Camping och husvagn utställning Cara

Campingen och husvagn utställning Cara hålls under 2010 från 21 till 26 januari på WTC Expo i Leeuwarden. Händelsen 2010 var också ett halvt sekel. Campingen och husvagn Fair Cara kan se de senaste trenderna. Dessutom är camping och husvagn Fair en speciell mötesplats för många.

Större börser i områdena camping och husvagnar

Det fanns år när älskare av camping och semester hålla med sin eget hem kan hamna i norra Nederländerna vid tre stora utställningar. Dessa var:
 • Den Zuidwester som hölls vid Prince Bernhardhoeve i Zuidlaren
 • Recreana i Frieslandhal i Leeuwarden
 • Bocate i IJsstadion Heerenveen

 • Zuidwester är Cara

  Den Zuidwester från Zuidlaren visade så småningom starkare aktör och blev senare namnet Cara. När prinsen Bernhardhoeve förvärvades av WTC Expo händelse flyttas till Leeuwarden. Eftersom aktiemarknaden under 2010 är nu hålls för femte gången.

  Cara 2009

  Under 2009 nästan 45.000 personer besökte lägret stipendium.

  Cara 2010

  År 2010 finns det 379 olika leverantörer av produkter på Cara. Dessutom är det billigt camping inte längre centralt. Tidigare folk gick med enkla tält på campingplatser där det bara var välbehövlig där. Numera många människor vill lyxiga tält, husvagnar och husbilar, och de vill vara på lägret där verkligen få allt och göra vad bara kan begäras.

  Många nya camping destinationer Cara 2010

  På sextiotalet, när den steg gick camping alla människor, särskilt camping landet. Numera människor tycker att det är helt normalt att de plockar upp deras RV och köra och även till Afrika innan flera färja ?? s take.

  Vad är det där på Cara?

  Det är naturligtvis omöjligt att lista alla utställare på Cara 2010.
  • Erbjudandet varierar i genomsnitt från campingplatser i Nederländerna ensam och utrymme till leverantörer av resor till fjärran länder som Gabon och Mali.
  • Det finns också researrangörer för att säkerställa att husvagn och motor husägaren rida Sidenvägen genom Centralasien med Kina som en slutpunkt.
  • Många utställare på 2010 Cara representant för övrigt Tyskland också. Totalt finns det 42 utställare från det landet.
  • Men det finns också utställare från länder runt Medelhavet.

  Hänsyn till miljön vid Cara 2010

  Miljö camping kan också, enligt de camping trender som presenterar den Cara på sin webbplats. Det finns ett stativ som små, kompakta men bekväma husvagnar erbjuder som är mer energieffektiva och för vilka en mindre bil är nödvändigt.

  Cara stöder Jane Goodall Institute

  Den Cara är också förmågan att stödja Jane Goodall Institute. Goodall ser till att schimpanser och gorillor i Afrika som skall skyddas och bevaras.
  De Cara besökare kan anta en schimpans eller träd.

  Logi på Cara

  Människor som redan har sin första camping resa att göra under Cara kan stå vid evenemanget på Star Camping De Kleine Wielen. Buss vid dörren så att folk kan köra till WTC Expo och sedan söka information om alla möjliga saker på mässan.

  Tvärs över Egentliga i Zuidlaren

  Thetford stipendium Cara kallades under de första 20 åren av Egentliga. Detta berodde på att nästa campingutrustning var också om båtar. Sydvästra hölls för första gången 1960 i Prince Bernhardhoeve i Zuidlaren. Eftersom människor på den tiden bara på sommaren gick på semester, var mässan hölls i slutet av året, det vill säga i slutet av mars. . År 1964 anmälningsavgiften var också bara 1,5 gulden.

  Recreana i Frieslandhal i Leeuwarden

  Eftersom Zuidwester Zuidlaren hade så mycket framgång, friserna ville också så ?? event set. De började 1966 i Recreana Frieslandhal. Vid ett tillfälle showen flyttades från våren till hösten. Detta var anledningen till andra promotorer att etablera ett tredje börs i Heerenveen, den Bocate.

  Bocate i Heerenveen

  I April 1978 var första Bocate hållas. Det fanns utställare att hitta med olika båtar, husvagnar eller tält. Där kom det första året redan direkt 20.000 besökare till evenemanget. Bocate fanns annars bara tre år.

  Recreana var Boot Holland

  Den Recreana trodde nedgången skulle inte den bästa tiden att organisera ett rättvist och gjorde det igen på våren. Det visade sig senare att hade mycket mer vattensporter och Recreana något var mycket annorlunda eftersom Boot Holland. I norra delen av landet är fortfarande en stor och välbesökt evenemang inom vattensporter.

  Den Zuidwester är Cara

  Den Recrena kontrast, gjorde sig av med alla båtar och fokuserade bara på camping och husvagnar. Således blev den största och viktigaste husvagn och camping show i norra Nederländerna. År 2006 var inte längre hittas mässan i Zuidlaren men i Leeuwarden.

  Information om Cara 2010

  Inträdesavgifter
  Vuxna ?? 9,50
  Barn 6/11 år ?? 5,50
  Familj biljett ?? 24,00
  Parkering: Dag biljett ?? 3,00
  Öppettider
  Torsdag 21 Jan från 10:00 till 18:00 timmar
  Fredag ​​Januari 22 från 10:00 till 22:00 timmar
  Lördag 23 januari från 10:00 till 18:00 timmar
  Söndag 24 jan från 10:00 till 18:00 timmar
  Måndag 25 jan från 10:00 till 18:00 timmar
  Tisdag 26 jan från 10:00 till 17:00 timmar
  Mer information finns på: Cara
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 1

  En mycket komplett utställning med en god överblick.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha