Boutique hotell: små och lyxhotell

Boutique hotell i Nederländerna är fortfarande ett relativt okänt fenomen. Design, lyx, bra läge, men fortfarande överkomliga i stor utsträckning bestämma komponenterna i ett boutiquehotell. Läs den här artikeln om boutique hotell.

Boutiquehotell

Ett boutiquehotell karaktäriseras av liten storlek och personlig service. Inredningen är elegant och ofta tematiskt. En genomsnittlig boutiquehotell har mellan tre och femtio rum. Individen är central, vilket ofta innebär i praktiken att varje rum är unikt med sin egen stil. De vanliga bekvämligheterna såsom wi-fi, TV och luftkonditionering, precis som i vanliga hotell finns, men boutique hotell fokuserar också mer om fred och komfort. Delta i yoga och tillgång till hälso- och sjukvårdsinrättningar är ofta mer regel än undantag.

Origins of boutique hotell

Termen boutiquehotellet härstammar från Nordamerika, San Francisco och England. Uttrycket beskriver en distinkt typ hotell som har lyxiga faciliteter. I vissa länder används termen boutique ?? ?? ersättas med ?? designhotell ?? eller ?? ?? livsstilshotell. Första boutique hotell startade under åren ?? 80 i större städer som New York och London.

Boutique hotellkedjor

Eftersom förekomsten av Boutique hotell som de kännetecknas av liten skala, där lokala företagare startar ett boutiquehotell. Under tiden har också stora hotellkedjor plockade upp framgången med boutique hotell och de har under ett antal år Boutique hotell. Som hotellkedjan Boutique, boutique resorts ?? W ?? i Maldiverna eller Epoque hotell.

Diffusion boutique hotell

Begreppet boutique hotell sprider sig snabbt genom världen, från Europa till Asien. I typiska turistområden boutique hotell fånga en plats. Främst ?? prisvärd och chic ??, förklarar den enorma succé världen över.

Typ boutique hotell

I stort sett två typer definierar hotell Boutiqe, Boutique i staden och Boutique resorts.
  • Boutique i staden: Den största gruppen av boutique hotell, hotell i stadens centrum. Dessa hotell kännetecknas av bra läge, design, moderiktigt, stil och teknik. Underhållning är en viktig del av hotellet. De flesta hotell har en trendig restaurang, en lounge, ett privat tema och speciella dekorationer.
  • Boutique orter: Till skillnad från boutique hotell i staden, med inriktning hotell i orterna på intimitet, service och vila. Lokala influenser bestämmer i hög grad utformningen av hotellet. Traditionella spa ?? s, privata pooler och tysta workshops / fritidsanläggningar skapar ett boutiquehotell i en utväg. Liksom i staden, spelar plats en viktig roll.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha