Creative med vind ljus

Alla vet vad vinden är lätt och vad det är för. Vanligtvis därför inte händer fler än ett ljus sätts in och sedan någonstans Placera eller häng. De flesta lyktor är därför mycket vanliga och därför är mycket lika varandra. Lite tråkigt så. Nedan kan du läsa om hur du kan använda din vind något annorlunda eller bara njuta av en hallick.

Typer windlichten

Det finns olika typer av lyktor. Till exempel en ljusstake som du lägger ett glas över den, djup vas med ett lager av sand och ett ljus i mitten. Men den mest populära är lätt vind som ser ut som ett hus. Detta är logiskt, eftersom denna vind ljus är relativt säker och brukar hänga. Och eftersom ljuset är någonstans inne, ljuset kan inte bara blåsa bort. En annan viktig punkt i denna typ av vind tillräckligt lätt för att vara mycket robust och är således inte mer så omkull. Men andra än att detta är den mest populära och säkra lätt vind, är detta också vinden ljus där du kan göra den mest kreativa grejer.

Dekorera glas

För att få nys ljus pimp kan du välja att dekorera glas lite. Förutom dessa pengar för alla typer av ljusstakar. I en hobby butik, kan du köpa specialglas färg. Prova med andra färg, eftersom det är efter lite ledigt, och effekten är inte alls så trevligt. Glas färg förblir nämligen transparent och värmebeständigt. Eftersom glas förblir transparent färg, kan du gör det roliga färgeffekter. Du kan också använda mallar om du vill ha ett visst belopp i ditt glas. Med glas måla måla vem som helst kan göra, och de större barnen.
Vill du ha en steg längre med din lätt vind. Då kan du skapa en målat glass verkställer. Vid hobby butiker finns en slags målat glas obligations försäljning. Detta färgade glasbandet är självhäftande. Nu kan du göra något på ett enkelt sätt gör vad som ser mycket chica och dyra, och du gjorde det själv.

Något annat som ett ljus

I stället för att sätta ett ljus i lätt vind, kan du också sluta göra något annat där. Tänk på sidenblommor. Du kan göra detta är det bäst att använda en lätt vind göras öppen uppifrån. Längst ner strö några prydnads pärlor. Dessa kan vara av plast eller frigolit. Detta är till botten lite kamouflage. Nu ordna siden blommor, kvistar eller vad du vill på botten av vinden ljus. Titta då på avstånd om du gillar det så väl lämpad. Om inte, flytta den lite. Bara vara försiktig du inte för mycket. Vänd vinden för ljus runt, du kan se vinden ljus eftersom från alla sidor. När du hittar rätt passform sidenblommor du lägger locket stängt och du är klar. Om du är trött på vad som finns i din lätt vind, kan du ersätta den helt enkelt igen för något annat. Idéer för vinden ljus:
  • Sidenblommor
  • Torkade blommor
  • Shells
  • Flera lager av färgad sand
  • Fjädrar

Vid jul

Vid jul kan du förvandla din lätt vind till en jul ljusstake. Numera finns det lysdioder till handelsvaror en kopplingsdosa med batterier fastnat. Om detta lyser med julen bollar till exempel i ljusvind slutar, har du ett original julbelysning vind. Se till att omkopplingslåda är lite vind på toppen av ljuset. Annars måste du hela din lätt vind blir klar om du vill släcka ljuset, eller att byta batteri från lysdioderna.
Du kan också dekorera din lätt vind med en julkrans. Ta en stor plan platta och placera julen krans på den. Sätt lätt vind i mitten av julen krans och redo din skapelse. Du kan också klistra in på din jul fönster klistermärken vind ljus. Tänk på att dessa inte är värmebeständiga. Använd den som ett ljus eller värmeljus med LED-belysning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha