Celluliter: välja rätt massageteknik

Celluliter: välja rätt massageteknik

Manuell lymfdränage, rullande massage, Cellu M6 ... Dessa tekniker och massörer är reserverade för expert händerna på sjukgymnast och kosmetolog. De bidrar till att destock fettdepåer och bekämpa celluliter.

  

Praktiseras av sjukgymnaster, är manuell lymfdränage valideras i den medicinska behandlingen av lymfödem och vätskeansamlingar. I förlängningen har det bevisats på vattenhaltig celluliter. Men hans långsamma och milda massage har ingen verkan i fetstil.

Manuell massage för att tanka wellness

Handen som känner slappna av kroppens vävnader indurated, svullna och välgörare rollen som en massage, eftersom det frigör endorfiner, är bevisat.

En wellness ofta mycket användbara när de ansträngningar som krävs är för hårt. En bra massage förenar oss alltid lite med oss.

En observation framgår Laurence Reille, chef för Spa Terranostra, i Pau, som får det bästa resultatet i samband med en kort loppet av en vecka för en massage på 30 minuter per dag:

"De mest snabba effekter ses på vattnet celluliter, men i alla fall, råder jag att följa en parallell naturläkemedel botemedel för rengöring emunctories. De måste arbeta på sin maximala att behandla gifter som massage utgåvor. "

Läs också: Lymfdränage: det är bra för min figur!

Anpassade formler botar

Tänk på din celluliter profil, din motivation och din budget, är detta fördelen att de nya härdningslerna Technispa Guinot och Mary Cohr.

"Med sina tre funktioner, kan den nya maskinen kosmetolog för att anpassa sig till kvaliteten på huden hos kunden", förklarar Marie-Noëlle Bort ansvarig Guinot Mary Cohr och utbildning.

Cellu M6 för riktade behandlingar

Bland sjukgymnaster i spa och institut, är det en av de mest validerade enheter med 32 studier om uppmjukning av fibros, gallring och dränering.

Ju mer tekniska med många nya program och mer lättmanövrerad vridbart huvud.

"Jag har celluliter!" Ja, men vilken? Och är det bra celluliter? Ibland ser det ut som celluliter, men det kan vara en rynkig hud med förlust av fasthet. Detta händer ofta efter 45 år. Feldiagnos skulle du slösa din tid och pengar.

Läs också: mot celluliter, gymnastik och hjärt.

Tre program beroende på vilken typ av celluliter

Jocelyne Rolland, sjukgymnast, hjälper oss att se tydligare med de tre vanligaste fallen av celluliter.

1- Den fibrösa celluliter med apelsinskal

Detta är den verkliga celluliter För de flesta kvinnor. Även bland unga smala kvinnor. Huden är hård och fylld med små fördjupningar eller försänkningar, som är den synliga delen av ytan av svallning av fettceller och nedbrytningen av fibrerna i dermis.

Dessa fibrösa septae hårdnar under inverkan av det naturliga åldrandet av vävnaden, men också genom att en alltför söt kost. Socker styvar upp elastin och kollagen fibrer, med deformation av ytan av huden. "En kraftigt försämrad cellulit ungdomar som äter mycket sötare", säger Jocelyne Rolland.

Läs också: Detox Diet: två veckors lättare menyer socker

Lösningar: omfördelning + Cellu-Smoothing programmet. För att mildra fibrerna och bryta ner barriärer celluliter, den viktigaste behov av denna typ av celluliter.

2- Banansätesremmen

Detta mycket lokal skam beror på långvarigt sittande som krossar fett. Vävnaden komprimeras kontinuerligt och handeln är dålig. Resultat: skinkor blivit "fyrkantig" och de saknar välväxt.

Lösningar: hållning korrigering + Fitness + telefoner för lageravvecklingen programmet. Vi måste börja med att destock dessa små fettdepåer och sedan åter skulptera bindväv.

"Detta tyg är en typ av gel modelleras som lera. Det är på det här fallet mycket lokala celluliter att de bästa resultaten uppnås. I min konsultverksamhet, jag visa hur bättre att sitta: på Ischia, genom att hissa ryggen, pubis något lutande framåt, så om krossa detta område. Och jag visar också övar kondition musclent glutes ", säger Jocelyne Rolland.

3- Den vattenhaltiga celluliter

Vatten infiltrerar runt och mellan dermis adipocyter i hypodermis. Ursprunget är hormonella del, lymfatiska eller venös.

Lösningar: cykel i vatten + simning eller vattengympa Cellu-Tömning + + program + veinotonic tömning krämer bota.

Det är celluliter som bäst möter handen och makt dränering och cykling i vattnet. Med regelbundet underhåll.

Läs också: Vilken typ av bad för vilka förmåner?

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha