Civilization Iarga

Ibland kan en person motvilligt hamna i ett äventyr som nästan ingen tror när han berättar det. Det händer till Stefan Denaerde från Aerdenhout. För två dagar kommer han att veta mer om en främmande civilisation än de flesta människor i hela sitt liv på jorden. Utbildning, ekonomi, sjukhus, filosofi, you name it. Här är några viktiga punkter från hans erfarenhet som han skrev i boken "Extraterrestrial civilisationen. På engelska är det publiceras under rubriken: "Operation Survival Earth".

Vem är Stefan Denaerde?

Stefan Denaerde är en pseudonym för Mr Ad CM Beers som dör plötsligt vid en ålder av 75 år 1998. Han var en framgångsrik bil importör som förhindrar dess 185 miljoner gulden i topp 100 rikaste holländska av 1990. Om du ser honom på en film du tänker på Rinus Michels, till växten och sätt att tala. I filmen, som handlar om boken, säger Ad han är 46 år gammal. Förresten, har han skrivit en anmärkningsvärd bok: "Universal Creation", publicerades 1990, det är en annan historia.

Möte vid Oosterschelde

Det hela börjar när Stefan med sin stål pråm på Oosterschelde seglar med sin fru och barn. Först han finner att hans kompass är bruten, då han hör ett högfrekvent ljud och hans båt kommer att vila på en främmande fordon. Han ser en kropp flytande tidigare och försöker rädda individen vad han kommer att lyckas. Till sin fasa finner han att det inte är en normal människa: den har en mänsklig kropp med korta ben, ett djur ansikte och ögon med diamantformade elever. Han har inte återhämtat sig från sin förvåning eller en partner från fordonet kommer till honom, ser individen Stefan säker och kraftfullt. En annan person visas, de två varelser att stå och göra en långsam böjning hälsning. De är cirka 1,40 meter lång. De börjar prata med en hård, mekanisk klingande staccato röst på engelska med en udda syntax: "Kan du förstå oss" Efter ett kort samtal, de bjuder Stefan för en tvådagars utflykt på sitt fordon. De ger honom ett block av metall som en souvenir när Stefan säger att han först vill rådgöra med sin fru och barn.

Kunskaper i skålen

Det märk fordon verkar vara ett flygande tefat med en diameter på 16 meter. Även om hans hustrus invändningar har Stefan på samtalet och så äventyrsroman fortsätter. När han kommer in i fordonet han först ser en oerhört komplicerad maskin. Han sätter sig på en stol som har många justeringsmöjligheter. Kommunikationen sker via en översättare, eftersom byggandet av sina vokala organ skiljer sig från den hos människor på jorden. Och att göra detta, återigen, med det lägre lufttrycket vid jorden genom vilken röstfrekvensen är olika. Via en stor skärm och en strålnings reflektor på huvudet av Stefan händer kunskap. Han behöver bara vara en avslappnad åskådare, resten gör det. På detta sätt ser han sin planet Iarga bort tiotals ljusår från jorden. Att livet finns det mycket annorlunda än på jorden bevisar påståendet att ett fall från två meter är livsfarlig.

En kosmisk ekonomiskt system

Informationsflödena med en väldigt stor hastighet till hjärnan Stefan. Formulera sina kosmiska universella ekonomiska systemet är de som följer: "Den innehåller planen genom behovet tillfredsställelse att befria människan från materiella påverkan så att de inte längre påverka hans beteende motivation." Det magiska ordet här är "effektivitet". Pengar och egendom som de anser vara tecken på en primitiv nivå av civilisation. Det är allmän egendom utan obekvämt inblandning av regeringar. Control är på utgifterna så att det inte finns några skulder uppstår. Lyxvaror kan hyras. Allt görs så stark att den kan ta tusentals år. Automation är så sofistikerade att endast ett fåtal frivilliga gör "arbete". Till exempel kan det också.

Energin hos en Recreation Ground

Om skärmen visar en stor rekreationsområde är den energi det intressant. Detta görs via en underjordisk rörledning, genom vilken vatten matas under högt tryck och temperatur. Förfarandet möjliggör för elproduktion som används för pumpning av luft och vätskor, och för uppvärmning. Deras effektivitet är så stor att om deras system tillämpades till Nederländerna vi lätt med 300 miljoner människor kan leva tillsammans.

Optimal utbildning


Stefan genom skärmen ser på en skola då märker han att de lärdomar över hela planeten är lika och ges elektroniskt. De använder ett konstgjort språk som är hanterbart för elektroniska minnessystem. Till deras femtonde året, barn lär sig den grundläggande utbildningen hemma. Med strålande systemet är överföringen av kunskap så snabbt att tonåringarna sedan jämförts med oss ​​är på universitetsnivå. Därefter följer specialisering i läroanstalter. Stefan ser eleverna med intresse följa instruktionen: vissa sitta på kuddar med sina ben i grunda spår, andra ligger på magen, på sina knän eller annorlunda, det finns fullkomlig frihet. De uppmärksamhet räknas och som är optimal.

Ventilations sängar på sjukhus

Sjukhuset Stefan får se är för svåra fall. Patienterna är i ventilations sängar med en konstant tillförsel av uppvärmd steriliserad luft som sugs tillbaka under det övre skiktet. Medelst ett skensystem i taket, är serveringsbrickor riktad till patienterna. Datorn kontroller med elektromagnetiska vibrationer för att lindra smärtan. På detta sätt är patienterna också hållas i omedvetna verksamhet. Datorn ger signal för sömn, patienten har friheten att inte sova på grund personliga friheten är heligt.

Osjälviska filosofi

Utgångspunkten är den frihet som innebär frånvaro av tvång. Frihet kommer från rättvisa och effektivitet. Etik domineras av begreppet osjälviskhet. En självisk man kan faktiskt göra några uppoffringar för andra. En osjälvisk människa är lycklig, han är i fred med meningen med livet och med sig själv. Kreativitet leder till lycka. Materiella kreativitet har risken för att skapa en osund konkurrens. Ägodelar och makt passerar in girighet och själviska ambitioner. Immateriella kreativitet ger varaktig lycka erfarenhet. Denna osjälviska kärleken uttrycks i hjälpsamhet, medkänsla, medkänsla, oro, tolerans, vänlighet, uppskattning och beundran.

Bäraren fält Omni-kreativitet

Matter de ser som packad massa energi. Det är en omvandling av immateriella energin från kosmisk strålning fältet. Den bärande fält eller arena skapar fysiska lagar som lyder all materia. Därför kan uppstå transformation eller materia. Sådant slitage fält sänds av Omni-kreativitet eller den kreativa kraften i universum. Bär detta område har alla atomer på plats och ger tröghetslagar som reglerar universum. Jämför det med radion. Bäraren fältet är bärvågen. Bäraren tjänar till överföring av kreativa impulser. Utan bärare ingen musik, inget slitage fältet oavsett.

Det unika med människan

En dator kan tänka logiskt. Han kan även skapa material. Underrättelsematerial kreativitet. All fysisk livsform kämpar för sin egen existens och därför självisk. Men är man konstruerat en supermottagningsanordning som kan ta emot den immateriella moduleringen av den kosmiska bäraren fältet. Direktkontakt mellan Omni-kreativitet och människan är möjligt för män av god vilja och ger en osjälvisk tanke och känsloliv. Stefan är lika tyst.

Flyttade farväl

Om de två dagar har gått, är det dags att säga adjö. Stefan måste lova att han kommer att förstöra filmrullen, trots allt, är inget försök på bevis tillåts. Om Stefan som lovar de åtta står i en halvcirkel. Han upptäcker för första gången en känslomässig reaktion på sina vanligtvis outgrundliga ansikten. De åtta gör en högtidlig böjning där de lägger en hand på sin panna. Stefan hälsning på samma sätt igen. Familjen sitter och väntar på båten ut på vad som komma skall. Stefan kastar filmrullen i havet. Sedan ser rymdskepp upphov till ytan och sakta segla iväg. Sedan ett magnifikt skådespel av färger följt av buller och ånga moln som stiger en gigantisk skiva, omgiven av en eldig orangeröd gasmoln. Spiral försvinner i fjärran. Vad en upplevelse!
(0)
(0)
Nästa artikel Studera i Lettland

Kommentarer - 2

Först och främst, till Berthe: du får inte tvivla! Trodde först inte måste svara på kommentarer om detta ämne, men det faktum att ingen verkar veta - eller, när jag meddelade det: INGEN vill tro att boken är bara en berättelse och information på ett helt annat sätt passerades, jag vill här fortfarande en sista gång betyder. Jag har hört talas om honom själv!

Vad berörde mig mest är den enorma ensamhet som den här mannen i hans senare i livet måste ha doorgemaakt.Dit eftersom ingen trodde honom.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha