Bära lager mot kylan

Adalbert Holmgren Februari 28, 2016 Hälsa 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi får den bästa vinterkläder, med tillhörande kostnader. Men är det verkligen nödvändigt om du köper den nya eller "I"? Du kan fråga dig själv dessa frågor, eftersom det inte finns i själva verket ingenting som isolerande och luft. Luft är gratis, så du kan också ändra dig, eller att fettet och / eller vadde kläder behov. Vad sägs om vintern?

Naturliga material

Naturligtvis vintern är annorlunda än sommarkläder. På sommaren har vi ofta bära och som linne och bomull. Under de kalla månaderna är, till exempel, ull, filt eller läder lagren betydligt mer populär. Konstigt egentligen, eftersom de är särskilt naturliga ämnen. Eftersom det faktiskt inte är enkla ämnen, vilket gör det utmärkt isoleringsmaterial.
Hur som helst, vi hålla i de kalla månaderna, och dessa substanser kan bära något annat. Något som kostar tekniskt möjligt är mer intressant och roligare. Du kan kombinera olika färger och material för att göra det roligt.

Skikt av olika material

Syntetiska material kan brygga och sommaren känns irriterande, för om det finns svett, kan innebära slipning och / eller lukt som uppstår när du inte upplever roligt.
På vintern är det annorlunda, eftersom du svettas mindre och behålla värme än kan få dem att känna sig bekväma. Av lager av olika material som skall överföras tillsammans, du får luft mellan lagren och det är bra att hålla värmen på dig.
T-shirts
Lager kan bygga enligt dina val och du kan även bygga från konventionell bomull. Eftersom slitage men när tre t-shirts över varandra ?? då är du på asfalterade delen absolut inte kallt. Det handlar om vad du bär skyddar alla dina kroppsdelar. En T-shirt som omfattas till exempel inte de fattiga och därför fungerar bara om du bär t-shirts med långa ärmar och även titta på längden av din skjorta.

Kombinera roligt och vackert

Om du vet att du kan kombinera lager, är det redan lättare att kombinera vad du är så vacker, modern och behaglig upplevelse. Titta på outfit med en tät bas ?? där tight inte för hårt. En bra bas ska sitta på kroppen, men de lager som går över den kan lossna. Så gå för lager två och det är det lager som ger mer utrymme.
Det beror på vad du bär, men låt inte skiktet två är för bred, eftersom det ger volym och eftersom de flesta människor är åtminstone normal ?? utan snarare för fet ?? hitta låg två för volymen så att du inte väntar. En rätt plagg kan därför vara bra.
Endast vid skikt tre look där volym och där utrymmet är. När allt kommer omkring, är tre skikt det yttre skiktet och om du vill ?? blusar ?? då kan det vara lättare.
Användning av färg
Sedan kommer in i bilden vad du vill använda färgen, för om du använder för varmt klädd skiktning, är det viktigt hur du bär lagren. Ett yttre lager av bomull har varit kända för att passera genom en solid färg och glans det är inte vad du vill. Var försiktig med färg. Där du vill framhäva och vad som kan ådra sig som en komplementfärg.
Svart är på vintern en acceptabel färg eller möjligen djupt blå eller purpurröd kräm. Titta vad som finns i kostymer och se till att din yttre färg är inte transparent. Men du kan också gå för ljus grädde färg.
Bomull kan passera lite färg, så var försiktig där! Men en svart T-shirt och rött, lila, djupa blå eller grön andra skikt täckt med ett tredje svart skikt, kombinera bra. Se det precis innan du går till jobbet och se till att ditt material är inte så, så att de är genomskinliga.

Slutligen

Lager är ett bra alternativ att gå varmt klädd, men du vill också ser bra ut med lager. Det är därför viktigt att du tittar noga på det material du bär på varandra och om de är genomskinliga och / eller statisk. Välj rätt material och prova några ut.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha