Båt försäkring avstängning

Om du har du behöver i många fall att teckna en försäkring en båt. Dock inte detta behöver i samtliga fall. Först när en viss storlek på båten som du måste ange i en båt försäkring. Det finns tre obligatorisk försäkring som du åtminstone ett måste stänga. Dessa är ansvarsförsäkring, WA Limited Casco-skrov och ansvar. Dessutom finns ytterligare ett antal funktioner som är tillval. Läs allt om det i den här artikeln. Och om du köper en båt bör du ta en båt försäkring. Det finns tre standard försäkring kan du stänga. Det finns också ett antal ytterligare alternativ som du kan välja. Den typ av försäkring kan du få bästa slutsats beror på den risk du vill ta och vilken typ av båt du tar. En försäkring kan du träffa ett försäkringsbolag eller bank. Detta kan också göras via Internet. I vissa fall, beroende på storleken på båten, du behöver inte ta en försäkring. Om en båt mindre än fyra hästkrafter kapacitet, då behöver inte vara försäkrade. I praktiken skulle detta då innebära båtar liknande kanoter eller liten roddbåt.

Standard Försäkring för en båt

En av de tre standardförsäkring är ansvarsförsäkring. WA står för skadeståndsansvar. Detta innebär att om något går fel att du är ansvarig för, kommer försäkringen täcka dina kostnader. Det är också skadestånd som betalas ut till tredje part. Försäkringsgivaren betalar endast ut om det visar att skadan inte har orsakats avsiktligt. Under de senaste åren har försäkringsbolagen blivit striktare med övervakning av dem. De gör detta för att förhindra bedrägerier.

WA Casco

Den andra standard försäkring du kan teckna ansvarsförsäkring är begränsad Casco båtförsäkring. I det här fallet inte bara täcker skador som du orsakat till tredje part, men även skador som uppstår till följd av naturen. Du kan tänka på brand, blixtnedslag eller stormar. Du är också försäkrad mot skador orsakade av stöld. Om du också tredje WA Casco båt försäkring. I detta fall, alla skador som du båt på något sätt, återbetalas. . En skillnad med annan försäkring är att till exempel, får du också en avgift om du råkar kolliderar mot sidan och därigenom skadas. Försäkringen har den högsta premien. Den billigaste premie du betalar för ansvarsförsäkring.

Tilläggsförsäkring för en båt

Förutom de vanliga försäkringar, det finns några extra försäkring som du kan stänga. Det finns hemförsäkring. Det är lämpligt att ta detta om du har en något större båt och är värdesaker ombord. Försäkringen fungerar på samma sätt som när du avslutar hemförsäkring för ditt hem. En annan rättsskyddsförsäkring. Dessa ersätts några advokatarvoden vid behov. Betalar också kostnaden för ersättningen till en advokat om du till exempel har problem med försäkringsbolaget att betala premien. I alla dessa försäkringar är att det finns en självrisk som du måste betala. Det är möjligt att köpa bort överskottet.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Vi har en liten rundtur båt med en 4 hk utombordare Tomos, måste det också säkerställas? Hur mycket är premien?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha