Constellation Väduren

Agda Henriksson December 27, 2015 Hälsa 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ram eller Väduren är ett tecken på zodiac horoskop. Konstellationen Väduren löper från 21 mars - 19 April. Väduren är en stark personlighet med en stor längtan efter framgång. Aries är en av de mest brinnande konstellationer. Tålamod är inte den starkaste punkten i Ram, men han mer än kompenserar för det med hans beslutsamhet och eldig karaktär.

Constellations

 • Skytten
 • Cancer
 • Lion
 • Virgo
 • Aries "> Ram
 • Skorpionen
 • Stenbocken
 • Taurus
 • Tvillingarna
 • Fisk
 • Waterman
 • Vågen

Aries Symbol
Vädurens tecken på Väduren symbol härrör från hornen på RAM. De representerar bestämdhet, energisk karaktären hos denna zodiakens och förmåga att förstå frågor bildligt vid hornen.
Datum 21 Mars - 19 April
Ruler Mars
Naturligtvis hem Första hem
Element Eld
Polaritet Positiv

Personlighet Ram

Väduren är ett personlighet som du inte kan ignorera. Ram är självsäker, idealistisk och har en högt utvecklad ego. Ram lämnar lite öppet utrymme för nyanser och subtilitet. Väduren är en född ledare och tror att han är alltid rätt. Detta gör Ram beslutsamt och resolut. Väduren är inte en lagspelare men knäppte sysslor helst på sig själv. När något går fel i livet av Ram, lyfter han på huvudet och går full av optimism utanför.
Känslor
Aries är inte särskilt inriktad på introspektion. Ram kan spontant utan synliga tecken "tända" och sedan igen för att släppa resten tillbaka. Aries sätter själv trivs i centrum för uppmärksamheten och har svårt att visa empati. När Ram är dock medveten om en situation som han kommer att göra allt i kampen för missgynnade eller förlorare.
Spirit
Väduren är en konstellation som mycket behov utmana. Väduren är impulsiv snarare än rationell och generellt sett tar snabba beslut som ofta visar sig väl. Ram är en ganska rastlös själ som är uttråkad snabbt. Vädur humor kan ta sig uttryck i sarkasm och kvickhet.
Styrkan i ramma
Ram har åtagit sig att frihet och öppenhet. Väduren är mycket modig och återköp personliga och affärsmässiga frågor.
Svagheterna i Ram
Aries kan vara mycket manipulativ komma ut ur hörnet och ofta ta sig friheter med sanningen. Eftersom Väduren är så rastlös att han kan ha en brist på uthållighet, vill Aries allt! Vädur kan vara mycket självisk och även självisk.
Ram och finans
Ram är en verklig big spender, han tycker om att ge ut pengar. Aries tänker främst om kortsiktiga post, försäkringar och sparande är då fortfarande ibland glöms bort. Väduren människor är ganska gokgevoelig, spänningen och spänning som spel innebär.
Karriären i Ram
Väduren är bäst på sin position i ett jobb där han kan utveckla sina ledaregenskaper och entreprenörskap kan utnyttja och på. Tänk på yrken som en arméofficer, slaktare, metallarbetare, kirurg, entreprenör, förare, testpilot, brandman, säljare, handlare, inspektör, psykolog, forskare, skådespelare och designer. Egenföretagande passar karaktären av Ram.
Vårsäsongen
Dag Tisdag
Number 9
Fysiologi huvud, ansikte och binjurar
Crystal ametist, akvamarin, karneol, citrin, granat, jaspis, magnetit, rosa turmalin, topaz
Metall Järn
Röd och vit
Djur Dragons, får och tigrar
Maträtter med kryddig smak

Ram och kärlek

Väduren är en passionerad älskare som verkligen tycker om erövringar. När Ram börjar en relation, oftast förblir han sant i detta förhållande. Men genom lite tålamod för att prata ut problem kan fortfarande ibland hindra Ram har flera snabba på varandra följande korta relationer. Väduren vanligtvis kräver full uppmärksamhet partnern. För att tillfredsställa Ram i en relation, kan partnern göra det bäst om Ram är alltid rätt, och meningsskiljaktigheter inte förvärra.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha