Bostäder Katt

Katten är ?? trots den ensliga liv där katten kommer ifrån ?? ett socialt djur. De har en varierad beteende, tänk på attityden hos kroppen, svansen staten och hur gör katten. Ju bättre en katt känner, desto mer kommer du att ha katten. Men det måste vara uppfyllda ett antal frågor.

Egen plats

Man kan nästan säga att katten inte är så nödvändigt, efter i genomsnitt katt sover så ?? s 16 timmar om dagen. Men inget är mindre sant, katten är känslig för stress och en rymlig välkänd plats där katten kan fungera, katten bara uppmuntrar.
Vad innebär en privat plats gillar?
Egen plats skapas genom tillräckligt utrymme för att flytta runt. Helst med andra katter, för även om katten härstammar från en ensam levande djur ?? kommunikation ?? med andra katter angenäma för djuret. Det innebär automatiskt som ska ha katten bredvid en stor gemenskap rum, utrymme för att skilja sig. Detta kan vara ett separat rum där katten kan gå till det, men det kan också vara något som katten kan krypa hela vägen och kan gå i vila. Denna levande är tillsammans helt enkelt nödvändigt. Dessutom bör katten lätt kunna få mat och dryck. Sötvatten och torrfoder bör alltid vara redo. Katten kommer sällan äta fett.
Kan de gå ut, vilket innebär endast i trädgården, de bär den på deras territorium och det faktum att de kan klättra, dyka undan bakom buskar etc. kommer att stimulera bara katten.

Leva tillsammans

I andra katter
De flesta katter tycker att det är trevligt att bo med andra katter. Detta kan inte, då utrymmet för katten bör vara att leva ensam anordnade så att katten kommer att stimuleras. Om vi ​​antar att vi kan göra det med andra katter, är det bra att införa en ny katt viktig. Ta katterna från området och låt den nya katten först gå runt ett tag. Låt katten så gör utforskandet av rymden. Katten definitivt luktar luften av andra, men om dessa inte katten kommer definitivt väl insupit utrymme. Om den andra katt eller katter släpps, kan det tyckas skrämmande eftersom detta kommer att sniffa nykomlingen, kanske till och med blåsa. Se till att utrymmet är stort nog och ta varken eftertryck. Katterna måste sakta finna sin väg och vänja sig vid nya djuret. Om det är en ung katt kommer säkert att bli lägre i utkanten ordning, men är helt enkelt en del av livet i en grupp. Katten inte känner sig mindre bekväm med och bara kommer ?? om katten själv får kattungar ?? stiga i frans ordning.
Med människor
Förutom att utforska det nya utrymmet och de andra katterna, förstås, även om de mänskliga invånare viktiga. Ta en daglig kattunge i handen, klappa djur, kamma vid behov, prata med den och som en förlängning av uppfödaren borde ha gjort detta under perioden före du har hämtat det unga djuret. Därför, till gården katt som växte upp bara bland djur, ofta så svårt att hantera eftersom det plötsligt befinner sig i ett hem med bara män.

Slutligen

Om din katt vid ung ålder att göra rätt saker sent, erbjuder utrymme och bra kost ger katten kan vara ett perfekt husdjur för många år. Fundera på förhand att köpet av ett sådant ?? s söt kattunge kan vara minst 10 och har upp till 20 år.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha