Borderline är botas!

För år trodde man att denna personlighet var inte botas. Numera människor kommer tillbaka till det. Många lovande terapier är mer populära vid behandling av personer med Borderline. Drömmen blir verklighet och kan fortfarande bli botade från detta irriterande och ihållande sjukdom?

Borderline eller ERS?

Borderline kallas känslor reglering sjukdom, förkortat ERS. Namnet talar sitt tydliga språk och sedan, naturligtvis, i princip, båda namnen kan användas för att märka sjukdomen. Jag kommer båda namnen i denna omfattande artikel används också omväxlande.

Funktion

Personer med BPD kan kännas igen av ett antal egenskaper. Naturligtvis behöver en person behöver inte ha alla de egenskaper. Följande egenskaper är ofta kallad:
 • Låg självkänsla
 • Stark tendens att döma extrem
 • Det är ofta allt eller inget
 • Ofta automutilaties eller provocerande beteende
 • Ibland dissociation inträffar på
 • Rädsla för att bli övergiven
 • Ibland finns det psykoser

Dissociations

Personer med ERS kan uppleva dissociation. Detta innebär att patienten under en viss tid inte längre verkligheten. Patienten har en känsla av att livet är en stor film där han / hon har en roll, en tillförordnad roll. Dissociations är inte så. Det är en flykt mekanism för att kontrollera känslor. Som ni vet, människor med känslor reglering syndrom problem med det nu.
Dissociations uppstår ofta när det finns en hel del stress i livet på patienten. Stress kan därför ge dissociations. Det kan också inträffa när patienten är mycket trött. Du kan självklart väldigt trött på stress är så nära här en andra ofta spelar ingen roll.

Psykoser

Dissociations är inte hela historien. Ofta finns det också psykoser vilket gör livet på patienten med borderline svårt. Psykoser är mycket irriterande och du kan dela upp dem i negativa och positiva symtom. Naturligtvis finns det inget positivt att positiva symptom, men det är nu en gång kallades.
 • Positiva symtom kännetecknas av förvirrade tal och skrift, vanföreställningar och hallucinationer och nedsatt känslor.
 • Negativa symptom kännetecknas genom att tala lite. Också en störd dygnsrytm, och lite energi gå med den. Ofta patienten uppvisar också en brist på gester och har en plan yta uttryck. Patienten är dyster, trött och håglös om.

Behandling av psykoser

En psykos är bara en aspekt av syndromet. Psykos är behandlingsbara med användning antipsykotika. Antipsykotika finns mediciner som säkerställer att tyger regleras i din hjärna så att psykosen försvinner. En nu något föråldrade medicin är den typiska eller traditionella antipsykotika. Dessa är exempelvis dopaminblockerare.
Obsolet
Patienter med BPD har fel psykoser under metabolismen av dopamin i hjärnan. Du kan ha effekt, naturligtvis, föreslår typiska eller klassiska dopaminblockerare. Tyvärr visar detta typiska läkemedels nackdelar. Det verkar bara fungera på de positiva symtomen på psykos. De negativa symptomen kvarstår efter intag. Det finns otäcka biverkningar, skakningar och frossa, som du inte vill.
Ny
En ny medicin finns också. Dessa kallas atypiska antipsykotika. De arbetar atypiska och har därför en effekt på de positiva och negativa symptom på psykos. En stor fördel är, förutom effekten på de negativa symptomen, en minskning av biverkningar. Skakning och frossa är mycket mindre vanliga.

Vilka mediciner är du?

Följande nya atypiska antipsykotika finns på marknaden:
 • Leponex med aktiv substans Clozapine
 • Zyprexa med aktiv substans Olanzapine
 • Seroquel med den aktiva substansen Quetiapine
 • Risperdal med aktiv substans Risperidone
 • Dogmatil med den aktiva substansen Sulpride

Läkemedlet används mest är Zyprexa. Zyprexa används inte bara i psykos. Det kommer också att ges till personer med schizofreni, Huntingtons sjukdom, mani, ångest och Gilles de la Tourette. Zyprexa omsätter så mycket som fem miljarder dollar! Ta risperidon och quetiapin, respektive andra och tredje plats med en omsättning på tre och två miljarder dollar per år.

Psykologisk behandling

Borderline behandlas ofta genom en psykologisk behandling som utförs av en psykolog eller psykiater. Psykologisk behandling inte är en behandling. I själva verket finns det en skillnad mellan de olika behandlingarna.
 • Kognitiv beteendeterapi
 • Dialektisk beteendeterapi
 • Psychoanalytic Behandling

Kognitiv beteendeterapi
Man ser på beteende i tänkesätt av patienten. Psykologen försöker ändra ett förvridet sätt att tänka för att på rätt sätt. Hos patienter med ERS verkar fungera denna behandling. Det måste finnas bijgezegd att detta sker ofta i kombination med medicinering.
Dialektisk beteendeterapi
Dialektisk beteendeterapi är en speciell form av kognitiv beteendeterapi. Uppmärksamhet ägnas åt:
 • Förvärva sociala färdigheter
 • Acceptera hur någon är och samtidigt lära sig att se behovet av förändring!
 • Inverkan av miljön på personen med Borderline

Dialektisk beteendeterapi förefaller vara framgångsrik på kort sikt.
Psychoanalytic Behandling
Denna behandling fungerar lika bra som kognitiv beteendeterapi, men nästan alltid tar mycket längre tid. Under denna process, är sannolikheten för att människor återhämta sig spontant närvarande.

Andra behandlingar

Förutom dessa behandlingar är att nämna två böcker stor framgång vid behandling av Borderline. Detta är SFT, schema fokuserad terapi, och TFP, överföring fokuserad psykoterapi.
SFT är en typ av kognitiv beteendeterapi vid behandling och återhämtade sig så mycket som 52% av patienterna! TFP är en terapi baserad på psykoanalytisk terapi och är också mycket effektiv Borderline läka helt, men denna andel är något lägre än vid SFT är fallet.

Borderline Fakta

 • Män och kvinnor kan få Borderline eller ERS
 • Kvinnor skapa mer hetsätning och män mer benägna att ta tag i flaskan och droger
 • Kvinnor är oftare tas upp till en institution
 • Ärftlighet spelar en viktig roll i Borderline
 • Hälften av personer med Borderline utsatts för sexuella övergrepp eller missbrukas i barndomen
 • Det finns inget läkemedel speciellt utvecklat för Borderline
(0)
(0)

Kommentarer - 14

Ja, det är en bra fråga. Att handskas med någon med BPD att du verkligen efter tillstånd gör inte mig, jag har märkt. När det kommer till en familj men det verkar mycket svårt, men familjen är familjen och där du hela ditt liv fäst vid den, vare sig du vill det eller inte. När det kommer till en partner är berättelsen men lite annorlunda tror jag. Eftersom så mycket som jag älskade min flickvän, var hennes liv helt enkelt inte hållbart för mig. Viktig punkt i hur-gör-du-ha-det-Mi är frågan om den berörda personen kommer att få hjälp och öppen för att hjälpa. Om så inte är fallet, som min vän, kan du ha så mycket energi i stickande men aldrig kom igen. Så småningom, måste du gå under. Det är, jag tror det för att leta efter en balans mellan att bevaka dina egna gränser och utforska hur noggrann du kan vara en annan användbar.

Hej, du läste så mycket om gränsen, men var kan jag hitta något hur som en granne till någon med borderline måste ta itu?

Dessutom har jag fått stämpeln gränsen, men jag kan säga att efter en lång kamp med mig själv och min omgivning och olika inspelningar som jag har nu är allt redan 8 år. På resan och att det inte läker is.Het huvud med borderline är att du måste ha bearbetat alla dina tidigare sådana trauman. Sedan kan du bara läka hiervan.Niemand här i mitt område som någonsin har sett något gränsfall, eftersom jag redan så länge en "normal" person, som kan genieten.Jammer om igen att det finns så mycket missförstånd finns hierover.Ook Jag gjorde påståendet vid den tidpunkt då jag utses och att jag skulle aldrig genezen.Hier ett bevis på att den gör kan.En så det är absolut ingen anledning att ta barnen ifrån någon, jag bryr mig bara för mina barn som en mamma ska göra, med massor av kärlek och uppmärksamhet.

Jag upptäckte nyligen att jag lider av borderline, utan tror barrikaderat sig någonstans i ditt undermedvetna som bättre du går. När det händer är det dubbelt svårt dök upp. Jag hoppas att den fångar på medicinering och terapi, för om jag inte går :-(

Jag är äntligen mig gränsfall bort från DGT. Jag är mycket nöjd med det och jag kan säga att jag bor precis på mig efter många motgångar. Så jag vill ha det zeggen.Borderline kan botas! Jag har upplevt.

Borderline är inget botemedel! Ingenting fungerade för 100 år, kommer du (förhoppningsvis inte) Jag är 40 år gammal och fortfarande fruktansvärt deprimerad varje sekund av varje dag hjälper varje år, och ingenting! Du stoppa in hur folk ser dig och sedan kollapsade i varandra! Och jag har dessa känslor så långt jag kan gå tillbaka. Terapi förstör!

Tja, sir, jag är borderline borderline men inte mig längre. Jag har också två barn när det gäller med utmärkt! Har goda relationer med min ex-make och hans flickvän och en kär vän. Verkligen! Jag arbetar inom vården och har aldrig haft klagomål från kollegor. Jag kommer förmodligen även att främja så för nu för att hålla barnen i varje förälder med denna diagnos bort ... Har det inte viktig person! Titta på individen stund innan avverkning ditt omdöme.

Har hört i mina 57 år som jag har borderline. Hur kunde detta, undrar jag. Vad jag har kunnat hålla stå alla dessa år, om jag har gjort något fel i mitt förflutna, inkl. Barn utbildning. Jag vågar någon att säga eftersom jag vet vad man talar om borderline :. ,, Det är de gränslösa människor du bättre skulle ha någon kontakt "Jag tror rimligen gjort en kurs och fart träning, men jag gör. ofta faller tillbaka i icke-godkännande, sorg och rädsla för att bli övergiven. Jag hoppas att det finns en annan positiva aspekter läggs fram, som vi verkligen, det är inte alltid själv men vi tror.

Jag läker inte eller borderline is.ik vet att personer med BPD också mycket positiva aspekter knappast få uppmärksamhet besteed.er'm oftast bara uppmärksamma de negativa sidorna av borderline.daar Jag accepterar inte eens.ik har en relation med någon som är gränsfall heeft.en som vanligtvis är mycket goed.er dess upp- och nedgångar men bra som tillhör life.and Naturligtvis finns det tillfällen när, och ibland dagar att det inte är trevligt men det kan vara en person som BPD har ingenting att doen.mijn vän har också olika typer medicatie.nogmaals Jag tror att det är inte rätt att bara brukar kallas de negativa aspekterna av gränsen, jag tror också att de positiva aspekter bör utses.

Jag tror inte att inte att bota platta linje, jag tycker att du ska ta itu med det och det är mycket svårt. Jag har provat everything've varit sex år nu, har ofta ingår, har en träningseffekt på personer med borderline, ta medicin, och ändå inte alltid lyckas mig att ta itu med det conveniant. Jag går varje vecka till en psykolog, och jag kan sedan förlorat allt som hände den veckan, vilket kommer luft på den. Och för resten Jag tror att du behöver en hel del tålamod och förståelse för din omgivning få sådana som jag lyckligtvis.

Jag har svårt huvud som min son på 26 år kan få hjälp. Har redan haft behandlingar antideprassiva med behielp av symforma men hjälper inte. Men jag är en mamma verontgustende.

Den information som beskrivs är inte helt correct.Vroeger hette psykopatiska hysteri, av gränsfall. Det faktum att i första hand. För det andra ville de ett nytt namn huvudsakligen i Nederländerna, och det namnet, men behagade vissa människor gör kennellijk.Die omfattar totalt laddningen av dessa sjukdomar, som är svår som experter själva säger allvarlig psykisk störning (s, där gränsen syndrom där en av is.Mannenborderline de kallar antisocial p.stoornis.Met andra ord, fortfarande långt ifrån enhetlig tas i handen, tyvärr, inte ens i lag. Det är logiskt och det beror på att det inte finns någon rapporteringsskyldighet funnits psykisk hälsa psykiatri eftersom tänka att säga att man ska göra, vad som hände här än på många år? Finns det dolt vad dessa människor har gjort eller inte under alla dessa år. I familjerätten enligt andere.Boek. Att leva med någon med BPD. Paul Mason och Randy Kreger.En kalla praxis, domare ger vårdnad om barn till mödrar med borderline voortaan.De allvarliga affärs tiotals, vars egenskaper var kända på samma hjälp observera, talar sitt tydliga språk.

Kära, Tack för din kommentar. Jag hoppas många människor som fortfarande lider av Borderline här mod och styrka att komma ut. Kanske kan du korta dina erfarenheter (beträffande dialektisk beteendeterapi (DBT)) att dela med alla? Tack - sallad Finches

Tack för ditt svar. Namnet på sjukdomen är inte så mycket intressant här. ERS täcker ämnet bättre, men för att han eller hon som har. Han / hon kan bättre förstå sjukdomen medelst en enkel och tydlig beskrivning. Borderline är inte. Ordet gränsen är en ganska vagt begrepp, därmed ERS.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också