Champagne: en tradition under nya år

Champagne används i segrar, exempelvis sportevenemang. Vi dricker också ett glas champagne vin som vi fira något annat. Och en av de viktigaste skälen att dricka champagne under jaarswisseling. Vi kommer att träffa gamla och nya bokstavlig bang som vi får korken ur champagneflaskan. En framgångsrik nyårsafton hör verkligen ett glas champagne. Du kan också använda i champagne drinkar.

Historia Champagne

På sextonhundratalet, champagne vin upptäcktes av engelsmännen. De gjorde medvetet ett mousserande vin. Det är dock alltid trott att fransmännen är uppfinnarna av denna festliga dryck. När vi tittar på de kända dokumenten, ser vi att den franska hade uppfunnit champagne 1718. Som engelsmännen redan om detta mousserande vin skriven i 1676. Det finns även dokument som talat om champagne med anor från 1662. När det var redan medveten om socker tillsättas i vin för att göra det mousserande och bubblande.
Under årens lopp, champagne alltmer känd och det fanns fler människor som konsumerade drycken. I världen var War II fel och champagne blev plötsligt mycket mindre drickande.
Idag börjar champagne fortsätter att växa mer och mer inte bara öppnat en flaska för att fira, allt annat än oftare bara berusad, eftersom det är jättegott. Det finns även hitta några specialbutiker som fokuserar helt på champagne. Och även i spritbutiker markeringen blir allt större i fallet med champagne.

Druvorna som används i Champagne

För att göra champagne med hjälp av saft av vissa druvsorter. Det sägs att riktigt bra champagne har alla tre typer av druvor. Men det finns också många typer av champagne med bara en art. Det är anmärkningsvärt att de tre druvsorter men två arter av blå druvor. Men dessa är så omsorgsfullt pressas, är saften bara vitt. Den andra sorten är vit ändå.
Pinot Meunier
Pinot Meunier är en röd druva är ganska billigt. Denna druva används för champagne utlämnas ung. Det handlar om tre till fyra år efter att den plockats. Druvorna mognar snabbt och kan därför användas innan. Om avsikten är att champagnen fortfarande i flera år, innehåller vanligtvis ingen Pinot Meunier.
Pinot Noir
Pinot Noir är också en blå druva. Denna druva ger styrka och kryddighet på champagnen. De Pinot Noir druvor är relativt dyra, vilket gör att priset på champagne är ofta mycket hög.
Chardonnay
Chardonnay är en vit druva. Denna druva ger elegans och lätthet. Druvan är relativt dyra, vilket gör att priset på champagne är ofta mycket hög. Speciellt om champagnen innehåller både Chardonnay och Pinot Noir, är chansen att du måste betala mycket för drycken.

Förbrukning champagne

Konsumerar champagnen är ofta fortfarande en konst. Champagne i allmänhet sitter eller står dricka. Du kan aldrig förstå glaset upptill, eftersom champagnen värms sedan och det är inte helt avsikten. Dessutom är det inte avsett att slå champagneglas mot varandra under en skål. Glaset kan lätt eftersom sönder. Därför är det bättre att hålla ett glas i luften.
En champagne kan ha olika färger, såsom guld, vit, laxrosa, gyllengul, halmgul. En äldre champagne är ofta mörkare i färgen än en ung champagne. Också bubblande champagne varje på ett annat sätt.
En champagne har inte så mycket att vara omedelbart bra eller dåligt. Ofta är det en fråga om smak och alla har sin egen uppfattning om kvaliteten på champagne. I många provningar kan du räkna ut vad du föredrar. Billigare champagne behöver inte nödvändigtvis vara dåligt. Även billiga champagne arter kan mycket väl användas för recept och cocktails. Enligt den verkliga champagne experter är bra champagne varumärken bland annat Krug, Clos des Goisses, Cristal, Salong och Diebolt. För varje art, beror kvaliteten på det år då champagnen kommer ifrån. Naturligtvis finns det många fler olika märken och detta är verkligen inte behöver vara dåligt.

Champagne cocktails

Champagne är också mycket lämplig för användning i drinkar. Här är några recept för drinkar till champagne i den.
Grand Mimosa
För denna cocktail du behöver: Grand Marnier, Champagne och orange d ?? orange.
Ta ett glas champagne och tillsätt en skvätt rött här i Grand Marnier. Gör sedan champagnen med det, och gör det till strax under kanten. Fyll resten med apelsinjuice med orange ??.
Ett tips: se till att champagneglas har varit cirka femton minuter i kylskåp innan du gör cocktail.
Southern Bubblor
Du behöver för denna cocktail: 40 ml Southern Comfort och champagne.
Häll Southern Comfort i ett champagneglas. Sedan fylla den med champagne. De två skikten av gult och ljusgul / vit färg, det ser ut som en öl.
Palais Royal
För denna cocktail du behöver: Champagne, Cognac 25 ml, 10 ml Cherry Brandy, 5 ml citronsaft och krossad is.
Ta ett champagneglas och tillsätt ungefär tredjedel av isen. Tillsätt sedan cognac, Brady körsbär och citronsaft i glaset. Fyll resten med champagne. Möjligen kan du garnera glaset med en jordgubbe skiva eller en citronskiva.

Barn Champagne

Barn vill alltid att imitera sina föräldrars beteende. Därför är de troligen mycket nyfiken på champagne och de vill delta om det under nya år rostat. Lyckligtvis finns det flera varumärken med speciell barn champagne. Detta ser ut precis som vanligt champagne, men inte innehåller alkohol. Det finns flera märken på marknaden som du kan använda. Istället för barns champagne, kan du också välja något som sju uppåt eller kolsyrat vatten. För gravida kvinnor är mycket lämplig för barn champagne.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha