Crafts: fartyg

Vem som barn inte ens gjort en båt och lekte med den i en bäck, en damm eller ens bara ett bad? Tills båten kapsejsade, snöpligt omkom eller sveptes bort av det strömmande vattnet. Återupptäck detta rolig aktivitet eller släppa dina barn gör med kunskap. Först måste du roligt att göra båten och sedan till spelet. Därför tar nu en tremastad, en flaska fartyg eller en båt mutter.

Fartyg ahoy: en tremastad

Förutsättningar
För att göra denna båt, behöver du: en träbit med en platt sida, sugrör eller tunna kvistar, löv av en ek eller lönn, starkt lim, en spik och en sten eller en borr.
Metod
Gör din hylla ren. Borra tre hål i styrelsen. Ingen borr till hands? Hoppa över nageln och sten tre hål i styrelsen på samma avstånd. Var noga med att inte träffa hyllan eftersom din båt sjunker snabbt!
Ta dina blad. Häri Gör två snitt vid sidan av Mittnerven. Sätt här din halm eller din tunna kvist i. Har du en robust stam på din sida, då är det bättre att hugga stammen till en liten bit av halm.
Sätt lite starkt lim i dina hål. Sätt här vassen eller kvistar i. Som fast och torr din båt flod eller badvaardig.
Även för tjejer!
Ingenting för flickor båt sak? Hur som helst. Denna vackra tremastad fartyg bäst kan tjäna som en dekoration på fönsterblecket eller på spiselkransen. Flickor kan också göra honom förvisso gåva eller för sig själva.

Flaska Fartyg

Förutsättningar
För att göra en flaska skepp, behöver du: en fast, runda, tak flaska ris, ett vitt pappersark, ett sugrör eller en filial, en kniv eller sax, markörer.
Metod
Inta en fast, rund plastflaska. Ta av locket från flaskan och fyll den till hälften med ris. Skruva på locket igen. Fäst till toppen av din flaska av en liten tvär formad notch med en sax eller en vass kniv. Var noga med att göra denna rätt i mitten av kurvan, annars dina flaskor fartyget snabbt kantra. Koppla in i spåret ett sugrör eller en filial. Nu gör ett segel med en fast, vitt pappersark. Alternativt kan du dekorera ditt segel med ett kryss eller en dödskalle. För tidningen två steg och infoga filial eller halm igenom. Halmen eller gren måste sitta perfekt i mitten av bladet, eller rulla båten så att.

Nötter Båt

Den klassiska bad och flodbåtar! Kul att göra i höst!
Förutsättningar
En mutter, en tandpetare, en bit vitt papper, som knåda material, möjligen markörer.
Metod
Ta en valnöt och bryta dem öppna. Se till att du verkligen håller de två halvorna. Skapa en triangulär flagga eller ett trekantigt segel. Möjligen dekorera med markörer. Roll flagga eller segla runt tandpetare. Säkra med lim. Skjut vad knåda material i halv skal nötter och för in tandpetare i här.
Skapa en hel valnöt flotta tävlingar och spela med dina vänner i en bäck. Också trevligt att göra under ett barnkalas och göra. Eller bara leka med din flotta i ditt badkar. För vinden kan ta hand av sig själv för att blåsa och bubbelpooler gör med din hand.
Skepp ohoj!
(0)
(0)
Nästa artikel Lyme-sjukdom

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha