CBR, centralbyrån för Driving Krav

Kellie Rosenqvist Februari 28, 2016 Auto 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I blir det nederländska samhället nästan varje holländska förr eller senare att ställas inför CBR att ta en examen för ett körkort. CBR har en nyckelroll i alla körkort i Nederländerna. Utöver de prov för de olika licenserna finns också ett avsnitt som fokuserar på kommersiella transporter. Med motorisering av trafiken infördes sig om behovet av att uppnå god lagstiftning. År 1905 var därför motorn och rijwielwet kraft. Denna lag fastställs att föraren av ett motorfordon måste ha körkort. Inga tentor togs, men hade helt enkelt begärt licensen vara. Den 1 september, 1927 till fokusera ANWB KNAC, KNMV och BBN en organisation att utfärda licenser: centralbyrån utfärdar Bevis på körning.

Organisationen

Ministern för infrastruktur och miljö, skall CBR utföra följande uppgifter: bedömning kompetens och hälsotillstånd av förare och kompetensen hos yrkesverksamma inom transport och logistik. Ministern för infrastruktur och miljö har det övergripande ansvaret för CBR och även övervakar. Han / hon kommer att informeras av ledningen och styrelsen. Den utser också medlemmarna i förvaltningsrådet och bestämmer nivån på taxorna.
Vid framställning av CBR policy hon strävar efter att erbjuda sina tjänster på ett socialt acceptabelt pris. CBR har genom åren kontinuerligt förnyat och detta är en kontinuerlig process, där nya objekt läggs så att CBR är att undersöka kroppen i förhållande till rörlighet och vistelser. CBR vill politik organisationen präglas av överkomliga priser, öppenhet och innovation
CBR leds från huvudkontoret i Rijswijk. Organisationen är indelad i fyra divisioner: Theory, Köra bil, köra förmåga och CCV.

Teori

Teorin Division ansvarar för förvaltningen av de teoriproven. Ofta denna avdelning är den första kontakten av kandidater med CBR. Därför är mycket uppmärksamhet ägnas åt kunden i denna division, både direktkontakt och indirekt kontakt via Internet.
CBR syftar till att avlägsna de teoretiska undersökningar för att minska bedrägerierna. Det gör man genom att utöka antalet examen frågor samt be antal serier. Förutom att systemen genomföra teoriprov moderniseras för att göra det matcha kraven från tidskrav. Sedan 2010 har andelen framgångsrika minskat, möjligen kopplat till en minskning av bedrägerier.

Körning

När CBR driver divisionen ansvarar för provning av kompetensen hos de sökande. Häri examinatorer utvärdera kandidaterna i praktiska situationer. Dessa tentor också förbättras kontinuerligt. Förr i tiden fanns det liten eller ingen teknisk kunskap som krävs, är en kandidat fortfarande förväntas numera att ha vissa grundläggande förståelse av tekniken i bilen. Användningen av navigationssystem är nu en del av provet.
Prestationsångest
Förutom den "normala" undersökning har divisionen en särskild examen för sökande med ångest. Granskarna är speciellt utbildade för att hjälpa människor med ångest mer avslappnad gör sina tentor. Denna typ av test har funnits sedan 2009.
Nader Forskning Körning
Den fortsatta undersökningen färdigheter för kandidater, inom fem år, har fyra gånger fallit. Sedan 2009 har antalet förfrågningar köra iväg, eftersom många kandidater med prestationsångest, ta en speciell examen.

Lämplighet att köra

Förutom att testa enheten, är det viktigt att trafikanterna fortsätter också att uppfylla kraven på fysisk och psykisk hälsa. Lämplighet att driva avdelningen är det verkställande organet för övervakning av hälsonormer. För varje examen deltagarna ska utfärda sitt eget uttalande. Detta uttalande innehåller frågor om hälsa och om en eller flera frågor med "ja" svar, sedan en ytterligare undersökning av en läkare som krävs. Den medicinska rådgivare CBR kommer då att bedöma personligt uttalande och rapporten från läkaren.
Även om licensen har utfärdats en översyn kan krävas av den medicinska rådgivare. Detta händer om det är någon av följande punkter:
  • föraren i åldern 75 år gått
  • det sker en förändring i hälso
  • C eller D licenshavare vid varje förnyelse av körkort
  • föraren själv har tvivel om hans hälsa.

CCV

CCV avdelning inom CBR ger undersökningar för yrkestrafik, i ordets vidaste bemärkelse. Försökspersonerna undersökningar genomförs vattendrag rör, luftfart, vägtransport. T-körkort för traktorer och andra långsamma fordon kommer att täckas av CCV. Den senare licens infördes 2015.
Förutom utbildning för artisterna finns också kurser för chefer och personal i ledande ställning inom transportvärlden.

Fordringarna

Efter rapporter om polis gör CBR provet lämplighet att köra styrelseledamöter. Sådana undersökningar är alkoholmissbruk, förvirring styrelseledamöter, aggression, narkotikainnehav och att köra under påverkan av torra löpande tyger. CBR har då möjlighet att ta utbildningsåtgärder eller för att passa ett alkolås. Ett alkolås är en startspärr som ska blåsa föraren innan bilen kan startas. Kostnaderna är alkolås på uppdrag av föraren.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha