Brottmål: Mest populära Facebook spelet 2013!

Luca Bengtsson December 27, 2015 Elektronisk 6 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Brottmål är ett spel utvecklat av nätt och spel på Facebook. Basen är en så kallad "dolda föremål" spel, med en polis tema. Som spelare tar du rollen som en inspektör i en utredningsgrupp. Du går ut med din partner för att lösa mordfall. Har du Facebook-vänner som också spelar spelet, kan du hjälpa varandra att gripa mördarna. Brottmål funnits sedan november 2012. Det finns ett Facebook-konto för att spela spelet. Spelet förklarades en Facebook spelet av året 2013. brottmål har i genomsnitt 10 miljoner månatliga användare och över 40 miljoner gillar. Spelet är gratis att spela, men med riktiga pengar, kan det finnas några extra köps.

Grundläggande Spelupplägg

Spelet utspelar sig i den fiktiva staden Grim Borough spridda över sex distrikt. Varje distrikt omfattar cirka tio mordfall. Loppet av denna mord är linjär. Varje mordfall består av nio scener. De sex scener är unikt och relevant för berättelsen. I detta sex scener, spelaren har att klicka på objekten som nämns på skärmen. De övriga tre scener är alltid bonus scener där tre av sex ordinarie scener återanvänds med något annorlunda gameplay:
 • Ett pussel,
 • En tid attack (hitta många objekt som möjligt under en viss tid,
 • Hitta skillnaderna.

Clous

Varje mordfall börjar vanligtvis med att hitta ett lik. Dessutom kan det finnas i kulisserna och objekt punch linjer. Ofta måste spelas på nytt minispel med sådana objekt. Dessutom har en grupp till ditt förfogande som kan göra vissa analyser, till exempel:
 • Obduktionen,
 • Avkodning digital data
 • Analys av blod, hår, DNA, etc,
Dessa analyser tar tid, som sträcker sig från fem minuter till arton timmar. Detta väntetid säkerställer att varje mordfall tar ändå några dagar att lösa. Resultaten av dessa analyser ger användbara ledtrådar om mördaren.

Misstänkta

I varje mord i tid fem misstänkta. Också tala med de misstänkta ger användbar information. Det ger ofta nya insikter eller leder till ytterligare forskning. Det är också viktigt att identifiera vissa egenskaper hos de misstänkta så bestäms vid slutet av mordet kan vara den misstänkte uppfyller den resulterande profilen mördaren.

Energi

Spelar kulisserna kostar 20 energi. Denna energi regenererar långsamt till 110, när mängden energi är mindre. Det tar ungefär en timme att låta regenerera 20 energi. För att kunna spela en scen, det finns 20 energi måste betalas. Detta innebär att den kan spelas fem gånger på en full energi bar. Därefter räknaren 10 och väntar där i en halvtimme innan det finns tillräckligt med energi för att spela ett annat spel. Energimätaren kan fyllas med en med hjälp av följande:
 • Flaska apelsinjuice: 20 energi,
 • Påse chips: 50 energi,
 • Hamburgare: 120 energi.
 • Fri energi Facebook Vänner
Dessa bonusar kan erhållas på flera sätt. De kan delas med vänner på Facebook, köpas med riktiga pengar eller bytas mot extra stjärnor finns i varje mordfall.

Stjärnor

I varje scener tjänar fem stjärnor. En stjärna tjänas genom att uppnå en viss poängsumma som stiger ytterligare, eftersom en scen spelas längre. Stjärnorna krävs för att komma vidare i berättelsen. Det bör stjärnor lämnas för att tala med misstänkta, men också att spela minispel upphittade föremål. Till exempel:
 • Sprickbildning koder på en telefon,
 • Att ta ett blodprov,
 • Att hitta ett par hårstrån,
 • Montering rivna dokument / bilder
I varje fall är 45 stjärnor att hitta, men det finns bara 36 stjärnor som krävs för att låsa upp nästa sak. De andra nio stjärnor kan bytas mot bonusar som apelsinjuice, chips och hamburgare, men en spelare kan också välja dessa stjärnor är inte upplåsbara.

Mynt

Förutom energi och stjärnorna finns mynt lager. Varje gång en scen spelas spelaren tjänar mynt baserat på resultatet som uppnås. Mynt kan också erhållas genom vänner och mynt kan köpas med riktiga pengar. Dessa mynt kan köpas några saker:
 • Kläder, accessoarer och frisyrer att äga karaktär,
 • Polishundar,
 • Verktyg innan du spelar en scen.

Tur Kort

På olika sätt, är det möjligt att samla Tur kort. Dessa är kartor över de fyra typerna av kort (hjärter, klöver, spader och ruter) varierar i värde Tio, knekt, dam, kung och ess. När en spelare från en art har alla kort, kan dessa bytas ut mot bonusar. Nämligen:
 • Påse chips,
 • Apelsinjuice flaska,
 • 20 XP
 • 500 Mynt

Hundar

Det är möjligt att köpa polishundar. Dessa hundar ger slumpmässigt i slutet av en viss scen bonusar. Detta kan inkludera sådana saker som pengar, makt eller lyckliga kort. Sannolikheten vid vilken en hund hittar något, beror på vilken typ av hund och hur långt hunden redan tagit upp. Låt växer upp från en hund bör en spelare genom att mata hunden. Under spelets gång finns det bättre hundar som finns och som är dyrare, dock. Dessutom tar det också längre tid innan en hund är mogen och därmed uppnå maximal prestanda. I varje distrikt är en hund butik. Hunden butiken finns endast som en bestämbar minsta antal mord är helt upplåst. Det innebär att det i dessa fall att alla 45 stjärnor uppnås.

Facebook Vänner

Brottmål är ett "socialt spel". Det vill säga, det är fördelaktigt som Facebook-vänner spelar också spelet. Den mest uppenbara fördelen är att varje gång är spelare som spelar en scen Facebookvän som partner kan gå. Denna partner ger spelaren extra poäng, beroende på hur aktiv partnern. Partnern har den fördelen att spelaren efter scenen en "Lucky kort" kan skicka till partnern. Dessutom finns de följande fördelarna.
 • Om en vän en nivå går upp, kan dela en gratis flaska apelsinjuice på Facebook.
 • Varje spelare kan dela tre gånger dagligen 1000 mynt via Facebook
 • Varje spelare kan skicka två dagliga extra energi till alla sina Facebook-vänner.
 • Vänner leverera rapporter för att låsa upp följande.

Den sista punkten gör det möjligt för Facebook-vänner till brottmål är verkligen ett måste. Om du vill öppna en ny mordrättegång tre första rapporterna ska lämnas in som skall skickas med Facebook Friends. En spelare måste ha minst tre Facebook-vänner som spelar spelet, att göra framsteg sig. Dessa rapporter kan emellertid också köpas med riktiga pengar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Billie Schauman
  Like 0   Dislike 0

Varför kan du bara med vänner till nästa fall?

Jonelle Lindblom
  Like 0   Dislike 2

Ja, det är en bra fråga. Som skaparna av spelet har valt. Din enda alternativet är att betala riktiga pengar. Det är förmodligen en anledning: de fortfarande vill på något sätt tjäna pengar på spelet.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha