Bomullsfröolja är ungdomens källa

Med ursprung i Indien, är bomull ett av materialen vanligaste materialen i världen. Anläggningen som ger upphov till det är bomull, vilket inte är bra i kalla klimat. I Brasilien är bomull som produceras i Bahia, São Paulo och Paraná-formad kärna. Och detta är att bomullsfröolja utvinns, tjänar bra för att producera en matolja rikt på naturliga antioxidanter för att förhindra cellernas åldrande.

Fördelarna och egenskaperna hos bomullsfröolja

Bestående av vitamin E och mättade och omättade fettsyror, kan den också hittas i bomullsfröolja en balanserad källa av omega 3 och 6 kommer att bidra till att upprätthålla hudens hälsa. Bland de essentiella fettsyror är linolsyra, vilket kommer att bidra till att bekämpa torrhet och flagnande hud.

Förhindra tidigt åldrande

Gyllene färg och smak något som påminner om nötter, är bomullsolja en rik källa av vitamin E och tokoferol, båda mycket antioxidantföreningar. E-vitamin används ofta för bra underhåll av hjärtat, förebygga hjärtproblem, men också bidrar till kroppens försvar, samt förhindra åldrande celler.

Hur att konsumera?

Det finns flera möjligheter för konsumtion bomullsfröolja. Inom livsmedelsområdet, kan den placeras i intäkter från kakor, tårtor, choklad, majonnäs, såser, marinader, osv, men dess mest frekvent användning placeras på salladen. Även om dess hälsofördelar tas tillvara bättre om oljan förtärs, är det också möjligt att använda den som ett smörjmedel för att belysa miljöer, vid tillverkning av kosmetika och läkemedel, tvålar och fetter.

Använd inte bomullsolja till stekning!

Kan gå fel ...

Normalt innebär bomull oljan inte orsaka biverkningar. Dock kan vissa fall av allergi hända, så det är alltid bra att göra en liten resistensbestämning med produkten. Bara applicera lite olja på den inre armbågen och vänta 60 minuter. Om några tecken på irritation eller känslighet ska visas, sluta använda. Om ingenting händer, bomullsfröolja inte presentera allergirisker.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha