BMW ?? Platser av fabriker

BMW är en av de största tillverkarna av bil ?? si Europa. Starta som en tillverkare av flygplansmotorer, har BMW blivit en riktig multinationellt företag. Ändå finns det många fabriker i Tyskland. Det finns många människor som är anställda av BMW, spridda över ett antal viktiga platser.

Tyskland

I Berlin är den äldsta BMW-fabriken, som 1939 byggde flygplansmotorer. Från 1949 motorcykeldelar gjorts här. År 1969 flyttade hela produktionen från München till Berlin och nu åker dit varje dag så ?? n 450 motorcyklar från fabriken. Sedan 1979 i denna anläggning är också delar till BMW bilar tillverkade ?? s.

Huvudkontoret finns i München

BMW BMW huvudkontor ?? kallas BMW Fyrcylindrig ?? ligger i München. Här har utvecklats inklusive logotypen. År 1923 växten producerade motorcyklar. Efter andra världskriget fanns även bilar ?? s tillverkas. I fabriken arbetar med många olika serier, bland annat Z-serien och M-serien.

Största kontors

Innan BMW-fabriken i Dingolfing 1969 köpte gjordes redan ?? s bil. Samtidigt denna gren har blivit den största fabriken i BMW. Den sysselsätter mer än 20.000 personer. Här särskilt bilen ?? s produceras i 5-serien och 7-serien. Produktionen sker med hjälp av stora metallplåtar, som kompletta bil ?? s görs. Per dag produceras här för ca 1200 bilar.

Metallurgi

Anläggningen i Eisenbach grundades 1992. BMW beslutat att göra en fabrik som var inriktad på den stora metallen. De människor som arbetar här bakom maskiner som utför metallbearbetning. Här görs delar för BMW ?? s, inklusive dörrar, huvar och tak.

Formel 1

Anläggningen i Landshut levererar delar för varje BMW fordon så bilen ?? s, motorcyklar och Mini ?? s. Dessutom växtdelar för bilen leveranser ?? s som används i Formel 1.

Andra fabriker i Tyskland

Eftersom BMW behövde mer utrymme för att göra fordonen var en fabrik byggdes i Östtyskland 2001, i Leipzig. Här, mer än 1 miljard euro i investeringar. Det 3-serien BMW var så ?? s stora framgångar som det beslutades att bygga en ny fabrik. Vid fabriken i Regensburg är främst bil ?? s från 3-serien gjorts. Så det finns coupéer, konvertibler ?? s Touring modeller och sedaner som produceras. Även i anläggningen i Wackersdorf är en hel del arbete på delarna för 3-serien. Fabriken arbetar delvis med Regensburg. Varje år cirka 2,5 miljoner delar levereras till andra fabriker.

England

År 2001 öppnade BMW en ny motorfabrik i England. BMW ville utveckla en ny motor, BMW fyrcylindriga bensinmotor. Det händer i Hams Hall, där cirka 750 personer arbetar. Denna anläggning är den enda som levererar dessa motorer på BMW. Eftersom motorerna utvecklas här runt 40 procent mindre bränsle, de är bättre för miljön.
Anläggningen producerar Mini ?? s tillverkas i Oxford. Fabriken är en av de mest moderna fabriker BMW. Varje dag finns det så ?? n ?? s fem hundra bilar ut genom dörren.

Sydafrika

Även i Sydafrika BMW har en fabrik. Rosslyn fabriken var den första utländska fabriken. En dag arbetar här så ?? n 3500 personer gör dagligen 250 komponenter för 3-serien.

Amerika

Spartanburg vara men gjorde ett par bilar ?? s, det vill säga X5, Z3 och Z3 Coupé dem. År 2004 fanns 100000. BMW X5 från dörren.

Österrike

I Österrike är den största motorcykelfabrik BMW. Det finns sex cylinder bensinmotorer utvecklas, och 4 och 6 cylinder dieselmotorer. En hel del som förväntas av dessa motorer och därför BMW tillverkar alla delar själva.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha