Collage Bank collageenbox - Erfarenheter och resultat

Den senaste flugan inom skönhet och anti-åldrande är kollagenbank. Det ser ut som en sol - eftersom det är en bank där du kan ligga ner och bestrålning huden med ljus. Men, solbränna, och inte skadar huden, är det inte heller. Rosa strålar i bank stimulerar kollagen kontrast, kollagenproduktionen i huden så att ditt ansikte och kropp kommer att vara fastare och fylligare och mer åldrande förhindras. Vi försökte collageenbox flera månader lång. Dessa är våra erfarenheter och resultat.

Hur fungerar collage soffa / collageenbox?

Fram till 25 års ålder, för att vår kropp tillräckligt kollagen hålla vår huden ung och smidig. Efter denna ålder, dock minskar produktionen och huden är tråkig, slapp och rynkig. Genom att använda kollagen bank eller collageenbox kollagenproduktion stimuleras igen.
Enligt en schweizisk studie var 70% av användarna efter bara tio behandlingar redan satt en tydlig förbättring inom området små rynkor. Efter tjugo behandlingar med kollagen bank eller collageenbox denna andel var 90%, och efter trettio behandlingarna var för 100% av de tydligt användarna märkbara resultat. 80% av användarna såg efter trettio behandlingar också skillnaden i de djupa rynkor.

Användare

Kollagen bank eller collageenbox användas på samma sätt som ett solarium. Ställ bara in timern och sedan ligga under kollagenlampor.
De två första veckorna du måste följa fyra behandlingar på 15 minuter vardera per vecka. Därefter fem veckor, fyra behandlingar om 20 minuter. Då har du uppnått det maximala antalet behandlingar med kollagen bank eller collageenbox tillräckliga och en gång i veckan 20-minuters behandling. Alternativt kan du avvika något från det här programmet, men försök inte att följa mer än angivet antal behandlingar.

Erfarenheter med collage soffa / collageenbox

Vi gick igenom en fullständig kurs av kollagen lampor, så trettio behandlingar enligt ovanstående program. Vi använde mindre version, den collageenbox som endast ansiktet kan behandlas och inte resten av kroppen. Denna version av ansiktet är mer kompakt än kollagen bänk och innehåller mindre kollagen lampor, vilket gör det mycket billigare än kollagen bank som är avsedd för hela kroppen. Emellertid kollagenlamporna för ansikte har en stor nackdel: de är inte praktiskt. Ansiktet måste vara, trots allt, bara några centimeter från collageenbox och det är inte självklart att installera kollagen lamporna på rätt höjd och bekväm sittställning. Försök tjugo minuter att sitta i en besvärlig situation, och flera gånger i veckan. Möjligen kan detta avskräcka potentiella användare så är chansen att behandlingen avbryts tidigt eller dåligt övervakade.

Resultat av kollage soffa / collageenbox

I likhet med många andra skönhetsbehandlingar finns också resultatet av collageenbox inte matchar vad som finns på reklam och instruktioner som beskrivs. Möjligen av huden kollagenproduktion stimuleras lite, men resultaten är inte av en sådan omfattning att effekterna är faktiskt synliga. Å andra sidan liknande, men dyrare behandlingar i en skönhetssalong, inte heller åstadkommer tillfredsställande resultat. Slutsats: långa konstant användning av den långsiktiga kollagen bank eller collageenbox huden från ytterligare åldrande och slapp kan lite försenad. Skulle du använda men collage bank eller collageenbox att omvandla din hud och synligt föryngra, då du bättre gå på jakt efter en annan anti-aging produkt.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Mitt intresse går till kollagenlampor. Vilka är de bästa och var ska jag leta efter? Tack för din information

Använd collage bänken ett år. Se väldigt lite resultat.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha