Capricorn 2015

I år särskild undersökning för alla Capricorns löper från December 2014 till december 2015 och är enbart baserad på positionen av solen. Som för alla andra planeter i horoskopet, kan det bara ge en personlig inblick i födelsehoroskop. Om runt December 21 solen går tecken Stenbocken, börjar vintern. Nu dagarna är korta, introvert folk och det senaste året är tänkt. Stenbocken är också en man av principer med en samvetsgrann inuti. De kan ge ett gott ledarskap och ständigt sträva efter perfektion i sina liv, sitt arbete och i sina relationer med medmänniskor. De är ambitiösa men på ett genomtänkt sätt, Bockar är inte hektiskt och inte mycket snabb entusiastiska de gör allt lugnt och väl förberedd. De behöver, liksom alla jorden tecken, många av deras uthållighet och uthållighet. Capricorn mannen inte be och tvingar inte men utstrålar lugn och pålitlighet. Han vet sitt ansvar och är medveten om de sociala föreskrifter och han strävar efter att allt han har att göra till perfektion. Stenbocken är trött på ytlighet och nervös och snabbt föränderliga energi. Bockar har tid. De har inte den hektiska och entusiastiska Skytten, de gör allt tyst, väl förberedda och alltid så småningom komma dit de har lagt på sitt straff. Även arrogans och ber om uppmärksamhet är ingenting för Capricorn mannen. Detta tecken är rådgivare som känner sig ansvarig för social grupp han tillhör. De är inriktade på tillväxt och ständigt mot perfektion från sig själv. Eftersom de har ett öga för möjligheter i den andra, de är mycket bra på att coacha unga människor.
Fysiskt höra knän, ben och leder i tecken på Stenbocken. Slitna knän indikerar därför ofta en överbelastning på grund av den eviga klättra den sociala stegen, alltför många av dina egna frågor för perfektionist attityd mot dig själv. Den homeopatiskt medel som går med kalcium Phosphoricum är för alla som har bett för mycket av sig själv och har visat sig lida av benen.

Pluto

Då planeterna som påverkar Ibex 2015, är den första att planeten Pluto symboliserar övermänsklig styrka, osynliga makter, transformation, förstörelse och intensitet. Pluto symboliserar primala kraften i människan. Pluto ger död, inte i bokstavlig mening, men något upphör att existera, och återfödelse han ibland gör tvångs och besatt. Sedan November 2008 Pluto är i tecken på Stenbocken och alla Bockar vars födelsedagar är mellan 2 och 8 januari vinst under det kommande året att Pluto på toppen av sin solen. Detta ser ut att bli en tid av förändring är också en tid när du känner behov av att uppfylla dina ambitioner. Under lust av Pluto och slitna delar ska rensas för att göra plats för födelsen av något nytt och bättre, även om den senare inte alltid hänvisa dig så måste uppleva. Pluto ger dig en enorm energi som är avsedd att rensa upp gamla fall. Men du skydda verksamheten till följd av själviskhet. Det är enbart för att rensa upp i gamla, sämre och ge det nya en bra chans. Gå andra dominerar inte heller för deras skull! Men se till att du gör en bättre människa, är att syftet med denna Pluto transit.

Uranus

Som representerar principen om genombrott och befrielse. Uranus visar behovet av självständighet och individualitet. Han bryter igenom gränser och lägga allt som det kommer i kontakt under tryck, nyckfullhet och rastlöshet. Bockar vars födelsedagar är mellan 2 och 13 januari en stridslysten aspekt av denna Uranus på deras sol som ger en rejäl dos av energi och risken för plötsliga och mycket oväntade händelser som kan ge dig en känsla av att du sätts på prov. Denna aspekt tar också mycket 2015 och kan ge dig ibland känner att du sätts på prov och det kan också göra ganska rastlös. Vissa Bockar haft en mycket plötsliga förändringar som ger dig åtminstone mer frihet, andra ser det mer som massiva oroligheter eller hänga från insidan för mer frihet. Finns det något i ditt liv som under en tid upplevs som restriktiv än detta är det dags att bosätta sig och därmed frigöra sig från varje omständighet utgör endast rutin eller funktionshinder. Uranus visar att livet faktiskt höra en vanlig konfrontation mellan dig själv och resten av världen så att allt förblir frisk och levande.

Neptune

Symboliserar icke-materiella, för illusion, överseende, avskildhet och medvetenhet om det universella. Neptunus är solver av former och suddgummi av gränser, han kan passivt men också andligt begåvad. Neptune förvirrad, grumlig och påverkar självmedvetenhet. När Neptunus i horoskopet idealisera ditt tillstånd och du kan få mjukhet och sympati eller negativ, du ritar som en dörrmatta eller martyr. Neptune bleknat medvetenhet och symboliserar högre känslighet av sinnena, såsom klärvoajans, höra och känna klart. I år Neptunus gör en aspekt till solen alla Bockar som har födelsedagar mellan December 26 och januari 2, som kan göra dig mer känslig för din omgivning, som är känsliga för vad som händer runt omkring dig. Du kan också få behovet av att sätta in dina kolleger män. Neptunus kan öka din känslighet också ditt drömliv kan bli starkare eller mer intensiv. En vacker tid att vara kreativ när du ska vara uppmärksam på är att de saker du kan se något vackert som bedrägeri alltid kan lurk.

Saturnus

Som symboliserar gränsen för människans förmåga. Saturnus är en del av ditt ansvar, ditt samvete och den formativa makt. Kontroll, struktur, begränsning och koncentration är en del av denna planet. Saturnus är nu tecken på Skytten och därmed låter han de kommande åren Capricorn Suns ensam.

Jupiter

Symboliserar också den helande krafter i kroppen, den inre och inneboende läkande kraft. Jupiter säger också något om syftet med ditt liv, din syn på livet och var Jupiter i diagrammet, lovade han tillväxt, optimism, överdrifter eller gemyt. Sedan juli 2014 Jupiter är i Lejonets tecken och gör en svår aspekt till Bockar gör tillväxt lite svårare och underlättar optimism är svårt att hitta, var försiktig med din energi och vakna du för någon form av överdrift. Från mitten av augusti 2015 Jupiter är ett tecken på Virgo och från denna stund alla Bockar få tillbaka energin i Jupiter tillsammans, är tillväxt, optimism och energi nu på din väg.
Önskar dig ett bra år för Capricorns.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha