Campanile-hotell är bra för en övernattning på väg

Campanile-hotell som vi funnit i flera länder, särskilt på motorvägar. De är oftast lättillgänglig och eftersom det är en kedja, inredningen av hotellen allt identiska. Men tjänsten kan vara mycket olika. Varje campanile Hotellet har även en restaurang där du kommer att serveras regionala rätter. Frukost gör tjänsten helt.

Var är de hotell Campanile

Ofta ligger Campanile hotell på motorvägarna och de är tydligt angivna. Man kan avancera bokningar endast under lågtrafik men det finns nästan alltid ett rum gratis. Mycket lätt parkering på Campanile eftersom varje hotell har sin egen parkeringsplats och bilen är oftast parkerad framför rummet. Det är bra att veta att priserna under helgerna är lägre än på vardagar. Även om du bokar via internet betalar dig mindre än om du anländer utan förbehåll.

Campanile innovativa

Campanile har många hotell renovera. De vill leverera en bra produkt med:

 • Komfort, vila och avkoppling
 • Gratis Wifi
 • Gratis te och kaffekokare

80% av hotellen har nu hög kvalitet sängar och nya täcken. Rummen är inte stora men tillräckligt stor för att bli av med några bagage för en natt. Badrummen har också uppdaterats i många hotell erbjuder läckra och stora duschar och ren badrum. Rökning i rummen är förbjuden.

Där man kan äta och frukost

Campanile-hotell har egna restauranger där man kan direkt boka vid ankomsten till middag. Det är möjligt att använda en buffé med förrätter och desserter, medan om du vill beställa en huvudrätt. Man kan också använda en stor frukost om du vill. För familjer med barn, Campanile separat barnmeny och frukost för ett barn under 10 år gratis med två betalande vuxna. Också en barnsäng placeras i rummet och även barn upp till 10 år bor gratis.

 I vilka länder är Campanile Hotell


 • Nederländerna
 • Belgien
 • Spanien
 • Frankrike
 • Storbritannien
 • Italien
 • Luxemburg
 • Polen
 • Portugal.

 Vilka regler när du bokar

Om du har bokat och du räknar med att anlända efter kl 23 är det bra hotellet i förväg för att informera. Om du inte kommer och du inte har avbrutit din bokning för 18 timmar sedan kostnaden för boendet eller laddas.

 Hur bokar

Du kan boka via internet: Campanile hotell. Det är också möjligt om du redan är på väg att boka via din iPhone eller Blackberry till 09:00 samma dag. Om du vill bo i tur och ordning på flera ställen kan det vara bra att titta på möjligheterna hos: Booking.com

 Hotell Première Classe

Ett särskilt omnämnande förtjänar hotell Première Classe.
Vid 225 finns på samma grunder hotell Première Classe Campanile Hotell. Dessa rum är betydligt billigare men naturligtvis också av lägre kvalitet. Rummen är mindre och badrummen är helt i plast. Men för dem som vill bo lönsam detta kan vara ett bra alternativ. Om restaurangen Campanile inte är fullt upptagen så kan man använda här måltid och frukost men hotellet är inte skyldig att göra det.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha