Borta är de "berusningsdrickande" upp till "uttrycka dricka"

Valfrid Jönsson Februari 28, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Borta är de

General kommissionen för terminologi och NYBILDNING rekommenderar att ersätta termen "binge drinking" av en officiell franska motsvarigheten "dricka Express". Tillbaka på detta fenomen av omfattande alkohol bland ungdomar.

I en formell underrättelse, kommissionen Terminologi och NYBILDNING förespråkar användning av begreppet "binge uttrycka" att transkribera det engelska uttrycket "binge drinking".

Dricks Express: Vad är det?

Dricka för mycket alkohol, för snabbt: att vad som utgör en uttrycklig dricka. Fenomen som finns i unga under flera år i Storbritannien, är snabb alkohol av ungdomar och unga vuxna blir allt vanligare i Frankrike under de senaste åren, men fortfarande dåligt studerade.

Inom några timmar, kan alkoholen därmed öka till nästan 2 gram per liter blod, vilket resulterar alkoholist koma, trafikolyckor, våldsamt beteende, risktagande ...

Dessa massiva och repetitiva alcoolisations hos ungdomar, en hjärna mognad ålder, kan även leda till hjärnskador som orsakar effekter på memorering och underlätta missbruk i vuxen ålder.

I Frankrike, fortskrider alkohol i unga

I Frankrike är "dricker express" blir allt vanligare. Kvällar, helger, så många händelser som leder till överdriven konsumtion som visas allt unga.

Weekly Epidemiological Bulletin 7 Maj 2013 förklarade att testning av alkoholdrycker förklaras med 59% av sjätte väghyvlar, och det fortskrider i frekvens under åren fram till college påverka 83% av eleverna i tredje och 93% av eleverna i terminalen.

Under fem år i Paris, "upprepade fylleri bland ungdomar under 18 år ökade från 15 till 25%", tillade Myriam el-Khomri, vice borgmästare i Paris. "Detta har föranlett oss att se över vår politik för att förhindra ".

Flera åtgärder sätts på plats, särskilt med ungdomar, att samråda om webbplatsen lyder som: Alkohol, gymnasieelever i riskzonen

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha