Clearance vinter- och sommarförsäljning i Paris

Luca Bengtsson Februari 28, 2016 Underhållning 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Paris är en vacker giltig stad, det är vackert upplysta och dekorerade under julen. Ett utmärkt tillfälle att dröja kvar i din romantiska atmosfär. Oavsett om du är på Trocadero, njuta av Eiffeltornet och ljusshow. Vare sig du är på högen för Sacre Coeur, med utsikt över staden Paris. Men det finns alltid fler människor som besöker Paris efter denna period, nämligen under nationella jakt dvs försäljningen i Frankrike.

Början och slutet av jakt och sommarförsäljning

Frankrike har fortfarande en period av en större utförsäljning av på vintern och sommaren, vilket är regeringens relaterad. Över hela landet finns det stor försäljning eller säsongsrealisationer. Paris lockar många under denna tid ?? shoppa ?? Turister från hela världen.
Vinter försäljningen startar under andra onsdagen i januari om det infaller efter den 12: e, det är den första onsdagen i januari. År 2013 faller den andra onsdagen i den 9: e, så börja försäljningen på ONSDAG 8 Januari, 2014 klockan 8 på morgonen. Vintererbjudande slutar ungefär en månad senare. För information, vinter försäljningen började förra onsdagen i juni som infaller 2014 den 25: e. Återigen börjar försäljningen klockan 8 på morgonen.

Rabatter

I praktiken, nästan alla butiker inblandade i försäljningen. Butikerna har under denna månad, flera omgångar av rabatt, upp till slutet av månaden till 70% rabatt på hela samlingen. Är du vänta tills de sista dagarna, finns det en chans att få mycket om inte mer.

Var kan man handla?

Paris har många köpcentrum och är där för alla eller smak. Om du går nu för vintage eller designer outlet, you name it. Den mest kända kommersiella köpcentret ligger bakom Louvren på Rue de Rivoli och gränder och gator som omger den. Här kan du hitta många modebutiker. Tyvärr, den stora och vackra varuhuset Saint Maritaine under flera år stängda.
På boulevard Haussmann, hittar du också de berömda varuhus som Galeries Lafayette och Printemps. Här hittar du alla stora märken. Varuhusen är också under denna period, men vackert inredda. Du inbillar dig själv ibland på Disneyland. På taket kan du ta en paus och njuta av från restaurangen, vyn.
Tror du verkligen packa upp kan du också ta en promenad ner Champs Elysees. Här hittar du de dyrare butikerna, som Boss eller Cartier. Du hittar också presentationer här från fordonsindustrin, bland annat Ferrari.

Resa med tunnelbanan!

Det är inte tillrådligt att ta bilen under ditt besök i centrala Paris. Tunnelbanan i Paris är verkligen en skänk från ovan. Allt inne Périphique är lättillgängligt. Du kan komma in och ut överallt, med några meter finns en tunnelbanestation.
Du kan spara enorma mängder tid genom att ta tunnelbanan och du är mycket flexibel. Detta gör att du en dag se en hel del Paris. Detta är nödvändigt eftersom Paris har mycket att se! En biljett är inte alltför dyr, men det finns också, till exempel för erhållande av ett dagskort. Du behöver inte nödvändigtvis måste ta ett hotell som ligger i ett utmärkt läge. Bara se till att ditt hotell ligger nära en tunnelbanestation, så har du hela Paris inom räckhåll.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha