Care krukväxter

Växterna, även känd som krukväxter, hålles plantorna under en kortare eller längre period i hemmet. Dessa kan vara enkla eller perenna växter och vintergröna eller blomning.

Skötsel

En krukväxt kan ge år av glädje om de får rätt vård, även kallade odlingsbetingelser. Behandlingen beror naturligtvis på typen av anläggning, men kommer till:
  • sol, halvskugga eller skugga
  • vatten
  • temperatur
  • fuktighet
  • näring
  • jord

När du köper en ny anläggning finns alltid hänger en etikett med tecken eller text om hur man tar hand om anläggningen ska ske. Men först bestämma vilken typ av rum som du vill sätta en krukväxt är mer praktiskt när välja rätt fabriken. Huvudregel för växter på fönsterbrädan är att de inte får placeras direkt mot fönstret, men också uppmärksamma mot värmen och försöker hålla ett visst avstånd och slutligen alltid hålla växter fritt från drag.
Den idealiska temperaturen är mellan 18 och 21 grader. Se till att det inte är kallare än 15 grader så ?? hus.

BV

Anläggningen kan stå med sina rötter i jorden eller hydroponics. Valet av hydrokultur kan vara att du kommer att finna det vackrare, är mycket personligt, men det är ändå ofta baserad på bekvämlighet. Det finns helt klart mindre vård. Beakta jord alltid på marken vita efflorescens, i vilket fall växten bör planterade krävs. Omplanteringen är också nödvändigt om rotvolymen i potten äventyras. Vanligtvis är våren den perfekta tiden, men när den blommar tidigt på våren bör väntat tills efter blomningen.

Skadedjur

Naturligtvis är det bäst att undvika skadedjur och växter samt med mängden ljus i huset är det första steget för att bekämpa bladlöss, spinnkvalster, trips etc. kvar.
  • Men även då det kan finnas skadedjur i växten, och det finns olika lösningar som finns på återförsäljare och garden center. Ofta i form av spray, men de pilar du planta i marken pinnar är mer lämpligt. Detta tar upp endast skadedjur. Men för all del är att de förklaringar på förpackningen bör övervakas noga.
  • Huskurer kan också prövas. För spinnkvalster är bladlöss och trips att bladen ska stämde väl överens med ljummet vatten i en fast stråle. Badda med sprit också gör ibland hjälpa, men naspuiten med vatten.
  • Om en anläggning kan ta ett tag utanför platser ibland också en lösning.

Mer information om till exempel via en praktisk ABC site Hortuz
(0)
(0)
Tidigare artikel Interaktiva språk

Kommentarer - 6

Som svar på X2: Det finns picknick mattor med en vattentät folie på baksidan till salu. Det skulle dekorativa kan lägga under. Har faktiskt samma problem med mattan.

Bästa människor jag har ett rum och den är mycket gammal och har honom för ett halvår sedan och transplanteras på hösten när de ges på blod och benmjöl. Jag får en massa flugor som lever i en dag och jag faktiskt ser bra näring för honom. Jag tror just nu att jag ger honom för mycket vatten och låt lösa trådar här och där och några gula. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig.

Jag har nyligen blivit en alocasia, en vacker växt, men varje dag det finns droppar av bladen där min trägolv är inte så glad. Är uppfinna vad jag kan sitta under, som kan ge mig ett tips?

Jag har nyligen blivit en alocasia calidora. Tyvärr upptäckte jag i dag att det finns alla varelser zwartje / löss? sitta på undersidan av bladen. Den flyger också att flyga. Du kanske vet vad de är och hur jag kan få bort det? Tack för informationen.

Om jag läst så att omplanteringen sker vid fel tidpunkt på året och det är verkligen ges för mycket vatten. Nu omplantering eller lägga till olika andra saker, kommer denna gamla anläggning helt förstöra. Stanna åtminstone ge med för mycket vatten. Ge plantera några att återställa fred och möjligheter. Då återstår fortfarande faller utanför säger ingenting. En växt kan återhämta sig och därför är det viktigt att korrekt visa nästa gång om det uppstår en sådan föryngring någonstans med nya knappar för att bläddra / takjes.Natuurlijk anläggningen kan också bara egentligen är. Det kommer att bli klart i tid.

Det kan löss är såsom definierats. Det är en spray som kan användas för detta ändamål. Jag vet inte exakt namnet men inkluderar Intratuin säljer spray.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också