Buksmärtor: 15 orsaker och lösningar till låga buksmärtor

Aste Stenbeck Mars 9, 2016 Miscellanea 19708 247
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lägre buksmärtor eller smärta i buken innebär vanligtvis smärta från dina tarmar, njurar eller urinblåsa. Dessutom kan det finnas smärta hos honor härstammar från livmodern eller äggstockarna, och hos män från prostata.

Typ och plats buksmärtor

En läkare kommer först fråga vad typ av din buksmärtor är, eller hur du upplever smärta och hur smärtan känns. Till exempel, smärta i nedre delen av buken kramper, stickande, värkande, bultande eller brännande känsla. Dessutom finns det mycket att härledas från platsen för smärtan. Riktlinjen för smärta i buken är som följer:

  • Smärta i nedre högra delen av buken kommer vanligtvis från din kolon eller din appendix. Hos kvinnor, ibland smärta i högra nedre delen av magen kommer från äggstocken.
  • Smärta mitten botten av din mage visar kvinnor tenderar att problem med urinblåsan eller livmoder och prostataproblem hos män.
  • Smärta i nedre vänstra delen av buken i allmänhet förknippas med kolon, ibland med äggledarna eller äggstockarna.

Möjliga orsaker till buksmärta ...

Några exempel på orsaker som kan orsaka smärta i nedre delen av buken eller smärta i nedre buken är:

1. maginfluensa

Gastroenterit är ett samlingsnamn för symtom som orsakas av inflammation i slemhinnan i mag-tarmkanalen. Vanligtvis finns det lägre buksmärtor, nedsatt aptit, diarré, kräkningar och / eller feber. Dessa symtom kan emellertid också vara resultatet av en bakteriell matförgiftning. > Läs mer

2. Cystitis

Lägre buksmärtor hos kvinnor orsakas ofta av en urinvägsinfektion. En blåsinfektion innebär vanligtvis en bakteriell infektion i urinblåsan slemhinnan. För en urinvägsinfektion är nästan alltid en brännande känsla när man kissar och ofta flytningar. Andra typer av urinvägsinfektioner kan orsaka lägre magbesvär. > Läs mer

3. matAllergies

Smärta i nedre delen av buken är ofta orsakas av ett livsmedel allergi eller överkänslighet mot livsmedel. Så du kan få våldsamma, lägre buksmärtor när proteinerna, exempelvis komjölk, soja, fisk, skaldjur, nötter, jordnötter, sesam, fläsk, gluten, ägg eller skaldjur inte kan tolereras. Om du ofta lider av smärta i nedre delen av buken, är en allergitest rekommenderas. > Läs mer

4. blindtarms

Blindtarmsinflammation är oftast en bakteriell infektion i appendix från blindtarmen. Ibland, en inflammation i appendix, noteras det bara sent, vilket gör detta till en brådskande avlägsnas kirurgiskt.

Andra typer av tarmproblem kan orsaka lägre buksmärta; tänk bara på en tarmperforation, divertikulit, akut tarm ischemi, trombos i mesenteriala blodkärl eller en viss typ av tarm slemhinneinflammation, såsom kolit eller proktit ...

5. Gallsten och njursten

Mineralsalter kan kristallisera i urinen, och så kallade "sten" former. Speciellt gallsten och njursten kan orsaka allvarliga, stickande smärta i nedre delen av magen. Ibland stenar så småningom utsöndras via urinen, ibland måste avlägsnas kirurgiskt. > Läs mer

6. njurbäcken Inflammation

När en njure infektion väggen i njurbäckenet är inflammerad, vilket orsakar svår smärta i buken. En njure infektion orsakas vanligtvis av en skadlig bakterie. En njure infektion kan spridas helt enkelt på njurar, urinblåsa och / eller urinröret.

7. Sår Perforering

Ett sår orsakar vanligen smärta i magen, så i den övre delen av buken. Som ett sår perforerar botten på magsäcken eller tolvfingertarmen, men det kan också vara svår smärta i nedre buken inträffar. > Läs mer

8. Förstoppning

Vi talar om förstoppning när tarmen är igensatt med hårda och / eller torr avföring. Om förstoppning kvarstår länge, kan orsaka svår smärta i buken. Förstoppning kännetecknas också av problem med tarmrörelser och uppblåsthet. > Läs mer

9. cysta i livmodern eller äggstock

Kan orsaka några symptom en cysta i livmodern eller äggstockarna. Däremot kan en cysta orsaka allvarliga att olidlig smärta i nedre buken. Ofta därför har det funnits allvarliga influensaliknande symtom som feber och, i förekommande fall, flytningar och / eller blödning. > Läs mer

10. Mensvärk och ägglossning smärta

Många kvinnor upplever svår smärta i buken under vissa tider i menstruationscykeln. Således, lägre buksmärtor uppstå under menstruationen och under ägglossningen. Lägre buksmärtor kan också förekomma för övrigt under befruktning, implantation och graviditet.

11. Peritonit

Peritonit innebär vanligtvis en bakteriell infektion i bukhinnan. Detta kan orsaka mycket svåra buksmärtor. Smärtan är oftast värre när du suckar eller knackar på din mage. Peritonit är extremt farligt och kirurgi är nästan alltid nödvändigt.

12. Crohns sjukdom

Crohns sjukdom är en relativt sällsynt, kronisk inflammation i tarmkanalen som åtföljs av svår smärta i nedre delen av buken. Vanligtvis den stora och / eller tunntarm offret. Förutom lägre buksmärtor ofta involverar kronisk diarré, viktminskning och olika tarmsjukdomar.

13. Irritable Bowel Syndrome

Irritable Bowel Syndrome, eller spastisk kolon är en kronisk tarm sjukdom där tarmen för att flytta felaktigt. Detta orsakar problem med tarmen och tarmrörelser, och buksmärtor. > Läs mer

14. äggledaren inflammation

Gärningsmannen är oftast en bakterie som har kommit in genom slidan till äggledarna. Ibland smyger en bäckeninflammation är långsamt, men inflammationen kan också vara mycket plötsliga och våldsamma passerat ... med mycket svåra buksmärtor och hög feber som följd.

15. Brist på järn, vitamin B och vitamin D

En brist på mineral järn, vitamin B-komplex och / eller D-vitamin kan orsaka smärta i nedre delen av buken. Dessa näringsämnen är i själva verket nödvändig för optimal tarmfunktion och absorptionen av näringsämnen genom tarmväggen.

Slutligen

Om du regelbundet lider av smärta i nedre delen av buken dvs lägre buksmärtor, skulle det vara bäst någonsin möjligt att symtomen orsakas av en av de ovan nämnda sjukdomar och sjukdomar. Smärta i nedre delen av magen kan slutligen också komma från ett ljumskbråck är en aneurysm i bukaorta, en inflammation i livmodern, prostata inflammation, ett problem med binjurarna, pankreatit eller pankreatit, eller utomkvedshavandeskap.

Har du frågor eller kommentarer om smärta i buken? Lämna din kommentar nedan! Kan vara en rektal inflammation. Styrka! Kanske kolik eller endometrioseverkleving? Bråck? Kära Paul, här är några bra info ...

  Like 1   Dislike 0
Kommentarer (247)
Pål Lindblom
  Like 1   Dislike 1

Jag har ofta ont i nedre delen av magen mellersta och nedre högra. Och har därför press på min rygg och ibland smärta i nedre ryggen också, och uppblåsthet i magen. Vad kan det vara? Gr. Natascha

Gunnemaj Lindroth
  Like 0   Dislike 2

Hej, Har varit ett visst obehag i min nedre högra delen av buken. Drar min ljumske. Ljuga om jag vaknar mycket konstigt bredbent i sängen och känner en skarp molande värk. Ser ut som en ägglossning. När jag gör bra, jag har lite problem. När jag sitter och ligger över det gör ont. Den exakta platsen för min äggstock. De senaste dagarna lockar till min rygg och ben. Måste vara på morgonen, ibland tidigare i min säng, eftersom jag inte kan gosa. Min livmodern tas bort hela åtta år sedan. Det verkar som om jag slutade och börja känna samma klagomål. I mindre utsträckning. Har många googlade men kan inte komma ut. förmiddag som redan besökte deras GP. Hon tar mig på allvar tur och kan få en magen ultraljud. Kan någon hjälpa mig är en diagnos?

Arent Ekberg
  Like 0   Dislike 0

Dear Esther, jag är inte en medicinsk expert, men de symtom du beskriver kan översättas nästan 0:59 till endometrios styrka ... det! Hälsningar, Paul

Jocke Bergqvist
  Like 1   Dislike 1

Jag har redan ett obehag smärtor / stygn längst ner på min mage. Ofta kvar, ibland höger eller bara i magen. Ibland har jag de dagar / veckor i taget och ibland komma undan. Jag har varit till gynekologen för ett ultraljud och intern eko, men det fanns ingenting att se på mina äggstockar eller i mitt liv. Jag sedan blodprover för inflammerade äggstockar, men resultatet blev ingenting. Slutligen, jag önskar att jag hade gjort ett cellprov, där pappa först kom ut, men doktorn sa att detta kan vara relaterat till mina klagomål ... Jag låta det sitta på, men varumärket sedan en vecka återigen har drabbats. Vet någon vad det kan vara? Oro eller känsla generad mig lite på hur många gånger jag har besökt en läkare.

Arno Lindblad
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag har ofta vänster och höger under min mage smärta, speciellt när man går, jag känner det mycket och vid passage av urin och jag har en hel del separation. Vad kan det vara?

Anelise Wikström
  Like 5   Dislike 0

Läs den här artikeln om smärta när man kissar och frågor / svar nedan ... Få väl snart och styrka med lägre buksmärtor!

Darja Isaksson
  Like 2   Dislike 0

Jag plötsligt hade smärtor i magen. Jag har haft det här förut, men den här gången har jag även strålning från smärta i mitt högra ben. Läkaren vill göra en studie där varje x jag måste lämna in lättnad, men här kommer från ingenting ... Kan någon hjälpa mig?

Gullmaja Jansson
  Like 4   Dislike 1

Har ditt blod någonsin kontrolleras på inflammatoriska parametrar för endometrios, njursten eller kolit?

Roffe Fronberg
  Like 0   Dislike 0

Jag har under en längre tidskonstant gnagande menstruationssmärtor, uppblåsthet och illamående. Någonstans läste jag om äggstockscancer, riktigt dumt att jag har googlat, men tecknen är konsekventa. Jag är 26 år och har en dotter på åtta månader. Vem kan försäkra mig snälla? Eller ska jag verkligen orolig?

Ingemari Odenberg
  Like 5   Dislike 1

Till exempel, kan smärtan i buken orsakas av endometrios. Om äggstockscancer bör du se till att du verkligen får inte, men jag skulle åka dit bara förbi läkaren, eftersom det är det enda sättet att klargöra situationen. En hel del styrka för dig!

Gullebritt Rosenblad
  Like 2   Dislike 0

Hoihoi, jag ibland på sistone verkligen lider av smärta i min vänstra delen av buken. Jag vet inte vad det är, men eftersom blindtarmen är rätt, jag tycker det är lite konstigt. Jag har sökt runt på Internet, men kan inte hitta något. Den nedre delen av buken smärta stickande och ibland så våldsamt att jag inte kunde röra sig utan smärta. Också gör mycket när jag trycker på den. I de flesta fall buksmärtor efter ett tag bort, men han kommer alltid tillbaka. Här skulle jag vilja råd om. Hälsningar!

Nichlas Hallnäs
  Like 4   Dislike 2

Kära Anonymous, som ni kan läsa ovan, kan det finnas så låga buken slag är möjliga orsaker. En tarminfektion ... endometrios Endometrios förekommer främst från 14 års ålder, så en endometrios-inflammation tillhör absolut möjligheterna. Även en fast sten eller gallsten kunde ... Är smärta i buken värre runt tid eller inte? Eller kanske efter middagen ... Jag personligen skulle gå förbi GP; du kan placera den exakta platsen där du upplever utse låga buksmärtor, som din läkare kan berätta direkt om den möjliga karaktären och orsaken till smärta i nedre delen av buken. Ganska snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Lorens Qvist
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag har en tid att jag ibland har gnagande smärta, min mage nedre högra. Inte ofta, men om det är bra där. Nu har jag haft ett par gånger blod i min avföring under min semester, mycket tjock och mörkt blod, och mycket också. Nu smärtan i min mage att bli värre, har också varit ett par dagar lite illamående. Vad rekommenderar ni? Jag känner mig inte så sjuk eller så att jag känner att jag behöver gå till doktorn. Tack!

Fille Sjöberg
  Like 0   Dislike 1

Signifikanta mängder av rött / färskt blod i avföringen indikerar en tarmproblem. Från hemorrojder till kolonpolyps anusfissuren till kronisk inflammation. Personligen skulle jag gå tillsammans med GP. Beroende på de exakta buken symtom som du upplever, kan en läkare ge dig blod och / eller avföring, utför en rektal undersökning eller utföra hänvisa dig till en specialist för en koloskopi tarm eller sigmoïdscopie. I princip finns det ingen standard fysisk behandling vid färsk / röd blod i avföringen, eftersom detta är en möjlig symptom på ett underliggande problem. Det är upp till en läkare för att hitta den bakomliggande orsaken. Styrka det!

Evelotte Strömberg
  Like 3   Dislike 2

God kväll, jag har en fråga. I lördags kväll hade jag samlag. Jag är på p-piller så det hände utan kondom. Torsdag för samhället jag ska svälja pillret. Från måndag Jag led av illamående och buksmärtor. Detta är av kastbyar. Vi är nu nästan en vecka senare och jag har fortfarande anfall. Jag har 36 timmar efter samlag, på morgonen efter-piller svalde också för att jag var oklokt i stress. Min fråga är om denna vara kan vara fel? Eller att jag skulle få alltför upptagen och själv symptom gonna känner? Jag hoppas den sista ... Tack!

Kjällvar Liljeström
  Like 1   Dislike 2

Hej, jag har sex veckor sedan hade en NovaSure behandling för allvarliga blödningar under perioder. Jag tyckte att det här ganska intensiv. Jag fick också veta att inte lyfta sex veckor, vad jag har gjort snyggt. I måndags gick jag tillbaka till gynekolog eftersom jag går ständigt med buksmärtor som blir värre under dagen. Blodprov undersökt urin igen bäcken tentamen och ultraljud, hon har ingen förklaring till den låga buksmärtor. Igår gick jag till doktorn, vill det nu ett eko av min mage ... Någon har denna erfarenhet? Jag är trött på att göra något och lika trött på soffan för att behöva ljuga för att skada ... måndag börjar jag jobba igen, fem veckor hemma, varav 4 semester, men denna smärta har stort inflytande i det, eftersom min mamma ibland inte riddare uteslöts från vanan.

Sebastian Hedman
  Like 1   Dislike 1

God morgon, jag är redan en vecka svåra smärtor i min nedre delen av magen / livmoder. Tre år sedan, genomgår NovaSure behandling och som gick bra. Inget blod förlust och stämningar, men nu de smärtor som inte undertrycka en paracetamol. Hur länge ska jag vänta med att gå till en läkare? Låter konstigt, men du kan returnera livmoderslemhinnan och orsaka buksmärtor? M.v.g. Tame

Lilia Ahlander
  Like 3   Dislike 0

Hej, jag har en rimlig tidsfrist kramper och sticklingar i magen, främst till vänster. Är alltså redan varit till läkaren och efter loppet av tre veckor, det var allt tyder på att ett ägg utvidgades på min vänstra äggstock med hjälp av vätskeansamling. Här hade jag mina tvivel om huruvida det var korrekt, men med tiden symptomen försvunnit. Några veckor senare bry mig buken och faktiskt inte detta gått till doktorn. Nu är jag ungefär två månader senare och börja lida från min mage till vänster sida. Nu är det med kön som om jag vän och jag göra en viss station, kommer extra tryck ställas in på och det ger en ganska hög smärta. Jag är väldigt nyfiken på vad du vet om detta innan jag Flyttar till doktorn. Enligt min mening, rätta till det och du hör din med 23 år av inga problem här. Utöver vad jag sa, jag orolig också av uppsvälld buk och ibland yr och illamående. förmiddag inte gravid, jag testade det flera gånger. Tarmrörelser och därmed har varit normal. Bara det är inte alltid klart, men det tenderar att gå mer vätska. Jag höra från dig, skulle det vara trevligt om jag vet vad det är. M.v.g. Natascha

Amon Hjertsson
  Like 3   Dislike 2

Jag är en tjej på 12, jag inte ens har förhinder, men jag har nyligen en hel del ont i nedre delen av magen, i mitten. Och jag tror att även sväller upp. HJÄLP OCH RÅDGIVNING TACK!

Oliver Dahlin
  Like 5   Dislike 0

Hej, jag har en och en halv vecka fortfarande mycket buksmärtor. Låg ... Säg precis nedanför naveln, men ökar också ovan. Jag blåser genast mycket. Jag var den sjätte juni sista perioden ... Ja, ja man skulle tro, kan vara gravid, men som stänger mig ... Är nu steriliseras två gånger, sista gången nästan ett år sedan. Jag börjar tröttna på det eftersom, eftersom, kvarstår det. På kort tid, jag helt uppsvälld. Är ofta yr när du står upp, men jag försöker att tänka på att gå tyst stå ... och gå på toaletten jag kan, men gör min urin varje gång stegvis verkar ... Några idéer?

Beathrice Skoglund
  Like 1   Dislike 2

Hej, jag har nu sedan förra onsdagen buksmärtor. Onsdag var i buken och vänster stigande och känsla av attack. Jag hade blod i urinen, alltså möjligen njursten. Fredag ​​tillbaka till läkare och skickas till sjukhus. Läkare igen blod i urin och i synnerhet kramper fortfarande / smärta i buken. Besökt till sjukhuset med en gynekolog, att ingenting se. När du är i nöd, urin var rena och i blod fanns ingenting att se. Det fanns ett protein ökar normalt men intensiv träning / muskelsmärta har ökat. Nu hela helgen fortfarande smärta i nedre delen av magen. Det är fortfarande en kramp känsla, kan jag bara ta lite.

Brithen Rehnquist
  Like 3   Dislike 1

Att i blod och urin knappast ökad inflammation värden syns, betyder inte att det inte finns någon njursten eller andra inflammatoriska tecken ... Till exempel, en blåsa infektion eller endometrios ... Är det några bilder eller skanningar? Detekteras på grundval av palpation av alla organ eller vävnad, smärtan i alla härstammar? Och har du läkare ges särskilda rekommendationer eller nästa steg planeras?

Annet Bjorklund
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag har fått mig efter menstruation bry mig buken. Jag får upp på natten från. Om jag ljuga för mig de ser ut eller sämre. Sätta mina händer på det och ligga på rygg. Det kommer då att bli något mindre. Brukar jag gå ut. Ibland är det inte går så ont, jag då. Andas Överdrivna jag göra om jag har att smärta. Vanligtvis en avföring. Smärta är fortfarande kvar. Ville inte äta eller dricka. Ibland munkavle och lätt förhöjning. Senare under dagen, går smärtan borta och jag kan bara äta och dricka. Och sedan på natten får jag ont i ryggen. Varje kväll blir det lite värre. Är ganska rädd! Om detta fortsätter, jag går till doktorn ...

Nelius Åkerström
  Like 5   Dislike 2

Hej, För några månader jag lidit av smärta i min nedre vänstra delen av buken med månaderna det kommer bara att bli värre. Jag har inte alltid ont, men det kommer alltid tillbaka även om jag inte mina regler. Om jag kommer att få mina regler och om jag fick dem från att bli värre det inte jämföra med det normala smärta jag har när jag har mina regler. Så jag undrar vad det kan vara.

Vigbjörn Ohlson
  Like 3   Dislike 2

Detta kan tyda på endometrios ... Logiskt tror inte, men det är något att ta hänsyn till ökningar som buksmärtor, beroende på menstruationscykeln.

Annegerd Moller
  Like 2   Dislike 0

Jag har ett par veckor tjat lägre buksmärtor, men inte mycket intensiv. Sedan ett par dagar för att känna det brännande, även slidan. Någon aning om vad det kan vara?

Jördis Westermark
  Like 5   Dislike 0

Det anges inte, men ibland buksmärtor är också en förutsättning för en SOA. Och i din situation skulle kanske vara möjligt, om du har haft oskyddat samlag minst. Så jag rekommenderar att du definitivt att göra ett test för att SOA. Via GGD kan vara anonym och gör ett gratis test.

Jolie Igelström
  Like 4   Dislike 2

Jag har tre dagar av buksmärtor, verkligen stickande smärta, inklusive uppblåsthet, när jag ligger det på mig smärtan intensifieras. 't verkar även som något rinnande eller rör sig i min mage, hela vägen till mig naveln. Medan promenader, jag sårad också på kvällen hade jag en temperatur, även under 't gå utanför jag upplever smärta, vilket kan vara ett problem?

Starkotter Bjorklund
  Like 3   Dislike 2

Kära Michelle, Hur gammal är du? Och du har låg magproblem uppstår efter något "tvivlar ish" har ätit eller strax före eller under ägglossning eller menstruation? Låg buksmärta, magkramper och stickande i nedre delen av buken med feber indikerar vanligtvis en inflammation eller infektion i vävnaden eller organet i nedre delen av magen. Det kan gå vidare till en tarminfektion, men även inflammation på grund av endometrios eller instängda gallsten ... Endast en läkare kan ge en slutlig dom på. Ta kontakt med din läkare. Styrka och snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Micha Aaberg
  Like 1   Dislike 0

Halo Jag känner två timmars smärta i min vänstra nedre delen av magen, urinblåsa och ben för mig vad kan jag göra åt det?

Ilmar Hedman
  Like 4   Dislike 1

Hej, tidigare en fråga ... Sedan igår Jag har ont på vänster sida av min mage. Det är precis som om du har gått för mycket att du är så ont i magen. Fortfarande gör mig oroa dig inte, ibland mindre och ibland mer ...

Asser Moller
  Like 5   Dislike 2

Hur gammal är du? Och har du går fysisk ansträngning? Om smärtan inte passerar inom några dagar, eller ännu värre, skulle jag gå ner som en försiktighetsåtgärd, doktorn ... Get well soon!

Yvonna Hansdotter
  Like 5   Dislike 1

Hej, jag har sedan igår smärtor i magen, desto mer stickande, fick jag huvudvärk och mitt hjärta slå snabbare som vanligt, nu har jag stickande också, är det särskilt bredvid eller något över naveln, särskilt på den högra. Vad kan det vara? Hälsningar, A

Corina Sohlman
  Like 0   Dislike 1

Kära Doktorn, jag har sedan i fredags lider av en gnagande känsla i min nedre delen av magen till vänster. Speciellt när jag går upp på ett visst sätt eller när trycket kommer att placeras på "fastnar" smärtan. Tycks också utstråla smärta genom min vänstra kula. Jag har lidit mer under de senaste sådana klagomål. De försvinner vanligtvis inom två veckor igen. Kan det vara så att jag överviktig min mage beskattas på gymmet till exempel genom benpress motion? Tack för din kommentar!

Joyce Hjortsberg
  Like 2   Dislike 2

Kära Kate, normalt sett inga läkare som finns på denna webbplats, så med Dr. frågor du borde verkligen gå till din GP. Är smärta i ljumskarna, runt naveln eller i närheten av höften / sida. Ljumske smärta kan faktiskt uppstå styrketräning, särskilt på grund av benet muskel övningar som benpress. I så fall, till exempel, kan det finnas en ljumskskada, en klämd nerv eller en ljumske ljumske bråck. Om smärtan är snarare placerad mot mitten av nedre delen av buken, eller bara på utsidan, det kan finnas en mängd olika klagomål. Smärtan kan komma från muskler, senor, nerv, hår, fleece eller bursa ... I den här artikeln om ljumsken smärta som du kan hitta några ledtrådar ... styrka, återhämtning och hälsningar, Paul

Davin Engberg
  Like 4   Dislike 1

Jag har ibland ont i nedre delen av magen. Kramp och när man går är extra smärtsamt. Pee ger viss lättnad. Det brukar ta tre till fyra dagar. Med intervall av 2 månader. Om jag ljuger, jag har minst bördan. Vad kan det vara?

Egert Borg
  Like 4   Dislike 1

Kära Wim, låter detta som en urinvägsinfektion cystit dvs urin. Även om en sådan urinvägsinfektion förekommer oftare hos kvinnor än hos män, urinvägsinfektioner är också vanligare bland män. Ibland kan en urinvägsinfektion hos män i samband med prostatit, urinvägsinfektion / inflammation urinröret, urinvägsinflammation och / eller njure infektioner. Det senare gäller en stigande urinvägsinfektion som har nått bäcken njure. De är vanligtvis bakterier som orsakar urinvägsinfektioner såsom. Interstitiell cystit hos andra ord blåsan smärtsyndrom är en inflammation i urinblåsan som inte orsakas av bakterier, men den här typen av urinvägsinfektion drabbar 90% av fallen hos kvinnor. Att urinera övertrycks ger, betyder inte nödvändigtvis att dina klagomål har varit blåsrelaterad. Kanske helt enkelt öka trycket på omgivande vävnader eller organ utanför. Till exempel, tunntarmen, blindtarmen, njurbäckenet, ljumsken eller vissa nerver. Har du varit med dessa problem längs hela GP? Jag ser fram emot hans / hennes åsikt ... Styrka och hälsningar, Paul

Thomas Ekman
  Like 0   Dislike 1

Jag har en hel del smärta från min mage till min rygg vad är det?

Godea Haglund
  Like 4   Dislike 0

När jag vaknar på morgonen har jag en enorm stickande i magen. Det gör ont när andas in och en gång en halv hour'm ur sängen försvinner lägre buksmärtor. Men nästa morgon är det där igen ...

Lorena Lundin
  Like 1   Dislike 1

Gör stickande i magen verkligen varje dag eller endast vid vissa tider? Verkar stickande buksmärtor relaterade till vad du åt dagen innan eller inte? Och känna stickande verkligen LÅG din bukhålan eller snarare mot magen / bukspottkörteln / gallblåsa? Daglig stickande i buken när man står har -Beroende på vart och randfactoren- ofta arbetar med ligament smärta, refluxsymtom, endometrios eller sten fångst. Med en sådan kronisk "stickande mage" du kan gå till bästa stopp av deras GP. Han / hon kan, på grundval av känsla / palpera ofta avgöra var smärtan kommer från ungefär. Stickande i nedre delen av magen kan, trots allt, kommer från tarmarna, men också, till exempel, från blåsan, uterus, äggstockar, äggledare, eller omgivande vävnader. En hel del styrka!

Annelie Hansdotter
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag är 12 år och jag har ont i nedre delen av magen. Ungefär tre centimeter under naveln. Den låga smärtan blir värre när jag andas eller går under det. Vad kan detta vara?

Anli Östberg
  Like 2   Dislike 2

Detta låter som en infektion i buken. Inflammation i nedre delen av buken kan förekomma, bland annat i tarmen, urinblåsan, urinvägarna, prostata, äggstockar, äggledare, livmoder och könsorgan. I princip kan en sådan låg buksmärta utlösas av något; okomplicerad cystit farlig blindtarmsinflammation. Det skulle också genom endometrios-inducerad inflammation kan vara. Den underliggande orsaken till smärta i nedre delen av buken är typiskt inaktuell, på grundval av svårighetsgraden och arten av smärta. Om du oroa dig, gå till din GP. Styrka och hälsningar, Paul

Sörle Igelström
  Like 5   Dislike 0

Har varit ett antal år, svår smärta i buken efter halvtid. Med det menar jag om till exempel, förklarar jag på eftermiddagen efter jobbet eller på söndagar mig i sätet vågad och jag gjorde en kort tupplur eller gjorde koppla mig djupt, kan jag plötsligt komma i ryggen höger är svår smärta i min mage. Min mage är då svårt att bara under mina bröst vägen ner. Jag sedan bokstavligen gå fördubblats under i smärta. Vanligtvis kommer jag igen urinera, och då smärtan blir värre, men jag gjorde det strax efter pausen. Jag har 12 års spiral och smärtan börjar i den period som jag fick denna spiral, men om jag frågar gynekologen kan inte komma därifrån. Huset Doktorn säger, du har en hel del stress som hans spasmer, men det är inte löst och jag får det eller stadigare och stadigare. Nyligen hade jag återigen gjort en tupplur och jag tog en cykel för att springa ärenden. Jag fick sedan sjuka på vägen. Jag var tvungen att sätta mig på gatan som jag var så illa, det var det eller svimning tror jag. Det finns en läkare tillsätts, eftersom det råkade vara på gatan och som sade att det var en blodtrycksfall och hyperventilation. Men de kom genom intensiv smärta ... Nästa dag gick jag till min läkare och jag har tagit bort spiralen eftersom de trodde att smärtan var gynekologiska karaktär, eftersom ibland var bara smärtar att jag fick smärtan drar ibland upp i min nedre delen av ryggen. Jag fick omedelbart injektioner, som var förra onsdagen, men lördag och igår hade jag weeral buksmärtor och hård buk. Det är särskilt mycket krampaktig smärta, när smärtan avtar, jag ibland få lite blåsigt. Jag tror snarare mina tarmar. Eller vissa livsmedel som jag inte skulle vara acceptabelt? Eller en kombination? I morse min mage återmonteras ljus. När jag trycker jag särskilt mycket känslig strax under min navel. Läkaren sade också att min livmoder nu kanske vissa kommer att ta tid att komma till sin rätt. Ibland får jag efter relationer med min vän för mycket luft i mina tarmar eller jag blir hungrig. Det är något konstigt, jag vet ... Har du rekommendera? Tack på förhand!

Ebertus Dahlin
  Like 3   Dislike 1

Kära Heidi, jag är ingen läkare, så diagnoser kJag kan inte sätta ... I mitt ovana VIEW gör dina klagomål ändå starkt påminner fysiologiska stenar. Kanske en fastnat gallsten eller njursten som orsakar galla kolik eller njurkolik. Eftersom symtomen uppträder efter beläget och tycks vara relaterad till matsmältningssystemet, skulle det inte förvåna mig om det finns en gallsten fastnar nära bukspottkörtelinflammation och svår galla kolik orsaker. I den här artikeln om kolik Du kan läsa mer om det om så önskas. Infectious gallsten kan ofta påvisas på grundval av parametrar för inflammation i blodet, utan också för att känna igenom den manuella / trevande / palpation av buken, och eventuella röntgen eller skannar. Om det inte finns någon fastnat gallsten, då den bakomliggande orsaken till din buksmärtor var också med inflammation och / eller vidhäftning av endometrios nära äggstockarna eller livmodern kan behöva göra. Även endometrios och endometrios cystor kan påvisas i många fall med blod värderingar, medicinska skannar eller röntgen. Ganska snabbt tillfrisknande till dig! Hälsningar, Paul

Andrias Posse
  Like 5   Dislike 2

Mitt namn är Eva och jag har tillbringat de senaste två veckorna stickande bry, särskilt vid upptagen avföring och kissa och separat, en molande värk. En dag, oftare än inte. Den nedre buksmärtor är både vänster och höger. Det kan mycket väl vara en infektion jag nu drivs mer än fem gånger i min vagina eftersom HPV-virus. Senaste operationen avslutades den 12 mars cirka tre veckor sedan var bara gjort när det gäller att läka. Omedelbart efteråt fick jag ont i halsen, halsfluss och käken muskelinflammation, så har mer än en vecka kan inte äta och dricka. När de flesta av smärtan var över hade jag ont i nedre delen av magen. Är uppenbarligen förhinder eftersom du inte kan lita på antibiotika på p-piller. Inflammationen i min mun varade alltför länge, därför är det i övermorgon biopsi från en av de platser i halsen, varefter läka ett hål kvar. Den öronläkare och jag tänker på en autoimmun sjukdom. Med min järn har 't ingenting att göra eftersom jag redan 12 år för sent på grund ven hemokromatos. Jag har också artrit, fibromyalgi, och artros. Jag sväljer alltför mycket lång medicinering alls ... smärtstillande medel som morfin och så vidare. Tidigare har jag aldrig haft detta. Vem vet känner igen någon i min historia och kan berätta för mig var jag ska leta efter.

Roland Schauman
  Like 3   Dislike 1

Hej, jag har en fråga ... Jag har fyra dagar lider av mild smärta i slidan, hade bara två dagar lider av mild smärta i "Jag tror att" den vänstra äggstock eller äggledare och sedan idag bara min vagina. Tisdag, gjorde jag en tid hos läkaren, men kan inte vänta. Vet någon vad det skulle vara? Inte riktigt ont, min urin är också normalt, det är precis som jag har min tid, så det känns ... Jag skulle normalt 24 redan har min tid, men jag har redan ett år en cykel på 40 dagar, så det går lite senare, inte ont eller smärta när man kissar och är 19 år gammal.

Jannis Antonsson
  Like 1   Dislike 1

Den bakomliggande orsaken till din smärta i nedre buken fjärr tyvärr inte fastställas. Det skulle kunna hantera en blåsa infektion, men också att hormonella problem eller endometrios. Om du har magbesvär inte håller, då uppmana din GP för ett brådskande möte eller gå till akuten på sjukhuset. En hel del styrka!

Idabel Bergqvist
  Like 2   Dislike 0

Hej, jag är en tjej på 17 och jag har några månader av svår smärta i min mage. Det blir värre och värre, jag känner att jag är sjuk och när jag har min tid gör mer ont. Igår jag plötsligt fick verkligen brytt min mage, det kändes som att något var på brand i min mage, ovanför min navel. Jag kunde knappt röra min mage eftersom det gjorde mer ont. Jag är den sista gången en mycket mer trött och har mer problem med gas i magen. Har någon kanske en aning om vad detta kan vara? Jag är verkligen galen ...

Wulff Lundstrom
  Like 1   Dislike 1

Kära C, gå hit du bara förbi läkaren, eftersom det kan finnas alla möjliga tänkbara magproblem ... från magsjukdomar till leverproblem till gallblåsan klagomål till bukspottkörtelbesvär. För detta är det något i överkant, men det kan även vara en endometrioseverkleving eller tarminflammation som blindtarmsinflammation, Crohns sjukdom eller ulcerös kolit. Om du redan står inför flera månader av olidlig buksmärtor runt naveln, jag tror att du har all anledning att se en läkare. Ganska snabbt tillfrisknande till dig! Hälsningar, Paul

Johnnie Nordquist
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag är en tjej på 17 år gammal och har problem med magen sedan i torsdags. Den natten hade jag också diarré. Nästa dag var över, men smärtan kvarstår. Först, en hel del smärta i en diagonal linje uppifrån vänster till höger nedanför naveln naveln. Nu är det i huvudsak till vänster i naveln, och i mitten. Då och då smärta diagonalt precis nedanför naveln. Långt under i buken konstant smärta, denna värk jag har sedan torsdag kväll och kommer inte att försvinna. Det är inte att smärtan över hela tiden är väldigt mycket, men det är mycket närvarande. Med vindbyar smärtan blir värre och sedan sjunker. Jag märker att smärtan är särskilt värre när jag flyttar eller om jag äter eller dricker.

Didi Holm
  Like 3   Dislike 1

Hej! Jag skulle vilja råd. Jag har nyligen mycket dålig mage magen. Med min tid hade jag en hel del mörkt blod. Jag har PCO-syndrom, men denna värk jag har redan två veckor. Det är längst ner till vänster på min mage, de ser ut som riktigt dålig stickande och ibland strålar genom min ljumske. Även jag har de senaste dagarna verkligen besväras av lös avföring och gasbildning. Jag skulle vilja råd ... Tack!

Jogan Bolander
  Like 0   Dislike 0

Hej, jag är en tjej på 18 år och har sedan ca 20 timmar lider av en stickande smärta i min nedre delen av magen, ungefär i mitten. Jag upplever ingen brännande känsla vid urinering. Jag tycker själv att det är på grund av en överdriven mängd alkohol samtidigt gå ut på kvällen / natten innan. Så, jag är nästan säker på att det är alkohol, men jag skulle bara verkligen vilja veta vilka organ smärtan kommer och om jag måste vidta åtgärder om det försvinner av sig själv.

Algot Bergstrom
  Like 5   Dislike 0

Förmodligen du menar blåsan. Alkohol kan stimulera blåsan och irriterar. Om du ska agera beror på exakt vilken typ av urinblåsan symptom. Förresten, jag är ingen läkare, så jag kan inte bekräfta definitivt om det finns faktiska eller urinblåsan klagomål ännu ett annat problem. Om du oroa dig, gå till din GP.

Rocco Almqvist
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag har redan en vecka ont i nedre delen av magen. Under min tid har jag alltid lidit av magsmärtor. Men nu är jag redan en vecka lider av samma typ av smärta i buken, bara jag var en vecka sedan period. Smärtan kan inte komma igenom där. Smärtan är inte så illa som under menstruationen. Jag studerar utomlands och kan därför inte lätt gå till min GP. Kanske borde jag nämna att jag har länge också ha en flytningar. Vet någon vad det kan vara?

Lovelia Stenbeck
  Like 1   Dislike 0

Jag är ingen läkare, så jag kan svara dig tyvärr inte ge upp ... Hur som helst, det är inte nödvändigtvis sant att du är släkt buksmärtor och flytningar. Men detta skulle vara ... Du kommer också att uppleva smärta när man kissar? Du klagomål skulle komma på grund av en urinvägsinfektion kan vara, men också av en vaginal infektion, vanligen orsakade av bakterier eller svampar. Det kan vara så bakteriell vaginos eller vaginal candidiasis / candida. En sådan inflammation eller infektion vanligen också åtföljd av smärta, brännande känsla, rodnad, svullnad, klåda, flytningar, fjällning osv Ett sådant problem kan vara resultatet av oskyddad sexuell kontakt, men också, t ex av urinbakterier som förblir kvar i slidan efter urinering eller svampsporer invadera när du torkar. Rengöringen av vulva och vagina med ljummet vatten kan vara effektiva i vissa fall i inflammation, liksom korta soaking pooler med en saltlösning. Beroende på den exakta patogen, kan läkaren ordinera ett svampdödande salva, antibiotisk salva eller kortikosteroid salva. När du är osäker, alltid stoppas av läkare, vid behov utomlands. Kanske du har en kontakt som du kan hänvisa till en kvinnlig läkare? Få väl snart ändå!

Berthina Axelsson
  Like 0   Dislike 0

Hej Alla, jag hade kirurgi 1997 till min livmoder, är det helt bort år 2000, eftersom de har tagit bort endast den första fibroid 1997. Jag brukade ha en hel del mensvärk som jag använde Femex. Men någon gång detta ingenting hjälpt mer, var smärtan värre. För två veckor perioden, och två veckor. Perioden såg ut som tjära. Hade redan en gång varit på en gynekolog, men de sade att det var inget att oroa sig för. Detta var 1987. Jag var ofta trött och hade problem med min mage, kan även känna en liten sak i magen när. Så efter 10 år, var jag bara vidarebefordras till en annan gynekolog. Eftersom min läkare trodde att jag var gravid. Under utredningen var läkaren och assisterande panik. Som jag visste att något var fel. Så historia kort ... 1997 fibroid bort gallblåsan bort ... 1989 ... 1999 ... 2000 missfall hysterektomi + l äggstock som en cysta var här. Från den tiden det var ett elände, så länge jag är hopplös ... Gör en hel del smärta i buken, nedre delen av ryggen, ljumske ... Just nu använder jag 3 gånger dagligen Tramadol, 3x dagligen Paracetamol och 3x dagligen ibuprofen, annars kommer det att hålla inte ut . De sista 3 dagarna vädret kommer värre, trots medicinering. Har gått igenom hela bruket, vad är så där nu för mitt på? Den som har samma erfarenhet? Som en reaktion ... Jag är rädd att det är något fel igen, men med höger äggstock, eftersom jag så ändå ...

Gotfred Paulsson
  Like 5   Dislike 1

Adhesioner! Särskilt efter gynekologiska operationer ett stort problem ... jag själv köra för 5 år med fruktansvärda smärtor. Med mig beror på en stor fibroid bort min livmoder och äggstockar. Efter detta den verkliga buksmärta började. Fyra verksamhet ytterligare och nu åter fälld av magsmärtor. Underlåtenhet att göra detta ... styrka!

Gilbert Olander
  Like 5   Dislike 2

Hej, jag har ont i nedre delen av magen, strax under naveln. Även jag har ont på vänster sida av buken, och nu i flera dagar.

Carolin Borgström
  Like 2   Dislike 1

Kära Paul, jag gillar ditt råd ... Jag är en kvinna, nästan 51 år. Historia med endometrios, flera sammanväxningar mellan äggstockar och tarmar, liksom cystor på äggstockarna och livmodern polyper. Men även förstoppning, IBS och artrit. För fyra månader, smärta i höger nedre delen av magen, 2/3 fingrar ovanför ljumsken. Emerging runt ägglossning, ihållande tills efter starten av menstruationen. Smärtan är svår och begränsande. Jag vill att din råd. Tack!

Lisa Svensson
  Like 2   Dislike 1

Kära Paul, jag har varit en vecka lider av stickande / ont i nedre delen av magen. Smärtan är som mest intensiv när det kommer upp. Det påminde mig om smärta / irritation som jag ofta på den första sjukdagen. Den uppfyller varannan timme och upptar ungefär än ca 15 minuter. Jag har inga problem med tarmrörelser och har ingen smärta när man kissar. Jag har också några klagomål. Jag har bara två veckor tillbaka 1,5 dagar hade gastroenterit på semester i Thailand. Vad kan det vara? Med vänliga hälsningar, Chantal

Nicci Åhlund
  Like 1   Dislike 0

Denna smärta i nedre buken, till exempel, skulle vara relaterade med cystor, adhesioner och / eller inflammatoriska tillstånd, vare sig eller inte genom endometrios, men detta behöver inte, naturligtvis, i sig. Att rest symptom eller komplikationer från din tidigare gastroenterit är jag tvivlar på det, men man vet aldrig ... Det är i alla fall mycket svårt att säga något meningsfullt om lägre magbesvär, utan att det forskas. Det är anledningen till att jag personligen även med den längs GP skulle gå ... Mycket mycket förbättring i varje fall!

Irmingard Ohlin
  Like 5   Dislike 1

Hej, Jag har ungefär en vecka eller mer smärta i min vänstra sida / botten av min mage. Det är en gnagande krampaktig smärta kvarstår dag och natt. Promenader, sittande, stående, liggande ... värken förblir densamma. Till exempel, om jag kör det gå huggande. Jag märker att min mage är mycket svullen. Kanske någon vet vad det kan vara? Och om jag går till läkaren detta bör eller bara ser likadana ut? Tack!

Ted Linden
  Like 3   Dislike 1

Kära Lina, Fortsätt / ihållande buksmärta kan tyda på något. Är smärtan nära naveln, ovanför naveln, eller mer mot ljumskarna? Smärta i navelregion kan till exempel tyda på en begynnande blindtarmsinflammation eller bukspottkörteln problem eller fångade gallsten. Smärta i ljumskarna kan inkludera relaterade till en infektion i urinblåsan, njursten fastnat eller äggstocks problem. Eftersom det finns så många olika bakomliggande orsaker är möjliga, skulle jag absolut gå förbi läkaren, särskilt eftersom buksmärtor kvarstår i mer än en vecka. Din läkare kan genom att känna / trycka förmodligen rikta en sak eller utesluta eller bekräfta. Få väl snart! Hälsningar, Paul

Gro Friberg
  Like 4   Dislike 2

Jag också upplever ofta illamående och buksmärtor längst ner i mitten nedanför naveln. Jag har också reflux, men egentligen skulle bli mycket glad om jag var en gång för alla bli av med den magont med illamående. Bör också gå ner i vikt, jag vet. Eftersom jag väger 110 kg. Så vem vet hur jag kan gå ner i vikt så snabbt som möjligt? Och hur blir jag av buksmärtor och uppstötningar? Jag tycker om att höra någon är.

Reine Ahlgren
  Like 5   Dislike 1

Hej, i slutet av november är jag på sjukhus. Jag hade blindtarmsinflammation. Min appendix hade spruckit och så hade jag peritonit. Min appendix bort. Efter operation, det är en tid gått bra, men jag hade senare en urinvägsinfektion. Och något om min kolon ... men vad är inte att bli riktigt lyste. Nu håller jag stickande har precis nedanför min navel. Och lider av trötthet och yrsel. Förmodligen är det inget allvarligt, men jag skulle vilja veta hur 't komma.

Hellof Friberg
  Like 2   Dislike 1

Jag har också ont i nedre delen av magen, 't dra på mina ben. Och min nedre delen av ryggen gör riktigt ont. Nu har jag gardner ella, vilket kan orsaka svåra buksmärtor och smärta i nedre ryggen?

Celius Lund
  Like 0   Dislike 1

Kära Soraya, såvitt jag vet, smärta i nedre delen av magen och inga vanliga symtom för bakteriell vaginos och vaginit. Det kan emellertid mycket väl vara att bakterierna har spridits till urinblåsan och urinvägarna, vilket ger en urinvägsinfektion eller blåsinfektion bildas. Många bakterier förekommer naturligt i slidan. Och höra de inte tillhör, då de inte alltid orsaka hälsoproblem. Så länge vaginala bakterier är i balans och inte kommer att få bakterierna dominerar, patogen / vidrigt och / eller symptom orsakade, det finns inget att oroa sig för. Exempelvis vaginala bakterier, till exempel, hjälper till att förebygga svampinfektioner. Men så fort en viss bakterie får övertaget, så kan vara en bakteriell infektion. Och som en bakterie förökar fortsätter, kan infektionen sprida sig till urinröret från slidan till urinblåsan in i urinledare njurbäcken. Eller äggstockar, äggledare och livmoder ibland. Jag är ingen läkare och låtsas inget sätt att det finns en utbredd bakteriell infektion, men om du smärta i nedre delen av ryggen och buken alls relaterade till Gardner bakterier, detta kan vara bland de möjligheterna. Har din läkare ordinerat dig en kurs av antibiotika efter bestämning av vaginal infektion? Och om så är fallet, har du då fortfarande på kontroll?

Bartel Malmberg
  Like 3   Dislike 2

Jag har under en tid en tung känsla i magen. Och när jag ligger och jag slog den högra sidan av min mage än känslig. 15 månader sedan hade jag en baby. Vad kan det vara?

Nika Ohlin
  Like 5   Dislike 1

Hej, Jag har nu nästan två veckor brukar stickande kvar i magen när man går och ibland när jag har bara suttit och sedan gå upp. Och ibland hela min mage som om att få kläm. Du vet kanske vad det kan vara? Jag gör inte snabbt att smärta men dese smärta ger inte mig en riktigt bra känsla.

Carina Walgren
  Like 3   Dislike 0

Hej, jag har här en gång i veckan svår smärta i min nedre delen av magen. Det förekommer alltid på morgonen när jag stiger upp. Jag håller alla mina månader tarm och blåsa i hålen, men jag tror att det har att göra någonting med det. Efter inställd jag lång tid tar smärtan. Jag kan inte gå en timme till och andningssvårigheter. Har ni någon aning om vad det kan vara möjligt? Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Med vänliga hälsningar, Daan

Aurelius Henriksson
  Like 2   Dislike 2

Hej Johnny, jag har varit ett par veckor precis samma. Även efter att få svåra magkramper, kan jag inte längre gå eller stå och ljuga än en halvtimme att stöna av smärta. Eftersom jag är en kvinna som jag trodde var en kvinnlig problem eftersom smärtan påminner mycket arbete eller ägglossning smärta. Jag gick i morgon för att boka tid med min gynekolog, men kanske borde jag först gå till husläkare. När jag veta mer låt mig höra något, om du menar mer igen jag vet. Hälsningar, Annemieke

Carolinne Blomqvist
  Like 1   Dislike 0

Bara att döma av din berättelse gör det mycket påminner om kolik; sådana kolik attacker är oftast resultatet av fastnat njursten eller gallsten. Ganska snabbt tillfrisknande!

Aurora Jernberg
  Like 1   Dislike 0

God dag, två år sedan hade jag en gastric bypass. För ett år slutade vi använda preventivmedel, eftersom vi vill ha en baby. Måndag var min ägglossning sedan onsdag och jag har varje natt riktigt dålig mage magen. Onsdag kväll var det mycket dåligt och jag tänkte att hantera smärtan längre. Det har alltid ett par timmar och vänster och höger, strax ovanför höftbenet. Smärtan strålar över min mage och känner bränna på. Onsdag Jag trodde att det berodde på att jag inte hade druckit så mycket. Och genom magen minskning kan inte jag snabbt och dricker en hel del och jag har mer klagomål / smärta i magen. När jag hade det igen på torsdag, det gjorde jag inte tror att det är rätt, det måste vara något annat. Jo jag läste allt och naturligtvis hoppas att det är implantatet, men gör så mycket smärta och sedan ett par dagar i rad? förhoppningsvis någon kan hjälpa mig? Hälsningar, Bianca

Gudmar Lidholm
  Like 0   Dislike 1

Hej, jag läger nu som sedan förra torsdagen med lägre buksmärtor på höjden av livmodern, den vänstra sidan får jag också några sammandragningar i livmodern själv. Jag har också varit till gynekologen och var inte gravid. Frågade mig ett tag undrade vad det kunde vara. Förhoppningsvis kan du hjälpa mig. Tack!

Fricke Aaberg
  Like 2   Dislike 1

Exempelvis kan detta vara en inflammation i livmodern eller äggledarna, utan även bland annat endometrios. Är din smärta i samband med menstruations / menstruationscykeln? Och vad fick du råd från din läkare och gynekolog?

Carrolina Almgren
  Like 0   Dislike 1

Min son 10 har fyra veckor sedan lider av buken ... och illamående. Varit planen, eko antagits och skanner i nedre delen av buken. Allt de kunde se att hans tarmar från början till slut är igensatta. Han har redan tagit fyra dagar pulver, men det verkar inte bättre. Fortfarande låg buksmärtor. Vi vet inte längre, hur ska vi gå vidare? Finns det något annat som händer med magen?

Helgot Bloch
  Like 3   Dislike 2

Är avföringen av din son nu åter tagit fart om det inte finns någon rörelse för att komma in? Så bara gjorde buksmärtor och illamående eller förstoppning / förstoppning / förstoppning kvar?

Alan Nilsson
  Like 0   Dislike 0

Hej, jag har ett tag nu lider av lös avföring, inte konstant, men redan fyra gånger i månaden. Jag lider också av smärta i nedre delen av buken. De ser ut som kramper, men jag är inte gravid. Har varit en gång till läkaren och kunde inte hitta något. Jag har också ett år sedan fått höra att jag har PCOS, avvikelser i äggstockarna. Men smärtan kommer inte från. Vem har råd till mig?

Birta Hallström
  Like 1   Dislike 2

Vindbyar smärta eller smärtattacker som påminner om sammandragningar kan tyda på kolik. De är oftast orsakas av fastnat njursten eller gallsten.

Lindevi Sköld
  Like 0   Dislike 0

Hej, För en vecka min man har ont i magen. Det började stickande vid naveln när stickande gick också mot höfterna. Nu är han huggande överallt och stickningar i magen, men för det mesta rätt. Han ger också 1x hade någon form av attack som han var mycket sjuk och var helt vita. Smärtan är värre i framstupa sidoläge. Han själv känns som om det kan komma undan med njurarna. Dokterspost, förra helgen att titta på, men kunde inte hitta blindtarmsinflammation, urinblåsa eller njure infektioner. Ingen illamående, yrsel, fram till nu, lilla aptitlöshet. Har du eller någon annan har en idé?

Eva Ekdal
  Like 1   Dislike 1

Kanske koliksmärtor på grund av en njursten fastnat eller fångade gallsten? Personligen skulle jag gå med dem och be läkaren om en remiss för eller foto av magen regionen en skanning. Styrka!

Jakop Hellqvist
  Like 3   Dislike 0

Jag är sjuk sedan i måndags kväll. Det började med yrsel och känsla svag och under loppet av dagen allt började göra ont, så jag tänkte av influensa. Senare samma dag fick jag svår diarré. Tisdag Jag kände ingen smärta i resten av min kropp utom min magkramper längst ner till vänster. Och varje timme smärta och diarré mycket tunn ... På kvällen var det att gå på toaletten mindre ofta, men smärtan verkade vara värre. Bara jag inte gå på toaletten. Jag kände mig också lite uppblåst, och jag hade ätit lite och ofta gick på toaletten ... När jag gick till sängs, "gjorde t nedre vänstra buksmärtor så mycket att om jag vände i sängen var mycket känslig. Idag inte längre riktigt diarré, men mycket ont längst ner till vänster på min mage. Också ibland svår stickande i buken, men när jag går, jag känner också att det gör ont; även när jag trycker på buktryck ... Jag är orolig och jag är för närvarande i Curaçao, så jag kan inte riktigt gå till doktorn. Jag är särskilt oroad eftersom jag livmoderhals klagomål. Men kanske jag är upptagen för ingenting, eftersom jag antar att det egentligen inte kommer att behöva åtföljas till toaletten? Men sjukhuset sade min läkare sa till mig, "Du ska inte bli sjuk bara, så har du större chans att pajen blir värre ..." Som om du kan göra något som du är sjuk ... men bra. Jag är så säker så jag hoppas någon kan sätta lite förtroende. Ledsen för hela artikeln och tack! Hälsningar, Caroline

Zackris Hermansson
  Like 0   Dislike 0

Kära Caroline, jag är ingen läkare, men om du blir sjuk först och sedan börjar uppleva smärta i nedre buken och diarré, finns det oftast en tarminfektion, så maginfluensa eller matförgiftning. Kort sagt ätit något dåligt, så att dina tarmar har blivit upprörd ... Är dina klagomål började efter middagen? Och minns du vad du åt? Vanligtvis en maginfluensa inom 4 till 7 dagar av sig själv. Bör det finnas en ihållande bakteriell infektion såsom Salmonella, vanligtvis talar man om en faktisk matförgiftning eller tyfus; detta kan kvarstå i flera veckor. Tilläts att komma in infektionen utanför tarmen och via det lymfatiska systemet, till exempel, in i blodbanan, kan det inträffa även en extremt farlig infektion i blodet eller blodförgiftning eller sepsis. Här behöver du i princip inte vara bara rädd för det, men om du fortfarande är plötsligt mycket sjuk, alltid dra klockan med en läkare, även när du är utomlands. Återigen, jag är ingen läkare, så medicinsk råd jag kan ge dig. Om du oroa dig, kan du även utomlands precis på sjukhuset. Före transport eller ens kontakta din sjukförsäkring politik för att diskutera några avgifter. Hälsningar och återvinning, Paul

Anngert Ekdahl
  Like 1   Dislike 2

Jag är en man på 56 år ... den senaste veckan eller två Jag har konstiga buksmärtor rätt i min nedre delen av magen. Det är inte våldsam, inte konstant, men om jag, sedan gav vika. Det kan också utse, snett nedanför min navel. Ibland skytte smärta också till min höft eller min nedre delen av ryggen och det ser ut som smärtan kommer därifrån ... Om jag sitter, jag har mest problem med magen. Inte igång, och ligger på min rygg heller. Eftersom det inte riktigt ont och det är inte konstant, jag tvivlar väldigt mycket att gå till doktorn. Men eftersom lägre buksmärtor för två veckor kommer alltid också tillbaka, ska jag se till att jag ...

Dea Dahlstrom
  Like 3   Dislike 2

 L. Till läkaren! Om du har smärta, du är inte en poser. Om något varar i veckor, är det inte bra. Bakåt och buken är förbundna med varandra genom 't höftled och genom nerver,' t kan således både härledas, med utseende. Jag kommer inte att föreslå att rätt kolon och blindtarmen kan vara orsaken till smärtan. Kanske en liten fraktur. Läkaren måste fortsätta detta slag, skiljer sig från en annan läkare! Styrka!

Zacharias Gunnarsson
  Like 0   Dislike 0

Hej Paul, två år sedan jag gav födelse till en dotter. Under graviditet och förlossning, jag har en hel del smärta i vänstra sidan av buken. Diagnos: bäcken instabilitet ... Bäcken terapi hade sjukgymnastik, manuell terapi, "Dry Needling Therapy", osteopati ... Redan en halv lång dödskamp. Maximalt antal smärtstillande medel, kan jag göra lite eller ingenting. MR-undersökning av höften och bäckenet kan hittas någon uppenbar abnormalitet. MRT av ryggraden visar en liten utskjutande av L4 / L5. Detta får inte orsaka en hel del klagomål, enligt läkaren. Också vad åderbråck ses i livmodern, men det är inte mycket. Och kan även orsaka smärta. Mina klagomål just nu: smärta bäcken brätte, strålning till låret, ont vänster fot, smärta strålning till vänster och rygg. Jag är nyfiken på vad du kan tänka dig. Jag är nu hänvisade till en neurolog. Tack för att tänka, och din reaktion. Hälsningar, Monique

Kimmo Holmström
  Like 3   Dislike 0

Smärta i buken under graviditeten eller efter förlossningen är alltför ofta kastas på bäcken instabilitet, även om det kan finnas någon verklig klagomål av höft- eller bäcken symtom. Eftersom smärtan strålar ner till er, verkar vara ett problem nära bäckenet dock osannolikt. Utstrålande smärta är i varje fall ofta en form av nervsmärta. Det handlar ofta om en djup, genomträngande smärta orsakad av tryck på nerven eller vävnadsirritation / inflammation i nervrötter. Neural klagomål kanten av bassängen kan vara relaterade till tryck på ischiasnerven. I så fall, talar också av ischias, ischias eller ischiasneuralgie. Nervsmärta är ofta diagnostiseras eller uteslutas på grund av forskningen. Om man tittar på lokaliseringen och intensiteten hos den utstrålande smärta; förlust av styrka och känslighet störningar; ålder, läget för debut och förlopp smärta; möjlig påverkan av hosta, nysningar och pressar på upplevelsen av smärta; påverkan av vila, motion och kroppshållning. Ofta hälsenan och knä ryck reflex som kontrolleras och Lasègue testet tas. Utstrålande smärta i skinkan eller skinkor baksidan av benet eller benen kan också i övrigt i samband med bland annat lumbosacral radicular syndrom; I detta avseende radicular smärta i ett ben, med eller utan åtföljs av irritativa symtom och neurologiska symptom av de drabbade lumbosakrala nervrötterna. En form av terapi av neurala eller neural kirurgi kan erbjuda i många fall av nervsmärta resultatet. Förresten, jag är inte en läkare. Jag vill bara för att visa att jag kan väl tänka mig att dina klagomål är relaterade till en klämd, irriterad, inflammerad eller på annat sätt drabbade nerven i höftregionen. En hel del styrka och jag önskar er ett snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Zebastian Blomqvist
  Like 1   Dislike 2

Hej, Förra året hade jag en blindtarmsinflammation, jag skulle behandlas med antibiotika. Detta var mitt val eftersom jag har två små barn och ingen barnvakt. Allt gick bra och smärta och inflammation hade försvunnit. Nu har jag en månad sedan smärta mitt i korsryggen, ljumske och under mina revben, men smärtan i ryggen är det värsta. Allt på höger sida av min kropp. Ibland smärtan strålar genom mitt ben. Utanför smärta i mitt ben, jag har några andra klagomål var också närvarande vid min blindtarmsinflammation. Ska jag fortfarande anser blindtarmsinflammation? Huruvida dessa är symptom i samband med något annat? Med vänliga hälsningar, Miriam

Ruben Fronberg
  Like 1   Dislike 1

Kära, jag har sedan nästan två veckor rätt smärta i buken, men särskilt i naveln bredvid en bra bit under naveln. Det känns som ett blåmärke när du trycker det. Det är sant att jag känner mig bara smärta när jag trycker på den eller skaver mot det eller något ... Och ibland när jag är i den hårda vädret. Jag har varit med dem till läkaren och han visade mig blåsa på handen så att han tänkte på ett bråck. Men först trodde att han kanske var det en överbelastning av min buken muskler, trots att inga verkliga stora ansträngningar har gjort på sistone. Måste naturligtvis vara mycket bära min dotter till 13 månader, men det är inte precis en tungviktare. Jag tar nu alla tre dagar ibuprofen 400 och nu z smörjningalf på webbplatsen. Men än så länge förbättrar låga buksmärtor verkligen. När smärtan i mina nedre delen av magen inte försvinner, måste jag ha en ultraljudsundersökning av buken för att skapa. Men sedan när ska jag ta ledigt ett eko? Vad tycker du om att smärta? Tack. Är lite orolig.

Enevald Antonsson
  Like 2   Dislike 1

Bästa Kimberley, Att du är orolig för din smärta i nedre buken är faktiskt skäl nog att ha en ultraljudsundersökning, särskilt med tanke på din GP har redan framhållit den potentiella betydelsen. Som din läkare inte har gett någon tydlig sikt skulle jag personligen ordna ett möte så snart som behovet av att erkänna själv, så om behöver i dag. Styrka det! Hälsningar, Paul

Embert Lennartsson
  Like 5   Dislike 1

Hej, De senaste två veckorna har jag ofta problem med min urinblåsa och jag behöver mycket på toaletten. Speciellt om jag till exempel en bula cykel, jag får ont uppsjö. Om jag går till badrummet är lite mindre, men verkligen inte stoppa det. Om jag nummer 1 och 2 måste, då är det värker. Jag går på sjukhuset med en endometrios-lag, men de har lärt sig att jag har cystor av ärrvävnad från tidigare, men inte endometrios. Jag känner att cystor ger också en annan smärta än vad jag känner nu. Kan detta exempel kan en blåsa infektion vara eller måste göra det med mina cystor och jag kan därför ännu inget att göra?

Irmgarde Eriksson
  Like 1   Dislike 1

Kära Céline, kan om låg buksmärta vara fjärr tyvärr för lite av substans att säga. Smärtan i buken kan faktiskt vara relaterat till cystor, men det kunde lika bra till en urinvägsinfektion, vaginal inflammation, inflammatoriska sjukdomar, cervicit, pyelonefrit, peritonit eller blindtarmsinflammation kan gå. Eftersom du ofta gå på toaletten, upplever smärta när man kissar och lider av svår chock / vibrationer, verkar särskilt troligt cystit. En envis njursten skulle dessutom också vara ett alternativ. Jag är ingen läkare och bara spekulera om eventuella bakomliggande orsaker. Det verkar inte utan förtjänster mig att ta itu med detta genom din läkare. Om det verkligen finns en urinvägsinfektion, kan du göra några antibiotika underverk. Tranbärsjuice för övrigt också verkar fungera bra mot vissa urinvägsinfektioner. Styrka och snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Lussa Aberg
  Like 2   Dislike 0

Hej Paul, tack. Jag kommer i helgen start starta en fläder juice och tranbärsjuice bota och måndag för att se om jag fortfarande har mycket lägre magbesvär. Om så jag går till läkaren. Tack!

Ingegärd Ceder
  Like 4   Dislike 2

Sedan oktober är jag tillbaka gör mitt piller. Nu har jag ett par dagar sedan lider av tjatet smärtor i nedre vänstra delen av buken. Sedan dess har jag inte heller haft en menstruation.

Seved Ohlson
  Like 0   Dislike 2

Hej, jag har ofta en fruktansvärd smärta i min mage. Jag är en tjej på 15 och vet inte vad det kan vara. Det var första gången mer än två år sedan med mig min mormors födelsedag. Jag fick när svåra buksmärtor och ville gå på övervåningen med min mormor, men var tvungen att sluta halvvägs eftersom jag föll baklänges. Min mormor satte mig i sängen och med tanke på två paracetamol och några timmar efter att jag somnade. Jag har de lägre buksmärtor oftare och igen igår. Jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag kan bara ligga och gråta eftersom jag går galen från smärtan. Vid första jag trodde bara att det var mensvärk, men men jag var bara sex månader efter den första gången magont period. Jag hoppas att någon vet vad det är och om jag kan göra något åt ​​det ... Eller kanske någon annan göra det? Tack! xx

Laina Syrén
  Like 5   Dislike 0

Bästa Annette, kan detta vara endometrios smärta. Endometrios är i princip främst hos kvinnor under menstruationen, men i sällsynta fall kommer före den första menstruationen. Smärtan är ofta relaterade till menstruationscykeln, i synnerhet de perioder av menstruera och ägglossning. Utöver denna typ av låg buksmärta med din gut; du kan enorma kramper, stickande och buksmärtor upplevs genom att inkludera födoämnesallergi, matintolerans eller voedselmalabsorptie. I så fall lägre buksmärtor oftast relaterade till vad du äter och de tider när du äter. Andra typer av tarmproblem kan vara orsaken; tänk bara på en tarminfektion, tarminfektion eller perforation. Eller kolecystit eller pankreatit; också det är ofta förknippat med äta tillfällen. Om du har buksmärtor i samband med urinering så finns det också något i urinblåsan, njurar eller urinvägarna är fel. Har du någonsin besökt din läkare för smärta i buken? Eller finns det redan forskning som utförs av en gastroenterolog?

Brittny Eriksson
  Like 1   Dislike 1

Hej Paul, jag har inte varit till doktorn eftersom det inte vid tidpunkten för smärtan i sig. Och då jag inte riktigt där. Kanske smart att bara åka dit ...

Detlov Hellberg
  Like 3   Dislike 1

Hej, jag är en tjej på 15 år och jag har ofta fruktansvärt ont i min mage. Detta var för två år sedan, i slutet av maj för första gången. Det var på min mormors födelsedag och smärtan var så dålig att jag gick upp. När min mormor och jag gick upp för trapporna, svimmade jag nästan. Jag har ofta lider av smärta och i går igen. Till en början trodde jag att det var dåliga mensvärk, men jag var redan ett halvår innan min 1: a perioden. Jag skulle verkligen vilja veta vad jag kan göra åt det. Jag är arg på grund av smärtan! Smärtan är så dålig att jag bara kunde ligga ner och gråta. Det handlar om hela min mage. Jag hoppas någon kan hjälpa mig!

Ingemaj Almqvist
  Like 4   Dislike 2

Jag är en pojke på 15 år och har tre år redan lider av en plats kvar i min nedre delen av magen. Smärtan kommer plötsligt upp, kan jag inte gå från smärtan. Om jag väntar 1,5 timmar det går bort igen. Har varit på sjukhuset för en ultraljudsundersökning, men ingenting kom ut.

Eusebia Bjorklund
  Like 1   Dislike 0

Kära Floris, jag vet inte var smärtan i buken ligger exakt, men det skulle kunna skapa en prostata infektion, peritonit, fastnat gallsten eller njursten, eller kan vara ett problem med tarmarna, gallblåsan eller bukspottkörteln. Jag förstår att det finns en ultraljudsundersökning eller ultraljudsundersökning av buken inget anmärkningsvärt eller avvikande se var ... Har din läkare eller specialist även receptbelagda läkemedel sedan fortsatte utredning eller andra uppföljningsåtgärder vidtas? Om inte, verkar det lämpligt att gå tillbaka i samråd med dina föräldrar med din läkare och insistera på ytterligare forskning i din magbesvär. Har smärtan stå upp efter att ha ätit eller efter en viss verksamhet? Och han går tillsammans med stickande eller "det vill säga snarare gnager eller smärt naturen? Jag är ingen läkare, men för mig framstår som en intestinal problem eller kolik genom en gallsten fastnar. För övrigt, till exempel, det kan också vara ett klämd nerv eller skadade muskler, men det är mycket märkligt att smärta uppstår sporadiskt. Massor av styrka och önskar er ett snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Vilton Hjortsberg
  Like 4   Dislike 0

Floris, kan du begära en datortomografi hos läkaren. Med ett eko är aldrig för mycket att se i bukhålan, som är för grunt. en datortomografi sätter allt i buken in i bilden, inklusive de djupare områdena. Styrka!

Ingelis Östberg
  Like 2   Dislike 0

Hej! Jag har varit ett tag att jag ibland svår smärta jag har min mage där det ger en bit av en känsla av att det verkar som jag behöver för att uträtta sina behov, men det är inte ... Smärtan varar vanligtvis 30 minuter, blir mindre och med en timme gick ... Vanligtvis kommer mitt i natten och sedan jag förgås med smärtan. Jag har redan haft ca 5 gånger som jag vaknade upp och undrar om någon har någon aning om vad det kan vara ...

Olger Hellquist
  Like 2   Dislike 2

Jag är Antheny. Jag har flera gånger samma, hade buksmärtor. Det är en svidande och krammend känsla runt naveln och särskilt under naveln. Ibland gör så ont att jag inte ens kan gå. Och det håller bara håller hela dagen; Jag gör detta ganska ofta dessa klagomål. Det gör bara en massa smärta och jag vet inte vad jag ska göra eftersom paracetamol inte fungerar heller. Därför hade jag en liknande fråga eller du kanske veta orsaken / klagomål. Hälsningar, Antheny Boer

Villgerd Engdahl
  Like 0   Dislike 2

Kära Antheny, jag är ingen läkare och kan därför inte kommentera individens hälsa. I allmänhet, smärta runt naveln mestadels att göra med tarmarna. Till exempel kan det finnas en inflammatorisk tarmsjukdom eller en allergi mat, mat intolerans eller malabsorption / inspelad sjukdom. Personligen skulle jag gå verkligen komma förbi doktorn. Styrka, återvinning och hälsningar, Paul

Vinter Strandberg
  Like 0   Dislike 1

Hej, jag har en hel del värk över min mage går. Har även varit inlagd på sjukhus tre dagar. Det finns en prov ultraljud, blod, sätta på pall kultur, men ingenting förverkligats. Igår hade vi en tarm undersökning från anus, och nästa vecka en förfrågan från min mage. Jag är ruttet smärta, kan inte arbeta smärtan. Jag svimmade även. Men de kan inte hitta något. Svälj slag morfintabletter för smärtan. Vad är detta?

Paulinus Lindskog
  Like 1   Dislike 0

Du kanske tänker på, till exempel, en inflammation i tarmen, lever, gallblåsa, mage, bukspottkörtel, livmoder eller äggstockar ... kan den bakomliggande orsaken vara allt, från att fastna njursten eller gallsten till endometrios leder till en bakteriell eller virusinfektion. Men en allvarlig inflammation du faktiskt skulle förvänta sig att inflammatoriska markörer finns i blod, urin och / eller avföring ... allt du någonsin höra att detta inte alltid fallet. Finns det redan gjorts skanningar och / eller röntgen? Är det en strålande smärta som härstammar från en särskilt angiven plats? Eller är det en allmän / generell smärta som du inte kan identifiera? Jag tycker att det är särskilt konstigt att man kan fortfarande hitta absolut har ingenting. Hur som helst, jag är inte en läkare och bara försöka tänka med dig.

Viv Westergren
  Like 0   Dislike 1

Hej, Jag har sedan några månader kvar av mig tjatet vänstra delen av buken med ilningar, jag känner det särskilt med mycket ner, och ibland går. Om det kommer, tar det en kvart / halvtimme innan 't flytta bort, du kanske vet vad det är, vill inte för något annat än onödig GP.

Constantin Lundmark
  Like 4   Dislike 1

Jag lider också av stickande i buken är mycket lätta, men jag är rädd att det kan vara något, och jag har också erfarenhet brun flytning ...

Alfrid Malmberg
  Like 4   Dislike 1

Kära Paul, jag är 21 år gammal och jag har varit mer än fyra år av min mage och buk. I min mage känner jag fruktansvärt ibland stickande och jag är vanligtvis sjuk efter att ha ätit. Jag har också mindre aptit. Jag känner i magen rumble och jag är redan en månad inte blir sjuk. Jag har gjort ett par gånger en graviditet och som var negativa. Jag är också ofta varit i kontakt med en urinvägsinfektion? Kan det möjligen vara resultatet? Kan du hjälpa mig om du vill? Fyra år tar mig för lång tid och min läkare men svarar inte. Med vänliga hälsningar, Lizzie

Hermes Palmcrantz
  Like 0   Dislike 2

Jag är 51. Har sedan några dagar kvar tryck värk i buken. Startar något kvar nedanför naveln och till vänster. Totalt eller omkring 5 till 7 centimeter, höjden av bandet. Emellertid normal avföring. Vad kan orsaka detta? Om jag tar mina armar upp "drar" det för lite.

Jogha Hultgren
  Like 1   Dislike 0

Här Jag lider också av even'm bara 13 år, vet du redan vad det är?

Lone Bruun
  Like 0   Dislike 1

Om du står på tårna och hålla armarna upp och det känns obehagligt eller smärtsamt, kan det vara en blindtarmsinflammation?

Larisa Lindeman
  Like 3   Dislike 1

Om irriterande / smärtsam känsla i magen skulle faktiskt kan finnas en blindtarmsinflammation, men någon annan orsak som nämns i ovanstående artikel, samt en möjlighet. Det finns ytterligare symptom som stör dig? Magkramper, menstruationsproblem, onormal avföring, gasbildning, smärta, kramper, problem med att äta?

Helgott Holmström
  Like 5   Dislike 0

Proktit! Svår smärta skov längst ned till vänster ... Jag hade aldrig hört talas om. Bevisa att jag har sedan min barndom, även dolichosigmoïd och kolit. Kolon är ute, men resterna proktit. Rectum Stomp underhåll är viktigt, med lavemang.

Lucilla Wahlgren
  Like 2   Dislike 0

Hej Kimberley, bara för min egen bild ... kolit är en kronisk kolit; Det innebär oftast en kronisk inflammation i slemhinnan i tjocktarmen: kolon, en del av tjocktarmen. Förutom till kolon är också den del av ändtarmen, tjocktarmen, samt blindtarmen. Sigmoid eller "kolon sigmoides" avser S-formade delen av tjocktarmen, som passerar in i rektum; i fallet med sigmoid dolichosigmoïd är slingrig och längre än normalt. Proktit är en inflammation i ändtarmen, en rektal inflammation, vilket också en inflammation i tjocktarmen. Vid avlägsnande av tjocktarmen, inte ta bort hela tjocktarmen, men endast kolon och cekum? Och inte ändtarmen? Hur som helst en stor våldssituation! Man kan se proktit / ändtarmsinflammation är inte kontrolleras med antiinflammatoriska läkemedel? Hur länge tror du redan vet att det är proktit? Jag har tidigare varit så många meddelanden som du får att jag inte säker på om detta är en ny indikation / diagnos. Är det i allmänhet redan bättre din hälsa? En hel del styrka i alla fall! Hälsningar, Paul

Jakov Stenström
  Like 3   Dislike 0

Tack Paul. Äntligen fick jag en fantastisk invärtes Dr. Schreij, en skatt som har rett ut allt. Jag är 54 nu och har mitt liv proktit. Det berättade en läkare 't Atrium förra året. Som barn, fruktansvärda plågor som var ändtarmen kramper. Kolit var med oss ​​i familjen. Och det finns tre personer avlidit av tjocktarmscancer, inklusive min kära pappa *** Dolichosigmoïd påvisats. Den proktit Jag älskade allt och luft avföring, därför ändtarmen sträcks. Alltid tryck. I skolan. Jag skäms för ingenting nu. s livslång skam för min sköt mage och diarré, flera gånger osäkert läge, så nu är min stomi, även femtio gånger en fraktur. Nu igen. Jag flyttade och har bokstavligen arbetat för att benet mig, en gammal ärr slits, en lampa på min mage igen om jag lika. Vad som är mycket dåligt, är att jag vet nu först nyligen som mitt blod "var alltid i ordning", men att jag hade verkligen allvarlig inflammation, och ännu. Dr Schreij -De spara engelsmän har 't förklarat för mig; Det var ytterligare en faktor måste upprättstående, inflammationen hade OEL kom omedelbart till ljus. en vanlig vanlig blodprov är inte tillräckligt, nu hör jag 't fler människor. Blod är OK, kan du gå hem, är helt föråldrad! I n blindtarmsinflammation och inte gå till akuten eftersom de fortfarande skicka mig tillbaka hem. Dr Schreij kommer att informera sjukhus och jag kommer att ha ett formulär där 't på det. Alla dessa hundratals gånger jag är en galning på akuten i Maastricht. Min gut tas ut av den kära Dr. Bibi Hansson och befanns vara full av ärr. Paul, vet du redan allt. Jag behöver redigera min bok, det är allt elände, och det fel av läkarna här. Tjugofem år av elände inte var nödvändigt, eftersom det bara finns en läkare hade sett ytterligare. Jag drar dem till disciplinnämnden. Jag är fortfarande vid liv, men fråga inte hur. Min bok att släppas så att andra människor kan besparas detta elände. Vad har jag att förlora ... Jag är fortfarande vid liv, tack och lov, är vidare inte se varje dag för att komma igenom. Men jag är en kämpe. Tack Paul för ditt svar. Hälsningar från Kim.

Livan Widforss
  Like 2   Dislike 2

Paul, jag läste ditt inlägg igen -för jag gå tillbaka till sängen, gröna tall alla sant vad du skriver, och jag skulle vilja tillägga bara att jag n har ändtarmen stumpen av 20cm och därför fortfarande som orsakar inflammation där. Dessutom har jag min bilaga, och 30 centimeter kolon, ovanför blindtarmen, han är inte helt bort eftersom de senare pjäs såg rimlig. Och för stomin det är också bättre. Personer med en ileostomi inte förtjockade avföring, så ibland gör jag fortfarande. Hur allt går, jag vet inte. Den stora hästskoformade fistel i Crohns lämpligt - med många projekt kommer aldrig att försvinna, det är för stor och grenade. Tack vare sjukhuset här så jag är en enda röra inuti. Avloppet behövs mycket jag måste också förnya varje år, för utan avlopp igen bölder och fistlar därmed mer repressalier. Paul, nu har du enligt min mening i helhetsbilden? Jag hoppas att jag har förklarat det bra. Jag önskar alla en god energiska läkare *** så mycket onödigt lidande kan undvikas. PS Jag läsa meddelanden på din webbplats damer förmodligen cystor på äggstockarna. Det är viktigt att de går direkt till en gynekolog, och begära en intern eko. Jag har haft dem, cystor på äggstockarna! Som om du var spetsad, särskilt om de är i äggledaren. Kannor fylld med vatten. De splittras när trycket blir för högt. Äggstockar från Dr. Vogel var en topmiddel. Tyvärr inte längre tillgänglig. Och så jag kan gå i timmar. Jag vill genom mina meddelanden hjälper bara människor. Mainstream medicin är i många fall en bluff, det finns de som har tur med en bra skicklig läkare, men tyvärr finns det också gripande, kan förebyggas fall. Styrka alla!

Leonia Stenmark
  Like 2   Dislike 2

Hej Kimberley, jag har läst både rapporter och älskar det faktum att du vill dela dina erfarenheter, som vissa andra kan vara mycket ljus. Hur viktigt är det att lära av varandras misstag och erfarenheter? Det är precis därför jag började spela den här webbplatsen ... en bit av informationstjänster och medvetenhet, så att folk vet vad de ska leta efter och vad de ska fråga sin läkare riktning. Jag har också otroligt dåliga erfarenheter med läkare, liksom otroligt bra. Läkare som medvetet ljugit och lurade mig, så att de inte måste erkänna sin kortsynthet och fördomar och inte behöva känna sig sårad i sin stolthet. Men läkarna superskarp, snabb, alert och agerat skickligt, vilket potentiellt livshotande situationer undviks. Hur som helst bra att du äntligen hittat en human läkare som tänker med dig och kämpa för dig ... någon som blev en läkare för att hjälpa människor, inte att känna sig överlägsen på bekostnad av andra; Jag vet hur befriande det kan vara! En hel del styrka med utvecklingen och återhämtning! Hälsningar, Paul

Lidia Ostlund
  Like 3   Dislike 1

Kära, har jag sedan i morse svåra kramper och smärta i min nedre delen av magen. Detta varade i fyra timmar i sträck. Det var så illa att jag skriker och gråter tillbringat timmar. Två timmar efter att ha tagit två paracetamol jag en timme sömn. Nu är jag vaken och ihållande kramper och smärta. Jag märker också att jag har ont i ryggen. Detta är kvar. När jag gå eller stå smärtan känns mycket förtryckande och tung som om det finns något i det. Jag fick min tid nu haft två veckor sedan. Jag är inte säker på vad jag ska göra. Gr. Dorien

Ramon Nordlund
  Like 3   Dislike 2

Kära Dorien, jag personligen skulle alltså gå till doktorn, om än bara som en försiktighetsåtgärd. Detta kan till exempel mycket väl vara bäst endometrios. Sådana svåra smärtor uppstår åtminstone inte utan anledning. Ganska snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Josine Blom
  Like 0   Dislike 2

Detta är mycket lik symptomen på en cystor på äggstockarna! Gå till gynekolog. Jag har haft dem åtta år, därför tidig menopaus. Om de splittras, du bara sparas igen. Men tillhörande äggstocksinflammation är hemskt!

Tonnie Lindstrom
  Like 5   Dislike 0

Hej, Jag är en 13-årig flicka. Jag har ett par dagar som lider av stickande smärta i min nedre delen av magen, precis nedanför. Jag har förhinder, men jag känner inte denna smärta. Den stickande kommer varannan minut. Mycket irriterande, för då jag kan knappt gå eller cykla. Hjälp mig!

Sante Hagerstrom
  Like 2   Dislike 1

Kära Jodi detta exempel, kan en urinvägsinfektion, endometrios eller fångade gallsten eller njursten vara. För att besvara du verkligen behöver gå igenom din GP. Få väl snart! Hälsningar, Paul

Ohla Forslund
  Like 3   Dislike 0

Hej allihopa, jag är desperate've hade två veckor kvar buksmärtor i min nedre delen av magen och särskilt på ett ställe. Har redan satt två gånger i ER och två gånger på sjukhuset. Det finns redan skanning ekon blodprov etc. gjort, men de kunde inte hitta något. Enda möjligheten skulle vara ännu undersökande operation. Jag själv har tänkt acnes syndrom, men läkarna säger att det inte. Samtidigt har jag varit i säng för två veckor med smärta. Kan inte göra någonting, och ingen smärtstillande medel hjälper. Jag är verkligen desperat. Någon erfarenhet? Att höra från dig. Hälsningar, Marielle

Benitta Forsberg
  Like 0   Dislike 2

Jag har sedan 1 till 2 veckor kramp i magen, verkar det ibland även om jag har sammandragningar. Jag är inte gravid eftersom jag hjälpt och jag har nu några dagar av min tid. Varje gång jag tänker, det är fortfarande ringer, men det handlar inte om. Jag går ibland genom landet av smärta och blindtarmen är lång.

Annacatrin Pettersson
  Like 4   Dislike 0

Ben gick till doktorn, jag måste bara vänta tills min tid är över. De kunde inte se något på grund av allt blod i urinen. Jag känner mig alltid som allt kommer snart att falla ut från under, så hela innerväggen eller något ... Jag vill bara titta på fredag ​​hur det går. Och om det blir alltför illa, jag bara gå tillbaka. Tack för ditt svar

Annestin Richardsson
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag lider av en plats till höger längst ned i min mage, precis intill min navel. Smärtan kom efter träning. Den första platsen värkte på hårdare tag abs, nu bara när jag trycker på. Jag kanske har dragit en muskel?

Gullek Bergius
  Like 4   Dislike 0

Finns det en synlig bula? I så fall skulle det till exempel också vara ett bråck. Jag vet inte hur länge smärtan finns, men eftersom han inte rör sig snabbt utan att säga, jag skulle gå ännu ta med din läkare.

Ines Fredholm
  Like 2   Dislike 2

Kära läkare, jag har sedan några veckor en stickande i den vänstra delen av buken. Speciellt när jag ligger i sängen, stickande smärta anmärkningsvärt. Även när få igång. Ibland är borta och då är det där igen. Jag har ingen feber och en normal aptit. Också några smärtsam urinering eller diarré. Ibland tänker jag om jag kissade lindra stickande. Skulle äggstockarna eller äggledarna kan vara? Eller en stressreaktion? Under dagen jag brukar inte bry. Tja, jag av misstag problem med min vänstra höft. Jag tränar en hel del. Kan det ha något att göra med stickande i buken?

Iza Lindeman
  Like 3   Dislike 2

Kära Jennifer, förutsatt att det är normalt inga läkare som finns på denna webbplats, bara redaktörer och slumpmässiga besökare, kompetenta och inkompetenta. Smärtan i buken kan ha många möjliga orsaker. Eftersom smärtan lindras av urinering, kan denna vara härledd från blåsan skulle vara, förvisso, men också av ovarier, äggledarna, livmodern, eller ändtarmen. Höft smärta är emellertid inte ovanligt att endometrios, men det skulle i själva verket lika gärna ha en idrottsskada eller annan obesläktad orsak. För att besvara du verkligen bör rådfråga en läkare. Styrka, återvinning och hälsningar, Paul

Natan Ekman
  Like 5   Dislike 0

Jag och en flicka på 20 år. Och gå för ungefär en vecka med smärtsam stickande mig i mitten av buken / urinblåsan. Denna smärtsamma stickande inte är där hela tiden. Sista gången jag kissa mer än vanligt, men nu tvivlar jag om menstruations problem eller något med mig blåser ...

Reimar Lind
  Like 0   Dislike 1

Best Lola, till exempel, kan det vara en urinvägsinfektion / urinvägsinfektion. Om nedre delen av buken symtomen visar sig särskilt runt menstruation, kan den nedre buksmärtor också har att göra med endometrios. Endast en läkare kan ge definitiva om detta. Hälsningar och styrka, Paul

Mattes Wallin
  Like 0   Dislike 1

Hej, Min pojkvän och jag har varit för en stund på att bli gravid. Och några månader sedan hade jag en skrapning, så det inte riktigt fungerar ut ... Ändå verkar det som om jag har några symtom på graviditet, nu en vecka efter min ägglossning. Särskilt den undre buksmärtor. Ändå avslöjar något som oroar mig, eftersom jag har två dagar nämligen fruktansvärda kramper i min ljumske, de var även svullna, speciellt vänster, där jag skulle ha ägglossning enligt gynekolog. Jag sover mindre bra och jag har mycket mer problem med utbrytning. Särskilt svullnad och smärta förefaller mig helt annorlunda än en graviditet symptom ... En SOA kan jag utesluter ändå, jag fortfarande bara testat på. Vad kan det vara? Är det tillräckligt allvarliga för att vidta för att gå till läkare om jag ska vänta? Jag vill inte att varje liten sak går. Tack för läsning. Hälsningar, Lynn.

Dorothy Sundin
  Like 1   Dislike 1

Jag är ingen läkare så jag kan och inte kan ställa diagnoser. I teorin kan du framföra klagomål kan ha ett bråck eller inflammatoriska sjukdomar. En annan orsak kan vara en cysta, och / eller vidhäftningen kan vara, även genom förmedling av endometrios. Personligen skulle jag definitivt bara komma i kontakt med din läkare, om så bara för den nödvändiga svar. Detta verkar extra lämpligt eftersom din gravid. Styrka och hälsningar, Paul

Gulleif Widforss
  Like 0   Dislike 2

Ibland har jag en gnagande känsla i magen och sedan platsen känns lite varmare än resten av min mage. Då igen några klagomål på en gång, eller, eller inte ... Hur kan det vara?

Delan Aaberg
  Like 2   Dislike 0

Hej, jag är en tjej på 16, nästan 17, och jag går vartannat år med smärta på vänster sida av magen och smärtan strålar ut till mina lår och rygg. Jag har tidigare varit ett par gånger till läkaren, men de skickade mig tillbaka med ett recept. Det känns till vänster så svidande blinkar kommer fram och tillbaka. Och även när jag hostar eller nyser eller sätter press är den stickande värre och jag ibland dagar när jag kollapsa av den svåra stickande i min nedre vänstra delen av buken. Jag vet inte vad det är och jag är rädd för att något är på gång. Det hade varit ett tag så, men nu har jag det när jag somnar och ligger på min sida, jag känner våldsamma stickande i min mage när jag går upp och börjar hugga igen. Jag hoppas att återvända för ett svar. Gr. Delaya

Affe Olander
  Like 4   Dislike 1

Bästa Delaya, är det omöjligt att ge ett definitivt svar om din lägre magbesvär. Som ni kan läsa ovan, kan smärta i nedre buken har många möjliga orsaker. I ditt fall, kan smärtan vara relaterad delvis till livmoder, äggstockar, äggledare, urinblåsa eller kolon. Eftersom den låga buksmärtor i mer än två år fortsätter, skulle det vara en klämd nerv, bråck, kronisk inflammation eller sammanväxningar kan vara. Kanske en bäckeninflammation, cystit, inflammatorisk tarmsjukdom, endometrioseverkleving och / eller nervkompression. Jag är ingen läkare och igen, här slående avstånd egentligen ingenting vettigt att säga om det. Vilka var de recept du fått från din husläkare, så att läkemedel ordinerats av din läkare? Kommer du skickade från pelare till inlägg, insistera på undersökning av en specialist uppföljning. Fråga för en scan, foto och / eller blodprov. Och kommer inte att delta i det, begära ett andra utlåtande från en annan läkare. Två år springer runt med buksmärtor utan förbättring sker i ditt mönster av klagomål förefaller mig åtminstone inte en hållbar situation. Styrka! Hälsningar, Paul

Malakias Blix
  Like 1   Dislike 0

Kära, i maj, var min appendix bort genom titthålskirurgi. Som morgonen vaknar jag, jag har ibland en svår stickande smärta på den plats där min appendix var. Denna smärta är borta så fort jag stiger upp. Denna smärta kan härröra från sammanväxningar att vara? Med vänliga hälsningar, Goele

Germanus Dahlman
  Like 0   Dislike 2

Kära Paul, efter månader av smärta är min dotter efter avlägsnande av en spiral återhämta sig. Buksmärtor har långsamt börjat sjunka och somnar lycklig igen. Detta är för galet för ord som ska pågå så länge, när du tar bort spiralen av min dotter själv visas. Men enligt läkaren inte skulle vara orsaken. Men under en granskning av gynekolog konstaterades att spiralen är inte en bra passform, så det fanns utrymme. Möjligt att en kopparförgiftning spelat en roll i hennes kropp, hon tidigare fick rådet att dricka mycket vatten, vilket gör kroppen snabbare de onda ämnen utsläppen. Lyckligtvis, bitarna går bättre med henne. Jag ville också säga att ytterligare information inte längre är nödvändigt och hur man avsluta prenumerationen. I vilket fall som helst, allas tack för info vi fick. Hälsningar, Theo

Venla Ångström
  Like 1   Dislike 0

Kära Theo, bra att höra att det äntligen går bättre med din dotter! Om de sedan har valt att klicka på för att hållas underrättad om svar på sitt tillkännagivande under artikeln om buksmärtor, du kan i alla e-postmeddelande som hon hade fått länken via e-post leder till en meny för att slå på eller stänga av aviseringar. Förhoppningsvis återhämtningen går mycket smidigt; mycket mycket stärkere till dig! Hälsningar, Paul

Lolli Berglund
  Like 3   Dislike 0

Bästa Albert / Agnes, jag har två A4-sidor med ny information godkänd eftersom din berättelse avgår allt från ämnet för denna artikel: lägre magbesvär. Min kritik av ditt ursprungliga meddelandet i samband med din definition av "kostfiber", där man tyvärr aldrig innehåll att ha kommit tillbaka. Förresten, jag är bekant med "The Hidden Story of Cancer" ... Du kan textdokument om Einstein, Galileo och imbecilla celler från din bok fortsätter att recitera, men det är inte längre självklart för mig redan att du faktiskt försöker övertyga mig. Eftersom denna diskussion leder ingenstans, där du bijplaatst bara ytterligare vanföreställningar och tom retorik, jag avsluta det här. Hälsningar, Paul

Mikal Lennartsson
  Like 2   Dislike 0

Kära Paul, du säger att skriva alla åtta år på frågor, kan du vara säker på att publicera vetenskapliga belägg för yours studier. Den brottsling som du själv redan sagt att många böcker är skrivna med packade etc. gör du undrar om. Boken "The untold story om cancer," professor Brian Peskin bör du först ha själv läsa innan du kommer ut som du gör nu. Det skulle ha mycket att bidra med vad du kommer att skriva i framtiden. Om du bokar undersöker bästa Paul p. 1X kommer att läsa vad "proffs" säga om untold story om cancer. För övrigt säger professor Brian Peskin sig om någon säger något, ber återigen att bedöma den bevisning. Dessa är nämligen alla har nämnt i sin bok. kära hälsning Agnes

Iver Sjöberg
  Like 5   Dislike 0

Kära Agnes / Albert är inte professor Brian Peskin den första person som påstår sig ha orsaken och åtgärda för cancer och fann att chockerande att tillhandahålla bevis för. Vad du gör i min mening är generalisera med skygglappar på. Som ni kanske vet, det finns sajter som PubMed, Quertle, Medline HubMed, NextBio andra där alla typer av medicinska och vetenskapliga studier publicerade. Dessa studier Jag använder ofta som en vägledning och referensverktyg; om så är fallet, är det som anges med länkar i artikeln. Min poäng är och förblir att om man bortser från perspektiv och nyanser, och att saker och ting inte är nästan så svart och vitt som du stickande varje antyder. Som händer alltför ofta att forskningen diametralt motsäger varandra, så "bevis" å ena är ingen vederläggning för andra. Kasta någon forskning kostfiber under de senaste två decennierna, även i en hög och sedan komma tillbaka till mig sedan en annan ... Vad författare alltför ofta gör citerar och parafrasering av vetenskaplig forskning; så du kan säkerhetskopiera alla lägen. Dessutom, vem som helst 50 sådana undersökningar till samma ämne och den mest "gynnsam" utfall plocka ut. Att detta fungerar alltför ofta till förmån för läkemedelsindustrin och till skada för patienten Dessutom håller jag med dig; sinne du. Allt som allt, jag håller bara med dig vwb fiber och jag är ledsen att du bara skjuta i försvaret, intones orelaterad information förblir misslyckas / vägrar svara i sak. Du säljer sanningar om äpplen och använde dem för att stödja flash. Hälsningar, Paul

Grit Lundmark
  Like 3   Dislike 1

Kära Paul; Nu kan du säga mitt stycke jag postat talar om "fiber" är inte rätt, men det är lite av vad boken "The untold story om cancer" är faktiskt bevisat i boken, sa att du inte bli läkare men varför angripa mig? Jag är ingen läkare, men forskning gör det på en biokemist Otto Warburg Professor Brian Peskin dessa tre år har gjort en studie för att bevisa motsatsen, vad han gjorde inte, men allt det bekräftades att dr.Otto warburg lika hade. Jag placerade pjäsen eftersom jag har boken och är chockad över att människor får höra om hälsa, vilken mat gör oss kloka och läkarna lyssna mer på läkemedelsindustrin i stället för medicinska tidskrifter där den verkliga vetenskapliga bevis står i listan "Allt" om pengar och tyvärr inte till människors hälsa. Och det är där jag går för "sanning" och kära Paul, jag talar av erfarenhet, vad jag vill göra klart för folket och skulle vilja göra "Awake". Här är några trevliga info; Jag kan inte bara matväxter? Vad är det för fel med att äta mer frukt och grönsaker? Det är vad som ständigt talar om för oss, med namn i Amerika. I själva verket finns det en långvarig global starka påtryckningar mot vegetarianism. Tvärtemot vad många tror skydda frukt och grönsaker inte behandla cancer, såsom National Cancer Institute tvångs medgav i 2004. När du har upptäckt, människor tar väldigt lite direkt vidare från att äta frukt och grönsaker, eftersom många av deras näringsämnen, med namn mineraler, permanent fäst vid svårsmält cellulosa. Människor kan inte smälta cellulosa, så våra kroppar kan inte på mineral. Skulle du någonsin äta frivilligt trä eller sågspån? Jag tror inte det. Trä och sågspån består av cellulosa, samma material som finns i frukter och grönsaker. Så, om du tror att du har matsmältningssystemet av en ko eller en termit, de fartyg som är kommer du inte så bra. Kanske du tror att du kan bara dricka juice. FEL. För det första är det en produkt rik på kolhydrater och du kommer snart att upptäcka att en hög kolhydrater bromsar blodflödet och Dr. Warburg har visat långsammare strömmande blodet orsakar cancer! Dessutom kommer många mineraler inte hamna i saften, eftersom många av de mineraler är bundna kemiskt till cellulosan. Och vad gör, gör det inte i den bästa formen för biokemisk assimilering - uppbyggnaden av kemikalier från mindre komponenter i organismen. Vad värre är, den fiber i frukt och grönsaker, mineraler kan du ta bort allt. Följ inte den fruktansvärda fel fiber fiction från Amerika. En sallad är inte den fantastiska mat de höll oss. Det är anledningen till att de flesta människor 30 minuter. Efter att ha ätit en sallad redan hungrig. Det innebär att allt spenat du har ätit i hopp om du har tillräckligt med järn för att komma in bortkastat arbete. Järnet är ERIN men du kommer inte att vara bra - våra kroppar kan inte i de flesta av de näringsämnen. Anledningen är fytaterna. KÖTT dåliga kostvanor orsakar folsyrabrist. Här är lite intressant information som du bör känna till. Kanske din läkare eller nutritionist du omedvetet gett en brist på folsyra. Följer du en kolhydratrik kost? Fel rekommendationer för protein, särskilt kött, som är i folat naturligtvis minska, orsaka detta underskott. Detta är en ny verschijsel. Tänk på det. Ingen drabbades av en folsyrabrist innan fokus syftade till att äta mindre kött, protein och naturligt fett där naturen har tagit hand om på rätt sätt. SKA JAG GÖR NU äta frukt och grönsaker? Jag säger att du inte behöver äta frukt och grönsaker? NEJ, absolut inte. Jag älskar bakad potatis med massor av gräddfil, smör och lök på min biff. Det viktiga är att en kost rik på frukt och grönsaker, inte risken att få cancer minskar inte, eftersom vi får för lite av sina näringsämnen. Därför barn har ingen aptit för frukt och grönsaker som de essentiella fettsyrorna återigen kompletteras sin kost. När bristen är löst på essentiella fettsyror, ger naturen var och en rätt att dra någon form av mat. Jordbruksministeriet - USA: s jordbruksdepartement) har en databas för näringsämnen. Du kommer snart att upptäcka att frukten eftersom den består av kolhydrater, har förmågan att medge blod att flyta långsammare, vilket leder till minskad syretransport, orsaka fetma och diabetes i handarbeten. Grönsaker innehåller verkligen essentiella fettsyror. Beloppet varierar beroende på förhållandena under tillväxt. Eftersom databasen för USDA visar gigantiska delar bör äta för att få tillräckligt med essentiella fettsyror, vilket i sin tur kan leda till andra problem. Kort sagt, är det inte lätt att få maximalt skydd mot cancer med endast äta växtmaterial. <3

Annita Lagerfeld
  Like 5   Dislike 0

Kära Albert, du ser ut som du har kommenterat tidigare idag under två olika namn, nämligen Albert och Agnes ... Frågan om Albert jag helt enkelt inte hade besvarats och kommenteras. Och det är Agnes historia som för närvarande hänger ... Så kära Albert / Agnes, det finns massor av böcker skrivna av nästan lika många olika författare ... Tyvärr har inte alla böcker är, per definition sanningen. I själva verket, böcker säljer bäst när de är packade med kontroverser, spänning och excentricitet. Jag vill du inte, för övrigt; Jag Kommentera materiella några specifika kommentarer som du gör. Men du ignorerade min kommentar och bär en A4 med nytt innehåll. Således blir snabbt en meningslös diskussion. Min poäng är att alla livsmedel i samband med för- och nackdelar, och varje näringsämne på både bra och dåliga egenskaper har. I slutändan handlar det om samverkan och helhetsbilden. Jag läser och skriver nu nästan åtta år av dessa frågor; Jag tror att ni har hört otaliga uppgiftslämnande, men du måste gräva lika bra i "kläppar". Hälsningar, Paul

Anthonia Ohlson
  Like 1   Dislike 2

Jag går i 15 år med stickande smärta i nedre högra delen av buken omkring mig. Sedan i torsdags vi äntligen vet att det finns något som växer i år. Tisdag den tas bort och vi hoppas med dem alla att det är över efter en månad.

Barbra Aaberg
  Like 0   Dislike 1

Jag har en fråga ... på sistone har jag lidit av den vänstra sidan av min mage. Det finns en brännande känsla mot ljumsken ... Flera gånger det finns en hård klump ovanför ljumsken kände, vad jag kan skjuta bort. Speciellt med vissa rörelser. Det är konstigt att jag till exempel utan allvarliga problem bara en halv dag kan vara engagerade i arbetet med en röjsåg. Så klump är inte mjuka, men svårt. Jag gjorde testet, liggande på rygg med en riktig slag mot handen, för att se om det skulle gå till ett bråck ... Om jag gör detta, det finns ingen klump. Jag är inte fett, men ganska tunn. Personligen tycker jag att det har något att överbelasta eller så måste ta itu ... Det märkliga är att när jag står en stund bara rakt upp, på gränsen ibland kommer upp ... Jag ser fram emot att svara på min fråga. Hälsningar, Albert

Rickard Ekman
  Like 1   Dislike 0

Kära Albert, jag antar att du vill veta var klumpen i magen existerar och orsakar det orsakat. Jag är ingen läkare, så tyvärr kan jag inte svara på det. Jag antar att din läkare kan snabbt ett lämpligt svar verzien. Hur som helst, en hel del styrka för dig! Hälsningar, Paul

Gunnbritt Hellqvist
  Like 0   Dislike 1

Hej, jag är en ung kvinna 26 år gammal och har 15 år på det högra hörnet av min magont en dag är det där hela dagen verkligen att jag inte kan gå ner avgå och nästa dag är att jag bara korta stycken kan gå. Under 2012 bort mig i min högra äggledare och äggstockar och vänster äggledare rengöras mig och rengöras mig livmodern eftersom mycket tjockt slem var det inte gå bort sig. Jag är sist ONSDAG 21 maj på nyligen besökt gynekologi och fann att jag hade en liten cysta på äggstocken linkere mig och livmodern igen full av tjockt slem var rätt men det var inget att se. Jag kanske inte har läkaren ta smärtstillande eftersom jag har haft för mycket. På inrådan av gynekologen, återigen gjorde jag en tid hos läkaren. Mina urin- och blodprov var bra, men smärtan är fortfarande kvar och ingen kan hitta det är. Jag blir så arg från den smärta som jag ibland ligga i sängen, gråter av smärta, utan att veta vad jag kan göra.

Ava Jernberg
  Like 5   Dislike 0

Om du går runt i 15 år med smärta, förefaller det mig oklokt att söka ett andra utlåtande från en annan läkare eller annan gynekolog. Eller finns det ytterligare forskning eller uppföljande behandling på schemat?

Eric Blom
  Like 2   Dislike 0

Tack Paul för reaktionen under dessa 15 år har jag naturligtvis så många allmänläkare, gynekologer, kirurger, onkologer sett och ingen vet var smärtan kommer från, eller upptäckt där smärtan och hur smärtan uppstod. I Nederländerna, Belgien, Tyskland haft i form av läkare. Bara en som tror mig efter alla dessa år som jag inte var utnämning mig och inte mellan mina öron är min kära fostermamma. Hon har 30 år sedan hade samma klagomål. Och sedan inte trodde av någon läkare på grund av förseningen är att de så småningom fick genomgå en intensiv operation som de aldrig kommer att egna barn kunde få det själv har alltid sett till fripassagerare. Läkare som jag tror har haft hittills i de 15 år som sitter mellan öronen och jag behöver bara prata med en sexolog ... Ska bara att tala om smärtan, det handlar om ... Ja, jag ser det efter 15 år prata med vårdgivare inte sitta. Smärtan är fortfarande kvar och ingen tror mig. Vi har alltid sagt att det är i ditt huvud. Jag börjar långsamt, men att tro, men å andra sidan, jag tvivlar. Jag kan göra det skrika / vrål av smärta. Inte sovit hela natten i smärta varje rörelse jag var tvungen att göra gjorde mig mycket. Var en gång gråter till badrummet dörren eftersom jag var tvungen att gå på toaletten, men kunde inte stå / gå från smärtan. Jag har frågat mig gnälla fostermor, men okej, jag bor i rum så som bor fyra timmars resa från mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag bara magen skydd och tunga smärtstillande frågade deras GP något bättre, jag vet faktiskt inte.

Liselott Hellqvist
  Like 2   Dislike 0

Ha en divertikel i tjocktarmen. heter Getting sjuka och inte mår bra!

Anngerd Carlsson
  Like 4   Dislike 2

Jag har en divertikel i rätt kolon. Har varit under skannern. Men nu är jag så fruktansvärt illamående och yrsel. Domperidon piller har varit, men det är ännu mer yr!

Anntje Anderson
  Like 1   Dislike 2

Vänligen säga vad att smärta och illamående orsakade !!!

Gullmarie Bergmann
  Like 3   Dislike 1

Bästa skämt, är det upp till en läkare för att avgöra var din illamående kommer från; Jag kan inte kommentera. Du illamående kan relatera i teorin du divertikel, men att det naturligtvis inte nödvändigtvis har. En divertikel ger nämligen i de flesta fall inga klagomål, men diverticula samband med vaga, gränslös buksmärta, tarmkramper, slemutsöndring nära ändtarmen eller blod i avföringen. I fallet med en divertikelbloeding kan även ha en betydande mängd blod att komma ut ur anus. Om en divertikel blir inflammerad, förekommer i de flesta fall faktiskt klagomål, såsom utspänd buk, buksmärtor ökar i svårighetsgrad, magkramper, diarré, förstoppning, blod och / eller slem förlust, illamående och kräkningar. I sådana fall talar man också om en divertikel inflammation dvs divertikulit. Om divertikulit inte behandlas utför fortfarande ibland en perforering på, oftast med peritonit som följd. Om det bara talar om illamående, är risken för divertikulit relativt liten. Så än en gång: Jag är ingen läkare och kan därför inte avgöra orsaken till din illamående orsakas. Det kan vara relaterade till din divertikel i teorin, men det gör inte alls. En obehaglig känsla uppstår också i första hand om diverticula blir inflammerad, men också om en läkare kan bara ge svar. Kort sagt, kontakta din läkare. Styrka & önskar er ett snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Edgar Ekblad
  Like 5   Dislike 0

Jag saknar de glömda acnes sjukdoms: värkande smärta i nedre delen av buken, genom klämd nerv i buken. Lägg kanske?

Georgina Forsman
  Like 3   Dislike 0

Kära Claudia, Tack för din kommentar! Jag kommer snart att lägga en bit om acnes-smärtsyndrom, men jag tror att i denna lista acnes inte komma till sin rätt som acnes är inte en orsak till smärta i nedre buken. Snarare är det namnet på en form av buksmärta som man fortfarande inte kan hitta den exakta underliggande orsaken. Hälsningar, Paul

Aini Hammarström
  Like 2   Dislike 1

Jag saknar i raden om bukspottkörtelinflammation, pankreatit. Jag har sedan den dagen buken smärta i övre vänstra delen av buken plötsligt började på ett och samma ställe, under vänster bröstkorgen, utstrålar nu till höger och tillbaka och är nu suddiga. Sweat Attacker på bröstet. Jag kommer från när jag tänker på pankreatit symptom.

Isidorus Quist
  Like 3   Dislike 2

Bästa A.Misset, i de flesta fall orsakar pankreatit smärta i övre delen av buken; så oftast i nedre delen av magen. I den här artikeln bukspottkörtelbesvär hittar du mer information om pankreatit och hälsoproblem ... Hälsningar, Paul

Pär Malmberg
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag har två dagar av smärta på min nedre delen av magen. Jag har tagit en ibuprofen, då smärtan, men stoppades efter det börjar igen. Vad kan det vara?

Teo Laxman
  Like 0   Dislike 0

Det har upptäckts en divertikel med mig. Lyckligtvis ingenting ont! Har varit under skannern! Har plötsligt mycket svåra buksmärtor i nedre delen av magen. Läkaren kan inte nå, för sent. Vad kan detta vara?

Angelica Kroon
  Like 1   Dislike 0

Jag har varit en vecka lider av stickande i min nedre högra delen av buken. Jag är särskilt stickande när jag går, cykel och sport. Om jag ligga stilla släppa hugga dem på banken, men då och då får jag en stickande attack. Jag är också inte sjuk och jag har inte feber. Jag har varit till HA och tryckte på min mage där det ont var precis min appendix sade han. Nu var jag tvungen att ta blodprover och det var allt bra, nu behöver jag denna fredag ​​tillbaka till läkaren, men jag är fortfarande nyfiken på om någon har en aning om vad det kan vara ... HA nu utesluter blindtarmsinflammation ut eftersom inflammationen nivåerna inte är förhöjd ...

Annagret Torvalds
  Like 2   Dislike 1

Hej, jag är 16 år och jag har aldrig haft samlag eller något. Jag har tre dagar på sig att ladda min mage och min menstruation datum en vecka gått och jag fortfarande inte har fått ... Vet du något om vad som kan vara orsaken? Tack.

Gun Bloch
  Like 2   Dislike 1

Jag är 21 år gammal och har en vecka sedan min mage. Min mage var en vecka land mycket messing och var tvungen att ständigt gå på toaletten. Efter några dagar jag fortfarande varje morgon diarré. Mullret från min mage är nästan stoppas. Men nu har ersatts av en stickande smärta precis ovanför min höftbenet. Undrar vad det är och om jag skulle gå till doktorn. I förrgår var jag på jobbet bredvid mullrande enorma kramp som sprids genom magen och även mitt bröst kunde inte sitta och bara gå är lyckligtvis 1x inträffade. Dessutom: smärtan ovanför min höftbenet är på högerkanten och kunde mycket konsekvent.

Ingvill Magnusson
  Like 5   Dislike 0

Hej, jag är 14 år gammal och har lidit med mig buken. Jag har varit med mina föräldrar till läkaren och urin / blodtest men allt var "okej" Jag förstår ingenting och jag var redan sjuk, så det kan inte vara det. Smärtan är nu borta för min rygg, men jag tror att jag kommer att bry GP och att det är återigen ingenting. Du vet kanske vad det här är? Gr. Liesje

Gunlies Wikström
  Like 3   Dislike 0

Hej, jag har sedan 26 mar till mitten av buksmärtor nedanför naveln. Jag skulle förhinder men jag är redan två månader inte haft. Det är en molande värk som jag till exempel göra viss position eller sittande än jag känner. Jag är ibland sjuk att jag kommer att spy, men jag ville inte spy. Jag blev gravid test gjort och det var negativt. Ibland har jag ont i hela kroppen genom att smärta från min mage. Då tar jag paracetamol, som vanligtvis är på morgonen. Jag tillbringade nästan fyra år, preventivmedel injektion som används fram till augusti 2012. Jag har länge lärt mig att vara sjuk efteråt men jag var bara på 28 Jan 2014 för den första perioden. Då varje ände av månaden, från 25: e eller 26: e månaden jag har lidit av magsmärtor och ibland kramper. Men jag får inte min tid och jag är inte gravid, enligt graviditetstest. Vet någon vad orsaken till buksmärta kan vara? Jag måste passera den 18 april till gynekologen och det suger!

Adeline Malmquist
  Like 3   Dislike 2

Du kan också kontrollera en gång låta gallblåsan. Du kan också få liknande klagomål. Hos oss är det i familjen, så jag talar av erfarenhet.

Gill Qvist
  Like 2   Dislike 0

Jag gjorde för några år sedan, en injicerbar som används i mina två katter. En veterinär här i Portugal, jag var tvungen att dela den i tre gånger eftersom det var preventivmedel injektion för män. Efter några år katten hade en stor bula på magen, gick jag till veterinären och han sade ja 60% av katter som ges p-piller eller injektioner går att dö. Jag sade att de är bara tre år gammal så bättre sterilisering, läkaren hade någon assistent och ingen bra utrustning, så det var en risk. Gjorde han själv stött och hjälpt. I en katt hade han bort tumören och steriliseras, i den andra han sade tumören skulle försvinna och det har också gått så. De är mycket friska och i över 10 år. Jag trodde att jag själv när något dåligt att de flockas till dessa kvinnor injicering, bra sak du stoppade injektioner, men även kontrolleras! Varma hälsningar, Agnes

Wendelia Lind
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag är Louisa och jag är 14 år gammal. På senare tid har jag ont i nedre delen av magen, när jag ligger ner till exempel. Och jag känner mig mer hälsosamt. Kan någon berätta för mig vad det är? Tack! M.v.g. Louisa

Max Åkerström
  Like 5   Dislike 0

Hej! Jag har sedan 2 år en vag smärta i min nedre högra delen av buken. Det försvinner, men kommer tillbaka igen och igen. Jag bor i Tyskland och har varit där två gånger för en gynekolog som har studerat allt och en allmänläkare som har känt min mage, men såg inget konstigt. Ändå tycker jag att det galet! Eller ska jag bara helt enkelt inte oroa för det?

Jo Hedstrom
  Like 2   Dislike 2

Romy dag ... Precis som du, har jag två år av intensiv, olidlig smärta mitt i min nedre delen av magen. Jag två år sedan, in i akutmottagningen eftersom jag kunde inte hålla ... undersöks, ekon av min mage take, besökte två gynekologer, hjälpte ingenting. Det senare veta att jag hade en bakterie. Detta behandlades och därefter smärtan var ännu borta. Under tiden, jag har sedan en vecka smärtan kommer tillbaka och de är här för att stanna. I morgon går jag till min läkare att ta ett cellprov. Om jag inte misstar mig, hette bakterien Gardner. Kanske bör du också uppmuntra dig att undersöka om du har detta också, även om det normalt inte i bakterien, man vet aldrig. Hoppas du hittar det användbart.

Demian Brodd
  Like 1   Dislike 2

Min dotter har kämpat en tid med många symptom: huvudvärk, darrande lemmar, dålig sömn från smärtan i hennes nedre delen av buken. Bäst innebär av dem som hon står och går, lögn är smärtsamt. På grund av dessa klagomål hon redan har förlorat 6 kg i 3/4 år. Medan hon normalt äter och dricker. För att vara hopplöst! Studier ger hittills inte mycket. Kan göra denna viktminskning har smärta i nedre delen av magen?

Astolf Aaberg
  Like 0   Dislike 2

Kära Theo, jag är inte en läkare, så för medicinsk rådgivning du verkligen behöver gå till din husläkare. Från sunt förnuft förefaller mig väldigt logiskt att buksmärtor och viktnedgång kan gå hand i hand. Efter alla dina tarmar absorbera näringsämnen, och om något går fel, kan förekomma både buksmärtor och viktnedgång. När smärtan ligger exakt? Och var är din dotter göra på undersökas? Undersökte hans livmodern och äggstockarna för sammanväxningar eller cystor? Gallblåsan och gallgångar, och övervakas för inflammation och / eller fångade gallsten? Massor av styrka och önskar er ett snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Henning Hagerstrom
  Like 1   Dislike 1

Hej, jag har varit tre veckor inte bli sjuk när jag har betydande buksmärtor. Och jag har eftersom dessa tre veckor riktigt dålig stickande kvar i magen, men jag kan inte vara gravid. Vet någon vad jag kan vara? Jag hoppas att någon har svar ...

Lisabeta Dahlberg
  Like 3   Dislike 0

Jag har använt sedan min barndom Marlevon. Förra året tog jag B-varumärket ett försök .. Jag fick en hel del separation. I januari bestämde jag mig för att köpa en annan Marvelon. Nu har jag i tre remsor 2x hade redan en liten slem / ljusrosa urladdning. Detta var båda gångerna i den sista veckan i p-piller. Vid förra gången jag kom före utbrytning hade gnagande ont i nedre delen av magen. Detta har gått igen. Detta har att göra med 2x ändra p-piller? Vem gjorde det här också?

Ingeliese Uggla
  Like 0   Dislike 1

Har i oktober 2013 tog bort en polyp i min livmoder. Sedan den dagen av operationen tills nu fyra månader på våldsamma sårbara för klagomål och konstant. De har gjort en MRI, blodprover och ultraljud men hittade ingenting och mina symptom är så dåligt att jag inte sova. Under min sömn genom att vrida i sängen verkar som slet ut min mage så häftigt ... med fyra månader illamående och har en stor mage som inte längre går till den gamla. Jag måste vara fyra månader gravid. Det går inte att böja eller ligga ner på min mage ... dammsugning är inte längre etc. Min fråga är egentligen :. Jag kan be min läkare om jag går till ett undervisningssjukhus? Jag har det där? är trött på smärtan, kan inte arbeta längre. Det enda jag vill är ur smärta, inget mer. Och om GPs skickar dig till en psykolog på grund av smärtan det är något fel ...

Agathon Olander
  Like 0   Dislike 1

Bästa Eline, om en läkare kan finna någon orsak till smärtan, går han att det kan anta att smärtan av sin psykogen karaktär, därav psykolog. Du behöver inte nödvändigtvis "rätt" till en remiss till ett universitetssjukhus, men du kan insistera på det naturligtvis. Fråga bara explicit. Var du än har rätt att få ett andra utlåtande från en annan läkare. Om du inte får en remiss från husläkare först, sedan försöka GP 2. ändå en hel del styrka och förbättring. Det låter åtminstone inte om dina symtom är psykologiska, särskilt eftersom de har uppkommit efter operationen. Hälsningar, Paul

Annevi Palmcrantz
  Like 4   Dislike 1

Jag har sedan två veckor stickande rätt i min nedre delen av magen. Detta är mycket oregelbunden och ibland gör en hel del. Efter en halvtimme är ofta över igen. Jag är också ofta illamående. Mitt blod och urin testas, men det fanns inget onormalt om. Jag kommer också att gå för ett ultraljud? Eller någon som vet vad det här är?

Thore Söderberg
  Like 5   Dislike 0

Kära Iris, Denna låga buken exempel, kan ha att göra med en gallsten, irriterad tarm eller ett problem med äggstockarna. Eftersom det finns så många olika organ och vävnader ligger i nedre delen av buken, är orsaken oftast svårt att identifiera utan en grundlig utredning. Om smärtan försvinner av sig själv i buken, då skulle jag definitivt väljer att göra ytterligare forskning. När allt kommer omkring, är smärta en varningssignal från din kropp att berätta att något är fel inuti. Styrka det! Hälsningar, Paul

Beritte Bolander
  Like 0   Dislike 2

Hej, jag har också haft mycket dålig hugga mig i rätt nedre delen av magen. Innan att ingenting kom ut ur mitt blod. Det var med mig också oberäkneligt och om jag drev det var jag ganska sjuk. Så småningom, inflammation i appendix jag var så långt borta att jag knappt kunde gå och bilen gjorde alla kullar smärta. Jag drivs sedan på mig blindtarmsoperation. Kanske inflammation i området inte syns ännu? Lycka till!

Sofus Hopp
  Like 2   Dislike 1

Hej, jag har två år av OxyContin 50 mg hade, på grund av mina leder. Därför hade jag en enorm blockering. Efter en månad på sjukhus mig 1,5 veckor eftersom det visade sig att alla mina inälvor väldigt fyllda. Där är också akut stoppas OxyContin. När mina tarmar var tomma de fortfarande har en datortomografi gjordes eftersom smärtan var inte över. Där var inget att se, bara att min mage var mycket längre än någon annan. Nu är jag 1,5 månader, fortfarande svårt uppsvälld mage. Och stor smärta i navelregion och hela buken. Nu min läkare sa att jag vill att du ska åka till ett annat sjukhus, eftersom detta inte kan vara normal. Något jag aldrig hört honom säga, oftast måste du be om det. Så nu oroar jag mig mest, speciellt nu han säger att han inte litar på det. Jag går dit nu så länge, och jag har nu faktiskt haft det. Jag vill nu att höras och hjälpte.

Constantina Amundson
  Like 0   Dislike 2

smärta i nedre delen av buken. Ingen stickande eller så. Känns som ett slags muskelsmärta.

Dagfin Westergren
  Like 3   Dislike 1

Jag har den här också! Speciellt när sitta ned och stå upp enorma smärta i nedre delen av buken. Men även om jag gjorde magövningar. Ben äntligen gick till läkaren. Enligt honom, problem med fastsättningen av magmusklerna. Var tvungen att gå till vila ...

Gylfe Hägg
  Like 0   Dislike 0

Hej, Jag har sedan ett år eller två jämna mellanrum svår smärta i min nedre högra. Symptomen är vanligare under regniga eller kalla dagar. Jag tillbringade ett år kör med den utan läkarbesök, men smärtan kan så småningom inte längre tolereras. Då är säkert min GP besökte och långträknade med ihållande smärta i min nedre delen av magen. Jag hänvisat för blodprov och ett ultraljud. Blod och ultraljud ledde inte om orsaken till svår smärta. Så precis fått antibiotika för smärtan. Jag måste säga att jag är också en regelbunden rökare och dricker. Den som har sådana klagomål och kan berätta för mig vad det här är? Tack på förhand för era kommentarer.

Leticia Forsberg
  Like 2   Dislike 0

Hej, jag hade en fråga. Jag har regelbundet fortsatte stickande i min nedre delen av magen, vänster, eftersom en vecka sedan efter min tid. Jag kan lätt kissa, men jag har alltid haft problem med tarmrörelser. Gravida jag kan inte vara säker. Jag vågar inte gå till doktorn, eftersom de alltid ser förvånad när jag kommer med något nytt. Vad kan detta vara enligt dig?

Anica Södergren
  Like 2   Dislike 2

Jag har samma problem, stickande i buken. Och lyckligtvis har jag idag fått en remiss för en ultraljudsundersökning av GP. Jag är nervös, jag fick att människan i dag utnämningen.

Iselin Lundgren
  Like 5   Dislike 2

Hej, Roliga och pedagogiska webbplats. Så jag nyligen skada den vänstra sidan av min mage; Det är inte ihållande smärta? Det kommer och går. Ibland känner jag smärta även i ryggen och ibland går ner. Jag undrar vad det är, jag oroa? Med vänliga hälsningar, Ash

Zerline Söderlund
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag har IBS, men jag ibland plötsligt mega betydande buksmärtor i nedre delen av magen och är därför hårt. Hör detta i IBS? Vad kan vara så här. Vanligtvis är det, efter en halvtimme till en timme eller om igen. Vanligtvis när jag går på toaletten, har PDS efter tre fjärdedelar gått, men med hårt magont är annorlunda och inte så ofta.

Essbjör Lindquist
  Like 3   Dislike 0

Ben 5,5 veckor gravid och har ont i nedre högra delen av buken, som tränger in min rygg och lite ljus blödning. Detta är verkligen minimal och brunt, vad kan det vara?

Astolf Olsson
  Like 3   Dislike 0

Jag har exakt samma symptom som du. Är nu bara fem veckor gravid och har drabbats av brunt urladdning, ihållande smärta i nedre delen av magen och ryggen. Smärtan är lite ägglossning smärta. Hur kom det slut med dig? Jag är nu eftersom ganska orolig. Hoppas du kan hjälpa mig! Hälsningar, NaNa

Reine Ekdal
  Like 1   Dislike 1

Jag har sedan igår lider av stickande i min vänstra sida, men i dag finns det också stickande ned till höger på min mage kom till. Ibland har jag också illamående. Och ibland gör så mycket att jag själv som en boll rulla upp.

Vinston Jakobsson
  Like 4   Dislike 0

Bästa Pa, kan detta vara ett tecken på gallsten. Det verkar oklokt att gå här bara förbi läkaren mig. Styrka och snabbt tillfrisknande! Hälsningar, Paul

Ditti Olsson
  Like 0   Dislike 1

Hej, jag har sedan ungefär tre veckor varje morgon buksmärtor. Det känns som en hård boll i magen, min mage känns väldigt hårt, och när jag är på min vänstra sida ligger flytta smärtan till vänster och som jag ligger på min högra sida flytta smärtan till höger och när jag är på min rygg ligga än att göra hela min magont. Jag försöker andas runt min mage som blåser lite, men det fungerar inte ut. Han är fortfarande mycket spänd och hård. Min lättnad är bara bra, och smärtan kommer tillbaka nästan varje morgon. Tack.

Ramon Hagström
  Like 4   Dislike 2

Hej, För en vecka jag har svåra buksmärtor. Men buksmärtor är kvar i min nedre delen av magen. Även om jag måste kissa gör det ont fruktansvärt. Min mage är uppsvälld och det känns väldigt rörigt att. Kan detta vara en spastisk kolon? Tack för svar. Hälsningar, Diana

Hindrik Westermark
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag är 15 år gammal och jag har bara haft riktigt dålig smärta attack i nedre vänstra delen av buken. Det gjorde så ont att jag inte längre vågar och kunde inte röra sig. Du vet kanske hur det gick eller vad det kan vara? Owja, jag sitter i "svälja" p-piller och som jag har glömt att ta några dagar, så jag är vad som blev sjuk tidigare än den normalt borde. Och jag lider ofta av blockeringar. Men denna smärta var klart sämre. Och om jag placerar trycket, gör det mycket bra. Och jag känner också all luft inuti. Är det bara en blockering eller kanske en infektion? Hjälp snälla! Tack för ett svar.

Kiara Mattson
  Like 4   Dislike 0

Kära Colleen, är det faktiskt knappast avgöra vad som händer. Det kan visserligen vara dina tarmar och andra, men också din gallblåsan / gallvägarna eller livmodern / äggstockarna. Om attackerna inträffar igen eller om du oroa dig, du bara ringa din husläkare. Styrka och hälsningar, Paul

Leon Ekdal
  Like 2   Dislike 2

Hej, Förra året drabbades jag matförgiftning på semester utomlands. Varit mycket sjuk, och sedan dess har jag har problem med min mage. Jag sedan gick till läkaren och utan att ens testet för en bakterie berättade för dem att jag har Irritable Bowel Syndrome. Jag hade sedan Movprep att tarmarna tom och sedan temporärt psyllium skal. Detta har hjälpt mig ganska lång tid och hade några klagomål. Först nu har jag fem veckor sedan illamående varje dag i byarna runt min navel, jag lider av en gnagande smärta när jag trycker, kramper i buken och trött. Min avföring är fortfarande bra. Jag har gjort ett graviditetstest och det var negativt. Detta kan också vara PDS?

Kevan Samuelsson
  Like 0   Dislike 0

Kära Sandra, tycker jag att det är ganska märkligt att det PDS antagits efter en bakteriell tarminfektion. IBS är faktiskt bara diagnostiseras om du möter en X-antal symtom och den underliggande orsaken till dina tarmsymtom kan inte spåras. Eftersom orsaken var känd av dig är faktiskt PDS gäller inte alls. IBS är en kronisk tarmsjukdom, så om du har haft några symptom under lång tid, finns det per definition ingen PDS. Eller gör din nuvarande klagomål med IBS är inte riktigt intressant fråga eftersom PDS i själva verket ingenting annat än en dekal som klistras som man inte vet exakt vad som är fel med din gut. Dessutom verkar det väldigt stel att du kan göra buksmärtor nu har en bakteriell matförgiftning sedan. I princip kan det vara vad som helst. Om avföringen är bra, skulle du hellre tänka på urinblåsan, äggstockar eller livmoder än tarmarna. Men jag är ingen läkare, så det enda jag gör är att tänka tillsammans med dig ... Om du är orolig, ändå verkar det lämpligt att kontakta din läkare ännu. Och vid behov begära ett andra utlåtande om dina PDS. Styrka och hälsningar, Paul

Valhild Samuelsson
  Like 3   Dislike 0

Hej Sandra, är du med dessa klagomål som redan varit till doktorn? eftersom jag har exakt samma symptom i.v.m. buksmärtor och behöver morgon till läkaren. undrade vad som var med dig etablerad. Hälsningar, Maroes

Ivie Sandahl
  Like 1   Dislike 0

Eftersom så många människor med magbesvär på denna webbplats är ser denna bit av information kan vara bra. Fibrer cancer förvärras snarare än hjälpa det. År 2000 var American Cancer Institute tvingas medge att äta mer fibrer var värdelös för att förhindra cancer. Faktiskt bedriver en ökad fiberkonsumtion till uppkomsten av tarmcancer, äta mer fibrer gör cancer värre, med irritation. Fibrer består av cellulosa - ett annat ord för sågspån. Vill du verkligen medvetet sågspån äta? NR. Vi har haft årtionden av fiber fiktion. Damer, har du all rätt att vara arg över det faktum att du har vilseleda. Har du sett en kraftig förskjutning att inte längre äta fiber? Nej. Många experter rekommenderar att du fortfarande har att äta en hel del svårsmält fiber, vilket ökar risken för tjocktarmscancer. Dessutom är du omedvetet din konsttarm med en läkemedelsliknande effekt för att excitera. Den som äter fiber tillskott ska sluta. När du har börjat fem steg mot cancer program, behöver du inte behöver dem längre. Det kan ta ett par månader för dina tarmar återgå till normal prestanda utan ökade upphetsning, men det är absolut värt att ha en minskad risk för tjocktarmscancer. Ur boken "The untold story om cancer," Professor Brian Peskin ...

Annabell Molander
  Like 2   Dislike 2

Kära Agnes, Din berättelse helt fel. Cellulosa är bara en av de många kostfiber som finns. Du har också inkludera inulin, lignin, pektin och resistent stärkelse. Mest av allt kostfiber är bland de komplexa kolhydrater, men det finns också icke-kolhydrater som kan grupperas under rubriken "fiber". Vissa fibrer faktiskt hör till trämaterial, men det finns också näringsämnen, lim, gomstoffen, zwelstoffen, kafstoffen och växtslem. Och sedan finns det också en väsentlig skillnad mellan vattenlösliga fibrer och olösliga fibrer. Alla dessa kostfibrer har olika effekter på matsmältningen, magen och tarmfloran, så att du kan få dem absolut inte raka över samma kam. Det enda alla fibrer har gemensamt är att de inte helt kan sönderdelas eller fermenteras av människans matsmältningssystem. Det är sant att det finns skadliga fibrer; det främst handlar synthetiseringen naturlig kostfiber läggas till populära bröd, frukost drycker och andra sådana känsliga marknadsföring skräp. Men fibrer som förekommer naturligt i frukter, grönsaker, spannmål, fullkornsprodukter och baljväxter är väldigt friska och nyttiga. I själva verket är det ingen mening att bulkslumpmässiga fibrer. Nämligen Det viktiga är ett stort antal olika fibrer. Annars finns det ändå omkring på sunda kostvanor: måtta och variation. Det är bevisat gång på gång som bidrar en fiberrik kost för att praktiskt taget alla aspekter av människors hälsa. Att ett överskott av cellulosa teoretiskt hål på den inre intestinal foder eller tarm perforeringar i handen kan fungera rätt, men det är helt separat från fiberrik mat. Vad är ofta fallet, att en individ har en viss typ av fiber intolerans, vilket IBS-liknande symtom uppträder, men det finns ingen anledning att nämna ohälsosamma kostfibrer; vilket är alldeles för kortsiktigt. Hälsningar, Paul

Gillis Lundholm
  Like 5   Dislike 1

Hej. Min flickvän har redan ett par dagar en hel del problem med magen på höger sida. Det är så illa att även baktill det gick. Magen känns hård och svullen. Hon är också en hel del sjuka och om de är ordentligt andas det gör ont. Hon har också varit igång hårt eftersom även gör ont. Jag är mycket orolig och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kan någon ge mig råd? Med vänliga hälsningar, Roy

Aphrodite Wahlberg
  Like 3   Dislike 1

Verkligen inte avsedd nedsättande eller kritisera, men jag är förvånad ibland om att bli kontaktad tidigare i denna typ av svår smärta registreras av en läkare. Ett telefonsamtal kan vara nog ... Om du skulle fråga din läkare efter en inbjudan att komma in för en konsultation, skulle du också få anta att detta rekommenderas starkt. Vid behov, ring akutmottagningen om smärtan verkligen inte tolereras och du gör dina mycket allvarliga farhågor. Speciellt om du har ingen aning om den bakomliggande orsaken. Det kunde gå till något relativt harmlöst som en tillfällig förstoppning, men vad händer om det finns en blindtarmsinflammation eller gallsten fastnat? Det förefaller lämpligt att låta en läkare att göra en bedömning av dessa situationer och att fortsätta gå omkring där inte alltför länge. Återigen, detta är inte menat som en tillrättavisning, men som en allmän tips.

Gustavia Lindeman
  Like 1   Dislike 0

Hej, jag är 5 veckor gravid. I morse vaknade jag med en skarp smärta i mitten av min mage, nära blygdområdet och bredvid den. Kan detta verkligen vara eller hör i graviditeten?

Kirsi Ekholm
  Like 4   Dislike 2

Bästa Lian, som är faktiskt inte säga utan den bakomliggande orsaken till smärtan är okänd. Jag antar att du orolig; i så fall skulle jag ringa att kontakta en medicinsk expert som är bekant med din situation. En hel del styrka! Hälsningar, Paul

Ingabrita Bergman
  Like 1   Dislike 2

Hej, Jag har länge varit ont i nedre delen av magen och vänster sida av min övre mage ibland så dålig att jag nästan inte kan gå och kan knappt köra. Jag har redan gått till doktorn, men ingen har kunnat göra mycket. Under de senaste dagarna, smärtan utökade också runt min navel och det gör ont när jag ligger på min mage medan du sover. Och jag är bara 16. Tack! GR. J.

Gusti Öberg
  Like 3   Dislike 0

Kära Jelena När kvinnor har kronisk bäckensmärta ofta ta itu med äggstockar, tarm, urinblåsa, livmoder och galla. Har din GP som avses för uppföljningsstudie, läkemedel förskrivs eller vidtagit andra åtgärder följa? Om inte, bara gå tillbaka tills den gör. I mitt område, jag ser en hel del flickor och kvinnor med "liknande symptom" och alltför ofta inte tas på allvar eftersom symtomen är ganska vanligt. Om symtomen minskar naturligt, bo vänligen insistera på ett tillfredställande lösning eller insistera på ett andra utlåtande. Jag övrigt 0 förstår den exakta situationen, så kanske detta fortfarande sker, men som en försiktighetsåtgärd i alla fall jag reagerar ändå bara för att jag har alltför ofta sett och läst att folk utan positiv syn åter skickas hem. Hälsningar och styrka, Paul

Razmus Lindgren
  Like 1   Dislike 1

Hej, jag är en tjej på 14 år, och jag har nu två dagar alla stickande smärta i min nedre högra delen av buken. Jag hade feber och kör samtidigt gör mycket ont. Jag skulle föredra att ligga kröp in i min säng och jag känner verkligen inte bra. Kanske någon vet vad det kan vara? Hälsningar, Romy

Sjul Odenberg
  Like 4   Dislike 0

Kära Romy, har du också uppleva illamående, kräkningar och / eller diarré? Om så är fallet, då det kan vara en tarminfektion. Om inte, då det kan vara till exempel ett inflammatoriskt svar, sten eller cysta. Om smärtan är inte mindre, ring till din läkare! Hälsningar, Paul

Reinmar Norberg
  Like 2   Dislike 1

Hej, jag har sedan 2 dagar ibland stickande tjat ned till vänster på min mage och nedtill. Speciellt på höjden av min höftbenet. Eftersom idag är ganska hård. Vad kan detta vara?

Freddie Egnell
  Like 5   Dislike 0

Hej alla, jag har sedan en tid smärta i övre vänstra delen av buken, medan smärtsam urinering. Ibland känns som jag inte helt utsöndras via urinen, vad skulle det vara?

Ingel Amundson
  Like 4   Dislike 0

Låter som cystit och / eller njursten. Om smärtan inte snabbt försvinner eller blir värre, skulle jag gå till säkerhet även förbi läkaren. Hälsningar, Paul

Jeanna Göransson
  Like 0   Dislike 2

God kväll / natt, jag har 2-3 dagar lider av tjatet lägre buksmärtor i mitten, mycket irriterande! Ibland känns det som kramper och ibland menstruations debut, mycket ljus! Min läkare är för närvarande på semester, men är det någon som har någon aning om vad det kan vara? Eftersom läst många gravida kvinnor lider av det, men jag är bara 19 och inte är gravid! Kan också vara någon maginfluensa, så jag tänkte mer av livmodern eller tarmarna? Skulle vilja svara ASAP. Tack!

Wollert Hallström
  Like 2   Dislike 1

Bästa läkare och specialister, jag har en son på 20 år. Han gör sporten kickboxning. Han tränar fyra dagar i veckan. På morgonen en smärta vaknar upp honom precis nedanför hans revben, mycket djupt. Han har gjort en kissa test. Denna studie visar att det har proteinförlust. Vad skulle ni rekommendera? Han är nu på en sport dietist, men han har fortfarande ont. Om han sträcker ut på sängen på morgonen måste han stiga upp, eftersom smärtan blir värre tills det börjar röra på sig. Sen försvinner. Smärtan är endast på morgonen. Hela dagen har han inte, och även om han sport. Vänligen meddela.

Hilder Ostlund
  Like 1   Dislike 1

Bästa Thea att det finns överskott protein i urinen är synliga är ett vanligt tecken på ett problem med njurarna. En njurproblem kan också vara en logisk förklaring till smärtan upplevs av din son. Kanske han har ett hårt slag mot njurarna under kickboxning? Finns det förutom urin gjort djupgående forskning om fungerande njurar? Oavsett om de används din son kan vara ett överskott av proteinpulver och proteintillskott? Fråga din läkare om det är nödvändigt, om det kan vara nefros eller njursjukdom eller nefrotiskt syndrom. För övrigt är jag inte en läkare eller specialist, så mitt budskap fat, medan inte som medicinsk rådgivning. Det är bara ett försök av mig att tänka. Hälsningar, Paul

Gullmi Hedman
  Like 3   Dislike 1

Hej Jag är 21 år gammal och har en hel del smärta i magen. Det började i den period då jag mens. Min mage plötsligt vände mycket, även när jag vaknade på morgonen. Det är nu ungefär två veckor sedan och jag har varje dag att påverkas, men det blir värre. Jag har varje gång på olika platser svår smärta, men i synnerhet i det nedre vänstra och högra, som om din tid, jag förlorar också enstaka gamla blod och jag ofta sjuk. Jag är också lite mindre på toaletten och jag snabbt ont i nedre delen av ryggen. Jag trodde först att jag var gravid, men det är inte det. Jag också bara svälja pillret, så jag trodde det var allt konstigt. När jag läser alla de saker som du kan ha, jag är galen, men jag kommer att göra prick blod och urin avhopp, så hoppas jag att det kommer att vara okej. Jag har varit till läkaren och han berättade för mig att det kan vara klamydia, men jag tänker så länge med samma kille som inte kan skynda ...

Aneta Ekdal
  Like 2   Dislike 1

Kära C, tiden kommer du redan har fått resultaten av GP. Men du Jag förlorade bara den vill even'm 21 år gammal, du svarar mycket dum. Nämligen gravid kan också ske genom p-piller. P-piller är i själva verket inte 100% tillförlitliga och andra ", men jag tänker så länge med samma boy" ... Du måste veta hur många flickor tror att de kan få en venerisk sjukdom eftersom de går så långt med samma pojke. Man vet aldrig säkert om din partner du är trogen. Tyvärr, men jag var bara tvungen att förlora dig. Om den inte gör detta från din reaktion kanske kunna hjälpa andra tjejer som tror samma sak som du. Gr. Mamarissie

Steffen Ekström
  Like 5   Dislike 0

Hej, har jag själv varit verkligen en lite mer än en vecka lite molande värk svullna nere till höger på min mage, mot äggstockarna. Alltså, jag känner också att jag hela tiden måste kissa. Det kan inte vara en blåsa infektion, eftersom normalt inte skada mig. Jag inte motsvara varje bagatell till läkaren. Kan du ge mig råd? Jag är i 30 ...

Trygge Pettersson
  Like 0   Dislike 0

Hej, Förra veckan jag vaknade och jag hade olidlig smärta i min mage och magtrakten. När smärtan i magen känns som det kommer från min livmoder. Då smärtan bara försvann, men igår jag hade exakt samma upp under ungefär sex timmar och sedan försvunnit igen. Vet någon vad det kan vara?

Betzie Ahlgren
  Like 1   Dislike 2

Kära M, detta kan faktiskt vara vad som helst. Mensvärk / smärta ägglossning till sten / gallstens magbesvär / tarmproblem till kolik. Om detta inträffar oftare och gör du oroa dig, verkar det värt att ta en stund att kontakta din läkare. Hur mycket styrka och återhämtning. Hälsningar, Paul

Cletus Lundgren
  Like 1   Dislike 1

Jag har ont i magen, överallt. Och en öm rygg. Det har varit en vecka nu. Vem vet vad det är?

Duve Lund
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag har sedan i dag lider av svår stickande smärta i min nedre vänstra delen av buken. Det är särskilt smärtsamt när jag andas ut. Jag har redan varit till läkare, men det hävdar att det var bara muskelsmärta ... Men jag vet mycket väl skillnaden mellan träningsvärk och smärta. Det gör verkligen en hel del smärta, så kan någon hjälpa mig?

Carlie Larsson
  Like 3   Dislike 2

Det bästa du kan göra är att insistera på att din läkare att du är bekant med muskelvärk och att detta är helt annorlunda känsla. Till ingen nytta det kan du begära ett andra utlåtande från en annan läkare eller, om nödvändigt, söka en ersättare läkare. Erfarenheten visar att du inte kommer att gå vidare om din läkare inte samarbetar. Hälsningar och återvinning, Paul

Pavel Axelsson
  Like 1   Dislike 1

Hej, Jag heter Elina och jag har 3 eller 4 dagar ont i magen. Jag är bara 14 år gammal och min mage känns som stickande. Jag kan inte andas ordentligt, det svider för mycket. Jag vet inte vad det är. Hjälp a.u.b?.

Jappe Aberg
  Like 0   Dislike 2

Hej Elina! Jag är ingen läkare, men det låter som en blindtarmsinflammation. Det stämmer, jag tror, ​​men en stickande smärta är ofta ingen mensvärk som är mer kramper. Det kan också vara en urinblåsan eller njurinfektioner. Gå till doktorn!

Clarisse Axelsson
  Like 5   Dislike 2

Hej, jag har två veckor av smärta i min nedre delen av magen. Jag har en hungrig känsla och smärta är annorlunda på platser. Jag har ibland problem med min rygg. Om jag har duschat mig känner jag mycket bättre. Jag vet inte vad jag gjorde, så jag ber det här. Min mamma har cancer i bukspottkörteln. Så jag tänker nu när jag har det också.

Joe Hammarström
  Like 5   Dislike 2

Hej, jag har en fråga. Jag går över en vecka kvar med molande värk i min nedre delen av magen. Dessutom lider jag när jag måste gå på toaletten. Nu har jag ett halvt år sedan på den akuta platsen eftersom jag plötsligt på natten vaknade med stor stickande kvar i magen. Läkarna kunde inte hitta något och sedan jag sändes därför hem. Eftersom min läkare är på semester, skulle jag vilja veta om det finns fler människor som har upplevt dessa gnagande smärta. Jag är nämligen fortfarande lite orolig. Tack! M.v.g. Nicole

Runolf Lundquist
  Like 0   Dislike 0

Hej! Jag är en tjej på 18 år och har nu varit sjuk ett tag. Tiden för sjuka och efteråt jag led av spontana och korta våldsamma kramper i min mage, så mycket så att jag ibland verkligen måste sitta eller stå still jag måste gråta annars. För resten av dagen har jag rätt botten också alltid i smärta och även en månad inte haft! Jag är ganska säker på ... Iaf jag vill när jag flyttade till doktorn, men undrade om fler människor gjorde detta?

Antoinetta Stenmark
  Like 3   Dislike 1

Hej, jag Natascha, 19 år och har varit en vecka svår stickande i min nedre delen av magen. Smärtan är ofta annorlunda, men platsen är inte så. Vanligtvis till vänster eller i mitten. Och huggande känner jag också i min vulva, så vet inte vad det kan vara. De är ibland så dåligt att jag inte kunde ligga rak eller gå och jag ofta sjuk. Vet någon vad det kan vara? Det är cancer i familjen, så skulle jag vara orolig? Min mor hade hennes livmoder och jag vill inte i onödan gå till doktorn ... Låt någon vet något snart vänligen! Hälsningar, Natascha

Gölu Malmstrom
  Like 3   Dislike 2

Hej. Jag har länge varit smärta på vänster sida av min buk. All min vänstra delen av buken. Jag hade inte haft en period i juli månad. Och sedan blev jag slutlig förhinder, var et svart / mörkröd blod. Jag hade en liten bit av blodförlust. Huvudvärk finns också. Jag är lite orolig eftersom jag har barn. Vad kan jag göra? Gr. Sarah

Willhelmina Jansson
  Like 0   Dislike 0

Jag har också varit en lång tid i denna svacka, men den här gången har jag betydligt mer smärta än tidigare och är även en lite trött på det. Jag har varit en lång tid, och inte bara när jag fick en remiss till sjukhuset hade jag min tid. Så inte funnits. Nu har jag före och särskilt efter min tid oklokt mycket smärta i min nedre högra delen av buken. Smärtan är så intensiv att jag är sjuk. Jag vågar inte ringa doktorn eftersom jag är rädd att det är dåligt. Tyvärr, ville min berättelse som förlorade.

Gunlöf Forsberg
  Like 2   Dislike 1

Kära Sanne, jag är ingen läkare, så du får inte ge medicinska råd. Jag kan bara säga att ju snabbare du går till doktorn, desto större chans att det kan behandlas framgångsrikt och smärtfritt. Det har naturligtvis inget allvarligt att vara problemet, men det kan bli tal om att ta en njursten, gallsten, inflammation eller cysta. Ju längre en sådan sak lämnas obehandlad ner, ytterligare möjliga komplikationer utvecklas, och ju mer intensiv behandling är. Jag skulle också verkligen vilja rekommendera att sluta med läkaren, hur skrämmande det kan vara. Det låter kanske lite pedantisk och "självklara", men om det är något fel, så finns det något på gång, oavsett om du går till doktorn. Ett läkarbesök kan bara förbättra och aldrig försämring. Ledsen om jag beskäftig lösas, men jag läste för många historier om experter att inte svara. Massor av framgång, styrka och få väl snart! Hälsningar, Paul

Vigbjörn Ohlson
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag har på något sätt tagit preventivmedel injektion i april, men inte efter det att jag har fortfarande ett barn och hört dåliga historier om. Jag har bara varit tillbaka förra veckan för den första perioden, men har varit en lång tid lidit av smärta i nedre buken och stickande sedan en vecka i min vänstra sida, ett slags mjälte sting. Vet någon vad det kan vara? Hälsningar, ingefära

Annalena Lindblom
  Like 3   Dislike 2

Info Jag har just hittat på internet, eftersom jag inte har de irriterande stabbing've hade en period i mitt nedre delen av magen och en månad ...

Johna Nordin
  Like 4   Dislike 2

Kära Hannie, för att undvika dubbletter, jag har den information du vill ha bort inlägg här. Detta beslut är bokstavligen kopierats från två av mina artiklar och därmed fritt tillgängliga. Ändå, tack för ditt bidrag och en hel del styrka och ville snabbt tillfrisknande. Hälsningar, Paul

Alarik Geijer
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag är redan två månader inte menstruerande, har ett test gjort tre gånger, alla gånger negativa, och har ont i min mage knappen till höger.

Johnie Sköld
  Like 2   Dislike 1

Rhiana Hej, jag har precis samma sak som du ... du redan vet vad det är? Min mage är svullen och under dagen ofta ont. Dessutom, inte riktigt aptit, men jag kommer aldrig äter normalt i hopp om att den passerar ...

Gry Lindelöf
  Like 4   Dislike 0

Detta kan också bero på colon irritabile, har jag alltid lidit av. Detta kan försvinna genom att äta hälsosamt och vara försiktig med fett. Men det kan också vara till exempel, falsk graviditet.

Jonie Forslund
  Like 3   Dislike 2

Hej, jag har ont i nedre delen av magen, kissa ibland svårt att sitta och skratta gör verklig smärta. Vet du vad det är och vad kan jag göra åt det? Sedan agera som så snart som möjligt. M.v.g. Anna

Leopold Lindblom
  Like 2   Dislike 1

Kära Anna, jag är ingen läkare, så att du bara kan ge inofficiell råd ... Det kan vara blåsan eller livmoder, kan ha en urinvägsinfektion, men du verkligen behöver för att besvara bara kontakta din läkare. Massor av styrka och förbättring. Hälsningar, Paul

Lovelia Hellberg
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag fick kramp i magen och kan vara knepigt urinera eftersom om jag sätta press att kissa snabbare än kan inte. Också sitta och skratta gör en hel del smärta. Någon aning om vad det är och vad jag kan göra åt det? Jag vill höra! M.v.g. Anna Byrne

Ilza Johnsson
  Like 2   Dislike 1

i januari jag har det bort min livmoder och vänster äggstock. Nu har jag två veckor av smärta i min mage och om jag måste kissa, jag har alltför stora smärtor. Och det finns också en lite blod. Läkaren säger att det inte är en urinvägsinfektion. Jag vill veta vad det är. Vem vet om detta mer?

Rickard Engberg
  Like 0   Dislike 1

Jag hade också ont i nedre delen av magen. Ibland så mycket att jag kollapsade i plågor. Nu är det under / center. När det var rätt, det fanns en njurinfektion som ett svar. Får testat ändå ...

Rupert Nordin
  Like 3   Dislike 2

Hej! Jag plötsligt från ingenstans mycket svår smärta i min urinblåsan. i början trodde jag att min blåsan var full, men strax efter urinering smärta bara växte mer våldsamma! Det är i alla fall ingen mensvärk. Smärtan avtog efter 10 minuter ut igen, men min blåsan fortfarande känslig! Detta är första gången det händer, jag har problem med kronisk cystit EGT men detta var något annat! Min blåsan är nyligen mycket shire full av ... Vem har någon erfarenhet eller kan berätta för mig vad det här är? Ones, Chantal

Amadea Lindqvist
  Like 5   Dislike 0

Hej Chantal, jag har också svår smärta i min urinblåsan. På morgonen, jag har inga problem, men efter 13 timmar för att börja göra långsam smärta, särskilt med en full blåsa. Efter urinering det är allt bra, men det finns fortfarande en vag smärta bakom. Jag har själv lidit av urinvägsinfektioner, men inte kronisk. Har du klarhet om dina symtom och du gör till doktorn?

Gundborg Sjöberg
  Like 3   Dislike 0

Bra dag läkare / specialister, jag tillbringade de sista två veckorna, smärta i nedre delen av magen. Jag märker när jag är vaken på morgonen. Under dagen jag inte känner det, även när jag är ensam när jag ljuger, jag har en hel del smärta. Min ålder är 48 år, kan jag få din syn eller åsikt om detta. Jag har inte varit på min läkare eftersom det säger allt paracetamol. Tack, Ravaldo

Lennart Mörner
  Like 3   Dislike 0

Jag säga något prostata. Och om du kommer att göra någon paracetamol för dig i min mening inte en bra läkare ...

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha