Boka alltid och överallt de bästa hotellen till de bästa priserna!

Anniborg Dahlgren December 27, 2015 Underhållning 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vill du vara säker på att du alltid boka ett bra hotell? Du kan var som helst i världen att hitta ett bra boende till en blygsam pris. Det är en fråga om att veta rätt tricks. Så det finns många hotell som sitter med tomma rum och fylla dem genom vissa webbplatser. Du betalar här än bara en bråkdel av priset. Det finns också andra färdigheter runt hitta rätt hotellrum för mindre pengar.

Tripadvisor

Använd tripadvisor
Din första stopp för en bra hotell är webbplatsen tripadvisor.com. Ange på denna webbplats namnet på den plats där du vill bo och du får en lista över alla hotell och bed & breakfast som finns där och i omedelbar närhet. Jag hör dig tänker: att du ändå få till en webbplats? Det är rätt, bara griper tripadvisor något annat när det gäller betyg. De är inte här eftersom de hotell som antalet stjärnor att tilldela sig själva men gäster som har bott där.
Bilder på tripadvisor
Förutom recensioner på Tripadvisor, kan du också se bilder på hotell, vandrarhem och bed & breakfast. Du kan alltså ta reda på om en fastighet är värt sina pengar eller inte. Det finns två kategorier av bilder. Den första kategorin består av fotografier som gjorts av hotellet eller har haft att göra. Dessa kan ge dig ett första intryck av ett hotell. De är dock så bra gjort att hotellet ser framträder så positiv som möjligt.
Den andra kategorin består av bilder som gjorde gäster. Dessa kommer att ge dig en realistisk bild av ditt rum. Du får på vissa hotell för att se allt; damm under sängen för sprickor i taket. Naturligtvis finns det gott om hotell där bilderna av gästerna matchar bilder av hotellet. För att undvika obehagliga överraskningar är det ändå trevligt att se om du verkligen letar efter den magiska stranden och inte på väggen i lägenheten bredvid.
Jämför hotell
Har du hittat ett lämpligt hotell? Nedanför hotellet är det genomsnittliga priset per natt, men det finns alltid undantag till det priset. Är du på sidan av hotellet, kan du skriva in de datum du vill övernatta. Klicka sedan på "jämför priser". Se till att du tillåta popup-fönster på webbplatsen. Nu visas en serie av skärmar med priser. Dessa är bland annat hotels.com och booking.com. Visa en skärm vad det bästa pris och boka hotellet finns!
Trip Advisor
Ju mer gäst, desto mer tillförlitlig den slutliga domen. Antalet stjärnor bredvid namnet på hotellet är hotellet. Precis nedanför hittar du placeringen av hotellet. Knapparna under placeringen av hotellet är antalet stjärnor som ger gäster på hotellet. Det kan vara så att en tre-stjärniga hotell värderas högre än en fem-stjärnigt hotell, rent eftersom gästerna kommer att hitta hotellet med tre stjärnor mycket bättre. Det är något du gör på de flesta hotellsidor verkligen not'll upptäcka ...
Tips: från cirka 25 betyg kan du anta att den slutliga bedömningen är tillförlitlig.

Läs Läran omdömen

Om du behöver några bättre utseende på gästen, kan du spela det för ytterligare information. Även om det är bra att utgå från det positiva, det hjälper dig att hitta ett bra hotell mer att titta på de negativa recensionerna. Vilken plats så negativt till hotellet? Om dessa är frågor som du har lite intresse, då kan du åtminstone hitta samt ett hotell med en något lägre betyg som en som får positivt på alla fronter.
Ett exempel: du reser med din partner, så det spelar ingen roll för dig att besöka X tror att det är för mycket att göra för barn är "på en utväg. Ändå X gäst detta hotell ges en lägre bedömning. Om fler gäster som känner att hotellet inte har någon familjehotell "är, vet du vilket gör hotellet en låg värdering och även att detta är ingen anledning för dig att inte boka det.
Avsluta med att läsa positiva recensioner och se om det passar dina förväntningar. "Detta var ett trevligt hotell, varje kväll vi festat förrän sent med resten av gästerna "kan vara mycket positivt, men om du bara vill ha en lugn hotell, recensioner om du bestämmer dig för att fortsätta sökningen. Tips: tysta hotell är ofta också business hotell. Om ett hotell är nummer ett av alla hotell i en viss stad, men för affärsbesök han kommer in på nummer nio, då du bättre fortsätta med de tre affärshotell.
Tips: under "resa typ" indikerade vars bedömningar. Klicka på "par recensioner" och se till att de är mer negativa än de gäster under "Omdömen från familjer", då kan du anta att hotellet är mer lämpade för familjer med barn.

Hotwire och Wotif

Hotwire
Är du i för en överraskning? Gå till din semester titta på hotwire.com. Här du bokar hotell för en bråkdel av det normala priset.
Hur är så låga priser?
Hotwire har ett avtal med många hotell och hotellkedjor. Det finns gott om hotell som ofta har tomma rum. Hotwire talar till de hotell som de hyr ut rum, under förutsättning att hotellet erbjuder en betydande rabatt. Då kan du som hotellgäst rum just de böcker som annars skulle vara tomt. Dessutom har Hotwire ett rykte att upprätthålla, så att du alltid kommer att hamna i välskötta hotell - även i kategorin hotell med en stjärna.
Hur fungerar bokningen?
Du väljer ett hotell från. Från hotellet, du vet stjärnbetyg, anläggningar och pris. Du kan också se på kartan i vilket område hotellet ligger. En sak du inte vet är vilka hotell du bokat. Hotwire beror ibland på en och ibland i andra hotellrum. Anläggningarna och dess plats i serien, till exempel, fyra stjärniga hotell av samma. En gång kan du hamna på ett hotell i Radisson och den andra gången på Westin eller Hilton. En viss kvalitet är garanterad.
Då kan du boka hotell, betalar med kreditkort och sedan får du en bekräftelse på din e-post. Kontrollera din e-post och se vilket hotell du har bokat!
Obs: Från års erfarenhet kan jag rapportera att jag sov genom Hotwire endast i de bästa hotellen.
Hotwire i korthet
Fördel: ibland betalar endast hälften eller mindre per natt!
Nackdel: Hotwire tyvärr inte överallt i världen hotell och erbjudanden kan vara borta så igen.
Fördel eller nackdel roligt för någon som är äventyrlig och gillar en överraskning. Vill du nödvändigtvis vet exakt vilket hotell du bokat, då platsen inte är lämplig.
För övrigt Hotwire erbjuder också där du ser verkligen namnet på hotellet får.
Tips: ju längre du väntar att boka hotell, desto fler sista minuten-erbjudanden är där. Så du kan spara ännu mer genom att exempelvis under en väg resa en dag i förväg för att boka hotell - eller ens på samma dag!

Wotif

Webbplatsen wotif.com.au fungerar mycket på samma sätt som Hotwire och främst inriktat på den australiensiska marknaden. För hotell och annat boende i Australien och Nya Zeeland så att du kan se här. Det går inte att hitta en specifik plats på Hotwire, titta här.
Skillnaden i boken med Wotif och Hotwire är också att du har i vissa fall Wotif se namnet på hotellet får innan du bokar. Du kan då också se vad de faktiska priserna på webbplatsen för ett särskilt hotell innan du bokar det på Wotif.

Använd rätt tricks och alltid spara på din hotell och annat boende

Kom ihåg: om du aldrig ha för mycket att följa dessa tips du betalar för ditt hotell. Din semester kommer att bli ännu mer givande eftersom du har de pengar du sparar kan användas till mycket trevligare saker. Trevlig idé: titta i efterhand på vad du normalt skulle betala för hotellet du har bokat med tricks från den här artikeln. Ge det pengar till en verksamhet eller gåva som du normalt skulle tycka att det är för dyrt. Bet du dit en extra bra känsla om kärlek?
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Last FM
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha