BURNS: MY rättsmedel husgeråd att behandla dem

Belinda Englund Februari 26, 2016 Skönhet 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Daniela Bortolotti - På stranden, i stad eller på toppen av berget, det finns ingenstans i sommar vår hud kan förbli lugn och avskild. Om du är som jag, jag känner solen bränner efter en halvtimme som mest, är detta inlägg för dig.

I år att bränna i solen, har jag samlat tips och lösningar som kommer att spara dig lotion efter-sol och, i de flesta fall är element som finns i vårt kylskåp.

1. Vatten, rehydrera och göra dig att läka snabbare. Inte bara för att dricka, men också att fördjupa dig i en sval uppfriskande bad som ger lindring och få dig att må bättre omedelbart.

2. Mjölk, som skall läggas till badvattnet eller, inuti en spray, som skall sprutas på de delar av pastöriserade. Det ger näring åt huden och omedelbart ger en känsla av fräschör.

3. Tomater, färska, för att krossa och lämnar några minuter poserar på området brann. Deras massa, fräsch och full av vitaminer, påskyndar hydrering av vår hud.

4. Natriumbikarbonat att spädas i lite vatten för att skapa ett slags "smet" som skall tillämpas direkt på smärtsamt att lugna brännande känsla.

5. potatis, skurna i halvor och gnugga försiktigt på delar "åtalade" också ge omedelbar lättnad och friskhet, också deras saft används för att lugna brännskador.

Och slutligen, men kanske inte alltid är närvarande i våra kylskåp:

6. Aloe, en stor klassiker. Det finns redan klar i flaskor eller med bra rör-gel. Det utvinns ur växten, vars blad utsöndrar en juice olika egenskaper: det är mjukgörande, återfuktande och hjälper till att läka små sår.

Dessa är bara några av de många huskurer som jag hade till en början för min solbränna och alla fungerar perfekt. Och du? Du har din egen personliga makeup, kanske gått ner från familjetraditioner?

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha