Combat mögel: användning Vilket innebär?

Ingelöf Wahlgren Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mögel kan slåss med vinäger, blekmedel, klor, ammoniak, eller särskilda schimmelvreters. Vart och ett av dessa läkemedel kan vara mycket effektiva för att bli av svampen. Vinäger som ett botemedel mot svamp var den mest miljövänliga. Schimmel strid med klor, dock verkar vara, i de flesta fall mer effektiva. Om du inte vill mögel i ditt hem, ska du inte bara ta bort utan även försöka förhindra mögel i ditt hem. Schimmel hus är mycket tröttande. Det ser smutsig, kan det gå stank och det kan vara mycket ohälsosamt. Dessutom kan mögel sakta äta ditt hus. Det lönar sig därför att investera lite i kampen mot svamp. Det handlar både tid och pengar.

Schimmel slåss med olika medel

Mögel kan slåss på olika sätt av olika medel. Dessa resurser säkerställa allmänhet att formen inte kommer tillbaka omedelbart. Det är dock ingalunda uteslutet att svampen kommer så småningom tillbaka. Vilket innebär att du bör använda beror på situationen, men också på dina personliga preferenser.

Formen avlägsnas med vinäger

Ett välkänt sätt att bekämpa svampangrepp är vinäger. Vinäger kan outspätt i formen fläck på taket eller på väggen. Detta görs till exempel med en trasa eller svamp. Vit vinäger verkar fungera bättre än andra typer av vinäger. Vinäger är ofta inte det mest effektiva sättet att forma. Ändå gör det kan vara värt att prova. Vinäger är inte bara billigt, men det är mycket bättre för miljön än andra resurser som du kan använda mot mögel. Och kanske ännu viktigare: användning av vinäger ger inga skadliga effekter för din hälsa.

Schimmel strid med klor eller blekmedel

En annan medel som ofta används för kontroll av svampen är blekmedel. Bleach fungerar eftersom klor i den. Om du använder blekmedel utan klor, vilket sannolikt bidrar lite att ingenting emot mögel. Istället för blekmedel kan även användas ren klor.
I båda klorblekning rekommenderas att späda ut det med vatten en hel del: cirka 1 del klor eller blekmedel till 20 delar vatten. Denna blandning kan appliceras med en trasa, skräddare det fungerar bättre om du använder den med en sprayflaska. När du har infogat burken till de bästa 10 minuter dra sig tillbaka. Först efter att du tar bort det med en fuktig trasa. Under och efter avlägsnandet av svampen ska ventilera din rätt. I själva verket är det ganska ohälsosamt att andas mycket klor.

Ammoniak som ett sätt för att gjuta

En mycket olika medel, men med samma effekt på svamp effektiv som klor, är ammoniak. Även detta kan du helt enkelt köpa i snabbköpet, det kostar mycket lite. Vänligen gör ett val mellan ammoniak och klor: du kan använda den åt båda hållen. När klor och ammoniak för att komma i kontakt med varandra kan innefatta klorgas inträffar. Klorgas är mycket skadligt för hälsan. Det kan även vara dödliga.

Schimmel bekämpa schimmelvreters och andra resurser

De resurser som anges ovan har olika tillämpningar; svamp kamp är bara en av dem. Det finns också produkter som finns som är särskilt syftar till att bekämpa och förebygga mögel. Dessa produkter är ofta dyrare än en bit av vinäger, klor eller ammoniak, men de är särskilt effektiva. På internet du här schimmelvreters och svampmedel får ofta ganska bra.

Combat och förhindra mögel svamp

Om du lider av mögel, naturligtvis vill att du ska slåss. Men lika viktigt är att förhindra återkomsten av svampen. Anti svamp se till att formen håller sig borta ett tag, men om du inte fortsätter ändra omständigheterna, är chansen att mögel förr eller senare tillbaka. Och sedan kan du börja behandlingen igen.
Det är därför viktigt att du undersöker hur man kan förhindra mögel. Detta kan framför allt ske genom det utrymme som förhindrar mögel rena och hålla sig torr. I rum som värms och ventilerade regelbundet, kommer du inte benägna att mögel. Om du fortfarande lider fortsätter att forma det inte alltid betyda att du gör något fel. Ibland är det bara väldigt svårt att undvika det, till exempel i gamla hus.
I fall du är inte bli av med din mögel, du kan här människor att hyra som är specialiserade på både bekämpa och förebygga mögel.
  Like 0   Dislike 0
Nästa artikel Brädspel
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha