Combat skadedjur: loppor, råttor, flugor, möss, fästingar etc.

Kellie Rosenqvist Februari 28, 2016 Miscellanea 54 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Termen "sjukdoms" avses vanligen en stor mängd skadedjur. Dessa är små djur som anses av människor som smutsiga, svåra eller skadliga. Det finns ingen biologisk definition av en "skadedjur". Till exempel är möss betecknas som skadedjur, men också hålls som sällskapsdjur. Några exempel på skadedjur som kan uppstå inomhus är:

  • Loppor, löss och tecken
  • Flugor och myggor
  • Malar och woodworm
  • Råttor och möss
  • Kackerlackor

Detta skadedjur i ditt hem kan patogener såsom bakterier, virus, svampar och parasitära maskar förmedla till dig själv, dina husdjur och din mat. Dessutom gör dem till en del av allt. I denna artikel diskuterar vi de viktigaste typerna av skadegörare som förekommer i holländska hus ...

1. Loppor

Loppor är bland de värsta skadedjur som förekommer i holländska hem. I princip endast för loppor i ditt hem om du har husdjur. Ditt husdjur plockar upp en loppa oftast utomhus genom någon annans hund eller katt. I sällsynta fall, är en loppa plockas upp av en man med någon annans husdjur och tagit hem. Sedan när du kommer hem, har loppan dig som en enda näringskälla, vilket gör att du oerhört ofta stucken.

I den här artikeln om "kampen loppor i ditt hem kan du läsa allt om kampen mot loppor i ditt hem ...

2. myror

Myror är inne i stället för utanför. Men om du kasta överblivna godis hemma, kommer dessa myror försöker plocka upp. På sommaren - vanligen under varma dagar, strax efter en regnstorm - en myra koloni kan dela. Lämnar hundratals till tiotusentals flygande myror än myrstacken att grunda nya kolonier på andra håll. När utbrottet inträffar i din trädgård, då är chansen att dina myror kommer hem.

I den här artikeln om "fighting myror i huset" läs allt om kampen myran i ditt hus ...

3. Möss

Möss letar alltid efter en varm och diskret plats att sova. De flesta typer av möss sova utanför ... Men husmusen finner också stor atmosfär inomhus. Denna mus kan bo var som helst och det anpassar sig. Så möss kan leva i vindar, tak och i håligheter. De är företrädesvis i närheten av människor och leva huvudsakligen från mänskligt avfall. Dessa möss kan vara en veritabel plåga möss i ditt hus.

I den här artikeln om "kampen mot möss i huset" läs allt om kampen musen i ditt hus ...

4. Råttor

Råttor är överlägset värst skadedjur som kan uppstå inomhus i Nederländerna. Råttor bär nämligen fästingar, loppor och kvalster med dem som kan överföra allvarliga sjukdomar. Råttor i ditt hem måste du kämpa omedelbart. Råttor i din trädgård eller närmiljö bör åtgärdas så snart som möjligt eftersom de fortplantar sig mycket snabbt.

I den här artikeln om "bekämpning av råttor i huset" läs allt om kampen mot råtta i ditt hus ...

5. kackerlackor

Förekomsten av kackerlackor hemma är oftast ett tecken på att ljuga om matavfall och otillräcklig hygien. Kackerlackor kan överföra skadliga bakterier om de kommer i kontakt med livsmedel. De är rent otäcka varelser som förökar sig snabbt. Vid första tecken på kackerlackor i ditt hem innan du ens komma igång med aktiv strid.

I den här artikeln om "kontrollerande kackerlackor i ditt hem" kan du läsa allt om kampen mot mört i ditt hus ...

6. Bananflugor

Hon kan kallas fruktflugor, men de gillar alla matrester och drycker där socker i det. Bananflugor är inte skadligt, men irriterande. De sitter ner på din mat och särskilt länder som i drycker. Ash fruktflugor du har i ditt hem, då är det oftast något ruttet frukter eller grönsaker i en fruktskål eller papperskorgen. Eller det är hårt smutsad disk.

I den här artikeln på bananflugor i huset bekämpa "berättar allt om kampen mot fruktflugor i ditt hus ...

7. husflugor

Husflugor är märkbart smutsigare och mer ohygieniska än fruktflugor. De äter inte bara växter matrester och dryck matrester, men också ruttet kött och även avföring. Inte bara husflugor är irriterande skadedjur, samma sak gäller för bullriga spyfluga och otäck grön spyfluga. Enorma flygande hem, du bättre kämpa direkt!

I den här artikeln om "flyga i huset kamp" läs allt om kampen mot flugan i ditt hus ...

8. Getingar

Getingar är inte bara ditt hus. Detta sker oftast sporadiskt och oftast oavsiktligt. Men om du har en hel del getingar regelbundet hemma, då är chansen att det finns ett getingbo i närheten av ditt hus sitter. Getingar fortfarande ibland bygger bon i din trädgård, i kaviteten under en bricka under dina takfot eller i din krypgrund. I så fall skulle du bättre ringa direkt till skadedjur.

I "bekämpa getingar i egen regi den här artikeln kan du läsa allt om kampen mot getingar i ditt hem ...

9. Trämask

Under "trämask" de flesta människor: alla critters gnager trä. Trämask därför är en beteckning för en mängd olika vattenlevande insektslarver i trä. Den mest kända är larver av strimmig trägnagare, död watch skalbaggar, och det mesta av longhorn skalbagge. Dessa larver skalbaggslarver hål i bland annat trägolv, möbler och ramar.

I den här artikeln om trä maskar i huset bekämpa "berättar allt om kampen mot trämask i ditt hem ...

10. Myggor

Myggor är förmodligen den mest hatade insekterna Nederländerna. Nämligen mygga suger blod och därmed orsaka en inflammatorisk reaktion i huden. Myggor kan hålla dig vaken på natten med sin surrande, och myggbett som återstår fortsätta att plåga dig de närmaste dagarna. Kampen mot myggor är också ett populärt tidsfördriv.

I den här artikeln om "kämpar myggor i huset" kan du läsa allt om utrotning av myggor i ditt hus ...

11. Löss

Löss är parasiter som lera - som loppor - suga blod ur huden. Lusen dvs löss i Nederländerna är fortfarande utbredd. Även om det fortfarande mindre det finns löss, särskilt i daghem och grundskolor är fortfarande ett vanligt fenomen. Barn få löss sedan ta hem, lämnar inomhus kan orsaka en riktig löss angrepp.

I den här artikeln om "kampen mot löss i huset" kan du läsa allt om kampen mot löss i ditt hem ...

12. Malar

Uttrycket "mal" är en term för alla typer av nattfjärilar. De flesta nattfjärilar är helt ofarliga. Det finns dock malar som äter kläder, såsom klädesmal och vax mal. Det är dock inte mal själv, som larver av dessa malar foder på dina kläder. Larverna av måltiden mal är bland de varelser som du någonsin har stött på i ditt kök skåp.

I den här artikeln om "bekämpning av nattfjärilar i huset" läs allt om kampen mot mal i ditt hem ...

13. Buggar i mjöl och mjöl

I dina köksskåp kan du stöta på alla typer av små varelser. Det innebär vanligtvis larver och puppor av måltiden mal, men ibland också ris mjölbaggar, vivlar och / eller majs maskar. Dessa djur verkar oftast komma från ingenstans och plötsligt befinner sig i spannmålsprodukter som mjöl, ris och pasta.

I den här artikeln om "kampen mot små varelser i mjöl kan du läsa allt om striderna buggar i mjöl och spannmål ...

14. blygd-

Blygd är relaterad till huvudet lus, men upptar en annan "habitat" i termer av kroppsbehåring. Den mest hedervärda bostad förmån för blygd är logiskt könshår. Blygd löss kan emellertid också bosätta sig i armhåla hår, skägg hår, ögonbryn och ögonfransar boet. Pubic tillhör gå vanligtvis genom intim kontakt.

I den här artikeln om "fighting krabbor" läs allt om kampen mot blygd löss på kroppen ...

15. Draw

Mark naturligtvis oftast inte din insida, men utanför. Ändå underteckna irriterande och potentiellt farliga skadedjur. Om du eller ditt husdjur medför en fästing, sedan in det upp och ner i huden för att suga blod. Om fästingen har svullna, drar han tillbaka huvudet och sedan lät sig falla. Detta kan ta flera dagar. Fästingen kommer molt och sedan gå igen på jakt efter ett offer. I sällsynta fall, en kvinna överger utanför inomhus. Hon kan lägga tusentals ägg, vilket gör det till slut skapar en skylt pesten i huset.

I "bekämpa tecken" den här artikeln kan du läsa allt om kampen mot fästingen i huden och hem ...

16. Silver

Silver är små insekter med en grå till silverfärgade som allt finns i husen. Namnet på denna best avser silvriga glans av schubje på ryggen och hans förmåga som en fisk i vattnet för att skjuta bort. De finns vanligen i fuktiga ställen, såsom hörn och badrum diskbänk skåp. Även fuktigt papper, som en bunt gamla tidningar, för att dra rammade Silver. Du kan silver så slåss med hjälp av fukt Absorbers. Dessa är behållare med kolgranuler som förhindrar blöta fläckar och svullnader runt huset!

17. woodlice

Pissebed Eden lever uteslutande på fuktiga ställen. Torra platser kommer sugga buggar inom några dagar död på grund av uttorkning. Gråsuggor föredrar att sitta ute än inne. De är dock fortfarande ibland hittas i fuktiga toaletter, badrum och källare. Du kan så buggar i huset så slåss med hjälp av fukt Absorbers. Dessutom bör du åtgärda läckor snabbt för att ta itu med några piller bugg i ditt hus.

Slutligen

Vill du veta mer om att slåss någon form eller typ av skadedjur? Klicka på länken under en specifik skadegörare för en komplett artikel om detta relevanta skadedjur. Combat, undvika, undvika, rättsmedel, symtom, Funktioner och Fler ...

Har du erfarenhet av skadedjur? Eller har du tillägg till denna lista över skadedjur? Låt under din berättelse eller kommentar

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (13)
Annalena Lindstrom
  Like 5   Dislike 1

Hej Paul, jag ser överallt i huset, om jag har något levitation marken, små ljusbruna nötkreatur. När jag vill döda dem hoppa lite. Verkar som om de är oftast mycket lägre vass ... Nyligen min svarta stövlar stod någonstans i ett hörn på golvet och när jag ville göra ute också täcktes med. Har du någon aning om vad dessa varelser och vad jag kan göra?

Dina Heidenstam
  Like 4   Dislike 0

Närvaron av små hoppande insekter skulle kunna tyda på loppor. Har du husdjur? Skrapa ditt husdjur grenrör? Eller njuta ibland bites / knölar på huden?

Dal Brodd
  Like 1   Dislike 2

Hej Paul, tack för detta tydlig förklaring och mycket snabb respons, har också använt en inställning spray och kattungar väl kammade och många loppor bort och förstöras, kommer vi säkerligen begära ytterligare information om från U-objekt som erbjuds, och hoppas att faktiskt efter periodisk behandling, loppor ut ur huset och kattungar försvinner. Top svar och tack!

Berdina Jansson
  Like 0   Dislike 1

Du är välkommen! Lycka till med loppor och förhoppningsvis du släpps snabbt från lopp problem ...

Audny Hjulström
  Like 2   Dislike 2

Hej, bara en fråga ... Min dotter har sedan 2 dagar 2 kattungar i huset som är angripen av loppor. Samtidigt har kattungarna behandlats med Stronghold, men nu vi undrade hur vi skyddar möbler såsom tyg soffa, klösbräda, etc. finns det en särskild agent för och där vi kan köpa?

Gullmarie Hultgren
  Like 3   Dislike 2

Nej, det finns inga loppor innebär redskap och möbler för att ta itu med. Om det finns verkligen en loppangrepp i ditt hem, kan du välja att använda en inställning spray eller pulver inuti bipacksedel produkten ... Men i princip de behandlade katterna bryta livscykel loppan. Varje loppa hoppar på en behandlad katt dör. Alla ägg, puppor och larver kommer så småningom att bli vuxna loppor och ett liknande öde. Därför är det dock viktigt att ta itu med kattungarna med jämna mellanrum med en anti-loppmedel speciellt för kattungar individens kroppsvikt. I dessa artiklar om loppor hitta önskad mer information om loppor: Loppbett hos människor förebygga och åtgärda Loppor hemma? Gör ditt hem fri från loppor skadedjur! Vad man ska göra om en loppa? Flea förebyggande och kontroll ... Loppangrepp: till sista loppan med en anti-lopp medicin ...

Crescentia Sjöholm
  Like 1   Dislike 1

Paul, jag lider av möss medan jag bor i en lägenhet. Hur kan jag göra en skillnad och hur kan detta vara?

Daniel Holmström
  Like 2   Dislike 2

Eftersom du försökte länka spam till en skadedjursbekämpning tjänst i Leiden, jag förväntar mig att du kommer att bli bättre på att svara på denna fråga än jag. 😉

Ivonn Aaberg
  Like 3   Dislike 0

Paul Hai, jag har loppor eftersom hunden min son har spenderat en vecka här. Jag såg också ligga var som helst i bilen och vita ägg på instrumentbrädan ... Jag hade läst att ättika som löste ägg. Jag själv hade den tanken så jag besprutas vinäger med lite vatten på dasboord, Egentligen bara för att se vad som skulle hända ... Efter cirka tre timmar gick jag för att se och det fanns ingen äggvita som hittas. Och det var verkligen en hel del, jag fann också döda loppor ... eller döda larver fanns jag vet inte det. Nu min fråga Paul, är det verkligen så, eller är det nonsens nu, annars kommer jag säkert använda den dyra grejer. Eftersom jag annars stannar kanske veckor injicerats med vinäger och sedan det enda som någonsin händer att jag håller mig stinker av ättika ...

Vendie Byström
  Like 2   Dislike 0

Det finns många skrock går runt omkring loppor. Således kan du slåss loppor inkluderar salt, vinäger, citronsaft, tvättmedel och lime. Loppägg är mig veterligen består helt annorlunda än hönsägg och existerar inte i min mening på mineraler som kalcium, men det mesta av ett protein membran. Kalk är dessutom en uppgift om ett antal alkalisalter av mineral kalcium, såsom kalciumoxid, kalciumhydroxid, kalciumkarbonat och kalciumvätekarbonat. Vissa former av kalk kan döda loppor, men de reagerar extremt alkaliska och aggressiva, särskilt när de kommer i kontakt med vatten. De är således frätande / farligt och du kan därför inte bara satsa på att bekämpa / förebyggande av loppor. Hur som helst, är kalk en potential snarare än en loppa bekämpningsmedel ingrediens i lopp ägg som ägg av loppor mottagliga / utsatta skulle vara mot vinäger. Vinäger innehåller endast 5% ättiksyra, en svag syra. Även ren ättiksyra som återstår efter de vattniga delarna har avdunstat, lopp ägg kan inte enligt min mening lösa. Jag är rädd att man blandar ihop vinäger med borsyra; borr är en välkänd ingrediens i många bekämpningsmedel och insektsmedel. Borsyra är också en svag syra och inte mycket effektiva mot loppor ägg, men koncentreras i ren pulverform tillräckligt torkmedel / torkmedel tjäna och loppor att torka. Jag vet inte exakt vad som hände med lopp äggen efter att de har kommit i kontakt med vinäger, men att de är "löst" verkar åtminstone osannolikt. Jag kan åtminstone hitta någon vetenskaplig forskning som visar att ättika loppägg kunde lösa. Att många lopp ägg finns i bilen, för övrigt, är ett tecken på att hela loppcykeln är närvarande, inklusive vuxen / mogen loppor, puppa / kokonger och larver / nymfer. Vinäger kommer också att fixa det ändå aldrig komplett loppor problem. I den här artikeln om loppor kan hittas oklokt mycket information om stridsloppangrepp, liksom ett stort antal svar från experter och länkar till mer information om loppor. Förhoppningsvis du fick bli av med din loppa problemet snabbt. Lycka till! Hälsningar, Paul

Vanna Sjöholm
  Like 1   Dislike 2

Hej Paul, jag har två kattungar, tyvärr de båda loppor. Jag har redan gjort allt. Spray för loppor i huset, kattpipetter, tvättas med loppor schampo, spraya pälsen och jag håller dammsuga, även jag håller kammar kattungar. Vill du veta vad jag kan göra? Det är så tråkigt för mig critters ...

Letizia Naslund
  Like 1   Dislike 0

Kära Paul, jag har en mus t.h.v. mitt garage där även lagras min mat. Jag misstänker att det för närvarande, men en, eftersom paket men har en liten tår. Hur gjorde musen dit? Det har att göra med hygien? Varje dag vi städat hela huset! Jag gick med i församlingen av dessa korn hämta och har distribuerat nästan THV mus spillning. Hur vet jag när de dör? Vänligen skicka feedback om du vänligen Tack Tack!

Sebedeus Bolander
  Like 0   Dislike 1

Bästa Serkan, gnagde Eftersom det finns, kan det vara att musen mat luktade, men inte nödvändigtvis. Möss kommer inte bara ute efter att äta inomhus, men också till en torr, varm plats att sova och fortplanta sig. På grund av sin flexibla skelettet har en mus inte mer än en spricka eller ett hål med en diameter på 0,5 cm som krävs för att slingra sig genom det, så en mus finner alltid ett sätt. Det enda du märker att en mus är död, det vill säga från rått ätit och du uppfattar inga spår ... såvida du ser honom liggande död någonstans, du vet tillräckligt. 😉 också läsa den här artikeln om muskontroll igen, kommer det att hitta en hel del information om förebyggande och möss i huset, samt en hel del historier om experter.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha