Bort med ballasten!

Under årens lopp har en hel del vi samlar ballast och även om det inte omedelbart kan uppfattas som sådan, kan denna vara vilken som helst tidpunkt brunnen. Det är faktiskt ganska logiskt att vi samlar eftersom alla intryck vi får överallt ofta ta mer med dem än bara dessa visningar. Men samlingen ger också statisk på linjen, det mentala utan även fysiskt, så det är dags att städa upp och du befinner dig ?? luften ?? att ge och att göra ditt liv enklare. Passar också ganska bra i en tid där människor är upptagen med att bli av med alla ballast.

Vad har du varit?

Vi samlar några genom åren, och förutom vad som finns i våra huvuden, stoppa många människor har en vind full av dem och svällande lådor med många saker som vi ibland år inte mer. För att få ännu bild vad du har hemma, skulle du kunna välja avbildningen. Många människor gör för att underlätta det med det faktum att de kan göra något bort, eftersom det fortfarande kan komma till hands. Men om du inte vet exakt vad du har, hur kan du använda det när du verkligen behöver det? Verkligheten är att vi ofta inte vet vad vi har att grejer. Ta det att kartlägga och gå med en bärbar dator, surfplatta eller smartphone runt och inventering. Detta resulterar förutom en förståelse för vad du har, även några på. Detta stimulerar sinnet vad du har fått under åren och den kunskap som du aldrig kommer att göra det allt igen ?? "ll behöver ??.
Avvänjnings
För dem som verkligen vill anta utmaningen, kan man konvertera befintliga nummer till ett nummer som du anser acceptabelt. En individ är snabbt över 10.000 stycken av. Om du vill återställa den till en acceptabel antal, måste det finnas minst 75% av omhändertagande, som är lämpligt. Vissa människor gör en sport av det så låg som möjligt och i sig finns det inget fel med det, men det är inte ett mål i sig. Genom att kartlägga och företag att låta händerna över, blir det lättare att tänka om och i så fall vad du kan fortfarande delta. Som är ett måste på ett sådant sätt att vara strikt med dig själv, annars är chansen stor att de flesta stannar där den redan var. Ett verktyg av detta kan vara att du har i verkliga tvivel något två månader. Om du efter två månader inte har missat, men det försvinner.
Är det fortfarande ett stort jobb, hacka den i bitar. Ta varje gång en del i den tidigare nämnda vägen igenom. Den sanna samlare kan oftast använda lite hjälp med denna process, eftersom de kritiska frågorna om att ta farväl av saker, ofta måste komma från någon annan. Det finns också professionella asätare ?? ?? som kan hjälpa dig under den här processen.
Ge bort
När du tar upp en extra trevlig enhet ger bort sin verksamhet. Om du till exempel har en trevlig tabell och du har utrymme på vinden för att låta det stå, också valde du att säga adjö. Till exempel kan du ge det till någon som du vet att han eller hon finner så trevlig tabell. Oavsett om du ge det till sparsamhet butik eller sälja den och ge den till en välgörenhetsorganisation i området. Likaså finns det alltid fläktar för böcker, skivor, cd-skivor ?? s, retro saker och specifikt foto ?? s. För något metallisk look för att se om du kan göra någon annan glad och du ringer oudijzerman ?? ??. Det är trevligt lätt plocka med dig.

Trottoarkant

När du är klar, den första, viktigt steg, sätts ?? då tyglar i din passion för att samla in. När allt kommer omkring, du bli av med saker är en sak, men behålla är två. För att du kan göra olika saker, men det finns två som fungerar bäst i praktiken:
 • Börja med att göra utnämningar med dig själv, som för allt du köper gör du något annat bort. Omedelbart när du har köpt något!
 • Stop shopping ?? ??. Att shoppa utan ett konkret mål, många människor lämnar något att komma hem och inte sällan det något du verkligen inte behöver alls.

 • Fånga och Hold

  Att känna att du har och hålla den i sikte, är det bra att hålla den fasta på och det är om du köper något, lägga till den i listan och går igenom en rad om något försvinner. Förutom att du ser det och observera det bidrar också till att den mentala processen att städa upp.

  Spiritually ljusare

  Minnen utplånar inte riktigt avsikten, eftersom att bild ?? s är umbärliga ?? Minnet som går med det är verkligen berikat i huvudet och du som person. Men inte alla berikat eftersom smärtsamma stunder kan innebära att lära stunder, och om allt går bra, händer det också, men då måste de få en plats. Annars försvinner de i en låda som du kan glida till synes stängda, men är faktiskt en låda i ryggsäcken. Och om du bara nära lådor att glida, då ryggsäck är en tid mycket tung, som långsamt under årens lopp växa snett med vikten är egentligen inte avsikten.
  I en mycket upptagen chef är bra att ha en fredlig inställning, börjar det med det. Dessutom kan det vara lämpligt att ta itu med de frågor som huvudet på samma sätt. Börja med särskiljande potential oavslutade ärenden och lägga ner det på papper eller i datorn.
  När vet du om något är oavslutade?
  En svår fråga och det finns inga enkla svar, men de olika proffs gör tyder på att gör något, vad mer ?? ?? är bara en tanke på något, inte är helt klar. Detta är inte att säga att det är per definition ett problem, men att du fortfarande kan behöva något. Ibland är det inte mer än fastställandet av ett dataelement och acceptans och ibland kräver större uppmärksamhet. Speciellt om du gör saker som är direkt eller indirekt kopplade till en obehagligt minne. I så fall är det bra att hänvisa till en professionell. Men med det första steget - själv kartläggning av verksamheten - sätta att ha en konversation med en professionell är inte en vag sökning efter orsaken till något och du kan ge honom eller henne lägga fram konkreta frågor. Ibland lite hjälp kan göra underverk.

  Mindre är mer

  Inte en ny startpunkt, men en som är vettigt. Eftersom det är vetenskapligt bevisat att orsakar mindre ballast i huvudet och runt omkring dig utrymme. Bokstavligt och bildligt! Det faktum att detta är relaterat till förändring i samhället där vi bara får trycka på hela dagen, är det bara en självklarhet. Förutom det faktum att rulla tillbaka i tiden är något som faktiskt inte ens kan få den nya tidens mycket bra med det. Men göra val är en del av livet och en bättre överblick, möjliggör. Vem kan välja att gå med ?? less is more ?? på hans eller hennes sätt att arbeta. Ovan beskrivs ett sätt som du kan följa. Lycka till! Underbart, jag gå direkt till slag.Sjaan Lycka till!
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha