Creative med lättnad på väggen

Det är mycket modern, de konstverk på väggen där befrielse bearbetas. Det bör ha en 3D-funktion och därmed bli dykning allt konstverk som ?? konstverk ?? och ge djup till målningen. Men förutom att du kan köpa konst kan du också se fler och fler workshops ger dem möjlighet att komma igång. Du måste ha en viss kreativitet i dig, är uppenbar. Men det kan också vara en rolig tidsfördriv.

Gör det själv

Relief i ett konstverk på väggen ger djup och det gör många arbete mer attraktivt eftersom du kan få som artist eller något mer du betona något mer med det. Verkstäderna där du kan komma igång även skjuta som svampar ur marken. I själva verket, hamnar de på densamma, och denna metod är som följer:
 • Ta en tom duk - nybörjare ett behändigt format är bäst ?? och bestämma vad du vill göra.
 • Låt härmed även tillfälligt, vad "typ" relief kommer.
 • Om du har bild i bild, är det bra att titta där du vill att lättnad. Försök att titta på din representation som vad du vill komma fram, även måste avlivas med eftertryck. Tänk på en marinmålning, där du vill framhäva de främre vågor.
 • Du kan göra reliefen med fasta material, såsom trä, bly eller järn. Men du kan också ta mer flexibla material såsom papper mache eller arbeta lokalt med tjockare lager av färg.

 • Skapa din komposition och komma igång med dina primer material för befrielse och resten av din tavla.
 • Om baskompositionen är klar, kan du fortfarande se om målningen med vissa specifika färger kan få lite extra lättnad. På grund av tjockleken ?? på ?? med ett verk som färg, kan du framhäva det ännu mer.

Relief fabricera

PAPIER-MACHE
Papier mache, speciellt om du är lite händig med det, är mycket lämplig att ansöka om befrielse. Låt torka och sedan måla. Hur man gör papper mache? Det finns flera sätt, men den mest kända är följande:
 • Dip tidningen ?? inte göra det i små bitar - med i en blandning av vatten och pasta.
 • Låt blandningen dra lika bra i den nedsänkta tidningen.
 • Om allt är väl dränkts, du drar ut och böja ämnet i den form som du gjorde detta med din komposition i åtanke.

 • Ta en annan tidning, men gör det nu i små bitar och lägg den ett par timmar i en behållare med vatten.
 • Om det drar dig efter några timmar, måste du pressa och pressa ut all vätska.
 • Om detta görs, bör du blanda marker med lim. Då du sätter ämnet på ett bord och gör det de former som du har i åtanke för dina konstverk.

Ge något med papier-maché och alltid tillämpa tiden, annars Förmån faller sönder.
Paint
Du kan också skapa lättnad med färg. Det betyder inte att du ska gå förenklade klodderen ?? ??, men du kan lägga till fler tjocka rockar över varandra. Om du sedan gör också nyanserna är olika, tänk på briljans i kombination med matt, får du områden som hoppar ute ?? ??.
En annan nyans - du får det något framåt - Applicera med fluorescerande färger av ädelmetall färger som guld, silver och brons.

Slutligen

Om du väljer den strukturerade - och som inkluderar alltid rätt penslar på - och även arbetar med färg kommer tillbaka ut i rymden, du plötsligt göra en vacker komposition som passar in i utrymmet som en väl passande jacka. Ibland är det en fråga om att våga och ibland är det en uppföljare till en annan form av kreativitet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha