Budget 2009 Del 3: Integration & Integration 6 miljarder

Budget 2009 -part 3 är en förklaring om integration och assimilering. Den tredje tisdagen i September är Budget dag. Samförståndsavtalet kommer att presenteras under 2009, men är redan ett par dagar på nätet för alla som är intresserade. Den 138-sidiga berättelsen skickligt utformad med syfte att ge så lite som möjligt klarhet och för att skapa så mycket som möjligt stöd för finanspolicyn. Mer info:

Budget 2009: Integration och integration

Källa: sida Karta 11 - 62-64 - 65-69
I Nederländerna är nu 450 moskéer.
Ange detta integration och integration i vägen?
Den faktiska avgiften på natura och integration är inte korrekt och fullständigt i 2009 års budget kan hittas. Såsom är känt, det finns många ytterligare kostnader, genom olika avdelningar, till följd av problemet med naturalisa och integration. Till exempel finns det många planeringskontor och organisationer som får finansiering för ett bidrag utan att behöva redovisa resultaten. Det finns också kostnader enligt säkerhets- och brott till följd av denna fråga. Det finns många kostnader som inte kan hittas direkt på balansen tillbaka.
Verdonk har idag rapporterat att forskning har visat att den allmänna amnesti totalt 6 miljarder euro kommer att kosta.
General Pardon, assistansersättning och andra kostnader
De faktiska kostnaderna för integration och amnesti har inte offentliggjorts. I den här artikeln hittar du därför information om ytterligare kostnader utöver kostnaden för programmen standard integrations och utanför de kostnader som är förknippade med amnestin och kostnaderna för det stora antal generella förlåtelse partners som kommer att få socialbidrag. När dessa siffror är klara, kommer jag ändra artikeln.
Finansminister Bos har angett under presentationen av den nationella budgeten för 2009 för att avskaffa första dagen Rapportering och underlätta avsevärt. Den första dagen anmälan skapades för att bekämpa den svarta ekonomin och svartarbetet. Orsaken till lättnader eller avskaffande av en sådan viktig åtgärd, kan kopplas till antalet amnesti-sträck och växande antal asylsökande. Genom att lätta eller avskaffande givit dem "utrymme" att arbeta.
Inburgeringscursus
Under 2009 har regeringen avsatt 90 miljoner euro för att uppmuntra invandrare att delta i en integrationskurs.
Regeringen krävde integration naturligtvis inte. Mer än 60% av de gamla och nya invandrare talar inte holländska och mer än 70% har inte följt medborgarskap kurs. I stället för mandaintegrations Naturligtvis kommer 90 miljoner öronmärkas för att finansiera kampanjer och anpassade stöd för vilka integrations kursen är för svårt. " Regeringen anser att behärska det nederländska språket och kunskaper om samhället är nödvändigt att aktivt delta i Nederländerna. Slående är det faktum att sedan 1970 nu fortfarande 70% inte talar det holländska språket. Slående är att tvinga en integrationskurs och har tillräckliga kunskaper i det holländska språket i ord och skrift, har ännu inte genomförts. Antalet personer som får assistansersättning är bör bedömas i lika procenttal. Utan kunskap om språket, inte integration, små arbetstillfällen och ett klart uttalande om att det inte har för avsikt att integrera. De som inte tar sig besväret att lära sig språket, skulle absolut inte integreras. 90 miljoner för att annonsera integrationskurs.
Problemområden
Under 2009 har regeringen anslagit 115,5 miljoner euro extra för prakt invandrar stadsdelar. Det finns totalt 300 miljoner behövs för att uppmuntra bosatta deltagande. Tänk på distrikts föräldrar, kvarters fäder, distrikts direktörer och allaktivitetshus. Det hindrar också denna budget igen för att låta stadsdelar uppstod. På något sätt förhindra detta är inte tillräckligt förklaras i budgeten. Grannskapet strategi till stor del finansieras av bostadsrättsföreningar och "arbetsmarknadens parter". I den nya "super stadsdelar stat integration och medborgarskap först: Tillsammans!
Kuponger kommer att distribueras till invånarna, som de har kontroll över urval, finansiering och genomförande av intitiatieven. Det faktum att bara några decennier de boende inom stadsdelar har reducerats till eftersatta områden, bör leda till tydliga åtgärder av regeringen och arbetsmarknadens parter. Om hur euron kommer att spenderas, därför inget ansvar tas.
Med en förebyggande budget på 60 miljoner euro, bör undvika distrikten inom ett år efter ombyggnaden igen "fokusområden" är.
Tilldela fastighet till en benådning Fasteners
Kommunerna överens om att alla utlänningar / asylsökande / invandrare som omfattas av allmän amnesti och har beviljats ​​uppehållstillstånd, kommer att ha bostadsyta i 2009. Woningnet Amsterdam visar redan många månaders brådskande uttalanden visar. Den genomsnittliga inhemska Amsterdam är 7 till 11 år på väntelistan för en lägenhet. Vem vill leva på egen hand och fortfarande i botten av inkomststegen, vilket gör ingen lägenhet att hyra kan köpas, ska i genomsnitt 7 till 11 år väntar på en lägenhet i Amsterdam. En ett-familj visar en genomsnittlig väntetid på> 15 år. Infödda holländare som i åratal väntat på ett hem kommer fortfarande måste vänta några år längre. De tillgängliga sociala bostäder först ut till de allmänna förlåtelse partners. Utan obligatorisk kurs integration, utan att behöva tala språket. Just amnesti träd, som här så många år som bor i Nederländerna, bör vara skyldiga att behärska det holländska språket. Man kan faktiskt integrera och minskar risken för oönskade olägenheter och skatte bistånd på grund av höga kostnader. Regeringen planerar att bygga 80.000 nya bostäder. Ungefär lika med siffran amnesti partner. Personen holländska fortfarande har mycket att vänta på många år som krävs hem. Kostnaderna antalet allmän amnesti partners som kommer att få socialbidrag inte återspeglas i budgeten.

Integration Delta Plan: förbättra integrationen kvalitet

Var är Delta Plan för utbildning? Var är Delta planen? Var är Delta Plan för säkerhet?
Med stor förvåning noterade jag namnet på handlingsplanen om integration. Delta plan?! Delta Plan är en definition som många tror infödda Holländarna är stolta över och mycket att känna. Namnet också vara kopplat till medborgarskap, den berömda Delta Plan får en konstig eftersmak. Om sådana skilda saker skrivs under samma nämnare, det finns en tydlig skillnad i budgeten? Eller då allt försvinner i den allmänna Pot Delta Plan?
Kostnaderna för integrationen kombineras med kostnaden för utbildningen och kostnaden för rehabilitering av funktionshindrade och ungdomar med funktionshinder, så att kommunerna skulle få mer utrymme för "anpassning". Sedan 1970 har anpassats, men inte lyckats. Vidare, denna metod för buntning burkar, kontroll av investeringar och utgifter praktiskt taget omöjligt. Det är svårt att övervaka integrationen kommer att kosta, eftersom integrationen av unga funktionshindrade på arbetsmarknaden kommer under samma rubrik.
Delta Plan: mer än hälften av de tidigare och nya invandrare inte naturalisering eller medborgarskap naturligtvis inte helt följa. Mer än 70% av invandrarna talar nederländska eller ineffektiva. Integration måste därför helt Geens chans.
- Från 2008-2011 i genomsnitt 60.000 invandrare bör delta i integrationskurs.
- Dubbla projekt maximalt stimuleras. Exempel för kommunen Haarlem: Följ integrationskurs och följa kursen samtidigt egenföretagare. Under senare kursen invandraren lär ut grunderna i entreprenörskap och få en tydlig överblick visar i vilka organ han få pengar för startkapital för att starta företag och i kroppen kan låna pengar på kroppen kan få administrativt stöd och i kroppen kan det gå för andra frågor.
Det finns många infödda holländare som gillar lite hjälp och några startkapital för att starta ett företag. Tyvärr ingen budget för dem är tillgänglig.
- Förbättrade metoder kommer att finansieras för att förbättra lärandet det holländska språket i praktiken.
Totalt 2009, enligt detta memorandum 425 miljoner för naturalisefrågor. I praktiken är dock detta belopp högre.

Bidrag för positiv avbildning av invandrare

För att uppmuntra deltagande av invandrare kommer att starta en kampanj som syftar till positiv bild av invandrare. Detta kommer att betalas ut av potten som består av samhällsintegration och återintegrering unga personer med funktionshinder. Regeringen vill genom en kampanj igen satsa på att ändra uppfattningar mot utlänningar. Återigen, ignorerar regeringen att bildbehandling är en direkt följd av fakta och händelser, och i mindre utsträckning en följd av reklam. Den "van kommer som" effekt önskar tillämpa skåpet. Om man fortsätter att rapportera om reklam och marknadsföring "marockanerna är söt, marockaner är söt, marockaner är söt, marockaner är, sjunga på!".
Om orsaken till avbildning tacklas hårt, kommer resultatet att bli möjlig. Tyvärr regeringen efter 35 år av integrationsproblem tycker fortfarande att "film" och bara "utbildning" kommer att vara tillräcklig. Jag tror att flickor som har våldtagits i tåget till Zandvoort, kommer bilden inte ändras snabbt. Jag tror att bussförare och akut medicinsk personal inte får snabbt förändrats avbildning genom en "video introduktion" av regeringen i vilken invandrarna vänligt leende utsätta tänderna.
Det är också ett faktum att många invandrare inte har en positiv bild av den inhemska befolkningen. Detta resulterar i förnedrande beteende mot den infödda befolkningen. Jag anser därför att jag en mycket bättre idé att tillbringa hela budget som görs tillgänglig för att främja den positiva bilden av kampanjen allochten Positiva Imaging Natives. Med en sådan kampanj är slutligen enligt regeringen direkt bidragit till ökad integration genom förståelse bland invandrare och infödda invånare. Detta är i desperat behov av. Detta skulle då, enligt den nuvarande skåpet ska resultera i respekt för det nederländska samhället, respekt för ursprungsbefolkningar, respekt för kvinnor, homosexuella, alla människor, varje material, allt och alla som finns i Nederländerna. Skulle ge verkliga resultat?

2009 års budget

På den tredje dagen av September är Budget dag i Nederländerna. Regeringen presenterar sin nationella budget. NRC har i år beslutat att inte underteckna förbudet och tillgängliggöra nätet budgeten 2009 för alla som är intresserade. Textmässigt, hittar du många iterationer, med avsikten att skapa stöd för finanspolicy. Principen om mega-hit "van kommer som används av regeringen i budgeten: om du upprepar meddelandet tillräckligt många gånger, blir det en hit!
Propagandan flyger dig till öronen och visning av siffror är begränsad. En balansräkning är en icke-redovisning oöverskådliga svårt och vid närmare inspektion även av en redovisnings okontrollerbar. * Övriga * Övriga kostnader och intäkter är vanliga. Dessutom hitta redovisning "korrigeringar" plats och kostnader relaterade till ett mål, spridda över flera avdelningar som släpps ut på budgeten antingen utelämnas.
Dessutom flera "oväntade" lyriskt reflekterade, andra misslyckas och en finansieringsöversikt är oklar. Till exempel utdelning från Schiphol 2008. Mängden av förmånen inte återspeglas. Dessutom har denna "oväntade" inte redovisas i budgeten.
En viktig del är kärnan i finanspolitiken:
  • Det finns inget svar från regeringen om den senaste utvecklingen.
  • Om den finansiella otur start planerade utgifterna fortsätter.
  • Om det går bra, ekonomiskt kommer planerade nedskärningar fortsätter.
Uttalandet från Mario Balkenende på Budget Dag 2007: "Efter syran är söt!" bör därför stå. Den söta utlovades och bör därför vara ett sätt ...
Läs också:
Budget 2009 Del 1: Allmänna utgifter Avdelningar
Budget 2009 Del 2: Allmän Revenue
2009 års budget och Frihetspartiet: skattesänkningar och pengar till vård
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Vad nu uppmuntra invandrare att delta i en integrationskurs. Obligatorisk. Ingen integrationskurs, sedan komma ut

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha