Constitution Festival 2014: information och tillgänglighet

År 2014 den holländska konstitutionen, 200 år. Detta kommer att firas med konstitutionen Festival, som äger rum i Haag den 29 mars 2014. Festivalen arrangeras av den nationella kommittén 200 år rike, Haag kommittén 200 år rike, Dag Haag historia och kungliga armén.

Night of the konstitutionen

Festligheterna inleds med natten i konstitutionen, fredagen den 28 mars 2014. Under denna fredag ​​kväll och natt planeras hela Hague olika aktiviteter. För vissa aktiviteter Bokningar krävs, kan detta hittas på webbplatsen för festivalen; Här finns också hela programmet. Exempel på aktiviteter under natten av konstitutionen: Gratis inträde till Humanity House Museum, Flavourz Frihetspartiet i den trojanska hästen, med uppträdanden från 23:45 am till 04:45 från inkluderar Alex Sinclair och Givano och föreläsningsturné om de mänskliga rättigheterna, inklusive den trojanska hästen, som leds av Xander van der Curlew Ernst Hirsch Ballin och Natalie Righton som gäster.

Day of the Hague History

På ?? t Plein fann den 29 mars, 2014 Dag Haag History plats som en del av konstitutionen Festival. Op 't Plein hitta hela dagen kontinuerligt olika aktiviteter äger rum, inklusive:
  • Nostalgisk karusell för unga och gamla
  • Luft slott
  • Marknaden med mer än 30 kulturella, historiska och museiorganisationer
  • Knight School
  • Konstitutionen photobooth!
  • Luft slott
  • Plaatpitaat pannkakor; dekorera och aptit!
  • World Cup Hockey kliniken

Barn

Medan konstitutionen Festival på lördag, 29 Mars, 2014, finns det olika organiserade aktiviteter riktade till barn, spridda över hela Haag. Det finns en breakdance show och BMX show och workshop om Hofplaats finns demonstrationer av den kungliga armén på Hofvijver, där barnen kan inkludera klättring och firning och lära sig att bära vatten från Hofvijver att förvandla det till dricksvatten. Dessutom kan barnen delta i en spännande skattjakt rävar på torget, inom ramen för Dag Haag historia platsen. Dessutom, för att dessa dagar särskilda byggnader skall besökas, inklusive White Paleisje på Kneuterdijk där barnet på tronen i Hall på bilden kan gå till Riksarkivet, där barnen kan skapa sin egen konstitution och ministerierna för Interior och konungarikets inre förbindelser och säkerhetspolitik & rättvisa, som också är värd ett utbud av aktiviteter för unga och gamla. Mer aktiviteter kan hittas på webbplatsen för konstitutionella Festival.

Utställning och Teater

Under festivalen konstitutionen kan besökas bland annat premiärministerns bostad och Trêves- och Statenzaal. Dessutom, två rum i regeringen av kungen öppnade under festivalen för allmänheten. Det finns bland annat i Det Kongelige Teater och Högsta domstolen i Nederländerna teatraliska plats som passar helt med temat för festivalen. För vissa av dessa föreställningar kan bokas i förväg. Mer information om detta och det exakta programmet återfinns på webbplatsen för konstitutionella Festival.

Accessibility

Adress festivalen
Aktiviteterna sker i hela staden i Haag.
Kollektivtrafik
De flesta aktiviteter äger rum runt konstitutionen Festival på gångavstånd från centralstationen i Haag. På platsen för tåget kan du beställa en särskild författning Festival åtgärder biljett. Ett antal aktiviteter som är längre bort från centrum kan nås med gratis bussar som kör från turneringen torget i centrum, via Plein 1813 vid premiärministerns residens. Skyttlar avgår varje 20 minuter och köra dit och tillbaka.
Bil
Om du kommer med bil? Gå dit från att trafiken runt staden och bilparkeringar kan vara småprata. Du kan parkera i garage inkluderar Muzeplein, Pleingarage, Stadshuset och Spui Centre.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha