Cannabis olagligt i ditt hem eller på grannarna

Hampa odling förknippas med nedbrytning, energi stöld, översvämningar, olaglig bosättning, skattefusk och bidragsfusk. Dessutom, de illegala cannabisodlingar är ofta livshotande. Från utsidan kan du inte se det hemma är en cannabis gård. Invånarna ser ut som vanliga grannar och inte som cannabisodlare.

Siffrorna ljuger inte

Hampodling är en vanlig form av brottslighet. Förmodligen Nederländerna hoppar mindre gynnsam än grannarna. Nederländerna har över 30 tusen hemliga plantskolor. Beloppen i den här affären så mycket som 5 miljarder euro per år. Källa: National Hot om nationella polisen under 2008. Under 2011 genomfördes 5000 hampa plantager demonteras av polisen. År 2014 Energy Platform Stöld rapporterar att den genomsnittliga årliga förbrukningen av en plantskola är cirka 35.000 kilowattimmar, och sammanlagt 1 miljard kWh el är stulen.

Risk ?? s om du hyr ett hus

Växande hampa i normal bostäder är enorma risker ?? s inom brand, läckage, kortslutning etc. Det är inte längre bara hyrde där hampa odlas i. Även i egnahem odlas mer och mer, enligt den administrativa Intervention Eindhoven. Övergången från uthyrning till ägar på grund av de stränga politik bostadsrättsföreningar. Men många lägenheter att hyra erbjuds av krisen. I princip kan hyresvärden be hyresgästen ansvarig för reparationskostnaderna i hemmet, men i praktiken är hyresgästen långt borta utan ett namn och adress för att lämna, och att den tidigare visade identifieringen var falskt.
Många cannabisodlare olagligt knacka ström. Om anslutningen är i namn av huset ägare, kan du alltså komma till ett stort ekonomiskt problem eftersom el än kostnaden för oskyldiga husägare berättelser. Mängder av mer än 10.000 euro är inget undantag. Även i skador på fastighetsägaren om du hamnar i trubbel, eftersom försäkringsbolagen oftast inte betalar vid olaglig verksamhet. Tänk också översvämningar, brand på grund av manipulering av el, förekomsten av sprängämnen.

Undvik cannabis i hemmet

Du vill ha som hyresvärd i ditt eget hem, naturligtvis, alltid se till att det finns brottslig verksamhet kommer att äga rum i ditt hem. Att du aldrig kan utesluta naturlig 100%, men du kan vidta följande åtgärder:
 • Ta i hyresavtalet som du vill inspektera byggnaden regelbundet insidan.
 • Låt dig inte avfärdas med en kopia av ett ID-kort, men kräver ursprungliga bevis.
 • Be om en ny lönebesked med ett kontoutdrag när du ser att den här lönen avsätts. Se till att hyran från banken numret in på ditt konto.
 • Dessutom kan det vara klokt att sätta anslutnings el i namn av hyresgästen.
 • Meddela polisen om du misstänker att det ändå olagligt odlas.

Vilket är att erkänna ett olagligt cannabis gård

 • invånarna är inte hemma,
 • stank,
 • tejpade fönster, tjocka gardiner, dubbade fönster,
 • ljuset alltid på,
 • ofta långvarig eller konstant surrande ljud,
 • ofta strömavbrott, oftast på samma gång,
 • ,
 • windows aldrig öppnas eller alltid i samma position.

Observera att om du köper hus

Om du köper ett hus bör du tänka på en mängd saker. Varning därför vem dina grannar är. Gå inte ensam under dagen diskret en runda, men även på kvällen och be säljaren eller andra människor, vad för slags människor är dina framtida nya grannar.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Dear Sir / fru, jag hyr ett hem och misstänker att en cannabis inne. Så jag ringde polisen och vad tror ni jag får när reactie.U måste ha en lokal polis och är gratis fram till 11 december. Jag ber er då kan inte ens köra förbi eller så. Nej, det är inte wijkagnet Du måste ha det. Ska jag vänta tills den 11: e? Ja. De gör bara NIKS.piet ökning

Bäste herr Vermeer, jag förstår din reaktion, men polisen är naturligtvis en fråga om att arbeta så effektivt som möjligt. Lyckligtvis allt 11e.Hopelijk morgon kommer snabbt också.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha