Blomma terapi; Bram Zaalberg

Sieghardt Jönsson Februari 27, 2016 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I sin bok Flower Therapy ger Bram Zaalberg förklaring blomma essenser och hur de görs och används. Femtio år efter upphovsmannens död den engelska läkaren Dr. Edward Bach, grundaren av blomman terapi, började vi att fördjupa över hela världen i blomman terapi. I arbetet ingår en översikt över alla viktiga avhjälpa system från hela världen med en beskrivning av alla tillhörande blomma rättsmedel.

Bram Zaalberg

Bram Zaalberg professor i HBO behandling i klasserna dagtid blomma Horst. Han undervisar workshops nationellt och internationellt. Han har arbetat sedan 1979 med blomma essenser och är sedan 1986 blomma rättsmedel och new age åtgärder Flower Remedies Nederländerna. Han är i maj 2013 boken Flower Therapy Förståelse, medvetenhet och Transformation på Publisher Ankh-Hermes i Ankertje serien, ISBN 789 020 9 208 849.

Vad blomma terapi?

Flower Therapy är en ny modern vetenskap inom hälso- och sjukvården. Med denna terapi, som bygger på insikten att det mänskliga sinnet är en del av naturen, kan du berätta för dina känslor och din inre arbete. Detta kommer att eliminera spänningar och känslor och kroppen ges möjlighet att befria sig från klagomål. Till skillnad från den vanliga kretsen, är det psykiska eller fysiska problem inte bestridit, men det är med blomma rättsmedel sökt jämvikt. De åtgärder är därför snarare en katalysator mellan kropp och själ. De kan användas tillsammans med andra behandlingar och även stödja driften därav. Blomman terapi för närvarande används är en kombination av modern vetenskap och en ny andlig medvetenhet av naturen. Reaktionerna från de människor som använder blomma essenser går isär. Vissa tar omedelbart detta resultat; andra kan uppfatta först efter lång tid smärre förändringar. Genomsnittet är någonstans mittemellan. Det rekommenderas att se effekten under en längre period.
Pionjärer
Författaren citerar ett antal pionjärer som lade grunden för arbetet med blomma rättsmedel. Paracelsus, Hahnemann, Von Goethe, Steiner och naturligtvis engelska läkaren Dr. Edward Bach. Den senare utvecklade 38 blomma rättsmedel. Femtio år efter hans död 1936 började över hela världen genom att skapa och utforska blomma rättsmedel.

Flower Remedies

Det finns massor av blomma essenser. Hur vet du - som oerfarna nybörjare - vilken blomma essens är lämplig för dig själv? Egentligen, först måste du fråga dig själv några frågor, vad är syftet i ditt liv och vad nästa steg bör bli. Vilka kostnader vill du befria dig själv, som gör du vill vara. Med varje blomma väsen förklarade sin verksamhet. Men det är bättre att gå till en terapeut eller för att läsa mer och lära sig om blommor terapi. Vid fastställandet ett botemedel för en klient till en terapeut använder för att pendla och muskeltestning, etc., men är det viktigt att de åtgärder själva noggrant studerade och testade att behöva känna till dess effekter. Det är också nödvändigt att följa den person som söker ett botemedel och att samla information om sitt livsmönster.
Making Flower Remedies
Praktiskt sett finns det två metoder för att skapa en blomma essens: den zonmethode och böjningsmetoden. När zonmethode låta dig plockade blommor för tre till fyra timmar i en skål med vatten stående i solen; vid denna tid på blommorna, de livskrafter absorberas av vattnet. I böjningsmetoden, skall plockas inga blommor, blommor men är böjda på ett sådant sätt att de vilar i vattnet. Tiden varierar från 2,5 timmar till ett par dagar, beroende på härdningen. Den slutliga processen av båda metoderna är att - när det är dags - en flaska genom att fylla hälften med konjak och sedan komplettera med blom vatten. Då har du den så kallade mor åtgärda. Därifrån kan du göra aktie åtgärda genom att lägga till en 30 ml flaska fylld med konjak och / eller brunnsvatten 2 droppar av moder åtgärda. Från förrådsflaskan att du kan göra en doseringsflaska. Det slutliga målet är att innehålla flaskan själen eller kärnan i anläggningen, träd eller buske. Eftersom säger Bram Zaalberg: varje åtgärd är kopplad till kärnan av blomman och bara genom att lyssna på dessa varelser kommer du att kunna lösningar som kan bidra till att få till stånd en förändring.
Tja det är inte utan en kamp, ​​så snart vi lägger i en skål med vatten i trädgården och kasta några blommor. Det finns en djup andlig kontakt behövs. Du måste bygga upp en relation med anläggningen, leta efter den rätta miljön för att sätta skalan när anläggningen eller blomma kommer att göras blomma essens etc.

De viktigaste blomma Essence system

I boken innehåller en översikt över de viktigaste åtgärda systemen i världen med att namnges alla blomma rättsmedel och deras effekt överallt:
Alaskan Flower Essence Project, Australian Bush Essences, blomma rättsmedel Nederländerna, blomma Essence Services, Deva Bach rättsmedel, regionen Findhorn, Jane Bell Essenser, Healing örter, Himalayan Flower Enhancers, Orchid Essenser Pacific Essenser, Perelandra Essenser, Platbos - afrikanskt träd Essenser, Spirit-in-Natur Essences, Yana Remedies.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha