Castle Bazoches

Slottet Bazoches har en rik historia som ett slott av den berömda marskalk Vauban. Slottet ägs fortfarande av familjen Vauban.

Historia

Den medeltida slott Bazoches, som togs upp var halvvägs upp på sluttningen av en trädbevuxen kulle på platsen för en gammal romersk vakt och direkt utsikt över Vézelay, byggdes i det tolfte århundradet och kännetecknas av en trapetsformad arkitektur med fyra torn och en fängelsehåla runt en innergård.
När hon vetrokken Vezelay men från det heliga landet under det tredje korståget, var kung Filip Augustus och kung Richard Lejonhjärta, de första kända hålen i detta slott.
Bazoches successivt ägs av herrar Bazoches, CHASTELLUX, Montmorillon och La Perriere.

Marskalk Vauban


År 1675 köptes av Bazoches marskalk Vauban, hade kung Ludvig XIV fått bidrag efter belägringen av Maastricht, där han hade begått en härlig sätt att hans militära talang. Genom att använda platsen för ett sinnrikt system av paralleller, staden var i själva verket tagit på rekordtid med en begränsad förlust av liv.
När han bosatte sig i Bazoches, Vauban gjorde det utföra flera renoveringar och han förvandlade slottet till en militär garnison.
Det är i Bazoches, och mer specifikt i den stora salen i slottet som nyligen restaurerats, som Vauban som grundaren av Genius Corps studier som utförts och planerar upp till mer än tre hundra försvar och befästningar. Det är också i Bazoches att han methdes som gjorde honom till den obestridde mästare inom ockupationsstrategier och militära arkitektur. Det är också i denna kastel han kröp in i hans penna och böjda över en rad frågor som han hånfullt ?? Oisivetés ?? kallas. Slutligen var det också i Bazoches som vågar ?? DIME Royale ?? skrev att förbjöds omedelbart.

Aktuell


De nuvarande ägarna, ättlingar till Charlotte de Vauban, den äldsta dottern av marskalk som gifte sig med earlen av Mesgrigny d ?? Aunay hålla bredvid de rika inredning, många andra memento av deras berömda förfader noga upprätthålls.
Kulturministern, Renaud Donnedieu Vabres, har en kommuniké den 5 januari meddelade den franska regeringen till UNESCO, år 2007, kommer att göra kandidatur arbete Vauban, för inskrivning med världen, enligt kulturegendom.

Information

Öppet varje dag från mars 25 - november 5 från 9: 30 h till 12h och från 14: 15h till 18h. Öppet kontinuerligt från 1 juli till den 31 augusti. Resten av året är endast öppen för grupper på beställning slottet.
Chateau de Bazoches
58 190 Bazoches du Morvan
00 33 386 22 10 22
château.bazoches@wanadoo.fr
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha