Colruyt och Colruyt grupp

Alla vet super makt kedja Colruyt. Det är en butik som har ökat från ett litet familjeföretag till ett stort, börsnoterat företag. Få familj har Colruyt NV detta inträffade. Vad är framgången för denna super makt? Vad gör Colruyt annorlunda än andra livsmedelsbutiker?

Snabbköpet Colruyt


Butikerna och lastbilar Colruyt är alltid "lägsta pris". Detta är redan mer än 40 år, ett kännetecken för snabbköpet. En sådan garanti är inte lätt att inse. Colruyt strävar därför de enklaste och mest effektiva lösningarna. Enkelheten Colruyt hittar dig i strama butiken och separat POS-system. Colruyt ser varje dag till de mest effektiva och angenäma arbetsmetoder. De har därför en särskild avdelning, nämligen förenklingsarbetet. Dessutom bör de anställda och kunder alltid ge tips för bättre arbetsmetoder. Först när alla bedriver effektivitet, kan Colruyt minska kostnaderna och garanterar lägsta pris!
Inte bara vid de lägsta pris kunder som kommer till butiken. Bär också Colruyt kundtjänst av största vikt. Kunderna kommer tillbaka till det lägsta priset och den vänliga och kunniga personal ger Colruyt. Anställda ska ut, artig och hjälpsam mot kunderna. Medarbetarna tar även initiativ, utan att vara påträngande. Det var inte alltid en fråga. Således, känner kunderna uppskattat!
Om du fortfarande inte har hittat lägre priser, ring bäst till Röda Telefon: 02 360 10 40 om du har några nya idéer för snabbköpet Colruyt som är innovativa och kreativa, bäst att ringa den gröna telefonen. Antalet av dessa, kan du alltid få i varje Colruyt butik

Colruytgroup

Colruyt är inte bara en stormarknad. Den har ett bredare utbud än just det. Följande företag är Colruyt grupp:
 • Bio-planet
 • Dats 24
 • Intrion
 • Collishop
 • Dröm baby
 • Ok
 • Collivery
 • Drömland
 • ProàPro Fördelning
 • Colruyt stormarknad
 • Druco
 • Fir
 • Enco
 • Mitto
 • Vlevico

Bio-planet
Bio-planet säljer ekologiska livsmedel och ekologiskt non-food. Det breda utbudet av Bio-planet ger alternativ till produkter som du förväntar dig i en stormarknad.
Dessa butiker ägna avsevärd tid att informera kunderna. De anställda är grundligt utbildade. Det finns även en utbildad herbalist i butiken. Vem gör inte Bio-planet i närheten, kan alltid beställa produkter online och plocka upp sina Colruyt butik.
Dats 24 bensinstationer
Dats 24 eller rabatt Automatisk Tanking Service har 75 helautomatiska bensinstationer i Belgien. Dessa stationer ligger i omedelbar närhet av en stormarknad Colruyt. Numera är de också redan byggt på annat håll. Dats 24 uppfyller de lagkrav när det gäller miljöskydd. Kvaliteten har varit bränslet att övervakas noga, så är det bränsle av hög kvalitet.
Ok
Okej butiker är små livsmedelsbutiker som ligger nära byar eller mindre stadskärnor. De kompakta butiker som erbjuder ett komplett sortiment till de lägsta priserna runt. Den är idealisk för dagliga behov av kunden. De rädda sig tid, ansträngning och pengar. Den personliga kontakten med butikspersonalen är en stor tillgång av dessa butiker.
Drömland
Dreamland är en butik som erbjuder ett brett utbud av leksaker, spel, sport, skolmaterial .... Butiken varje gång det är på jakt efter nya trender och anpassar sitt utbud till årstiderna och händelser. Återigen, det lägsta priset bilden. Vem ser någon annanstans till ett lägre pris på en viss produkt, bör alltid rapportera och kommer eventuellt återbetalas mellanskillnaden.
Dröm baby
Dröm baby har ett brett utbud av "baby saker." Föräldrar eller blivande föräldrar kan hitta allt i detta lager för deras barn. De behöver inte alltid komma till själva butiken. De önskade produkterna kan bokas via katalog eller via webbplatsen. 5 dagar senare, är det levereras i önskad grenen. Födelse listor kan också göras online och hanteras.
Collishop
Den Collishop erbjuder 15 000 icke-livsmedelsprodukter till det lägsta priset. Detta kan beställas via katalog eller via webbplatsen. 3 dagar efter bokningen, kommer bokningen att ligga i den önskade grenen. Också presentlistor via Collishop, bröllopslistor upprättas och förvaltas på nätet.
Collivery
Collivery har specialiserat sig på leveransadressen. Den fullständiga Colruyt sortimentet, kan artiklar ColliShop, Dreamland, dröm baby och Bio-Planet beställas. Regelbundna privatkunder och ett stort antal konsumenter kan placera sina order via Collivery. Dagen efter att ordern de önskade produkterna levereras till önskad adress.
Fir
Sedan 2003 har gruppen Colruyt licensinnehavare av Spar formeln i Belgien. Spar positionerar sig med kvalitetsprodukter, ett brett utbud av färskvaror, en trevlig shopping miljö, komfort och personlig kontakt. Det finns tre formler, nämligen lokala butiken gran, den kompakta stads butiken Spar Express och Euro storebror.
(0)
(0)
Tidigare artikel Finansiella terminer
Nästa artikel Vad gör en barnvakt?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha