Cambuur mot Heerenveen ?? de derby derby ?? s

Under säsongen 2013 - 2014 Cambuur spelar igen i Eredivisie. En av motståndarna är archrival Heerenveen. På söndag, den 29 september spelar 2013 SC Cambuur på Abe Lenstra Stadion mot SC Heerenveen. Det är spelet mellan Heerenveen och Leeuwarden, även känd som derby av derby ?? s nämns i norr. Det är den första på 13 år.

Abe Lenstra Stadion i Heerenveen

Två Friesian klubbar

Friese två klubbar är i Premier League och sedan kommer den oundvikliga en hemma- och bortamatchen mot varandra. SC Cambuur och SC Heerenveen är den första matchen den 29 september 2013 Heerenveen på programmet. Heerenveen för loppet i fjärde plats i ställningar med 12 poäng. Cambuur stat med nio punkter i tionde plats. Heerenveen gjorde betydligt fler mål från alla eredivisionisten 19. Det var samtidigt ett stort antal mål för öronen: 15. Cambuur gjorde tills derbyt sjätte gången på sju matcher och fick 5 mål mot. Cambuur står således mot den mest produktiva laget i Eredivisie, men samtidigt som laget med ett försvar som inte är helt vattentät.

Tillbaka till det heitelân

Tävlingen är levande i Friesand. Alla vill vara där. Även Frisians utens att tillfälligt återvända till heitelân tillbaka att titta på denna match på arenan eller hos släktingar. Den cupmatch mot Katwijk i veckan innan derbyt, sågs av Cambuur som en varm upp för ligan spelet söndag. Leeuwarden Katwijk vann 1-6. Under andra halvåret tog SC Cambuur sakta ner lite, med tanke på matchen i Abe Lenstra Stadion. Det var viktigt att teamet intakt Katwijk kunde lämna och de lyckades.

Kända Frisians

Kända Frisians vågar en förutsägelse av matchen. De tror nästan alla Heerenveen vinnaren kommer ut på toppen. Den högsta är oavgjort. Denna skatt Danny Panadero, sångare och underhållare från Amsterdam, Leeuwarden med blod i sina ådror.
Musiker Sytze Pruiksma förutspår en 4-3. Han går regelbundet till Abe Lenstra Stadion har en säsong. Han tror Heerenveen vinner.
Joop Mulder, chef för Oerol, hålla den 2-0. Mulder har traditionellt heerenveen fläkt, från tiden för Foppe de Haan. Han anser att det är fantastiskt att Cambuur i Premier League, men ändå värdesätta den Heerenveen kommer att bli starkare. Terschelling har också mer än Cambuur med Heerenveen, som klubben från den frisiska Haagje tränar ofta på ön.
Jannes Rypma, frisiska sångare som blev känd genom The Voice of Holland, är egentligen inte ett fotbollsfan, men väljer att göra detta wedstrijdt Det Fean för Heerenveen. Sångaren förutspår 4-2.
Jack de Vries, den politiska spin läkare som föddes i Drachten och har bott i Lemmer, tror att hemmalaget vinner. Han är från en tidig ålder och har Heerenveenfan Abe Lenstra fortfarande se mig själv sitta i en rullstol down the line.
De Vries hävdat 2-1. Ta reda på vem som hade rätt.

Supportrar

SC Cambuur stöds under första frisiska derby på 13 år med 1222 i Heerenveen supportrar.
Senaste 50 åren Cambuur vunnit flera gånger på SC Heerenveen. Vissa spel är och minnen etsade fans att aldrig glömma.
  • SC Cambuur vann derbyt för sista gången 1994. När Leeuwarders vann bortamatchen 1-2. Elva år tidigare gjorde det redan SC Cambuur. När Leeuwarders besegrade Heerenveen 2-4.
  • År 1982, lagen var också mot varandra. Det var en match som slutade oavgjort, 2-2. Heerenveen var i slutskedet en kontroversiell panelty som missades.
  • 1979 SC Cambuur vann Heerenveen SC Heerenveen med poängen 0-1.

  • År 1965, båda lagen var i den andra divisionen mot varandra i Heerenveen. SC Cambuur vann matchen 4-0.

Kryddig tävling

En hård kamp förväntas av fotbollsexperter, med spiran SC Heerenveen, Finnbogason, ibland kan göra skillnad.
Alla Friesland lever över till tävlingen och den provinsiella media kör i full fart. Recensioner, kommentarer, sportresultat och prognoser, minnen och analyser; Nyhetsmedia publicerar en hel del fotboll med SC Cambuur och SC Heerenveen i täten.
Derbyt är laddad och en kittel i Heerenveen förväntas.

Provisoriska förordning

Heerenveen har utfärdat en nödsituation dekret. Sedan fredag ​​27 September sex timmar Heerenveen är förbjudet för grupper av anhängare av SC Cambuur. Borgmästare Tjeerd van der Zwan Heerenveen kommer före matchen inga Cambuur supportrar i sin by. Vem kommer fortfarande fastna Cambuur en arena för söndag, derby dag. Förordningen gäller till söndag 20:00. Genom polisen fick borgmästaren information som anhängare av Cambuur ville hålla hus i Heerenveen. Heerenveen har åtagit sig att välkomna men också håller säkerhet i åtanke. Det finns kameror monterade i centrum och polisen är extra vaksamma.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha