Bra invasiva främmande arter

Boken invasiva växt medicinen vid Timothy Scott fokuserar på den helande kraften i invasiva främmande arter och deras ekologiska fördelar i USA. Som vi vet, kan invasiva växter spridas snabbt. Ofta är detta fastigheten i samband med främmande arter som kallas exotiska och oftast placeras i ett negativt ljus.

Japanska knotweed kontra Lyme

Vår kunskap om Borrelia är fortfarande i sin linda. Men fler och fler människor kommer i kontakt med den. Symptomen kan variera kraftigt. Från kort sikt till kronisk. Från irriterande att smärt till dödlig. I huvudsak är det en bakteriell infektion med Borrelia. Eftersom det finns också samtidiga infektioner orsakade av andra mikroorganismer. Den sprirocheet Borrelia sprids av fästingar. Dessa är små, åtta ben parasiter som svänger reser med mycket större djur som rådjur i skogen. Men samma karaktär kan också bita i folk. Timothy Scott, en mästare i traditionell kinesisk medicin, kom till en dålig variant av Lyme egna ord ovan, bland annat, att administrera ett extrakt av japanska knotweed.

Blodcirkulationen i hjärnan

Med medicinering på basis av japanska knotweed skulle också vara svårt att nå infekterade områden, såsom i hjärnan, kan tas upp. Faktum är att dessa invasiva arter innehåller substanser som ökar blodflödet till de mest avlägsna hörnen av den mänskliga kroppen, inklusive passera blod-hjärnbarriären. Just det senare skulle vara avgörande för behandling av kroniska versionen av Lyme dåligt. Men att klarlägga betydelsen av japanska knotweed i läkning av Lyme kräver mycket mer forskning. I varje fall, medicinska värdet av denna ört odiskutabelt. Redan publiceras där ibland bara på kinesiska om. De unga skotten är också populär som livsmedel.

Ogräs fanns inte

Timothy Scott utgår från principen att ogräs inte existerar och definierar det i imitation av den berömde författaren Ralph Waldo Emerson som växter där förmånerna har ännu inte upptäckts. Eller åtminstone inte av någon. Således verkar en hel del invasiva främmande arter i USA för att ha medicinska egenskaper som har försökt i tusentals år av kinesisk och dokumenteras. Dessutom Scott påpekar ekologiska fördelarna med oönskade inkräktare ?? ??, såsom förhindrande av förorening och erosion. Detta kontrasterar mot den blinda visar invasiva arter som skadlig och utan användning. Scott tar därför frågor om en politik som spenderar miljarder på ett krig mot inkräktare ?? ?? och som innehåller från enkla åsikter om bra kontra dåliga anläggningar. Pengar kan användas bättre enligt Scott för herbicider och andra sätt att kämpa för bevarandet av livsmiljöer, forskning om medicinalväxter, användning av biobränslen och återinförandet av ekologiskt värdefulla arter.

Resa ogräs

Fenomenet med levande varelser resor till andra platser, har varit för hundratals miljoner år pågår. Termen ?? ogräs ?? uppstår bara cirka tio tusen år sedan och avser anläggningar som är skadliga för jordbruket. I själva verket, ogräs opportunister som människor har skapat många chanser. Ofta har de etablerat sig i vår närhet, i väntan på en möjlighet att kolonisera exempel, skördats eller åkrar. Dessutom säker naturligt urval som envisa ogräs har lärt sig att leva med våra ansträngningar för att bekämpa dem. Idag, inte bara jordbrukare utan även naturvårdare att bevisa något slags ogräs till dess. Men de kallar det exotiska arter hantering.

Balsam för botten

Många invasiva arter gång hyllas som mat, medicin, dekoration, jordförbättringsmedel eller nyfikenhet. Med tiden har de rymt från trädgårdar eller lager och har hittat en plats i naturen. Så går Kungsljus i USA massaktioner där skogsbränder har skapat hyggen. Efter deras invasion verkar som om dessa europeiska utlänningar alltid vinner över hela fastigheten. I verkligheten, med tiden visar andra arter, med hjälp av ... Kungsljus. Som kommer att fokusera på brända mark som ett slags balsam slitna och därigenom underlätta etableringen av träd. Något liknande sker Kungsljus i form av medicin för våra lungor. Faktiskt en trevlig analogi mellan mänskliga lungor och lungor på jorden. Har också japanska berberis i USA har en positiv effekt på botten. Mer specifikt, genom att täcka det efter kalhuggning och snabbt - särskilt i sluttningar - erosion räknare. Dessutom, detta ofta baktalade för mer exotiska daggmaskar, påskyndade blad matsmältningen, mindre sura jordar och bättre tillgång till mark kväve.

Mångsidig asiatiska

Andra asiater som Kuzdu bevis på flera nivåer-tjänster samtidigt baser i främmande land. Dessutom är de utplacerade från erosion medan de är i likhet med andra ärtväxter berikar jorden med kväve. Dessutom kan de förmedla sina djupa rötter mineraler till det översta lagret av jorden och därmed motverka försurning. I avskogade områden i Amazonas skogen Kudzu ger bättre luftning och tillgången på vatten i komprimerade lerjordar. Dessutom vänder dessa mångsidiga asiatiska sig vara en god spridning och värdefull resurs för både mat, foder, medicin och bränsle.

Exotiskt för en mer miljö

Den ökända vattenhyacint kan från Amazonas, där han kan växa, ge biologisk vattenrening, inklusive avlägsnande av tungmetaller. Tamarisk det verkar mycket lämplig för marksanering, inklusive utvinning av kadmium. Sky Tree är en av kandidaterna för att förbättra luftkvaliteten i städerna. Trots detta fokuserar aktuell forskning främst på den negativa på grund av den invasiva naturen Cantrail. Även om det finns samtida massa av dessa exotiska beröm som en värdefull, ekonomiskt och miljövänligt alternativ till att göra pappersbaserade eukalyptusmassa. Ändå är det främst äldre publikationer som framhäver de många och varierande fördelarna med denna boom. Inte för att Hu är likgiltig för sitt ogräs liknande karaktär. I detta sammanhang, men konstaterar han att rollen som Cantrail måste ses över igen vid en tidpunkt när vi planterar träd för frisk luft, förnybar energi och industriråvara och som en källa av naturliga mediciner. Enligt Hu, kan vi ge arter som inte bara därför att de sprider frukter och frön som gror rikligt i oönskade ställen ...

Svart och vitt

Den invasiva exotiska historia är uppenbarligen inte 100% bra-nyhetsprogram. En hel del av importerade växter har lett till en förlust av biologisk mångfald. Till exempel i odlingar med afrikanska oljepalmer i de asiatiska tropikerna eller degeneration av Pontic rhododendron i brittisk djurliv. Det betyder inte att invasiva arter kan ha några goda egenskaper, eftersom detta bidrag har försökt att bevisa. Bortsett från detta, kan även inhemska arter såsom bok eller kosmopolitiska örn ormbunkar beter invasiva. Det finns även inhemska lån hajar som utgör ett direkt hot mot folkhälsan. Björkpollenallergi orsakar inte bara mer än tio procent av befolkningen. Deras massproducerade pollen är en av de främsta orsakerna till tvär allergi. Detta kan ändra en hel del av frukter, nötter och grönsaker farlig mat. Detta är något annat än en sällsynt företeelse. Om dessa träd är exotiskt, skulle denna dubbel allergi problemet mer sannolikt att sättas i färgen. Det senare är särskilt fallet med Absinthe Ambrosia. Åtminstone ändå behålla argument för dem som vill ha en 100% bad-nyhetsprogram om invasiva arter.
(0)
(0)
Nästa artikel Gänget svarta Makers

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha