Blommande marktäckare för trädgård

Marken omfattar är inte bara kul att ha i trädgården, de är också användbara. Ground säkerställa att ogräset kommer att vara mindre sannolik i gränsen och börja uttorkning av jorden mot. Phlox ?? Candy Stripes ?? blommar med rosa och vita randiga blommor på våren, producerar Alchemilla mollis gula blommor i vippor i början av sommaren och endressi Geranium blommar hela sommaren med massor av rosa blommor.

Alchemilla mollis


Alchemilla mollis Alchemilla mollis är för de flesta människor kallas daggkåpa. Anläggningen är härdig och har en bra marktäcke. På vintern förlorar sina blad. Anläggningen nått en höjd av ca 40 cm. Växt former i juni och juli, gula blommor som sitter i fabriken i vippor. Om du planterar efter den första blomningen betydligt skära ned, det är i allmänhet en andra blomning under september. Dessutom kommer det återigen fina ljusgrön nytt blad på plantan. Alchemilla mollis är angelägna om en plats i sol eller halvskugga. Anläggningen är vackra framför gränsen och är bäst när det planteras i stora grupper. Särskilt av anläggningen är bladen tidigt på morgonen, med dagg eller regn droppar på det. Det verkar som dropparna flyter på arket, i verkligheten, de är på toppen av små hårstrån som täcker bladen. Bladet av Alchemilla mollis är grågrön.

Geranium endressii


Geranium endressii Geranium eller Pelargonium endressii är en perenn växt som är vintergröna i milda vintrar. Anläggningen är ca 40 cm hög och sträcker sig genom bildandet av skott under marken. Geranium endressii gillar att vara i solen eller i partiell skugga. På ett vattengenomträngligt, näringsrik jord, känns anläggningen hemma. Anläggningen blommar med rosa blommor från juni till september. Om du planterar efter blomningen betydligt skära ned, kommer det att finnas en andra blomning följa. Geranium endressii är en bra jordtäcke, som kan användas som en gränsanläggning.

Phlox ?? Candy Stripes ??

Phlox ?? Candy Stripes ?? även kallad Flame Flower. Det är en perenn marktäcke, som förblir grön under vintermånaderna. Anläggningen är härdig och är cirka 15 cm hög. Phlox ?? Candy Stripes ?? blommar med massor av blommor, rosa och vit randig, från april till juni. Efter blomningen, skära dig tillbaka anläggningen, så formen är kompakt.
Phlox 'candystripes "Anläggningen gillar att vara i solen, men tål halvskugga. Marken kan innehålla den bästa humus och är vattengenomsläppligt.
Andra roliga är markbeläggning;
  • Silverarv
  • Vinca minor
  • Skugg-gröna
  • Geranium renardii
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha