Certificate of Proficiency på engelska

Certificate of Proficiency på engelska visar att du behärskar engelska på en mycket hög nivå, som liknar en utbildad modersmål. Vad exakt är en hög nivå? Vad ska du göra under tentan? Hur mycket kostar det? Var kan du använda certifikatet? Och hur kan du göra det?
  • Vad är CPE?
  • Exam Funktioner
  • Kännetecken för intyget
  • Använda CPE certifikatet

Vad är CPE?

Den Certificate of Kunskaper i engelska är ett certifikat för avancerade elever i engelska. Testet för nivå C2 på den gemensamma europeiska referensramen för språk. På denna nivå, är tal kan, följande:
Kort sagt, på den nivån, kan det andra språket eleven fungerar som en infödd talare.

Exam Funktioner

Tentamen består av fem delar: läsa, skriva, användning av engelska, lyssna och tala. De fyra första delarna är skrivna och hålls på en dag i den ordningen. Munstycket är en annan dag och Cambridge ger alltid en bred tidsram inom vilken den kan tas bort. Detta har uppenbarligen att göra med tillgången på de kunder som modersmål och utbildade i nedgången. Centers kan inte alltid ta hänsyn till de deltagare i planeringen av detta, så förutsätter att du måste resa två dagar för att äga rum.
Varje avsnitt innehåller skrivit separat från annan plats, att du inte omedelbart kommer att se alla frågor. Det finns en bestämd starttid för varje del. Du kan skriva i frågan broschyr som kan vara användbara i tveksamma fall. Du måste använda en H eller HB penna och du kan använda utan en del av Tipp-Ex. Ofta blir du ombedd att skriva med versaler så att datorn kan kontrollera tentamen.
CPE ges två gånger per år med tillräckligt många deltagare: i juni och december. Ytterligare funktioner i andra månader kan tillsättas som efterfrågan är hög. Om du behöver särskild hjälp på prov, till exempel på grund av funktionshinder, kan du ansöka om detta. Även när oväntade omständigheter inom 10 dagar före provet kan beaktas, under förutsättning att en begäran har gjorts.
I Nederländerna är CPE hölls i Amsterdam, Alkmaar, Haag, Eindhoven, Groningen, Utrecht och Flushing och i Belgien i Bryssel. Observera att inte gå med alla centra med alla uppgifter, såsom Haag hade ingen möte i mars för CPE 2010. Du CPE inte behöver göra i sina egna länder, så gränsboende kan också besöka Tyskland, såsom Aachen, Bremen, Bremerhafen, Duisburg, Düsseldorf, Köln och Münster. Detta kan vara värt att överväga, eftersom priserna varierar också från land till land. CPE kostnader ?? 221 i Nederländerna, i Belgien och ?? 212 ?? 173-185 i Tyskland.

Kännetecken för intyget

Det bästa är att CPE certifikatet är giltigt för en lång livslängd. Andra tentor, såsom IELTS, är bara giltigt i två år. CPE är att när du har visat att du har tjänat nivå, kan du bevisa för resten av ditt liv.
Exempel kandidatprofil
Varje deltagare får ett certifikat som en 60% eller högre värderade. Beroende på höjden av din poäng får du ett brev: C, B eller A. Detta brev är tryckt på certifikatet, inklusive deras omfattning, men din faktiska resultatet görs endast känt till dig själv. Du kan cirka sex veckor efter undersökningen kontrollera resultaten på Internet, men du kommer också att skickas till denna lista. Certifikatet får du inom tre månader.
På listan finns ditt namn och den plats där undersökningen genomförs. Din totala poäng ges, men är ej uppdelad i exakt hur många poäng du fick för varje del. Istället ser du en tabell som visar hur du har utfört jämfört med alla andra kandidater som tog examen samtidigt. Även om detta är så inte poäng, kan det visa var dina svaga och starka sidor.

Använda CPE certifikatet

Cambridge certifikat erkänt världen över som en indikator på en engelska. Var är accepterat detta intyg?
Nederländerna
Belgien
På andra ställen
Obs: Detta är bara några exempel på vissa länder.
(0)
(0)

Kommentarer - 6

En webbplats tillägnad språkundervisning, och sedan jag läste "The Cambridge certifikat erkänt världen över som en indikator på en persons Engels.'Tenenkrommend Jag kallar det.

Min engelska är rimligt. Jag har följt min HAVO studerat ett år på en internationell kandidatexamen och behärska språket ordentligt. Just nu vet jag inte vad min nivå av språket. Detta är dock svårt, eftersom jag gillar ungefär ett år i Australien eller Amerika skulle fungera levande. Jag med en socialarbetare och vill behärska det engelska språket optimalt. Vet du var jag själv kan skolorna för att uppnå CPE? Jag bor i Amsterdam och tillbringade ungefär ett år att arbeta på min engelska.

Jag är synskadade och läsa och skriva med ett verktyg med förstoringsprogram på datorn. Kan du ange för mig hur jag examen CPC kan göra? Har du någon erfarenhet med synskadade kandidater?

Tyvärr, misstag. Kan hända vem som helst, eller hur? Tack för opmerken.Jantrao

Kära Nicole, att det finns ett antal språkcenter i Amsterdam erbjuder dessa kurser. Titta i Gula sidorna under språkcenter. Billigt är oftast inte, men där de kan vara din nivå, men inschatten.Wat jag skulle göra först är räkna ut om du behöver ett intyg och i så fall vilken. Australien erkänner Cambridge testet, men kanske CAE är tillräckligt. Vad du behöver för Amerika, skulle jag vet inte, men du kan fixa bakom komen.Succes, Jantrao

Kära Tom, du bör kontakta examenscentrum där du vill göra examen. De har verkligen särskilda faciliteter för handikappade, men exakt hur är fylld beror på personliga situatie.Succes, Jantrao

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också