Champix och LifeREWARDS programmet

Champix är ett känt medel som kan hjälpa till med att sluta röka. Numera finns det en möjlighet att kombinera medlet med Champix LifeREWARDS programmet. Denna kombination ökar chanserna att det faktiskt sluta kommer att lyckas. Det finns dock ingen mirakelmedicin att du automatiskt från rökning versioner. Även när du använder Champix och LifeREWARDS program är ditt eget engagemang är mycket viktigt.

Champix och LifeREWARDS program, en perfekt kombination

Att sluta röka är inte lätt, även med Champix och Life Reward program. Ändå kombinationen av Life Reward programmet Champix och öka chanserna för betydande. Tyvärr har många läkare gör ge dem ett recept för Champix, men nämner att det finns en möjlighet att engagera rutan Champix LifeREWARDS programmet, måste du börja din officiella sluta datum. Med en kod som du hittar på förpackningen till Champix, kan du registrera på nätet för den unika LifeREWARDS programmet. Låt oss sluta röka gradvis gå över.

För 20 minuter efter stoppstart fördelar

Visste du att efter tjugo minuter efter din sista cigarett märken de första fördelarna? Denna tjugo minuter försvinner inte för att du slutade. Många rökare röker mindre än en cigarett per 20 minuter. Deras fördel är ännu diskuteras när de förstöra den igen med en ny påbörjad. 20 minuter efter att röka din sista cigarett förbättrar cirkulationen, hjärtfrekvens och blodtryck. En annan fördel som du kan märka inom en dag är att återställa kroppen. 12 timmar efter din sista cigarett, börjar kroppen att reparera skadan, så att säga. Dina lungor och ditt hjärta kommer att komma ner till ?? röran av cigarettrök ?? att städa upp. Detta är också din kolmonoxid nivåer tillbaka till det normala.
Sedan resten av kroppen efter att du slutat. Al 48 timmar efter att du har rökt den sista cigaretten, kommer du att märka att du kan lukta bättre och att din smak förbättras avsevärt. Nikotinet din kropp har nämligen övergivits efter 48 timmar. Mellan två och tolv veckor efter din sista cigarett du kommer att förbättra lungfunktionen långsamt och du kommer att tycka att ångest och minska hosta. Cirkulationen förstärks kraftigt i dessa veckor. Andnöd kommer kontinuerligt att minska under de nio månader efter den sista cigarett.

De tre bästa fakta

Då de tre bästa fakta eller de tre största fördelarna i rad.
1. Efter bara ett år efter din sista cigarett din chans att utveckla hjärtsjukdom fortfarande bara hälften av en rökare.
2. Efter 10 år risken att utveckla lungcancer fortfarande bara hälften av en rökare.
3. 15 år efter rökning din sista cigarett din chans att få en stroke eller hjärtinfarkt minskar till samma nivå som en icke-rökare.

Att sluta röka inte bara medför fördelar med det

En rökare vet säkert; sluta röka är allt annat än lätt. Många rökare ser ofta fler nackdelar än fördelar när de tänker på att sluta. Ändå är ett val som kan se till att livskvaliteten förbättras och utvidgas livslängd sluta röka. Om vi ​​vill ha det nu ändå även ha nackdelar, då går vi till abstinenssymtom. Dessa fallgropar se alltid till att försöket att sluta falla i vattnet. Oavsett om du slutar röka med hjälp av verktyg som Champix, eller helt själv utan vägledning och verktyg, finns det alltid en ganska stor chans att du kommer att drabbas av abstinensbesvär. Dessa är mycket irriterande, men det är mycket viktigt att inte ge upp här. Pröva även se någon nackdel till en fördel. Utsättningssymtom är en nackdel. Fördelen med att ha abstinenssymtom är att det är ett tecken på att kroppen återhämtar sig. Det går i rätt riktning!

Champix, vad gör det?

Champix är ett läkemedel som innehåller totalt utan nikotin. Det är därför, det första läkemedlet som togs ut på marknaden, som syftar till att hjälpa till att sluta röka, utan beroendeframkallande medlet ingår i ingredienserna. Ändå har Champix en dubbelverkande, vilket chansen av framgång i att sluta röka ökar betydligt. Nämligen Champix binder till samma receptor som nikotin. Efter att röka en cigarett ?? gå ?? nikotinet till en receptor. Denna receptor är i användningen av Champix omgiven av organ Champix, som blockerar receptorn. Champix då också binder starkare än nikotin, så att en tillfredsställande effekt av nikotin också kommer att blockeras. Således, en minskning med allvarlig begär förhindras så mycket som möjligt. Del två av verksamheten har främst att göra med undertryckandet av begäret. Champix dos dopamin avger. Detta undertrycker abstinenssymptom och säkerställer att önskan om en cigarett minskar avsevärt.

Champix kombinera med Life Reward program

Vill du sluta röka? Då är det verkligen klokt att välja en kombination av enheten Champix och stödprogram LifeREWARDS. Du kan registrera på nätet för detta medföljande program med koden för att fylla i på sidan av lådan Champix är på webbplatsen. Det är viktigt att du åtminstone en vecka innan själva sluta datum att registrera sig hos LifeREWARDS. Senare registrering är möjlig, men då du börjar halvvägs genom förberedelsefasen och det är chansen att lyckas är inte bra. LifeREWARDS Programmet har utvecklats av ett team av experter för att människor som vill sluta röka stöd, guide, motivera och öka chansen att lyckas. Programmet är anpassat till de enskilda vanor kring rökning, livsstilar och i varje steg som de går igenom under Champix, upp till fyra veckor efter den sista intag av Champix. Pfizer leverantör av Champix, erbjuder LifeREWARDS också ett interaktivt program för att göra möjligheterna till framgång för varje rökare optimal.

Vad kan du förvänta dig från Life Reward programmet?

Online Programmet är en interaktiv miljö som är mycket personlig och som tiden går också allt mer personligt. Hela programmet varar 16 veckor. 1 vecka förberedelse för själva avsluta dagen, hela kursen med Champix och dess sista veckor. Du har möjlighet att ta emot motiverande e-post eller textmeddelanden från LifeREWARDS programmet. Den här funktionen är valfri. Du är inte skyldig att begära dessa e-post eller sms. Det är tillrådligt, men det. Dessutom; det är gratis, så varför inte? Även i denna röst meddelanden hör till möjligheterna. Den peptalk kan vara just det sista hjälpande hand om du inte kan se något ner. De spara övervaka och belöningssystem är integrerade för att visa dig vad du har tjänat eller sparas ?? ??. Genom att se hur mycket pengar du redan har sparat genom att låta cigaretten ner, kan du hitta en extra motivation. Slutligen innehåller LifeREWARDS programmet en s.k. förförelse mätare. Detta visar dig var de viktigaste och mest förrädiska fallgropar. Så du vet hur du kan hoppa över det.

Alla fördelarna med Champix i rad

1. Champix minskar suget efter nikotin eller en cigarett.
2. mush minskar abstinensbesvär.
3. Champix minskar tillfredsställande effekter som du tidigare haft en cigarett.
4. Champix hjälper till att förhindra återfall.
5. Champix tacklar särskilt fysiska missbruks eller missbruks till mediet.

Alla fördelar med LifeREWARDS i rad

1. LifeREWARDS tacklar särskilt den mentala missbruks eller missbruks till vana.
2. LifeREWARDS hjälper till att motstå psykiskt beroende.
3. LifeREWARDS erbjuder ett interaktivt program med personlig information.
4. LifeREWARDS ger stödverksamhet.
5. LifeREWARDS erbjuder vägledning och stöd i varje skede av avsluta processen.

Slutsats

Champix är det första läkemedlet som är särskilt utformad för personer som vill sluta röka och inte innehåller nikotin. Du är också direkt från nikotin och låt detta inte ersättas av ett läkemedel. LifeREWARDS är en personlig online-program som efter en hel del forskning har sammanställts av experter inom rökavvänjning och beteende. Kombinationen kommer att skapa ihop en unik metod för höger bredvid dig att lägga ner sitt missbruk.
(0)
(0)

Kommentarer - 43

Kära, jag slutade bara röka och vill nu börja med LifeREWARDS programmet, men jag misslyckas med att registrera sig på programmet, men landar jag loggar in på och ändå lyckas inte registrera mig, som ska jag göra? eller finns det något annat sätt att programmera volgen.met Sincerely Geert Van Herck

Om hela cykeln är över, att du ännu bättre fyra veckor reservdelar. Annars, frestelsen för stor!

Jag skulle kännas att prenumerera på LifeREWARDS programmet är någon hjälp mer än välkomna! Men det står att du inte kan logga in! Denna vecka min Champix doser hämtas av dess nummer men registrering / verkar inte möjligt! Vet någon hur det fungerar? Tack för ansträngningen Hälsnings Manita

Me flera gånger redan loggat in LifeREWARDS, incl.nr. Champix i rutan! Varför får jag ingen reaktion, vad gör jag för fel? Samtidigt som jag är desperat för lite hjälp eftersom jag är otroligt svårt! Hjälp mig snälla, med vr.grt.Lydia Hesse

Logga lyckades, men ibland hantera det och ibland inte lyckas komma in på webbplatsen, som anges för att få hjälp via SMS och e-post, men ingenting kommer. synd att det fungerar så dåligt.

För ett par dagar rökning och skulle verkligen vilja behålla det så. Jag har registrerat på platsen för Life Rewards, men om det hela inte att öppna hemsida så möter jag många enorma problem. Alla skickade e-post, ringa ?? inget svar. Dina chanser att lyckas skulle vara så mycket större, i artikeln, men har aldrig haft så mycket problem med en webbplats som detta ??

Hur / vart ska jag registrera dig för hjälp av Liverewards går stick inte fungerar, och jag hittar bara en inloggningsalternativ för belgarna.

Hej, Nu helt plötsligt gör sajten tillbaka, men jag vet inte vilken kod jag måste ange att registrera mig. Kan någon hjälpa mig? Cheers

Hej, jag har precis börjat ta Champix. Lika mycket som jag ville använda mentorskap of Life Rewards, men när jag går, jag får se något. Webbplatsen öppnas inte. Har någon annan detta problem och kanske någon vet hur jag kan fixa detta? Jag vill verkligen använda det ?? Hälsningar

Jag är med andra månaden nu och att jag lyckas ganska med Champix.

Nu använder två veckor Champix. kan inte i livet belöningar program komen.heeft du ett tips

Jag är nu den sista 1 mg Champix upptagen. Har flera gånger försökt att registrera mig för stödprogrammet. Tyvärr inte lyckas, LOT; numret på boxen är inte korrekt?

Hej, jag började 21-08-2013 Champix, jag var sjuk i början när jag rökte men bara genom att röka och geslikt.29-08-2013 var min stopp dag. Det är nu 2013/01/09 Så jag har nu tre rökfria dagar och jag vet att nikotin är redan ute ur min kropp. Så från och med nu blir det bara blir lättare. Men mitt liv Rewards programmet är att det här är min 12: e stop dag is.Ik vet inte hur det måste förändras. Men annars är jag nu att jag inte röker längre sjuk av Champix och jag är glad att ansluta ditt program, är det ändå en hjälpande hand. Jag röker i 43 år och har redan försökt sluta flera gånger. Men jag känner att det just nu är det för evigt och det är delvis på grund av Champix och du programma.Met Sincerely Wilma de Jong.

Ben mig idag sista pillret från start packning. Igår jag rökte fortfarande två cigaretter, alltid få svårt att ca 18 timmar. Idag inte rökt men verkligen mina tänder bita att motstå att en cigarett. Jag har också skrivit in live belöning program, men har fått något svar ännu och måste göra det ensam.

Jag tycker det är bra Champix är sju dagar upptagen inget behov av en cigarett.

För två veckor som jag använder Champix, fortfarande inte hört något från det stöd som ges till mig, är lite mindre, men det fungerar. Redan känner verkligen bättre och absolut inga biverkningar.

Jag tycker Life Reward webbplats värdelös. Det finns alla typer av fel och sista åkte dit på min dator fast. De faktiska omständigheterna inte heller lägga upp och det är inte eftersom data kan ha angetts felaktigt. De sätter min framgång är för låg. Jag har rökt sedan stopp dag i snitt 0 gånger, så 100% framgång. Du kan inte heller kontakta komen.Champix hon gör ingenting och min önskan att rök fortfarande hög. Det är rent min viljestyrka gör mig volhou och inte så kallade support.

Dag är LifeREWARDS Progam fungerar inte tillräckligt. Jag kommer startdatum, men sändningen misslyckas. Min startdatum med Champix var 20-02-2013, mitt avslutar datum 28-02-2013. Vad ska man göra? Hälsningar, Annelies

Jag har precis börjat. Bara en vecka av rökning utanför och började Champix januari 18. Jag tycker det är mycket bra hjälp med Champix. Lycka till och vi kommer ervoor.Yvonne

För tredje gången stopp rokenpoging.de först lyckades och två och ett halvt år av rökning, de andra tre månader inte röka och nu fyra veckor not.I'm inte där ännu, men jag känner mig mycket bättre än de tidigare gånger. Jag känner mig själv där jag snubblar och agera nu naar.het är lättare än de första gångerna, jag tror delvis tack vare champix.de hjälp på datorn jag känner personligen stor, ännu bättre än vad jag kontaktade personligen tidigare gånger gehad.nu har jag läst när det passar mig och mig där kan förbereda.

Det står någonstans måste du ange en kod tryckt på rutan. Men jag kan inte hitta där du kan göra det. Kan någon hjälpa mig där? MVG Wendy

2 oktober började jag Champix, jag rökte en halv packa en dag gick mycket bra. Jag fann det lätt än jag trodde. Jag sparar pengar, vilket är 280 euro i månaden. Där kan du göra roliga saker. Jag använder medicin för högt blodtryck och sockerpiller, så i samråd med mig läkare så jag kommer att använda Champix. Vad jag mådde bra, inte mer hosta mycket mer luft, många människor säger om du kan gå Jag proberen.en också några månader sedan utan Champix, jag kallade mig läkare och frågade om jag kunde ta en halv tablett per dag att om gick bra igen. Nu stoppade dem igen och ibland jag så vill röka, särskilt om jag måste se människor som röker eller om jag känner någon cigaretter med dem, ibland jag röker så har inte ens ockuperat ett paket, kommer också inte. Vad gör jag nu? Återigen tar Champix som kan hjälpa mig? Kanske LifeREWARDS Progam?

Kära Geert LifeREWARDS slutade flera månader sedan med att erbjuda sitt stöd online program. De för närvarande arbetar på en ny form av online-support, men detta har ännu inte inletts. Detta är naturligtvis mycket irriterande för den som är för närvarande upptagen med Champix och stöd verkligen behövs. Som den enda tips jag kan hänvisa dig till de olika program som erbjuder liknande stöd. Du kan titta på följande alternativ: Onlinestöd och stoppa program: Smokealert.nl Min kompis stoppa Mobi Kicks Bra att veta ?? Smoke Alert och Min kompis stopp i databasen för RIVM Centre for Healthy Living. Det innebär att metoden att sluta utreds och att effekten är bevisad. ?? Med Mobi sparkar app delar visat sig effektiv i rökavvänjning, men denna app är inte i RIVM database.Ik hoppas dig något här har, och att jag fortfarande måste hjälpa till lite. Speciellt som full! Efteråt kommer du att se att sluta röka var det bästa valet du någonsin har gjort, hur svårt det än kan tyckas ibland! Lycka till! Hälsningar, Marensa

Kära Rika, tack för din goda råd. Jag hoppas många läsare en månad hjälper längre! Skål, Marensa

Bästa Manita, har det tyvärr nyligen meddelat att LifeREWARDS inte fortsätta att ge online-support. De arbetar på en ny design, men det är ännu inte aktiv. Det förefaller därför bäst för mig att söka andra former av online-hjälp. Tänk på webbplatser som om den senare har en komplett online program där du kanske något hebt.Ik hoppas dig om Champix, och att du kommer att lyckas bra stöd. Prova på något sätt att framhärda och titta närmare på onlinemöjligheter. Det finns mer att följa program utöver det program som erbjuds LifeREWARDS, så du bör verkligen lyckas. Håll i men! Lycka till! Du kan göra det! Skål, Marensa

Kära Lydia, jag vill bara höra från dig när du förväntar dig ett svar, eftersom det är inte riktigt mig duidelijk.LifeRewards är en informativ webbplats som inte är avsedd att ersätta diskussioner och annat stöd från hälso- och sjukvårdssektorn. Webbplatsen är med information och stöd, och inte med dem som är redo att hjälpa dig. Det är inte heller möjligt att LifeREWARDS skicka e-post. Med denna information i åtanke, kan jag inte riktigt placera vad väntar du på svar. Om du kunde passera detta på mig, då jag kommer att titta på hur saker och ting zit.Voor hjälp inte kan nå LifeREWARDS, men du måste verkligen vara en läkare eller annan medicinsk specialist. Försök att hålla på även om! Skål, Marensa

Det är verkligen mycket olyckligt Folkers. Låt oss hoppas att de snart kommer att vara uppmärksamma på vad deras program! Tack för din kommentar! Hälsningar, Marensa

Kära Sabrina, finns det faktiskt en hel del problem med webbplatsen LifeREWARDS. På den tiden jag skrev artikeln, sommaren 2011, fanns det absolut inga problem med det. Tyvärr verkar det tillräckligt att webbplatsen blir sämre i stället för bättre. Tyvärr vet jag inte om det är en webbplats som erbjuder en liknande tjänst, särskilt eftersom LifeREWARDS rekommenderas av läkare. Detta är mycket irriterande, eftersom det verkligen skulle vara en mycket bra extra stöd, som ni säger också. Du kommer att sluta definitivt hålla ut även utan programmet. Håll dig till de många fördelar du upplever från att sluta röka, och det kommer definitivt att lyckas! Lycka till! Hälsningar, Marensa

Bästa Folkers, LifeRewards.nl måste klicka på registrera dig, och här måste du ange partinumret på ditt paket Champix tillstånd. Som nämnts här är att detta är endast för belgarna, då är du förmodligen på fel plats. Den belgiska och holländska förpackning är i själva verket samma och lotnummer är lika långa. Om ditt nummer inte fungerar, kan du tala direkt till apoteket där du fick paketet. Koden har publicerats tidigare, och de kan ge dig en ny kod. Men inte alla apotek arbetar på detta mee.Ik önskar er all framgång! Hälsningar, Marensa

Bästa Sien, den kod som du måste ange på kartongen Champix. I de flesta fall på den tunna sidan. Det kan skrivas ut, men ibland är det på en smal stickertje.Succes! Hälsningar, Marensa

Det är underbart för dig Hannie. Håll ut! Det är definitivt att lyckas! Hälsningar, Marensa

Kära Anneke, inte säga i ditt meddelande varför det misslyckas. Därför kan jag inte hjälpa dig rätt, eftersom jag inte vet exakt vad som går fel. Om koden inte fungerar, kanske du stöter på dig när apoteket med fallet och kan fråga sig varför koden inte fungerar, eventuellt få en ny kod. Många apotek är för övrigt också är villiga att ta de första stegen för registrering tillsammans på samma sätt för do.The program, du bör följa från början, och du är redan två veckor nu. Så jag vet inte om det fortfarande är meningsfullt för dig. Om du tror att det kan hjälpa dig, skulle jag ordna det på kortast möjliga tid. Annars finns det egentligen inga punkt meer.Succes! Hälsningar, Marensa

Kära Johanna, om systemet visar att antalet inte är korrekt, kan det vara så att paketet har tidigare utfärdats till någon annan. Det händer att läkemedel inte används för att lämnas tillbaka till apoteket. Det bör inte, men det händer att när paketet är komplett och oskadad detta utfärdas igen. Detta gör det mycket väl kan vara att koden redan har använts. Ett annat alternativ är att koden för detta paket inte matchar den siffra som har varit på din första förpackningen. När LifeREWARDS de antar att människor registrera dig direkt, så med numret på den första paketet. Detta är som det ska, så det är inte förvånande att de också gå därifrån. Detta gör den första koden som du har varit giltigt, men att koderna för slutlig förpackning inte erkänns av systemet. Ett annat alternativ är naturligtvis ett misstag ett nummer, brev, understreck eller vad komma in koden. Men eftersom du redan har provat flera gånger verkar det för mig är detta den mest onlogisch.Gelukkig för dig att logga in på programmet faktiskt inte längre är relevant. Programmet bör övervakas i början av härdningen, inte slutet. Det är tänkt att du bara genom att dra igenom de första svåra stunder, varefter de fortsätter att stödja dig tills du kommer dit helt, och efter ett tag. Om du fortfarande skulle börja med, ska du fylla på så mycket information om början och början av piller, minnen av denna rätt kan orsaka ett återfall, och det skulle zijn.Ik väldigt synd önskar dig massor framgång. Jag hoppas att du kan hålla! Hälsningar, Marensa

Kära Wilma, som otroligt vacker att du har slutat röka efter så många år! Som säkerligen inte fungerar och alla har en stor uthållighet krävs. Definitivt något att vara stolt över! Att programmet indikerar fel dag, som kommer med all sannolikhet, genom felaktig fyllning av stopp dag i systemet. När detta är registrerat, det kan tyvärr inte ändras. Detta alternativ skulle dessutom vara en friare, eftersom ett misstag är i ett litet hörn när det gäller att fylla i dina uppgifter gaat.Dat av Champix är sjuk i början när du går igenom rök, vilket är helt normalt. Det är tanken att detta säkerställer att röken du har lite mer att stå innan du verkligen sluta, just därför att rökning ger dig en sjuk känsla där du inte väntar. Så det här är ett mycket vanligt svar på nikotin och det är framför allt ett tecken på att heeft.Ik det fungerade bra för dig önskar er all framgång. Du har kommit så här långt, så att sista biten kommer också säkert att lyckas. Du kommer inom de närmaste veckorna, och med månader, kanske till och med upplevt svåra stunder som orsakas av mentala missbruk som du har bibehållit så länge. Kom ihåg att detta är bara några ögonblick och inte ge efter för dem, hur svårt det ibland kan vara. Du kan göra det, för säker! Skål, Marensa

Bästa Bellefroid Rosett Under början förpackning du bör sluta dag redan är etablerad. Här vill jag inte höra dig över, så jag undrar om du har en stopp dag? Champix är avsikten att genom att fortfarande röker bara för att börja packa som du normalt gjorde fram till stoppdagen, som bör vara mellan åtta och 14 dagar efter det första pillret. Starter pack du kan skriva vilket datum du har valt hebt.Ik se någonting om ett stopp dag, men inte det faktum att du har lika normalt rökt. Jag är faktiskt undrar om du har helt enkelt genom rökning till ett fast stopp dag eller om du ska gå direkt till minimera röka i att ta det första pillret .Den sista pillret av startpaket är alltid efter stopp dag. Det kan vara så att du redan förbi stopp dag, men du kan inte hålla det på ändå och därför rökte yesterday've två cigaretter, men jag kan inte få riktigt klart från dina reactie.Dus, för att vara säker, åtminstone fall som det borde vara: Du börjar med startpaket. Du sätter dem ett datum när du faktiskt sluta så att du kan leva där. Du börjar med pillren och röker bara genom det sätt du har alltid gjort och du slutar röka helt på din angivna stopp dag. Från det ögonblicket du verkligen inte längre röka, annars piller du verkligen kan inte hjälpa dig och du bättre stoppa det, eftersom någon gång du blir sjuk av piller när du går igenom rök .Det LifeREWARDS programmet är inte ett program du svara på frågor eller erbjuda dig en personlig coach eller något. Du måste logga in varje dag, fylla i allt för dig själv, läsa saker på dagen, etc. Du kan inte riktigt komma i kontakt med dem, behöver du bara följa programmet, som startar från det ögonblick du registrerade dig. Du loggar ett par gånger om dagen och läsa vad det står för dagen. Så du får inget svar, så att du inte behöver wachten.Het kommer upp en bit för mig som allt hanteras lika fel. Det är inte du, men den person du piller ordineras eller till apoteket där du fick dem. Läkaren eller apotekspersonalen Du bör ge en tydlig förklaring av hur allt fungerar, för nu har du allt bara lite gjort fel och fungerar inte alls. Det kostar en hel del pengar och om det inte fungerar så är det över synden! Hälsningar, Marensa

Helt översta Dina! Härda dock! Jag hoppas att du sparar och du kommer snart att kunna njuta av alla fördelarna med en rökfri liv! Lycka ännu! Hälsningar, Marensa

Kära Martin, som är irriterande att du inte kan få den hjälp du blev lovade. Det hjälper alltid lite extra och vissa människor har denna lilla bit verkligen behövs. Jag är mycket glad att läsa att ni kommer så bra direkt. Jag hoppas att ni kan hålla det! Skål, Marensa

Bästa Dersing, alla upplever programmet på olika sätt. För en person, är det bara att hjälpande hand där vi kan göra det och för andra är det ingenting. Framgången där du pratar om, bygger på de svar du har gett. Detta är en procentsats, så ju mer negativ du avancerar ser på hela planen, desto lägre framgång. Det är sant att du misslyckas antagligen om du inte är helt bakom det. Att förvänta sig en låg andel av dem så att du inte kommer att göra det. Detta är inte att avskräcka dig, utan snarare att uppmuntra er alla i förväg för att ändra dina inställningar. Så det är att hjälpa dig, inte din kraken.Ik off've sett båda sidor, så jag kan inte hålla med er om att Champix fungerar inte för dig. Jag har själv fått två gånger Champix och det hjälpte mig alls. Min far var två år sedan och föreskriven Champix har aldrig rökt. Detta är helt beroende av den person, institution och har också kroppens svar på läkemedlet .Despite du ingenting Champix eller program, jag hoppas att du fortfarande håller den är full. Viktigast är din egen inställning och god vilja att sluta. Om det inte finns, det fungerar inte alls och ingen programma.Heel lycka! Hälsningar, Marensa

Bästa Annelies, jag en gång kontrollerat platsen och det fungerar bra för mig. Kanske har du något som inte riktigt färdig som det ska? Det kan också vara så att det fanns en tillfälligt fel, eller att antalet CHAMPIX redan är registrerad. Detta faktum kan användas en andra gång. Jag skulle prova igen. Om det verkligen inte fungerar, kan du kontakta själva programmet. Adressen är på botten pagina.Groetjes, Marensa

Kära Yvonne, jag är mycket glad att du uppleva allt okej med Champix. Det är definitivt att lyckas! Lycka till! Hälsningar, Marensa

Kära Gerda, tackkt för din kommentar. Det är trevligt att höra att det finns människor som drar nytta av Champix och programmet kan användas. Naturligtvis hoppas jag att du kommer att möta och kan pågå ett liv utan tobak! Lycka till! Hälsningar, Marensa

Kära Wendy, om du tänker LifeREWARDS webbplats så har du två alternativ, nämligen logga in eller registrera dig. Du väljer att registrera, och sedan gå till en ny skärm där din "nummer" måste gå in för att kunna fortsätta med registratie.Dit Numret är det tryckt på sidan av lådan Champix, på den smalaste delen av det doosje.Ik hoppas du hittar det så! Hälsningar, Marensa

Kära C. Mossink, är det sant att behovet av nikotin kan vara en mycket starkare när du slutar att ta Champix. Många människor har tillräckligt med 3 månaders användning av Champix, men det finns också vissa människor som behöver använda ett halvt år för att säkerställa att behovet av nikotin är inte igen dramatiskt värre, varigenom en återigen en snabb hastighet dimman. Det är synd att du röker då och då, särskilt eftersom det gick så bra med Champix. Jag skulle verkligen råda dig att använda den igen och sedan under längre perioder. Faktum är att du kan när du tar Champix tror snart du har det lätt utan dessa piller, men om du lägger det en gång, är det ofta motsatsen bevisats. Jag vet, piller är ganska dyr, men om du har något längre fortsätta, då kan du säkert sluta röka för gott och du kommer att ta igen det igen! Jag önskar er lycka till! Hälsningar, Marensa

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också