vidta åtgärder och alla mina pass är geblokkeerd.HET INTE BANKERNA men folk få folk Livet självt ACID!

Timm Amundson
  Like 5   Dislike 1

Hej Miranda, som ett svar på ditt meddelande, i princip du måste öppna när de hanterar en personlig budget för ditt funktionshindrade barn ett konto i hans / hennes namn. Detta bör vara möjligt i princip alla banker. Du själv eftersom ingen hänsyn öppna i ditt namn, men i namn av ditt barn, så två separata räkningar. Som ni själv befinner sig i skuld kan du be om tillstånd från förvaltaren för att kunna öppna kontot. Jag tror att banken vill lyssna.

Acke Strandberg
  Like 2   Dislike 0

Sedan 1 1/2 år vi är i skuld. Lyckligtvis är slutet i sikte. Det är sant att jag aldrig skulle kunna öppna ett nytt kontonummer. Men som jag behöver eftersom jag har två funktionshindrade barn som bor hemma och jag måste ta hand om dem köpa via en PGB. Det betyder att jag får pengar varje månad för att handla i min vård. En mini företag så. En mycket administration. Men till en inte lämna den andra i förvirring kom, jag vill ha en enkel, ingen kredit, bank, betalning konto öppnande. Någon som vet en bank som inte fuss om en negativ BKR registrering. De stora bankerna jag försökte. De vill ha min historia inte ens lyssna ut.

Maurus Persson
  Like 1   Dislike 0

Alla som har en skuld HAD, men betalas tillbaka, kan få ett lån genom sin egen bank.Ik ville ett lån på € 15,000 men kunde inte nå honom eftersom min skuld inte betalades ut, men jag har en inkomst på 1400euzodra I sista euron hade gjort mitt fel, jag kunde låna det krijgen.Ik tycker att det är lite krokig alla. Någon som 2mil tjänat varje månad, det finns fortfarande lite mer tyst på lån, men någon med en fördelning av 700eu och två barn att shacken.maar kan väl ZOW regeringen vill ja. är beterr för samhället.

Giöthilda Lundell
  Like 5   Dislike 0

Om du står på BKR med kod utanför ditt eget fel du bara sitta i ditt straff. Ofta tror jag att du bättre i facket kan sedan sitta med BKR och de säger också mycket, ger vi bara råd. Nu varje bank säger nej lika ändå.

Arina Hägg
  Like 3   Dislike 2

Jag läste här nere en hel del missförstånd. Prova rullar en gång att vända. Någon vill låna dina pengar och det meddelande som du får tillbaka är att den som är ett fan betalare. Hur du reagerade? När det gäller 200 Euro, att ingen gå ut. Om du vill låna Euro 5000 är redan serieuzer.Heb dina skulder, inrätta ett betalningsarrangemang, och det finns ljus i slutet av tunneln. Så länge du har betalat. Tyvärr alltför många människor gör påminnelser inte längre vågar öppna, stämningsmän bokstäver oöppnade kastas i papperskorgen, etc. Så du inte kan lösa problemen. Skapa en deal.Vaak du kan, om du till exempel. 6000 Euro skuld, göra en affär för slut ansvarsfrihet för 2500 Euro. De flesta institut håller med dem, något bättre än niets.Als grundare av ett Internet-företag, har vi att göra mer med människor som inte / kan vill betala. Vi gör en deal med personen. Det spelar ingen roll om du har en omsättning på Euro 850M. Om du köper något, måste du betala. Hur du gör det spelar ingen roll. Vid ett tillfälle eller 25 gånger. Så länge den är betald.

Böril Holmquist
  Like 1   Dislike 1

Hur kommer det sig att de registrerade varumärken erkände nu för mig är det har gått mer än fem år sedan. Vem kan ge mig några goda råd om detta eftersom jag kan nu inte längre ett lån för att be och jag så desperat behövde.

Bathildis Jacobsson
  Like 1   Dislike 0

Tack reactieik fråga nu ibland ett lån, men då de alltid frågar dig på den adressen gamla vanor än jag säger ja avvisade n sedan samma igen kan någon hjälpa mig hur jag ska lösa

Vinston Rosenblad
  Like 4   Dislike 0

Jag har ansökt om ett lån i det förflutna, men inte längre betalas av omständigheterna. Jag har nu flyttat över fem år och aldrig hört. Hur länge kommer jag att fortfarande regera varumärken erkänns av BKR hålla hela ditt liv om du går efter ett antal år från filen. Vem vet?

Ambjörn Wikström
  Like 1   Dislike 0

Alla dessa organ och jag vet vad som fortfarande har så mycket makt. Kommer de rätta stolt. Och att ett rekord fem år återstår är löjligt lång. Men vilka är vi? Det är en stor maktspel, och den vanliga människan alltid förlorar!

Ghita Ohly
  Like 3   Dislike 2

Jag är trött på BKR och ännu mer av de banker som annonserar med dåliga krediter, lån inga problem, ja, så bra. Utanför mitt fel varit i skuld, nu två år ren skiffer och ändå får jag ingen ny lån för varandra! Har redan lidit nog igenom en skilsmässa och och skulden, nu leva ett normalt liv men skulle vilja göra ett lån, men alla dessa vackra annonser från banker också hjälper inte, det är en skam, och kommer att förbjuda detta också!

Gölu Malmstrom
  Like 2   Dislike 2

Du är så rätt! Jag är egen företagare i över 23 år. År 2006 blev jag stämd av ett antal studenter som utbildats för min skola inte ackrediterade diplom. Så en hel del advokatarvoden och stämningar för att bevisa att jag hade verkligen mina papper i ordning. Nu, arton månader senare, domaren alla 43 poäng av åtal sopade undan eftersom mina frågor var i perfekt ordning. Men skvaller, skvaller, förtal, förtal och hot har förstört en hel del. Också min inkomst gick helt till juristarvoden, antalet elever minskat med följd att vissa konton fick vänta på betalning. Så jag är också ett offer för något utanför mitt fel, faktiskt, jag är helt oskyldig. Nu vill jag gå återuppbygga allt, men ingen vill erbjuda mig en chans genom noteringen! Julliet

Göril Eriksson
  Like 0   Dislike 0

Prima informativ artikel. Det finns dock inga lösningar för personer med kryptering. Det är just en kan vara ute efter.

Göle Aberg
  Like 5   Dislike 0

Servicecentret kan inte hjälpa oss eftersom vi har en negativ BKR notering. Men just därför att vi vill betala tillbaka en skuld, och vi måste leta efter ett sätt att generera mer pengar. Vi börjar nu en hel nedslagen bero på att vi fortfarande måste betala men regeringen vägar alla bordade upp dörrarna för pengarna. Det är synd att om du åtta idéer om att lösa CO2 problemet och för att förbättra livet för ADL och reumatism patienter är du hamna dö av honger.Al dina besparingar du sätter in att skapa prototyper och tyvärr du har ingenting om att ansöka om en octrooi.Bedrijven vi inte gå med dig i havet och så hanka aan.Als men det finns ingen lösning för oss att betala skatten, fogden 15-11-2007 tömde vårt hyra hus. Jag hoppas att du fortfarande stolt över Nederländerna. Varje man för sig själv, Ikki ikke och resten kan vara väldigt eller invandrare, får du åtminstone lite hjälp.

Ingevald Blomqvist
  Like 3   Dislike 0

Eftersom jag rapporteras till kreditupplysningsföretag, kan jag inte röra mig. Utlåning, ingen inteckning och ingen teckning. Människor kan göra misstag, är ingen 100 procent. Vad jag säger är, bör vi inte bedömas ett misslyckande. Jag har lärt mig från mig fel och jag vill sätta allt bakre raden ... Jag har fortfarande många saker att dela, men som inte skulle passa här, jag ut ur mig att tas på allvar ... Tack för er förståelse, hälsningar

Eber Fronberg
  Like 1   Dislike 2

Kära Monique är författare till denna artikel inte en av BKR själv men denna artikel endast skriftlig information. Du kan kontakta leverantören av din prenumeration. Om det inte är möjligt att överföra till att göra det, kan du avbryta prenumerationen bäst att undvika höga kostnader uppstår i ditt namn. Din vän kan köpa dig ett förbetalt telefon om det behövs, är det inte genom BKR gecheckt.Succes!

Annabell Bruun
  Like 1   Dislike 0

Förmodligen är det en förlängning av samma abonnemang inga problem. Däremot kan ansöka om ett nytt abonnemang vara ett problem. Med säkerhet men jag kan inte säga om en förlängning av abonnemanget inte skulle innebära problem. Till denna fråga bättre att be T-Mobile eller helt enkelt försöker förnya prenumerationen och se vad som händer.

Alvin Nordstrom
  Like 0   Dislike 1

Hej Kevin, irriterande att du har ackumulerade skulder. Det är inte möjligt att avgöra utan mer information eller BKR du faktiskt har gett kod A. Du skulle begäras från din egen bank på betaling.Hoe irriterande BKR en förteckning kan också framställas i första hand för att skydda människor från att låna mer pengar än vad de faktiskt kan betala tillbaka. En negativ BKR registrering garanterar alltså att du inte längre kan ta lån eftersom du kan hamna i trubbel genom att ingå ett nytt lån. Tyvärr, det finns vissa människor som har kommit från omständigheterna i trubbel och har haft en negativ BKR och därför kan inte låna mer pengar. Om du hör det här, vet jag inte, men jag skulle råda dig att tänka väl om ett köp på avbetalning på Neckermann. Intresset för dessa typer av företag är mycket hög, omkring den maximalt tillåtna procentsatsen. Om du inte behöver objekten snabbt, skulle jag rekommendera att göra besparingar och sedan köpa ännu om nodig.Succes, uppriktigt, M_Vermaat

Julla Lundstrom
  Like 0   Dislike 0

Sandra Hej, detta är förmodligen inte fallet. En stämningsman har inte rätt att registrera ett BKR notering. För att vara säker på att du inte är registrerad med BKR du kan be om detta i din bank.

Gåvan Gustafson
  Like 3   Dislike 0

Hej Lizzy, om uppsägning av prenumeration på tidningen faktiskt den 14: e dagen i deras inre kom jag verkligen utmana. Om du har skickat den 14: e dagen och det är förmodligen den 15: e dagen kom, är det förståeligt på den del av tidningen som hon skickar en betalning ett brev hur irriterande också. De rättsliga regler för att komma härifrån vet jag inte, för att du skulle behöva någon annan vragen.Een fogde har inte rätt att få en lista BKR register och förmodligen inte en tidning kontor så jag tror att det kommer att visa sig. För att veta säkert om du inte är registrerad med BKR kan fråga dig detta när du bank.Succes

Kit Adelsköld
  Like 3   Dislike 0

Hej Jodokus, jag tror Henk innebar att du kan ta ut en inteckning eller Rabobank om du har återbetalat dina skulder. Du är då fortfarande registrerade fem år efter BKR din slutliga återbetalningen men Rabobank tror inte detta probleem.Bij personliga lån kan annars liggen.Het bäst kan du fråga om Rabobank eller annan bank möjligheterna zijn.Met vänliga hälsning, M_vermaat, informatör artikel

Eufrosina Brahe
  Like 0   Dislike 2

Hej Debby, mycket irriterande naturligtvis inget mer som du kan låna från de skulder som du själv har gemaakt.Helaas fortfarande en negativ BKR notering är fortfarande fem år efter det att du har betalat den sista delbetalningen. Sedan kan du gå tillbaka lenen.Hopelijk har något till detta och många succes.Met Med vänliga hälsningar, M_vermaat, informatör artikel

Gunmari Borg
  Like 3   Dislike 0

Hej Lydia Som artikeln nämnde negativa BKR är synlig i fem år, tills den automatiskt bort från filen. Du kan också visa dina egna uppgifter om på BKR en liten avgift på egen bank.Ik hoppas denna fråga har tillräcklig beantwoord.Met Med vänliga hälsningar, M_vermaat

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha