Budgivning på semester - Vakantieveilingen.nl

Budgivning på semester är enkel. En av de webbplatser där du kan bjuda på semester är Vakantieveilingen.nl. Hur budgivningen på semester och paket fungerar precis kan du läsa i den här artikeln. Du skapar en profil och sedan kan du erbjuda. Har du det högsta budet kan du välja olika betalningssätt att betala för din segrade befordran. Kupongen du får via e-post du med leverantören av semestern eller boken paketet.

Erbjuds en semester eller paket

På Vakantieveilingen.nl kan du bjuda på en semester efter att du har spelat in själv. De tio steg som du går igenom registret för att få kupongen efter att det högsta budet, beskrivs kortfattat här.

Skapa en profil för att erbjuda

Om du vill bjuda på en semester eller ett paket då kan du bara göra det med en profil. På Vakantieveilingen.nl kan du skapa en profil på registreringssidan.
Den e-postbekräftelse
När du har skapat en profil och har klickat på skicka-knappen, får du e-postbekräftelse. För att aktivera din profil måste du klicka på den inbäddade länken i e-postmeddelandet.
Logga in Vakantieveilingen.nl
Din profil är aktiverad. Genom att gå till webbplatsen kan du nu logga in på inloggningssidan med ditt användarnamn och lösenord. Inloggning är nödvändigt för att lämna ett anbud.

Budgivning på semester

Efter att en gång loggat in, kan du börja bjuda på semester och paket. Du kan söka erbjudandet genom de olika kategorierna. Genom att trycka på "Bied knappen klicka ge dig ett erbjudande.
Säker erbjudande
Om du klickar på "klickade Bied knappen då du hamnar i en sub-sida. På denna sida bekräftar erbjudandet du precis har släppt. Anledningen till detta extra steg är att du inte kan göra ett bud av misstag.
Högsta bud på Vakantieveilingen.nl
Om du är den sista personen har lämnat ett erbjudande, så har du vunnit. Detta innebär att budet på semester eller arrangemang har accepterats och att du är den högstbjudande.

Hur går det härifrån?

Om du har blivit högstbjudande får du automatiskt ett mail från Vakantieveilingen.nl via den e-postadress du har angivit i profilen. Detta är hur din e-post hanteras bud.
Betala
E-postmeddelandet som du fick innehåller en länk. Genom att klicka på den här länken kommer du i under sida där du kan välja en betalningsmetod. Välj betalningssätt själv föredrar och betala för auktionen.
Få kupongen
Om du har betalat, och betalning har mottagits i god ordning på Vakantieveilingen.nl kommer Du får en kupong till din e-postadress.
Semester eller boka paket
Genom att använda koden på kupongen boken är att du vunnit eller semestern. Du kan göra detta med leverantören av auktionen. Kupongen innehåller en unik kod.

Vilka arrangemang finns att erbjuda?

Det finns olika paket du kan göra ett bud. Läs välmenande varje erbjudande innan du erbjuder pågår. Du kan boka hotell, men också helt tillgodoses semester. Du kan också boka paket för en rekreation park. Titta noga på vad erbjudandet är och framför allt vad som inte är för att undvika missförstånd. Vakantieveilingen.nl har rollen som mellanhand. Ansvaret för innehållet i de listor ligger hos leverantörerna, inte genom Vakantieveilingen.nl.

ANVR / SGR

Vakantieveilingen.nl är inget samröre med ANVR och SGR. Detta beror på att de inte är en resebyrå men en mellanhand. De flesta leverantörer på nätet är ofta anslutna. Du kan kontrollera detta på webbplatserna för leverantörerna.
(0)
(0)
Tidigare artikel Har barn nackdelarna
Nästa artikel Produktutveckling

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha