Börja förlora vikt

Alla vet vad det är att gå ner i vikt. Det vore bättre om folk gjorde. Nämligen holländska blir fetare. Samtidigt mer än 47% av de nederländska vuxna är överviktiga. Vad som är ännu mer oroande är det faktum att över 15% av barnen i Nederländerna är överviktiga. Det värsta kategorin är den grupp av personer i åldern 65+ i Nederländerna. 56% av alla nederländska personer i åldern 65+ är överviktiga! Detta har framkommit i TV-programmet Kassa ?? ??.

Övervikt är ohälsosamt

Vad kan människor som är överviktiga faktiskt gör med sin övervikt? Gå ner i vikt är naturligtvis det första som kommer att tänka på, men att förlora vikt är inte ens så enkelt som man kan tro. Många hävdar att de ibland har någonsin följt en diet. Vissa människor bara har problemet att de så att säga avfälliga, eftersom de vänder tillbaka efter deras diet till sina gamla matvanor. Detta fenomen är också känd som jojon effekt ?? ?? nämns. För människor som upprätthåller en hälsosam vikt har problem är ofta betecknad en vikt konsult för att hjälpa dem. Fetma har varit mycket goda dåliga konsekvenser för din kropp. Dessa innefattar till exempel:
  • Ökad risk för diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer;
  • Trötthet
  • Massor av svettproduktion
  • Gemensam degeneration i knän, höfter och vrister

Det låter inte mycket glada. En hel del goda skäl att gå ner i vikt, men nu är frågan: hur vill du gå ner i vikt?

Fall av

Under de senaste åren har fler och fler fall av fetma. Ett svar på dessa siffror gjorde dieter. Du har till exempel:
1. Sonja Bakker diet: Den mest populära dieten i Nederländerna. Sonja Bakker kost är en metod där du kan äta en hel del och inte måste verkligen titta på kalorier och ändå gå ner i vikt. Den överraskningsmoment är variationen och mängder av veckan menyn ?? s.
2. ?? ?? Skinny Bitch Diet: Denna diet är nyligen inte mycket används längre, men det handlar om är att du kommer att få någon form av vegan livsstil. Socker och sötningsmedel är strängt förbjudet på denna diet!
3. Cambridge Diet: Denna diet gör dig 800 kalorier per dag, men kommer in genom skakningar, barer, soppor och / eller kataplasmer. Så du bör därför omvandla kroppsfett till energi så att du fortfarande har tillräckligt med energi. Du måste registrera dig för denna diet och screenades genom en konsult. Produkterna från denna diet kan begäras från konsulten.

Forskning

Ändå forskare säger uppkomsten av sådana dieter är inte lösningen. Du löper fortfarande risk att jojo effekt. Forskarna säger också att det är bättre för världen om alla håller sig bara till en normal kost. På så sätt kommer du falla av på grund av alltför. Människor förknippar gemytlighet allt äta. När du är på en fest, eftersom det alltid finns något att hitta mat på bordet. ?? Annars är det fortfarande inte kul ???
Allt som allt: Förlora alla låter väldigt trevligt, men det skulle vara bättre om alla skulle hålla sig till en hälsosam kost.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha