Carnival hype som detonerade hälsa

Agda Henriksson Februari 29, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

De som gillar karneval brukar vill göra det mesta av och till sista sekund all glädje dessa dagar av festande, men i slutändan göra några felsteg som kan skada hälsan. Buller, överdriven alkohol, sömnlösa nätter, ohälsosam kost och fysisk stress är några av de överdrifter som festprissar åtar sig att möta maraton av blocken och inte inser att de skadar sin egen hälsa.

Carnival överdrifter som undergräver hälsa

Njut av partiet är mycket bra, naturligtvis, men du måste betala uppmärksamhet och försiktighet till inte hamna begå övergrepp som detonerar hälsa. Kolla in några av dessa överdrifter följande:

Alkoholmissbruk

"Åh, vad en baksmälla!" Vakna upp mumlar denna fras är inte ovanligt i dessa dagar av festande, eftersom överdriven konsumtion av alkohol är det största hotet i dagarna av karnevalen. Resultatet av överdrift kan innebära berusning, baksmälla, alkoholist koma, olyckor och andra faror. Efter gädda måste utstå varje dag av festande, en del människor ofta blanda alkohol med energi, vilket också kan vara farlig och orsaka uttorkning av individen.

Höga ljud och många

I dagarna av Folia, är vår hörsel utsätts för höga ljudvolymer allvar trummor och andra ljud som kan orsaka problem som t ex partiell hörselnedsättning, tillfällig tinnitus eller irreversibel och långsam hörselnedsättning som orsakas av buller. Ett tips för att undvika ett dåligt resultat av denna exponering är att hålla ett säkert avstånd från ljudet av bilar och om möjligt, bär hörselskydd.

Heshet

I situationer där vi utsätts för en hög ljudnivå, tenderar vi att höja vår röst eller ens skrika för att höras. Detta gör våra stämband att bära, orsaka heshet. Undvik yelling och återfukta stämbanden med vatten.

Livnär sig på lite

I liv och festande med ökande alkoholkonsumtion, människor hamnar glömmer att livnära sig på rätt sätt. Det är viktigt att upprätthålla en balanserad kost med kolhydrater, protein och vätskor.

Exponering för solljus

Hoppa Carnival under solen och med de höga sommartemperaturer kan orsaka brännskador eller en svår stroke. För att undvika detta bör festprissar använda solkräm med minst SPF 15, försöker använda hatt eller mössa, och efter dagen för festande, använd en kräm efter solen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha