Bättre Bakning - Tips och tricks för Konditor & Cook

Luca Bengtsson Februari 28, 2016 Näring 10 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tips och tricks för matlagning, bearbetning och beredning. Vet du tricket att kontrollera hur gammal eller färsk ett ägg? Som du behöver för att strö en bakform för att bättre lösa bakning? Vill du veta hur länge du kan hålla jäst, eller din bakpulver är fortfarande bra och exakt vad abrikoteren, hur kan inte göra och dess syfte? Och hur du kan undvika kanten av din Sandkaka droppar eller införa bubblor i jordskorpan? Svaren på dessa och bekvämare konditor och koktips och tricks.

Användbara tips & tricks Cook Confectioner att baka framgångsrik och enklare


Färska ingredienser och frukter


Färska ingredienser. Försök att använda färska råvaror. Speciellt med en fruktkaka detta är viktigt. Om du kan få färsk frukt, använd frukt från en burk, en burk eller fryst. Steg eller möjligen till en annan typ av frukt än vad du har i ditt huvud, som fortfarande är tillgänglig.

Hur gammal är färsk eller ägget? Kontrollera trick


Ägg ålderskontroll. Vill du ta reda på hur gammal eller hur färskt ägg, eller så kan du använda äggen du står stilla? Lägg ägget sedan i ett glas vatten.
  • Om ägget kvar på botten, det är färska.
  • Ju längre det driver upp den äldre ägget.
  • Om ägget flyter, det är några veckor gamla och du bör inte använda den längre.

Strö bakeware - kaka lossning lättare


Bättre lösa tenn. Du får de bästa kakor från pannan om du inte bara smörjning formen, men också med ströbröd strössel. På grund av formen för att köra ett par gånger, är brödsmulor väl fördelad över hela tårta pan eller ugnsform.

Bakpulver är fortfarande bra? How do you kontrollera detta?


Kontrollera bakpulver. Om du vill veta om bakpulver är fortfarande bra, kan du göra i en nypa kallt vatten.
  • Om du ser bubblor i ständigt ökar, är det bra.
  • Om den starka surrande detta är alltid ett tecken på att bakpulver är gammal.

Mörbakelse rulle mellan plastfolie


Kavla ut degen. För att undvika när rulla ut degen för mycket lös blomman kommer under degen och det gör det spröda, kan du rulla degen mellan två plastfilmer.

Perfekt pajskalet - deg löst med brödkavel


Bästa pajskalet. För en perfekt cirkel skorpa, rulla ut shortcrust cirkulär. För att säkerställa att degen är mycket jämnt och i form, degen löst runt kavel rullar, hålla jämna steg med brödkavel över formen och sedan rulla igen.

Ugn för värme - mycket längre än att baka?


Ugn onvoorverwarmd. De flesta av kakor kan också sätta i en icke-förvärmd ugn. Bakningstiden är då så ?? n är från 10 till 15 minuter längre. Det är då emellertid vara mer benägna att torka ut.

Mörbakelse kant med folie för att Byxhäng


Rand shortbread. För att förhindra att degen glider kanten, är det för bakning put fast med remsor av aluminiumfolie. Efter några minuter, baka kanten är tillräckligt stark, och folien kan tas bort.

Jäst hålla lager vad?


Håll jäst. Du kan hålla länge torrjäst i ett skafferi. Färska jäst bytet mycket snabbare. Du jästen i en plastpåse 2 eller 3 veckor i kylskåp. Många fler tips och information om att förvara mat och mat kan hittas i matförvaring Tips & Sustainability - Hur länge / Vilken plats?

Fyllning stöd shortbread botten - inga blåsor


Support fyllning. Om du har degen täcktes med ett ark av pergamentpapper och form sätter ett skikt av torkade grönsaker, får de inte blåsor och glider av kanten av pannan. Baljväxter Naturligtvis kan du använda flera gånger som stöd fyllning. Vissa konditorer och kockar använder små stenar här för, kan du alltid återanvända speciellt för detta ändamål.

Friskare ingredienser


Konditorivaror friska. Om du vill ersätta vetemjöl i recept med hela vetemjöl, bör du använda lite mer fukt. När du byter socker med honung, kan du använda mindre honung. Friska kakan smakar ännu mer delikat när färsk frukt framställs.

Abrikoteren av en kaka


Tårtor abrikoteren. För att förhindra att kaksmulor kommer in i chokladisläggning, är kakor av förskott ?? geabrikoteerd ??. Värm detta abrikozenconfiture i en kastrull eller i mikrovågsugn på halv effekt, möjligen denna sikt och sprida det över kakan. Här kommer över glasyr. Mer matlagning tekniska termer och begrepp återfinns i matlagning Matlagning Villkor & A - I och matlagning Matlagning Villkor & K - Z.

Mikrovågsugn som assistent vid bakning


Mikrovågsugn aide. Mikrovågsugnen är en idealisk assistent i matlagning och bakning. Du kan använda den för många fler saker än du tror. Således mjölk för jäst degen på nolltid ljummet, indränkt gelatin löser sig i några sekunder och även choklad är mycket snabb vätska.

Smältande överdrags bain marie-


Glasyr couverture. För en glänsande choklad glasyr couverture, smälter du den i en skål i en bain-marie eller i mikrovågsugn på halv effekt. Rör i mellan regelbundet. Låt det igen nästan helt stelna och värm igen. Låt det inte bli för varmt.

Ganska täta skikt grädde


Tunt lager tårta. Till pajer ganska jämnt, använd ett lager, kan du jämna grädde eller grädde med en lång mjuk blad längst upp och över kanten.

Tasty mandel tårta kantsidan


Pie Ridge mandel. Trycksmörjning och rostade mandlar mot kanten av en paj täckt med vispad grädde eller grädde. Använd en lång bred kniv.
För matlagning och baktrucjes förhindrar också och pep i Misslyckades äta - Matlagning Tips & tricks Fakta och information om vikter och mått i kök Matlagning Storlekar & Vikter
Bättre och framgångsrik bakning önskvärt med dessa tips och tricks och välsmakande mat!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (4)
Bodvar Paulsson
  Like 2   Dislike 0

Hur kan jag förhindra kakan medan bakning i mitten är mycket högre än sidorna?

Ingelina Östberg
  Like 5   Dislike 2

För påhängs professionella bagare aktiviteter Jag letar efter litteratur beskriver hur man bäst handskas med lagring av råvaror. Vilka produkter efter beredning och som kan frysas efter beredning och hur lång tid det kan lagras. Detta gäller i synnerhet bankett artikelen.Kunt kan stå till tjänst för mig?

Inger Backstrom
  Like 3   Dislike 1

J. Best, Du kan öka topp något, eller ... kakan omedelbart efter gräddning med socker på bakplåtspapper -bestrooid vända i form, och så låt det vila tills kakan lost.Mvg

Olavus Hallström
  Like 3   Dislike 1

Bästa RiaHeb tyvärr inga specifika uppgifter om att bevara bankett. Detta beror delvis på fyllning av en product.Zo sin burk vit puff paketerade t.ex. Förvaras i ett år. Men med korv rulle med köttfärsfyllning måste passa dig bättre eftersom fet "härskna" wordt.Mits frysen vid eller under -18 ligger i, vilket leder till förlängd frysning särskilt kvalitet och smak förlust eller förändring i strukturen av produkten och inte så snabbt till bederf.Mvg

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha