Bodybuilding: från hobby till idrotten

Bodybuilding var inte alltid så populärt, i själva verket var det en man som kom i bodybuilding uppmärksamhet. Varför folk börjar bodybuilding och vad är det exakt?

Eugen Sandow

Grundaren av den moderna bodybuilding är ganska Eugen Sandow. Den här mannen hade ett stort intresse i romerska skulpturer, där män visades som muskulösa män. Under den tid som Eugene levde 1867-1925, de hade fler utställningar med starka män. Det var starka män som utmanade andra att mäta sin styrka mot dem. Eugen gick i utbildning och följde en annan diet än starka män. Resultatet blev att Eugene hade mycket mindre fett än de starka män. Eugen tittat på dig så musklerna är åtdragna. Han kunde tjäna sin inkomst bara genom hans kropp show. År 1901 Eugen började första bodybuilders tävlingen.

Hur bodybuilding

Bodybuilding är en sport där man vill utveckla och stärka musklerna. Detta sker genom utbildning. Genom att ständigt öka träningen, musklerna växer. Men musklerna inte växa enkelt: de behöver denna mat. Proteiner ger byggnaden och förstärkning av musklerna. Genom att göra styrketräning, tårar muskler något. Med hjälp av dessa proteiner för att återställas igen och förstärkas. Bodybuilders som är långt, kräver relativt mindre protein än att starta bodybuilders. Detta beror på att kroppen lär sig väl med proteinerna att gå.
Folk börjar ofta med bodybuilding för att se bättre ut, eller gillar sport. Ibland bodybuilding växer till en internationell sport. Men de flesta människor gör det att växa några muskler eller för att de tycker att det är bara en rolig aktivitet.

Stoppa bodybuilding

Muskler är som en punkterad cykel däck: du måste hålla pumpning, annars kör tomma. Vem kommer att stoppa styrketräning, kommer också snabbt se att musklerna tillbaka till sitt ursprungliga skick. Med bodybuilding du aldrig tränat ut. Men du kan dina muskler vid ett tillfälle bara behålla i stället för att växa. Utbildningen är sedan bara tillräckligt för att hålla musklerna på samma nivå.
Det är inte det genom att äta bara protein, får du muskler. Muskler får du genom en kombination av kost och motion. Bara utbildning utan bra protein gör att musklerna inte kan byggas.

Män eller kvinnor

Bodybuilding mestadels lockar män: att visa sina befogenheter till andra män är något som är i naturen. Kvinnor bodybuilding, det finns färre, men det finns säkert goda kvinnliga bodybuilders.
Växande barn bör inte göra styrketräning. Deras ben är fortfarande växer. Pojkar är cirka 16 till 18 års ålder ökat, flicka 14 till 16 år gammal. Tills dess, är ett barns kropp fortfarande mycket skada liggande, och kroppen behöver energi för produktion och tillväxt av ben och vävnader. Det är därför inte meningsfullt att ge unga barn till alla bodybuilding. Önska de fortfarande gillar att göra detta eftersom en av föräldrarna gör, ge dem falska plast hantlar, så att de kan leka med det.

Attraktiv eller inte?

De flesta kvinnor älskar en man med muskler och en stark bröst, men när det går för långt, släpper de ut tidigare. Män som till följd av bodybuilding springer brett, för en kvinna mindre attraktivt. Naturligtvis finns det alltid undantag, är en kvinna där och den andra inte, men det är de flesta kvinnor. Omvänt bodybuilding män tycker kvinnor mindre attraktiva: en man fortfarande förväntar mjukhet och kurvor på en kvinna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha